Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Za sportem a odpočinkem do Špindlerova Mlýna

4,4 / 5 Špindlerova bouda ***+ Špindlerův Mlýn (mapa) 175 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Příplatky
Benefity
FKSP
Jarka

Dobrý den, byl by volný apartmán v hlavní budově v termínu od 1. do 4.5. pro 2 dospělé a 2 děti (1rok a 8 let)? Když budeme chtít parkovat u hotelu, je nutné platit nějaký poplatek za použití cesty, která k vám vede? Byli jsme ve Vašem hotelu před dvěma lety na jídle a chtěli po nás nějaký eko poplatek či co.

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem o náš hotel, v termínu 01.05.-04.05. máme ještě apartmán na hlavní budově k dispozici a rádi Vám nabídneme ubytování, příplatek za apartmán je 600 Kč /1 noc, za hlavní budovu 100 Kč /1 noc a za dítě 8 let 150 Kč /1 noc. Za použití cesty k nám není žádný poplatek, ale potřebujete vytištěný poukaz se Slevomatu, který Vás opravňuje ke vjezdu k našemu hotelu.

Lucie

Dobrý den, děkuji za odpověď,rádi využijeme. Máme tedy zakoupit voucher za 2490 Kc? Děkuji.

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den, termín zasahuje už do víkendu, proto potřebujete poukaz v ceně 2.890 Kč, poukaz v hodnotě 2.490 Kč nelze uplatnit v pátek nebo sobotu.

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem o náš hotel, v termínu 01.05.-03.05. máme pokoje k dispozici a rádi Vám nabídneme ubytování.

Lucie

Dobrý den, mělí byste, prosím, volný pokoj od čtvrtka do soboty – 1.-3.5.? Děkuji.

Ivča

Dobrý den, máte volný termín od 23,5 do 25,5 pro 4 osoby ve dvoulůžkových pokojích

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, bohužel v tomto termínu nemáme pokoje k dispozici a nemůžeme Vám nabídnout ubytování. Rádi Vám nabídneme jiný termín.

Jitka

Slečno Markéto moc děkuji za trpělivou komunikaci ,ale rozmyslely jsme si to,hlavní budova by pro nás byla s dětmi lepší ,ale pobyt by se nám zase prodražil.Děkuji

Markéta Kociánová

Depandance je 80 m vzdálena od budovy hlavní,pokoj jsou vybaveny stejně jako na hotelu tzn.:WC,koupel­na,TV …

Jitka

Děkuji a jak daleko je DEPANDACE od hlavní budovy,jsou propojené a pokoje jsou také se sociálním zařízením?

Markéta Kociánová

Dobrý den paní Jitko,
můžeme Vám nabídnout dvoulůžkový pokoj s přistýlkou na naší DEPANDANCE.Doplatek by byl pouze za starší dítě(7 let),dítě 2 roky by spalo s Vámi.

Jitka

Dobrý den,
jiný pokoj bez doplatku,abych uplatnila voucher a doplatek jen za starší dítě mi v tom termínu od 25.4. nemůžete nabídnout?Voucher zatím zakoupený nemám,stále se rozhodujeme dle všech podmínek,které mi nabízíte.Poslala bych doklad o zakoupení než by mi došlo číslo voucheru.děkuji

Markéta Kociánová

Dobrý den paní Jitko,
za pokoj DeLuxe na hlavní budově je doplatek 300,– /1 noc a dítě 7 let 150,– /1 noc jak je uvedeno v podmínkách Slevomat.Prosím o číslo voucheru a provedeme rezervaci v termínu 25.4.-27.4.2014

Jitka

Dobrý den,děkuji za rychlou odpověd,ještě dotaz,zda by za pokoj deluxe něco doplácela nebo jen voucher pro 2 osoby a doplatek za starší dítě 150kč noc s polopenzí.měla bych zájem o termín co psala od 25.4. Děkuji

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Jitko,

byl by možný termín viz. Váš předchozí email, případně také termín 11.-13.04.2014

Kristýna

Dobrý den, máte prosím ještě volný dvoulůžkový pokoj v termínu 4. – 6.4.? Děkuji

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Kristýno,

ve Vámi vybraném termínu Vám mohu nabídnout dvoulůžkový pokoj na naší depandanci.

Lucie

Dobrý den jak by to měla třetí dospělá osoba na přistýlce s procedurami a aktivitou na výběr? Děkuji.

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Lucie,

třetí osoba má zajištěno ubytování, snídani, večeři a může využít bazén s whirlpool.

Daša

Dobry den, platnost voucheru je opravdu až od dubna? Diky moc.

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Dašo,

tak jak je psáno v popisu akce, je možnost uplatnění voucherů „pouze“ v termínu od 1. dubna do 30. června.

Markéta Tichá

Dobrý den, lze voucher využít ještě i v termínu 29.6. – 1.7.? Předem děkuji.

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Tichá,

akce platí do 30.6., tak jak je napsáno v popisu akce.

Gábina

Dobrý den,byl by volný jeden dvoulůžkový pokoj v termínu 7.3.-9.3. (víkend)?Děkuji.

Markéta Kociánová

Dobrý den paní Gábino,
děkujeme za Váš dotaz.Ve Vámi požadovaném termínu máme volný pokoj DeLuxe na naší Depandance-budova je 80m.vzdálena od budovy hlavní.Příplatek za DeLuxe činí 200,–Kč / pokoj / 1 noc.Pokud budete mít zájem o rezevaci,tak nám sdělte číslo voucheru a provedeme rezervaci.
Přeji hezký den.

Monika

Dobrý den, prosím máte volný termín 9.5.- 11.5. ? Měli bychom zájem o 2× pokoj deluxe (vždy 2 dospeli a 2 deti). Pripadne termin 2.5–4.5. Jak je vzdalena dependence od hlavni budovy? A poslední dotaz bych mela, zda se v okoli hotelu nachazi nejake hriste pro male deti – mam na mysli piskoviste, popřípadě prolézačky atd. předem dekuji za odpověď.

Markéta Kociánová

Dobrý den paní Moniko,
děkujeme za Váš dotaz,ve Vámi požadovaném termínu 9.5.-11.5.2014 máme volné pokoje DeLuxe na naší Depandance-budova je 80 m. vzdálena od budovy hlavní.Příplatek za pokoj DeLuxe činí 200,–Kč / 1 pokoj / 1 noc,příplatky dětí dle věku viz podmínky SLEVOMAT.Hřiš­tě,pískoviště …se nachází u našeho hotelu,můžete se podívat na naše stránky www.spindlerovabouda.cz.
Pokud budete mít zájem o rezervaci,tak nás neváhejte kontaktovat.
Přeji hezký den

Martin

Děkuji za reakci a platí i dítě (2 roky), nebo pouze dospělí?

Ing. Ondřej Leplt

Vážený pane Martine,

v popisu akce je napsáno: …„jedno dítě do 6ti let s rodiči na standartním pokoji zdarma“, což platí.

Lenka

Dobrý den, bylo by možno čerpat voucher na 3 noci Ne-Pá, od středy do soboty s nějakým příplatkem za víkend, nebo si musíme koupit voucher na dvě noci plus jednu noc za plnou cenu?
děkuji a přeji hezký den :)

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Lenko,

pokud chcete ubytování přes víkend, zakupte si prosím dražší (víkendový) voucher. Noc navíc si každopádně dokoupit také můžete. V případě zájmu prosím kontaktujte hotel telefonicky, abychom mohli domluvit podrobnosti.

Kvido

Dobrý den,
ubytování je v hlavní budově? Lze doplatit jednu noc navíc k variantě 3.nocí a příp. kolik činí doplatek? A máte volno v termínu 14.(13.)4.-17.4.?
 Děkuji

Ing. Ondřej Leplt

Vážený pane Kvido,

ubytování může být v hlavní nebo vedlejší budově. Ve Vámi vybraném termínu ještě máme volné kapacity. Příplatek za noc navíc je závislý na službách (snídaně, nebo polopenze atd…) Pro bližší informace prosím kontaktujte hotel telefonicky.

Ilona

Dobrý den, rády bychom u vás strávily pohodový víkend. Jsme tři kamarádky a vzaly bychom s sebou 1 dvouletého prťavce a 10 letou slečnu. Jaká je nejvhodnější kombinace ? 1 voucher a doplatek za pokoj De Luxe nebo doplatek za apartmá ? Děkuji

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Ilono,

možností je více, ideálně zakoupit dva poukazy a provedli bychom rezervaci na dvoulůžkové pokoje. Záleží samozřejmě také na termínu, pro bližší informace prosím kontaktujte hotel telefonicky.

Irena Rudová

Dobrý den,

máte prosím volno na víkend 18.4.-20.4.?

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Rudová,

velikonoční termín je již bohužel obsazen. Rádi Vám však nabídneme pobyt v jiném termínu. V případě zájmu prosím kontaktujte hotel na uvedených telefonních číslech.

Jana

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, jak postupovat, když bych chtěla přijet 1× dospělá osoba + 2× dítě 12 let? Kolich voucherů zakoupit (asi 1) a jak doplatit dítě, je třeba připlácet za pokoj de luxe nebo existují i normální pokoje s přistýlkou?

Děkuji.

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Jano,

ve Vašem případě si zakupte 1 voucher. Za druhé dítě budete doplácet až na místě (viz. příplatky). Mohli bychom vybrat třílůžkový pokoj nebo pokoj typu deluxe, dle našich možností. Pro bližší informace již prosím kontaktujte přímo hotel telefonicky.

Martin

Dobrý den,
kolik stojí další vstupy do bazénu?
 Děkuji

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den, další vstup do bazénu je v ceně 150 Kč /1 osoba /1 hodina.

Gabriela

Dobrý den,máme zájem o koupi víkendového pobytu.Máme 3 děti ve věku 3,7 a 11 let.Jaká by byla prosím celková cena?Platilo by,že dítě 3 roky by bylo zdarma a další děti by platili po 150 kč na noc?Moc děkuji.

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den, ano, příplatky za děti by byly 300 Kč /2 děti 7 a 11 let, dítě 3 roky by bylo zdarma. Další příplatek by byl za typ pokoje, pro 5 osob je potřeba deluxe pokoj (200 Kč /1 noc) nebo apartmán (600 Kč /1 noc).

František Sýkora

Dobrý den, pokud si připlatím 200 Kč za pokoj de luxe, je nutné ještě připlatit 100 Kč za tento pokoj pokud ho chci v hlavní budově? Co je myšleno speciální dopravní linkou každou hodinu ze Špindlu? Děkuji za odpověď.

Ing. Ondřej Leplt

Vážený pane Sýkora,

příplatek při využití hlavní budovy se platí vždy, tedy i v případě rezervace pokoje typu deluxe. Každou hodinu jezdí linkový autobus z centra Špindlerova Mlýna přímo ke Špindlerově boudě.

Michala

Dobrý den, chci se zeptat zda dítě do 6 let je včetně přistýlky na pokoji, nebo se za lůžko musí připlatit? Jsme dva dospělý a dítě 3 roky. Děkuji

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem o ubytování, za lůžko pro 3-leté dítě není žádný příplatek, je ale potřeba dítě nahlásit při rezervaci, abychom pro Vás vybrali vhodný pokoj.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru