Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Půlroční neomezená permanentka na kryolipolýzu

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Anna Strecková

Dobrý den, někde jsem četla, že existují různé druhy přístrojů na kryolipolýzu. Je ten, který používáte vy, certifikovaný? Je to přístroj, kterým je nasáta a zaizolována tělesná část, na kterou pak působí chlad něco málo nad nulou? Jak dlouho trvá ošetření jedné partie?

 Děkuji

Cheryl studio

Dobrý den,
jedná se o kryolipolýzu nasátím , kde se mrazí požadovaná partie. Samozřejmě používáme certifikovaný a schválený přístroj .Ošetření jedné části trvá 30 min.
Pěkný den

Veru

Dobrý den, je kryolipolýza vhodná i pokud mám cca 20kg nadváhu? (BMI 30, konfekční velikost 44). Děkuji

Cheryl studio

Dobrý den,
proceduru můžete určitě absolvovat , ale je dobré výsledek podpořit správnou životosprávou .Rádi Vám u nás se vším poradíme.
Pěkný den

Svobodová

A myslíte , že se dočkáme odpovědi??

Cheryl studio

Dobrý den,
platnost voucheru je 2 měsíce – permanentka kterou Vám dáme za voucher platí 6 měsíců od Vaší první návštěvy. Při jedné návštěvě ošetřujeme max. 4 nasátí – například vnitřní a vnější stehna. Na jinou partii můžete přijít cca po týdnu, stejnou partii můžete opakovat po 6 – 8 týdnech. Kryolipolýza je pouze na odstranění tukových buněk, na celulitidu jsou vhodné jiné procedury.

Olga

Tentýž dotaz jako předchozí. A pomáhá to také na celulitidu?

Svobodová

Dobrý den,jak mám rozumět tomu, že je to půlroční permanentka a platí 2 měsíce? A další dotaz kolik míst se ošetří za jednu návštěvu ? Dá s jeden týden přijít na bříško ,a třeba za dva dny na ruce?

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru