Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Úžasná plavba na Slapy historickým parníkem

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Lenka

Dobrý den, mohli bychom vzít sebou na parník 2 psy čivavi? Pokud bude pršet, dá se plavba odložit nebo zrušit? Vrátí se mi peníze?

Pražská paroplavební společnost

Dobrý večer,

pejsky na plavbu určitě vzít můžete. Plavba se dá v případě vážných důvodů odložit, ale zakoupené vouchery již není možné zrušit.

Mějte se hezky,

Pražská paroplavební společnost

Věra

Dobrý den, je možné při rezervaci obdržet termíny pro parník Vltava? Líbí se nám víc. Děkuji.

Pomahac

Zajímalo by mě, kde přesně se bude podávat tříchodové menu a je-li na historickém parníku kuchyně a jídelna pro všechny pasažery?
Co v itineráři znamená Slapy-Třebenice a zpět?
Souhlasím s předchozími, že cena v porovnání s Drážďanami je nadhodnocena.
Děkuji za odpověď

Pražská paroplavební společnost

Dobrý den,

děkujeme za dotazy.

Tříchodové menu se podává v hlavním salónu, kde máte rezervovaná ta nejlepší místa po celou dobu plavby.

Parník Vyšehrad se pyšní velikou, plně vybavenou kuchyní a vice než 300 místy k sezení u stolů.

Slapy – Třebenice je název zastávky pod Slapskou přehradou, kam parník dopluje z Rašínova nábřeží přesně za 4 hodiny.

Hezký víkend

 Hanka

Lucka

Dobrý den, asi je pravdivé přísloví – v Praze je draze- za tisícovku na Slapy je dost peněz. Na Slevomatu je taky nabídka z Děčína do Drážďan a to je o stovku levnější a je v ceně oběd+večere (švédské stoly s kupou jídla), dorty a různé sladkosti- kolik kdo sněd,sýry a ovoce, ochutnávka vín ,přeprava autobusem z Hřenska na nádraží v Děčíně, aby lidi stihly poslední vlak na Prahu . Je sice fakt že se tato cena každý rok zvyšuje, (my jeli za 690) před 2 lety, ale výlet to byl úžasný-perfektní průvodce – i na procházce v Drážďanech a proto mi dost překvapila Vaše cena, no pro pražáky je to asi normální.

Pražská paroplavební společnost

Dobrý den,

máte pravdu v tom, že cena plavby do Drážďan je o 100 Kč levnější. Na Slevomatu nabízíme i plavby do Drážďan, posl. akce skončila včera

( http://www.slevomat.cz/sleva/464635-plavby-lodi-do-drazdan-v-jarnich-a-letnich-terminech ),

ale do léta se tato akce ještě určitě zopakuje.

Tyto dvě nabídky ovšem nelze srovnávat, protože ke slapské přehradě v rámci plaveb na Slapy All inclusive jezdíme s parníkem, který byl v roce 2013 prohlášen kulturní památkou.
Provoz historického parníku je nesrovnatelně vyšší než provoz běžných motorových lodí. Posádku parníku tvoří kapitán, kormidelník, strojník a tři lodníci, zatímco běžné motorové lodě si vystačí se třemi členy posádky. Parník má zároveň mnohem vyšší spotřebu pohonných hmot a náklady na běžnou údržbu.
Pražská Paroplavební společnost provozuje parníky bez dotací, vzhledem k vysoké spojenosti našich hostů se snažíme v posledních letech využívat parníky co nejvíce. Budeme rádi, když nás v této snaze podpoříte svojí účastí.

Plavba na Slapy All inclusive dále zahrnuje řadu dalších, hodnotných služeb.

Přeju Vám krásný víkend,

Richard

Pražská paroplavební společnost

Renata Hašková

Je mi 63 let, proto pamatuji nikoliv vyjímečné, ale pravidelné sobotní a nedělní výlety velkými parníky na Slapy a zpět ( tehdejší cenu není třeba zmiňovat). Asi před rokem jsem se dovolila zeptat na Rašínově nábřeží u pokladny, zda-li jede v sobotu velký či malý parník až na Slapy a paní mi velice hrubě odpověděla, že neví.
Nemyslím, že by se takhle měl chovat jakýkoliv zaměstnanec paroplavební společnosti a urazilo mi to i jako vodáka, který sjel v mládí všechny české řeky. Chtěla jsem vzít na projíždu vnoučka (2 roky), ale z ID tu nehoráznou „slevovou platbu“ nezaplatím

Pražská paroplavební společnost

Dobrý den,

moc nás mrzí, jestliže máte takovouhle zkušenost a mohu Vás ujistit, že letos se Vám něco takového rozhodně nestane. Soboty a státní svátky bude jezdit velký :), historický parník. Jestliže máte kartičku ZTP, tak máte v rámci našich linkových plaveb 50 % slevu a vnouček pojede úplně zdarma.

Hezký den,

 Hanka

Martina Šafářová

Dobrý den, je výlet vhodný i pro malé děti? Je pro ně nutná vstupenka a je možné vzít kočárek na palubu?

Pražská paroplavební společnost

Dobrý den,

plavba na Slapy je určitě vhodná i pro malé děti.

Děti do 3 let mají plavbu úplně zdarma a na palubě se vždy najde dostatek místa pro kočárky. Jen Vás poprosím napsat nám do rezervace, kolik kočárků budete mít.

Hezký den,

Richard

Gabriel Krisztián

Dobrý den,
ta celodenní plavba za 990.-Kč je platní jenom pro jednu osobu na den?

Pražská paroplavební společnost

Dobrý den,

1 voucher = 1 osoba.

Hezký den

Richard

Pavel

Dobrý den, poněkud jsem se pozastavil nad kalkulací původní ceny. Tu uvádíte 1.990 Kč pro dospělého. Už to mi přijde trochu dost, když si totiž odečtu od 1.990 Kč 490 Kč, což stojí zpáteční jízdenka, vychází mi, že si pár drinků, řízek s přílohou a něco málo dalšího občerstvení koupím za 1.500 Kč, a to je tedy síla. I když to počítám se Slevomatovou cenou, vychází občerstvení za 500 Kč a ani to není žádná láce… Zkoumal jsem tedy, kde je háček. Na stránkách PPS „Osobní přivítání ředitelem společnosti, přivítání posádkou, uvedení na rezervované místo v hlavním salonu u okna s nejlepším výhledem, privátního průvodce, výklad o historii lodě a pamětihodnostech během plavby, privátní výklad ke strojovně parního stroje“. V popisu nabídky je tak nanejvýš možnost navštívit strojovnu. Že tam nadstandardní privátní služby nezmiňujete, se ani nedivím, protože zajistit toto kvalitně pro nával lidí ze Slevomatu je zhola nemožné. Ovšem pak není zcela korektní udávat slevu z původní ceny. A na závěr, což takhle zmínit, že děti do 3 let jsou zdarma? Tuto projížďku mohu z vlastní zkušenosti doporučit, nikoli však za tuto cenu…

Pražská paroplavební společnost

Dobrý den,

děkujeme za doporučení, já osobně plavbu na Slapy absolvuji každý rok několikrát a pokaždé jsem nadšený :).

V nabídce Slapy All inclusive máte navíc v ceně nejenom vynikající tříchodové menu, nápoje a sendvič na zpáteční cestě, ale i :

Osobní přivítání ředitelem společnosti, přivítání posádkou, uvedení na rezervované místo v hlavním salonu u okna s nejlepším výhledem

Privátního průvodce

Výklad o historii lodě a pamětihodnostech během plavby

Privátní výklad ke strojovně parního stroje

a pamětní list s razítkem a datem plavby

Počet osob na všechny plavby je limitovaný, tak abychom všem cestujícím byly schopni nabídnout perfektní servis.

Zároveň máte garanci toho, že pojedete na historickém parníku, které jsou v Čechách v provozu pouze dva, oba jsou provozovány Pražskou paroplavební společností a v roce 2013 byly prohlášeny kulturními památkami.

Krásný den,

Pražská paroplavební společnost

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru