Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

790 Kč za úžasný let americkým vrtulníkem nad zámky Konopiště a Jemniště. Zcela nové pohledy na českou krajinu a originální zážitek se slevou 43 %.

Hyperstavebniny CZ Soběhrdy  (mapa) 93 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Míla

Dobrý den, prosím pokud bych koupila čtyři vouchery pro dvě osoby je možné letět 20min? děkuji

Stania

Dobrý den
kolik osob se vejde do vrtulníku. Ráda bych letěla s manželem.

Nicol

Děkuji za odpověď. Hezký víkend

Nicol Seifertová

Dobrý den, uvádíte, že voucher platí do 31.12.2011 v pdf dokumentu, ale uvádíte, že „Platnost Voucheru je: od 21. 7. 2011 do 31. 10. 2011“. Mohu se zeptat, co platí? Děkuji

Slevomat

Určitě platí do konce tohoto roku. Omlouváme se za pdf chybku, děkujeme.

Slevomat

Dobrý den, Oldo a pane Dvořáku. Děkujeme za Vaše názory o cenách a letech a přirovnání k potravinám. Chtěli bychom Vás upozornit, že již odbíháte od tématu a diskuse se tak stává nepřehledná. Pokud chcete diskutovat mezi sebou, rádi Vám s Vaším oboustranným souhlasem předáme e-mailové adresy. Pokud máte nějaký nesoulad s námi, což bychom neradi, určitě se nám ozvěte na 840 140 240. Velice děkujeme za pochopení a přejeme krásný nadcházející víkend všem.

Dvořák

Snažil jsem se vám vysvětlit, že cena letové hodiny za celý vrtulník je zcela něco jiného, než cena letenky na 8 minut pro jednoho pasažéra. Uvedl jsem příklad se sušenou šunkou, kterou lze ve velkém balení (=celá hodina a celý vrtulník) koupit také podstatně levněji, než když si koupíte jen 10dkg (=jedno místo na několikaminutový let).

To, co jste sem dal za odkaz, je půlhodinový let celého vrtulníku.

Olda

Nejde o let z Benešova, ale jde o cenu letové hodiny. Podle mého názoru provozovatel helikoptéry nabízí správné ceny, ale agentura si dává nehorázné marže.
Níže přikládám stránku, ze které jsem čerpal – možná bude smazána z důvodu reklamy.

Jolana Habadová - www.darkyvsem.cz

Dobrý den Oldo, pokud by jste měl další dotazy ohledně cen a námi poskytovaných služeb, obraťte se prosím přímo na tel.: 724 354 247, kde se budeme snažit poskytnout Vám kompletní informace.
Děkuji za Vaše podněty a přeji hezký den všem diskutujícím.

Dvořák

Váš názor beru, ale rád bych, kdyby byl podpořen nějakým důkazem a nešlo jen o teorii. Takže prosím o informaci, u koho seženu 30km výlet (8min) z Benešova pro jednu osobu do 586 korun před případnými slevami.

Oldřich

Dovolil bych si nesouhlasit s příspěvkem pana Dvořáka – ceny vyhlídkových letů jsou hodinové a odletěná doba se určuje poměrem odletěné doby k celé hodině. Množstevní slevy se v případě vyhlídkových letů neuplatňují.
K příspěvku paní Habadové: v tomto případě mi přijdou Vaše ceny za zprostředkování vyhlídkových letů helikoptérou značně předražené (mít téměř 100% marži).

Dvořák

Oldo, na jednu stranu máte pravdu, na druhou stranu hodina letu pro celý vrtulník bude vždy levnější než 10 minut pro jednoho pasažéra. Stejně jako celý pětikilový kus sušené šunky koupíte v přepočtu na 10dkg podstatně levněji, než když si z té samé šunky u řezníka necháte 10dkg nakrojit.

Já letěl Karlštejn 8 minut, cena řekl bych odpovídá. Uběhlo to strašně rychle, ale zážitek byl.

Olda

oprava: běžná cena za hodinu letu vrtulníkem R44 je 13200Kč a z toho vyplývá také změna rozdílu ceny za voucher – jen 60Kč

Jolana Habadová - www.darkyvsem.cz

Dobrý den Oldo, bohužel neznám cenu za kterou nabízejí srovnatelnou trasu jiná letiště, mohu Vás pouze ujistit že výše slevy je zde uvedena zcela přesně s ohledem na námi běžně nabízené zážitkové lety.

Olda

Dobrý den,
opět platí povídky Šimka a Grosmana „Nechci slevu zadarmo“. Dovolil jsem si spočítat Slevomatem nabízenou hodinu letu vrtulníkem bez slevy a vyšlo mi 25020Kč (13903osoby6) a cena za hodinu se slevou 43% vyjde na 14220Kč. Pokud porovnám tuto vypočtenou cenu a nabízenou cenu na jiných letištích v okolí Prahy (12200Kč/hod), tak docházím k výsledku že Slevomatem nabízená cena s 43% slevou je stále o 110Kč na voucher dražší než běžná cena k dostání.
Zdraví Olda

Veronika

Dobrý den, kdybych si koupila 2×3 vouchery, je možné změnit trasu na Český Štenberk a Posázaví? Děkuji za odpověď.

Jolana Habadová - www.darkyvsem.cz

Dobrý den Veroniko, kontaktujte mne prosím na tel.: 724 354 247 pro upřesnění Vaší požadované letové trasy.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru