Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

49 Kč za DVĚ úžasné Shake it! zmrzliny dle vlastní chuti. Dva kopečky zmrzliny, dvě ovocné přísady nebo dvě sladkosti i lahodná poleva se slevou 55 %!

4,0 / 5 Shake it Praha - Nové Město  (mapa) 1 407 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Lenka

mi osobne tez pripada nesmyslne mit vytisteny voucher. ja osobne s tim problem nemam, ale jako jediny duvod uvadite, ze je mozne nabidku vyuzit na dvakrat, tedy ze oznacite na mem voucher, ze jiz nektery vyrobek byl vyuzit.....jaky je pak ale rozdil, kdyz si voucher vytisknu znovu, nebo kdyz reknu kod, resp. ukazu smsku.......díky

Verča

Tentokrát opravdu nevím co je v nabídce, zda 2 kopečky zmrzliny nebo shake se zmrzlinou a nebo pohár který je na fotce?

David

Slevomat …My už vyzkoušeli snad všechny :)

Tak to gratuluju ke kachnímu žaludku, my s manželkou vyzkoušeli jednou a nikdy více. Bylo mi špatně ještě večer. Šejky jak dort od pejska a kočičky v té pohádce – jen pro silné nátury :(

Lucie

Platí voucher pouze na zmrzlinu nebo je možné dát si místo toho i zmrzlinový shake nebo mléčný koktejl? Samozřejmě tedy pokud je za stejnou nebo nižší cenu.

Ema

Co se týče sms, taky nechápu, proč by při uplatnění voucheru najednou nemohl jít kód z sms. Pro ty, kteří říkají, že si ho mám ustřihnout a dát do peněženky – je to sice fajn nápad, ale zase na druhou stranu, pokud mám větší množství různých voucherů, za chvilku bych v peněžence neměla nic víc, než papíry. Na sms je super to, že když budu zrovna v okolí, tak se stavím a nemusím řešit, jestli jsem vzala správný kupon nebo ne (Tím pádem klidně nakoupím více voucherů, protože je uplatím spíš, než abych plánovala výlet za zmrzlinou – to jen tak pro zamyšlení :-))

Slevomat

Emo, vždy tuto možnost máme a naopak preferujeme, ale tady to z technických důvodů nejde, takže můžete mít vytištěný jen tento a ostatní si nechte v sms. Hlavně dejte vědět, jak vám zmrzka chutnala a co jste vybrala za kombinaci :) My už vyzkoušeli snad všechny :)

Ina

Dobrý den. Zeptám se trochu hloupě-co znamená ,,Jde vlastně o typickou permutaci s opakováním, jelikož záleží i na pořadí, ve kterém dáte zmrzliny do kelímku,,
Bohužel ovládám jen klasickou matematiku a tak mě výraz,, typická permutace,, nic neříká.
nějak jako obyčejný člověk tomu nerozumím.

Naďa

A nemůže být problém v tom, že tuto nabídku lze využít nadvakrát? Proto je nutné mít papírový voucher? Jinak mě žádnej racionální důvod moc nenapadá, což neznamená, že není :-)
Minulý týden jsem využila voucher ze slevomatu do Yogurtisima na Floru, než jsem za 15 minut dojela domů a koukla do účtu na Slevomatu, už byl kupon zneplatněn. Hodnotím kladně, aspoň v kuponech pak nemám hokej.

Jana

Já si papírový voucher klidně přinesu, ale ráda bych věděla, zda tedy dostanu na jednu porci 2 kopečky zmrzliny + vybrané ingredience + polevu. Nebo ta poleva je myšlena již v rámci ingrediencí? Jedna ze čtyř fotografíí (pravá horní) je jen ilustrační nebo bude pohár opravdu takhle vypadat? Nerada bych děti na něco natěšila a ony skončily s kelímkem jako u McDonalda. Díky.

Petr

Nemám chuť se tady moc přít – ale je takový velký problém mít číslo voucheru v sms? 


Není.


Jde jen o to číslo, o nic jiného. Ty papíry mi zavánějí zbytečnou úředničinou, ten papír je jenom nositel informace :) 


Josefe, chápu Vás, ale z odpovědí okolí se mi zdá, že oni nepochopili podstatu :-)
Katka

Bože, je taký veľký problém mať voucher v papierovej podobe?!

Miroslav Kroslak

Je třeba se povznést nad trochu birokracie tj.papírového voucheru a užívat skvělé výhody Slevomatu. Zatím vše fungovalo se vší spokojeností.

Josef

a proc byl tedy problem overit cislo voucheru z SMSky, kdyz jsem ho chtel vycerpat najednou – jednoduse by se hned zneplatnil. chapejte, jde preci o to cislo, ne o tu mapku co je k tomu prilozena – dyt tech voucheru si muzu vytisknout treba 1000

Shake it!

přesně tak Josefe, vouchery se ověřují hned při předání

Josef

Jenze ja chtel oba napoje najednou. Nevim, jak to mate nastavene, ale zavani to velkym nesmyslem. Pokud cisla voucheru nezadavate rovnou do systemu Slevomatu, pak vas lide takhle mohou osidit snadno – staci kdyz si vytisknou vice voucheru. Nebo snad pak pracovnice overuje voucher proti vsem jiz odevzdanym?

Shake it!

milí Josefe, právě vzhledem k tomu, že je akci možno využít na dvakrát je potřeba mít voucher vždy v papírové podobě, jak již bylo vysvětleno Slevomatem.
Divil byste se, ale existují i lidé, kteří dorazí jednou s smskou a podruhé s vytištěným voudherem a nárokují si další produkt.
To, že máme v naší evidenci voucher vytištěný pak poslouží jako důkaz toho, že již byl ze strany zákazníka využit při obou návštěvách.
Toto je pravidlo pro tuto akci. Díky za pochopení

Josef

Františko, já se ptal na vysvětlení, proč tomu takto je, když Slevomat nabízí možnost zaslat si SMS (a bylo to možné i v té minulé nabídce). Osobně nemám tiskárnu. Ano, bylo tam malým písmem napsáno, že je nutný mít papírový voucher, ale holt jsem si toho nevšiml (i proto, že jsem dosud vždy s SMSkou v pohodě pochodil) a šel jsem tam s SMSkou. Bral bych upozornění, že mám příště přijít s voucherem, ale očekával bych, že není zase takový problém mi ti Shaky udělat na SMSku. Tady to vzhledem k naprosté neochotě protivného personálu možné nebylo. Člověk si pak připadá jako idiot

Viktor Eyermann

Já tiskárnu nemám… takže snad bude stačit opsané číslo na papír, jedná se jen o číselný kód a pokud jim jde o QR kod, tak si ho vyfotí z mobilu ( iPhone 4, má kvalitní display, takže čtečka nebude mít problém). Další věc je, že nebydlím v Praze a hledat někde tam místo s tiskárnou bude asi jen ztráta času

Františka

Josefe a někdo prostě bude furt remcat a někdo ne. Některým lidem, mezi které patříte i Vy nejde nikdy nic, třeba si vytisknout voucher a dát na návod Slevomatu třeba do peněženky. A některým jde všechno, třeba mě, koupila jsem několik voucherů a už se těším. Díky Slevomate za akci za pár korun.

Josef

Nezlobte se na mě, ale co je toto za odpověď? Neřeknu, kdyby tam stála fronta, ale co jsem u toho stánku byl 5 minut, nikdo se k němu ani nepřiblížil. Ale paní se na ten mobil prostě podívat nemohla, aby si kód opsala. Radeji vytrvale tvrdila, ze to proste nejde. Ano, nekterym lidem (a firmam) nejde nikdy nic, u nekterych jde vsechno

Josef

Muze mi nekdo vysvetlit, proc je nutne mit s sebou vytisteny voucher? Na minule akci jsem se snazil uplatnit kod v SMSce, ktery mi byl i na teto akci normalne zaslan, ale pani me poslala pryc, ze pry musim prijit s papirem. Jeji vysvetleni nedavalo smysl, ale byla neoblomna. Upozornuji, ze jsem nechtěl voucher uplatnit nadvakrat, ale hned vycerpat. U akce za 49 kc mi prijde smesne behat porad s papirem, obzvlast kdyz clovek nevi, kdy se tam dostane

Slevomat

Dobrý den, pane Josefe. Pro lepší a rychlejší organizaci. Co se týče běhání s papírem. Voucher se dá odstřihnout nad mapkou a pak se
Vám papír vejde i do peněženky a můžete ho nosit vždy s sebou :-)

JaroslavE

Petr: Díky za vyčerpávající a matematicky fundovanou odpověď…jako absolvent kybernetiky jsem to ocenil…:-) Obávám se však, že můj osmiletý syn, zmlsaný pohledem na výběr z 10 – 20 druhů zmrzlin v každé cukrárně slovní ekvilibristiku marketingového oddělení „Shake It!“ asi neocení…„Vybírej, kombinuj… dva kopečky ze dvou zmrzlin“ … :-)

Petr

JaroslavE, čistě matematicky máte rovnou tři možnosti, jak kopečky zkombinovat. Jde vlastně o typickou permutaci s opakováním, jelikož záleží i na pořadí, ve kterém dáte zmrzliny do kelímku! A to už není žádná legrace :) No a když k tomu připočítáte desítky přísad, tak máte do konce života co dělat, než všechny ochutnáte :)

Marketa Navratilova

JaroslaveE., Vaši fantazii můžete využít hned od okamžiku, kdy si vyberete jednu z těchto dvou zmrzlin. Pak už máte na výběr z více než 40 různých ingrediencí :-)

Marketa Navratilova

Jaroslave, ovocná zmrzlina je pouze citronový sorbet zcela bez obsahu mléka, takže věřím, že alergikovi neublíží

Tereza

Už jsem u Shake it byla s jinou slevomatovou slevou a můžu doporučit. Dělají moc dobré koktejly a moc mi vyhovuje umístění v centru města. Už několik dní jsem vyhlížela, jestli není další nabídka. Takže jsem dnes vzala hned několik voucherů, protože minule mě mrzelo, že mám jen dva :-)Slevomate, více takových slev! Za málo peněz velká radost pro chudou studentku v centru velkoměsta :-)

JaroslavE.

Nejprve si nakombinujte dva kopečky zmrzliny – na výběr je vanilková a citronová … a tohle FAKT myslíte vážně??…:-)) To musí mít člověk opravdu bohatou fantazii, aby si nakombinoval dva kopečky zmrzliny z výběru vnilková+citro­nová…:-)))

Jaroslav

Nabízíte i ovocnou zmrzlinu (tj. na bázi vody), resp. obsahují některé zmrzliny sušené mléko ? Ptám se z důvodu alergické reakce na běžné kravské mléko.
Děkuji za odpověď

Marcela

Dobrý den, je nutné si na voucher koupit oba zmrzlinové poháry najednou? Nemohu přijít sama 2×?

Slevomat

Lze čerpat najednou i postupně, Marcelo :-)

Lucas HrnČíž

Dobré to bylo :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru