Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

499 Kč za vyšetření zraku a konzultaci o vhodnosti laserové operace v hodnotě 1500 Kč. K tomu navíc 40% sleva na případný zákrok nejmodernější technikou LASEK Viscodissection.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Jaroslava Odehová

Dobrý večer…mám dotaz: je mi 55 let,od 47 let mám zatím 1 dioptrii na blízko(ale už začínám zjišťovat,že bych potřebovala silnější brýle),na dálku vidím stále dobře-přesto mě brýle strašně vadí(překáží)-šlo by to odoperovat?Ne­vadí,že trpím vysokým krevním tlakem,jsem po operaci štítné žlázy a léčím se na zrychlenou srdeční činnost-tep.Děkuji za odpověď

Adéla

Dobrý den,
je mi 36let a mám 9dioptrii s cylindrem na dálku.v průběhu minulých 3let se mi zrak zhoršil o 1,5diop(měla jsem 2děti).Je třeba na vyšetření přinést kartu od očního lékaře?

Vojtěch Bašta

Dobrý den,
momentálně mám zhruba 0,5–1,5 dioptrií na dálku.
Nicméně vzhledem k tomu, že spoustu času trávím před obrazovkou, předpokládám, že se to bude zhoršovat. Zabrání tomu tato operace?

Míša

Dobrý den,
je operace vhodná, když kojím? Jak je to také s nošením ? Mužu ihned děti zase tahat nebo mám mít opravdu ty 4 dny úplný klid?

Katerina

Moje doktorka mi říká, že moje rohovka je tenká, ale vhodná na operace. Ale tato operace odstraní vrstvu rohovky, což se nevrátí, tak opakovat operace se nezdaří, lze provést pouze jednou, a pak, když vidění spadne, není nic udělat, je to pravda?
Děkuji

Iveta

Dobrý den, je mi 47 let, pracuji převážně u PC, nosím brýle na dálku + 3 dioptrie i na blízko + 3.5 dioptrií, vždy tak po dvou letech se to o něco zhorší, je u mne ještě možná operace? Předem děkuji za odpověď

OC Dr. rau

Jaký zákrok by byl pro Vás vhodný, lze říct až po vyšetření.

Lucka

Dobrý den, zajímalo by mne, zda nemáte náhodou pobočku někde na Moravě, popř. zda by šlo vyšetření a případná operace v Praze spojit do jednoho dne? Jsem z Moravy a tak abych nemusela do Prahy jezdit dvakrát? Mám 33 let a mám –2,5 dioptrie na obou očích do dálky? Děkuji

Miroslava Turkova

Prosím o odpověď, zda je možná operace:Věk 58 let, mám do dálky pravé oko +1,25 levé +3 diopt., na blízko pravé – + 3 a levé + 4,75. Velice děkuji za odpověď

OC Dr. Rau

Pro Vás je řešením zřejmě výměna čoček. Konkrétněji se mohu vyjádřit po vyšetření

Slevomat

Určitě ano, ozvěte se nám prosím na slevy@slevomat.cz . Děkujeme

Jaroslava Pechová

Dobrý den, na Vašich internetových stránkách se za vyšetření jednoho oka platí 1500, proto jsem to pochopila tak, že si musím zakoupit dva vouchery na vyšetření obou očí, je možno jeden vrátit?

Jana

Dobrý den, je možné domluvit vyšetření na víkend?
 Děkuji

OC Dr. Rau

Ano,je.

Kristýna

Dobrý den, dá se danou operací řešit také astigmatismus? Děkuji za odpověď.

OC Dr. Rau

Ano, dá.

Simona Martiníková

Dobrý den, pokud mám na jednom oku vadu – cylindr, je cena operace stejná, nebo jsou nějaké příplatky?
Děkuji za odpověď :-)

OC Dr. Rau

Cena je stejná. Příplatek je pouze u metody Lasik, kde je třeba navíc uhradit keratom, nůž, kterým se odřezává rohovková lamela.

Radka

dobrý den,
chtěla bych se zeptat, když mám mimčo a doufám, že ještě v únoru budu kojit, ale už budu určitě přikrmovat, dá se jít na tuto operaci, nebo jaký vliv to má na kojení? předem děkuji za odpověd

Lucie Ybička KOmendová

Dobrý den, mám panickou hrůzu z toho, že by se mohlo neco pokazit a ja třeba už neviděla nikdy. Může se i něco tak závažného stát?Může dojít k nějakému velkému poškození nebo je to bez rizika?

OC Dr. Rau

žádná operace není zcela bez rizika, ale při dodržení pooperační léčebné péče je riziko minimální. Jedná se ozejména o dodržování používání očních kapek s antibiotickým účinkem a dalších předepsaných léků. Nebezpečí hrozí v podstatě pouze z infekce. Vše Vám blíže vysvětlíme přikonzultaci, která je součástí prohlídky

Berta

Dobrý den,
je možné si poukaz koupit a uplatnit pouze jako slevu na operaci (za rok/dva roky)? Děkuji

OC Dr.Rau

Ne

Vojtěch Bašta

Dobrý den,
momentálně mám zhruba 0,5–1,5 dioptrií na dálku.
Nicméně vzhledem k tomu, že spoustu času trávím před obrazovkou, předpokládám, že se to bude zhoršovat. Zabrání tomu tato operace?

Petja

Dobrý den,
mohla byste mě odkázat na nějaké Vaše reference? Na operaci se chystám necelý rok a zjišťuji, která klinika by pro mne byla nejlepší, ale o Vás jsem nic nenašla. Tím Vás rozhodně nechci zpochybňovat :) Ale je to zatím mé největší rozhodnutí v životě, takže bych ráda věděla, do čeho jdu :) Děkuji a jsem s pozdravem.

OC Dr. Rau

Prohlédněte si stránky www.dr-rau.cz.
Paní primářka Rau pracuje s lasery od jejich prvopočátků. Můžete si taktéž prohlédnout stránky kliniky v Chamu www.augenklinik-cham.de. Paní primářka operovala i celou řadu významných osobností.

František Fillip

Dobrý den,cena 499,–je za vyšetření obou očí nebo jen jednoho a tuďíž potřebuji 2vouchery?Děkuji

OC Dr. Rau

Cena voucheru je za vyšetření obou očí.

Julia Kova

Dobry den, Mam –3 na obe oci, a chtela bych se zeptat jestli by to operace napravila? jestli jsou nejaky nasledky? dekuji

OC Dr. Rau

Ano, operace je pro Vás řešením.

Martin

Dobrý den, kolik kontrol je po zákroku vhodné absolvovat u Vás na klinice? Je možné spojit vyšetření a operaci v jeden den? Děkuji

veronika

Dobrý den,
takže sleva platí jen na operaci Lasek V? Nebo pokud mi po vyšetření doporučíte jinou metodu platí i na tuto jinou?
 Děkuji

OC Dr. Rau

Platí na Lasek nebo Lasek V.

Kristýna Kousalová

Ahoj, našli jste někdo někde nějaké recenze na kliniku nebo paní Dr. Rau?? Určitě nechci zpochybňovat, ale chtěla jsem si přečíst nezávislé názory. Pokud jste někdo něco objevil, dejte vědět :-) Budu ráda!

OC Dr. Rau

Vše o jednotlivých metodách si přečtete na našich www stránkách. Laserové operace provádím od roku 1999, tedy od jejich vzniku. Ročně provedu více než 1000 operací osobně, takže zkušenosti mám bohaté.

Pavlína

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda máte nějaké reference od zákazníků, případně kolik lidí jste již touto metodou odoperovala a jaké bylo případné procento neúspěšnosti (též by mě zajímal počet pooperačních komplikací). Ráda bych si nechala oči odoperovat, ale tuto operační metodu nikdo jiný kromě Vás nenabízí, proto mám pochybnosti, naopak se často píše, že tato metoda není tak šetrná jako jiné laserové operace a mohou nastat pooperační komplikace.
Děkuji za informace, nechci zpochybňovat Vámi používanou metodu, jen se pochopitelně bojím o své zdraví :-)

Hanka

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat zdali je vhodné podstoupit operaci v 24letech po jednom dítěti když do budoucna plánujem další říká se že zrak se ještě horší… Na levé oko téměř nevidím dioptrie mi tam pí. dr. už ani nenapsala a na pravém oku mám –1.75
 Děkuji

OC Dr. Rau

S věkem ani počtem dětí problém není, co se týče vaší vady, lze se konkrétně vyjádřit až po vyšetření

Káťa

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, když si koupím poukaz na vyšetření, který do stanoveného data využiji. Do kdy platí sleva na případnou operací očí? Děkuji :)

OC Dr. Rau

Je to věc dohody, slevu můžete uplatnit kdykoliv, je však nutné operaci podstoupit asi do 1 měsíce po vyšetření, jinak se musí vyšetření dělat znovu.

Alena Solilová

Dobrý den,
od mala jsem šilhala a nyní mám na každém oku 2,5 dioptrie a na jednom plus a na druhém mínus. Na jednom vidím dobře do dálky a na druhé na blízko. Jde i toto odstranit? Manžel má cilindrické vidění a 5 dioptrií. I to lze odstranit?

Jan Řezníček

Dnes kolem 19 hod. jsem na slevomatu zaplatíl 2 vouchery na vyšetření,případnou operaci očí v ceně 998.-Kč Platil jsem kartou a bylo mi sděleno, že mi slevové kupony byly odeslány na můj mail. Je 22.30 a ještě nic nedošlo. Děkuji za Vaší odpověď a dodatečné zaslání kuponů.

 –
Jan Řezníček
tel 603454371 222222696

Slevomat

Dobrý den, pane Řezníčku. Včera jsem Vám odpovídali v emailu, takže by již všechno mělo být v pořádku, že?

Jana

Dobrý den, pročítám diskuzi a vyplývá mi z toho, že laserovou operaci očí u lidí nad 50 let nevylučujete. Moje oční lékařka a také na oční klinice ve Zlíně mi řekli, že se tyto operace provádějí pouze u pacientů do 45 let, u starších už se musí měnit čočka. Můžete se k tomu prosím krátce vyjádřit? Děkuji moc.

OC Dr. Rau

Částečně máte pravdu, ale přesně se lze vyjádřit až po vyšetření.

Lucie

Dobrý den, chtěla bych voucher koupit příteli, ten se bojí, že by viděl pořád stejně špatně, tak se chci zeptat, zda se takový případ už stal? Děkuji

Lenka

Dobrý den, hledala jsem na internetu různé metody laserových operací očí a téměř na všech klinikách doporučují metodu LASIC jako jednu z nejlepších a nejmodernějších metod, která má také řadu výhod a menší rizika oproti metodě LACEC. Pouze na Vašich internet. stránkách píšete: LASEK má mnohé přednosti metody LASIK, ale má výrazně menší rizika. Než se rozhodnu koupit poukaz u Vás, který se vztahuje pouze na metodu LASEC, ráda bych Vás požádala o krátké „vysvětlení“ nebo vaše stanovisko, k těmto 2 metodám. Přeci jen oči máme jen jedny. Předem moc děkuji

OC Dr. Rau

Metoda Lasek je oproti metodě Lasik šetŕnější zejména proto, že nedochází k řezu do rohovky a nehrozí tak možné lalokové komplikace. U metoda Lasek V je naříznuta jen tenká epitelová vrstav, která je odchlípena tlakem speciální viskozní kapaliny. Po odpaření požadované části rohovky laserem se tato epitelová vrstva vrátí zpět. Více o jednotlivých metodách na našich www stránkách

Martina

Dobrý den,
je operovatelný i strabismus?
Pokud ano provádíte tuto operaci?
Děkuji Martina.

OC Dr. Rau

Operovatelný je, my však tyto operace provádíme pouze na naší klinice v Německém Chamu.

Petr Špiritus Špírek

Dobrý den, mám 2 a 1,75 na dálku, věk 32 let. Někde jsem kdysi četl, že je vhodná operace spíš u starších lidí, protože se po čase oči budou opět zhoršovat a podruhé zasahovat do oka není rozumné. Jak dlouho po operaci lze očekávat opětovné zhoršování zraku a je možné reoperací dosáhnout po letech opět stejného výsledku?
 Děkuji

OC Dr. Rau

Ve Vašem případě, bude mít operace pravděpodobně trvalý účinek, nicméně reoperaci lze dosáhnout znovu stejného výsledku.

Otília

Dobrý den, prosím vás, mám moc vysoké dioptrie na dálku, jedná jse o 11 až 12 dioptrií. Je možná ještě operace, na Vašich stránkach jsem takovou možnost nenašla. Děkuji za odpověd

OC Dr. Rau

Operace laserem ne, je ale možná vžýměna čoček

Lucie

dobrý den, do kdy musím voucher využít?děkuji

OC Dr. Rau

Do 15.2.2012

Eva R.

Dobrý den, na některých klinikách doporučují podstoupit operaci nejpozději 1 měsíc po vyšetření. Nemohu si však operaci v příštích 2–3 měsících dovolit. Je možné, podstoupit vyšetření až např. koncem roku? Bude se na toto vyšetření sleva stále vztahovat? Děkuji

OC Dr. Rau

Ano, poukaz platí do 15.2.

Iva

Dobrý den, jen bych se chtěla ujistit,že stačí koupit jen 1 poukaz,aby celková cena za operaci obou očí byla 21.600 Kč. Předem moc děkuji za odpověď

OC Dr. Rau

Ano, stačí.

Jana Karlovská

Dobrý den,
do kdy je nutné po vyšetření nastoupit na vlastní operaci? Myslím tím, do kdy platí nabídka na 40% slevu. Děkuju za odpověď.

OC Dr. Rau

Termín operace je věcí dohody. Slevu Vám poskytneme vždy.

Radka

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda by jste zákrok doporučovali i před otěhotněním nebo zda je lepší ho absolovovat až po porodu? Děkuji

OC Dr. Rau

Lze bez problémů i před porodem.

mmissullkaa

Dobrý den, je vhodná operace očí touto metodou i po tyto hodnoty očí pravé oko +0,25, cyl. –2,00, Ax 160, levé +0,5, cyl. –3,5, Ax 20?
Děkuji za odpověď

Oc Dr.Rau

Ano

janina

Dobrý den, mohu podstoupit zákrok v případě chronického zánětu oční duhovky?( od 18 let,nyní je mi 48)

Katy

Dobrý den, mám 2,5 dioptrie na levém oku a 2 d. na oku levém na dálku, jsem momentálně v třetím trimestru těhotenství a přijde mi, že se mi zrak zhoršuje. Je vhodná operace i při kojení? V únoru 2012 do kdy je poukaz platný počítám, že budu ještě kojit.
Děkuji za odpověď.

OC Dr. Rau

Poukaz je na vyšetření, následná operace může proběhnout až přestanete kojit.

Karolina Pozlerova

Dobrý den, je operace vhodná i pro 9ti leté dítě?-vada-astigmatismus+ na dálku vidí špatně-dioptrie 2,5 a 2.

OC Dr. Rau

Operace je vhodná od věku, kdy se již dítě nevyvíjí, tak aby by vada ustálená.

David Hodák

Dobry den, chtel jsem se pozeptat, zda pripadna operace oci musi probehnout do nejakeho urciteho terminu aby se na ni vztahovala sleva..
Dekuji za rychlou odpoved!

OC Dr. Rau

Ne, termín si dohodnete tak, jak Vám bude vyhovovat

Lucie Čadková

Dobrý den,je mi 31,mám brýle na dálku,dioptrie kolem 7,ale na jednom oku asi o ctvrt dioptrie méně,nevadí to?také mám astigmatismus.Jde se po zákroku ihned domů?kdy pak smím řidit auto?lze zákrok na obou očích zaplatit ve splátkách?Děkuji Čadková.

OC Dr. Rau

Nevadí, po zákroku se jde hned domů, ve splátkách hradit nelze

Otas

Je možné vyšetření absolvovat i o vikendu? A jak dlouho po operaci bych byl v pracovní neschopnosti, když pracuji s počítačem?
 Díky

OC Dr. Rau

Vyšetření je možné i o víkendu, maximálně týden.

Jiřina

Dobrý den,je možné operovat i vrozenou vadu zakřivení rohovky?Děkuji

OC Dr.Rau

Ano lze.

Eva

Dobrý den,
v odpovědích píšete, že doživotní záruku lze dokoupit ale také že na tuto operaci je reoperace zdarma – jak to tedy je? Na vašich stránkách jsem o záruce nic nenašla. děkuji.

OC Dr.Rau

V ceníku na našich www.stránkách je uvedeno, že reoperace je zdarma.

fejfarová

jaká operace je vhodná u dalekozrakos­ti?výměna monofokální nebo multifokální čočky???děkuji za odpověd´.

OC Dr. Rau

Lze rešit jak laserem, tak i výměnou čočky. Přehled metod i info o čočkách naleznete na našich www stránkách

Barbora

Dobrý den, můžu odstranění dioptrií podstoupit i po operaci strabismu? jsem krátkozraká (4,5 dioptrie + cylindry)

OC Dr. Rau

Ano, můžete

Monika Motyčáková

Dobrý den,je možné říci,do kolika dioptrií je oční vada vaší metodou odstranitelná?Mám poměrně hodně dioptrií a bylo mi řečeno,že by mi pomohla jen aplikace nitroočních čoček.Věk 41 let.Děkuji za odpověď.

OC Dr. Rau

na našich www stránkách neleznete tabulku.
http://www.dr-rau.cz/refraktivni-chirurgie

Květa Kvetule Žáková

Dobrý den, chtěla sem se zeptat zda je ta operace vhodná, když nemám ustálené dioptrie? Bylo mi řečeno, že se operace nedoporučuje, pokud nejsou stále 2–3 roky. Děkuji za odpověď

OC Dr. Rau

Je to pravda, ale přesněji lze všechno potvrdit až po vyšetření.

štěpánka

dobrý den,mám dalekozrakost ,hypermetropia bilat.s astig­matismem.diop­trie 6,5 a 7.jakou mám možnost zbavit se brýlí?sleva 40% se vztahuje i na jiné typy operací než laserem?např.výměnu čočky?děkuji

OC Dr. Rau

Možnost máte velkou, vaše dioptrie i ve spojení s astigmatismem mohou být řešitelné laserem. Sleva se vztahuje pouze na laserovou metodu V-Lasek.

Martin

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jaký je rozdíl mezi LASEK a LASIK? Jestli každá operace je specifická podle očí. Dále se chci zeptat jestli při této operaci V-LASEK je automaticky doživotní záruka. Děkuji za odpověď

OC Dr. Rau

Popis jednotlivých metod naleznete na našich internetových stránkách www.dr-rau.cz. V našem očním centru je případná reooperace zdarma, z toho vyplývá, že záruka je doživotní

veronika

Dobrý den,
doporučujete operaci raději v létě(sluníčko) nebo v zimě (mráz), nebo je to pro rekonvalescenci jedno?
Je pravda, že až 14 dní po operaci člověk nemůže prakticky fungovat, tedy chodit ven kvůli prachu, číst si, pracovat na počítači, líčit se?
Mám tenkou rohovku, je operace možná i u mě?
 Děkuji

OC Dr. Rau

Při dodržení léčebného pooperačního režimu nezáleží na ročním období. Co se týče tloušťky rohovky, je pravda že u pacientů s tenkou rohovkou je operace problematická nebo i nemožná. Záleží jakou tloušťku rohovky máte. Vše lze zodpovedně říct po vyšetření.

OC Dr. Rau

Pro Vás by byla pravděpodobně vhodná výměna čoček, ale vše lze zodpovědně říct až po odborném vyšetření.

OC Dr. Rau

Pro Vás by byla pravděpodobně vhodná výměna čoček, ale vše lze zodpovědně říct až po odborném vyšetření.

Blanka

Dobrý den,
je mě 56 let a mám vadu „Hypermetropia cum astigmatismo“ .Na dálku mám dioptrie :
pravé oko+4=1,75 15stupnu
levé oko+4,5=2,5 1­55stupnu
blízko:
pravé oko+6,25=1,75 15stupnu
levé oko+6,75=2,5 1­55stupnu
Mám dotaz zda by operace vaší metodou byla pro mě vhodná.Chtěla bych odstanit vadu na dálku, tak abych nemusela nosit brýle na dálku. Nyní nosím brýle multifokální.
Děkuji za odpověď

OC Dr. Rau

Seriózně lze odpovědět až po vyšetření.

David Vencl

Dobrý den, trpím krátkozrakostí (-6). Jak dlouho trvá rekonvalescence? A jaká je úspěšnost operace? Děkuji

OC Dr. Rau

Úspěšnost je takřka stoprocentní. Rekonvalescence trvá několik dní.

Fany

Dobrý den, před 5 lety jsem byl na operaci Lasik, před operací jsem měl cca 5,5 d. na obou očích. Nyní mám již opět na obou očích necelou 1 dioprii na dálku a brýle mě obtěžují. Je již vhodná další operace? Jakou dáváte garanci na operaci?

Alena

Dobrý den,
na svých stránkách uvádíte, že v ceně je i 4 měsíční pooperační péče, co jsi mám pod tímto pojmem představit?
Děkuji za odpověď

OC Dr. Rau

Jedná se o léky, které dostanete v balíčku po operaci a následné bezplatné kontroly.

Eva

Dobrý den, lze na tento zákrok též dokoupit doživotní záruku, jak to nabízí např. klinika Lexum?

OC Dr. Rau

Ano lze, v případě doživotní záruky je reoperace zdarma.

Milan

Je účelné – vhodné provést tuto operaci ve věku 65 let.Nyní používám brýle s multifokálními čočkami cca –1/-3 a –1/-3,5. Jaká jsou rizika?

OC Dr. Rau

Pro Vás bude zřejmě vhodná výměna čoček, vše lze přesně zodpovědět až po odborném vyšetření.

Šárka

Dobrý den, je možné využít tyto služby i u degenerativního poškození sítnice ve věku 69 let? Děkuji za odpověď

OC Dr. Rau

Bez vyšetření není možné na Váš dotaz odpovědět.

Slevomat

Dobrý den, vážení zákazníci,

prosíme Vás o malé strpení – na Vaše dotazy bude odpovězeno co nejdříve :)
Děkujeme za pochopení.

Monika P.

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda sleva 40% na operaci platí na obě oči?
Děkuji.

OC Dr. Rau

Ano, sleva platí ne obě oči.

jiřina

Dobrý den, před 13 roky jsem ve Vaší klinice absolvovala laserovou operaci obou očí 2,5 do dálky.
Výsledek však vydržel pouze 10 let, nyní se dioptrie
vrátily zpět. Na čtení však i ve svých 58 letech nepotřebuji brýle.
Má význam zákrok opakovat? Na jak dlouhou dobu je záruka?
Děkuji

OC Dr. Rau

Naše klinika existuje od roku 2009, před námi ve stejných prostorách fungovala společnost Vidimed, se kterou nemáme nic společného. Váš problém lze pochopitelně odstranit reoperací, jsem přesvědčen, že ve Vašem případě se bude jednat o doživotní záruku.

Hedvika Šubrtová

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli by už byla vhodná operace i pro mojí dceru, které bude v prosinci 16 let, je krátkozraká a má 2 a půl dioptrie.
 Děkuji

OC Dr. Rau

Bylo by dobré ještě nějakou dobu počkat tak, aby bylo jisté, že se již vada vývojem dítěte nebude zhoršovat, ale s jistotou lze vše říct až po vyšetření

Iveta

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jaký věk je vhodný k odstranění dioptrií touto metodou, synovi je 22 let.
 Děkuji

OC Dr. Rau

Věk Vašeho syna je bezproblémů vhodný>

Iva Jensikova

Dobry den chci se zeptat je mi 56let a nosim bryle na cteni.Jaka je uspesnost touto metodou na odstraneni dioptrii.

OC Dr. Rau

Úspěšnost je vysoká, více se dá říct až po vyšetření, protože každý pacient není pro laserovou metodu vhodný

Jean

Je mi 50 let. Mám –6,5 a –7,0 dioptrií, Jaká je úspěšnost touto metodou na odstranění dioptrií

OC Dr. Rau

Úspěšnost je velmi vysoká, více se dá říct až po odborném vyšetření, protože záleží i na dalších aspektech.

Stanislava Mičkeová

je mi 68 let a trpím tupozrakostí, bylo mi řečeno, že odstranění tupozrakosti nelze.

OC Dr. Rau

Bohužel, bylo Vám řečeno správně. Tupozrakost operovat nelze

Jana Z

Dobrý den,
lze operovat i tzv. tupozrakost?
 Děkuji

OC Dr. Rau

Bohužel, tupozrakost operovat nelze

Martin

Dobrý den,
dá se operace využít i v případě astigmatismu ?

OC Dr. Rau

Ano

Alena

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, zda se zákrok provádí na obě oči najednou a jestli je volný termín na zákrok i na měsíc září.
S pozdravem

OC Dr. Rau

Ano, zákrok se provádí na obou očích najednou, nejbližší operační termín je 5.9.

Jana Fundova

dobry den, rada bych se zeptala, zda se da takto operovat i tzv. vetchozrakost…mam od 40ti let bryle na cteni..+1.5 di­optrie…do dalky vydim perfektne,
predem dekuji za odpoved

OC Dr.Rau

Dá se operovat krátkozrakost a dalekozrakost

Milan Rippel

Ta sleva 40% na operaci plati na obe oci (tedy 21600 za obe oci)?

OC Dr.Rau

Dobrý den, ano, sleva platí na obě oči.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru