Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

299 Kč za tepování (čištění) interiéru vašeho automobilu včetně kufru. Zbavte se bakterií a roztočů mokrou cestou. Navíc s vyvoněnou 68% slevou.

4,7 / 5 Auto-repair Brno  (mapa) 270 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Hanka Vlčková

dobry den
chtela bych se informovat,kdyz si ted zakoupim voucher musim jej vyuzit ihned nebo je moznost jej vyuzit napriklad za mesic?
je mozne pri dodani auta na cisteni se na miste domluvit napriklad na osetreni plastu..?
dekuji vam

Cabasi

Platnost voucheru je do 18.11., jen je potřeba se dopředu objednat. Na plasty (a nejen na ně) se můžeme dohodnout na místě. Jak jsem psal výše, máme pro Vás nachystané různé slevové balíčky, které ošetření plastů obsahují.

René Mahdal

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, je dovolený vjezd s LPG ?

Cabasi

Ano, přijeďte

Lenka Malečková

Dobrý den,chci se zeptat. Je cena včetně vysátí? Děkuji

Cabasi

Voucher je na tepování interiéru, vysávání a další služby máme pro Vás připraveny na místě v rámci dalšího slevového balíčku.

Roman Straka

Dobrý den, mám na sedačkou autopotahy, je možné provést vyčištění i potahů, aniž bych musel potahy sundavat? Pokud bych si voucher koupil, je možné se dále dohodnout na vysátí celého interiéru a ošetření plastů?

Cabasi

Dobrý den, doporučujeme potahy sundat, vyčistit sedačky (potom potahy potřebovat nebudete) a pokud budete trvat i na autopotazích, tak ty je lepší vyprat v pračce. Vytepovat autopotahy na sedačce sice jde, ale nedoporučujeme. Vyčištěné autopotahy na „špinavé“ sedačce není dobré řešení.

Cabasi

Přijeďte, dohodneme se i na vysávání a ošetření plastů. Nabízíme několik výhodných „kosmetických balíčků“, které tyto činnosti obsahují.

Zbyněk

Dobrý den, zrovna tohle moje auto potřebuje, ale do Brna už to nemám jen 15 km, ale 10× dál a jezdím tam jen občas na víkendy. Ono „dle domluvy“ znamená, že s uplatněním voucheru v sobotu nebude problém? Díky

Cabasi

Dobrý den, pokud nemůžete ve všední den, můžeme se dohodnout na termínu i mimo otevírací dobu včetně víkendu.

Eva Mandincova

Dobrý den, kolik si na místě připlatím za střešní část a plasty??

Cabasi

Dobrý den, jestli myslíte strop, tak 336,–, samostatně ošetření plastů interiéru stojí 228,–. Máme i speciální balíčky, které ošetření plastů obsahují a jsou cenově výhodnější.

Cabasi

Dobrý den, tepování interiéru je, že se mokrou cestou čistí koberečky, sedačky (ne kožené, ty se čistí jinou metodou) a kobercový prostor v kufru event. stropní část (za příplatek, viz. deal). Ošetření plastů vám rádi provedeme také, není to ale součást akční nabídky na Slevomatu.

Pavel

A to čistíte jenom sedačky nebo i plasty a v kufru dno když tam nemám žádný koberec?

Radek

Takže odjedu s mokrým zadkem?

Cabasi

S mokrým zadkem neodjedete, přes sedadlo řidiče (bude-li ještě vlhké) bude natažena igelitová fólie. I když se jedná o čištění mokrou cestou, sedadla zůstávají po skončení práce lehce vlhká.

Markéta

Dobrý den, jedná se o pouze suché čištění a nebo i na mokro?
 Děkuji

Cabasi

Jedná se o tepování sedaček mokrou cestou

Martin

Dobrý den, je tento způsob čištění vhodný i pro kožené sedačky?

Cabasi

Kožené sedačky jsme schopni vyčistit a ošetřit také, tento voucher se vztahuje jen na čalounění, zavolejte a domluvíme se na slevě

Danča

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jak dlouho trvá vyčištění interiéru?. Dá se to stihnout během dne (auto ráno přivezu a tentýž den si odvezu) nebo u vás auto zůstává přes noc, aby po mokrém čištění vyschlo? Nemám s tím zkušenosti, tak se radši ptám :-)

Cabasi

Dobrý den, čištění trvá cca 2ho (závisí na znečištění), auto si odvezete tentýž den, proces je sice mokrou cestou,ale sedačky zústávají jen vlhké, vzhledem k antibakteriání úpravě múže vysychat i při zavřených oknech – nedochází k pachúm a plísním

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru