Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Poctivé domácí dorty z oblíbené Cukrárny Cherry

4,6 / 5 Cherry cukrárna s.r.o. Předklášteří  (mapa) 207 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Renata

Dobrý den, rozvážíte dorty po Brně? Popř. jaká je cena. Děkuji

cherry cukrárna

Dobrý den,

dorty i zákusky rozvážíme po Brně, pokud je Vaše objednávka nad 600 Kč. Jezdíme každý den kromě Po a St.

Jana Dostálová

Dobrý den bylo by možno zcela vyjímečně vyzvednout dort v neděli kolem 17h ? Pojedem z letiště z Prahy a jsme z Olomouce dorty bychom potřebovali na 6.4 děkuji za případnou vstřícnost a odpověď

cherry cukrárna

Dobrý den,

jistě to možné je. Paní majitelka bydlí ve stejném objektu, jako je cukrárna. Po telefonické domluvě určitě vyjdeme vstříc.

Jana C.

Dobrý den, bylo by možné dort se slevovým voucherem zaplatit a objednat nyní, ale vyzvednout až začátkem května, když platnost voucheru končí 30.4.? Dort bychom potřebovali až k narozeninám v prvním květnovém týdnu. Děkuji za odpověď.

cherry cukrárna

Dobrý den,

je to možné. Jen nevím, jestli si tento termín můžete objednat přímo na internetu. Akci máme nastavenou do konce dubna, tudíž by bylo lepší zaplatit, dát termín např. 30.4. a potom, co Vám dojde emailem číslo voucheru, zavolat nám na tel.731 651 173 a změnit si termín dodání. Vyjdeme Vám vstříc.

Lucka Čermáková

Dobrý den,
bylo by možné vyzvednout dorty i v sobotu? Děkuji

cherry cukrárna

Dobrý den,

ano, po telefonické domluvě (tel.731 651 173) by bylo možné najít řešení i na vyzvednutí v sobotu.

Ivana

Zdravim Vas, nebylo by mozne vyzvednout dort ve Vasi cukrarne v Predklasteri? Mam mesicni dite a do Brna se bohuzel nedostanu.

cherry cukrárna

Dobrý den,

ano jistě, je možné. Vyplňte přes internet objednávku a zavolejte nám na tel.731 651 173, upřesníme si předání v Předklášteří.

Ivana

Zdravim Vas, nebylo by mozne vyzvednout dort ve Vasi cukrarne v Predklasteri? Mam mesicni dite a do Brna se bohuzel nedostanu.

M.K.

Koupila jsem si voucher minulý rok a byla jsem celkem zklamaná. Dort jsme si objednali týden předem a v den osobního odběru v Brně jsme obdrželi v cukrárně pouze omluvu, že dort bohužel nemají s tím, že nám jej doručí v náhradním termínu přímo domů. Dort byl v náhradním termínu doručen, ale zase nebyl dodržen čas doručení. Doručení proběhlo s tříhodinovým zpožděním. Narozeninový dort obdržel tedy oslavenec pár dní po narozeninách :-(

Hana Bastlová

Dobrý den,jak dopředu je nutné odeslat objednávku.Ráda bych zakoupila voucher,ale dort bych chtěla už na pátek 7.3. Bylo by to možné,když ho dnes zaplatím kartou a hned objednám???Děkuji

cherry cukrárna

Dobrý den,

ano, je možné. Jen poprosím, ozvěte se mi pro jistotu na tel. 731 651 173 max. do Út 4.3.14. Domluvím se s Vámi ještě osobně.

Hana B.

Dobry den,
lze dort koupit i v bezlepkove variante?
Dekuji!

cherry cukrárna

Dobrý den,

bohužel, v bezlepkové variantě dorty nenabízíme.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru