Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

3–4 kg znamenité španělské šunky + nůž a stojan

4,5 / 5 Delikatesy-shop.cz Neratovice  (mapa) 67 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
J.P.

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, zda-li je možné si šunku koupit a nechat si ji doručit poštou ačkoliv nabízíte již poslední dva kusy pouze při osobním odběru? Je možné nějakým způsobem doplatit poštovné k ceně šunky?

Předem děkuji za odpověď a přeji hezký večer,

 J.P.

Delikatesy-shop.cz

Dobrý den, ano je možné šunku nechat doručit i při zakoupení posledních kuponů s osobním odběrem. Stačí při jeho uplatnění kuponu v našem e-shopu při objednávce zaškrtnout dopravu za 115 Kč (InTime kurýr). Hezký večer.

Martina

Dobrý den,jedná se prosím o šunku s kostí nebo bez kosti?

Delikatesy-shop.cz

Dobrý den, jedná se o šunku s kostí. Přejeme krásnou neděli :)

TP

Dobrý den, také se zeptám k variantě „osobní odběr“ (s dopravou již není) – předpokládám, že při koupi „osobní“ verze není problém s objednáním dopravy, že? Tedy v eshopu možnost Kurýrní služba InTime za 115?

Delikatesy-shop.cz

Dobrý den, řešíme se Slevomatem přenastavení počtu voucherů, aby bylo možné ještě rovnou zakoupit i variantu s dopravou. Je ale možná i vámi zmíněná možnost zakoupení voucheru s osobním odběrem a následně doplatkem 115 Kč za dopravu. Při objednávce v e-shopu doprava za 115 Kč je uvedena. Přejeme hezký víkend

Lada N.

Dobrý den,
jaké jsou podmínky uchování šunky a jak rychle musí být zkonzumovaná ? 3 kila asi nikdo (ani parta lidí) na posezení nesní :-)

Delikatesy-shop.cz

Dobrý den, šunka se uchovává při pokojové teplotě do 22°. Po nakrojení je ideální si uchovat vrchní odkrojek, který se pak přikládá na odkrojenou část, čímž zabráníte vysychání. Načatá šunka vydrží pak 1 – 2 měsíce.
Hezký večer

Lucie

Dobrý den,lze nějak ovlivnit dopravu?Šunku bychom potřebovali na oslavu, která se bude konat 14.3.a osobní odběr v Neratovicích je pro nás nereálný.Děkuji.

Delikatesy-shop.cz

Dobrý den Lucie,
jestliže slevový kupón uplatníte dnes do 19 hodin, tak vám jamón zítra odešleme a doručení je následující den, tudíž 14.3. stihneme :-)
Jen je potřeba kupón zaplatit kartou, abyste měla k dispozici ihned po zakoupení slevový kód.
Krásný den
Delikatesy-shop.cz

Denisa

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. V úvodu máte Osobní odběr Neratovice nebo doručení zdarma.
ale když si chci zakoupit šunku za 1299Kč, tak je tam psáno jen osobní odběr a za 1414Kč včetně dopravy?
To jsou dvě ceny?
Myslela jsem že cena 1299Kč je jednotná cena-i osobní odběr i s dopravou. Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den Deniso,
máme to zde nešťastně formulované, mělo by být doručení v ceně a ne zdarma. U varianty s dopravou je poštovné 115 Kč již započítáno do ceny voucheru, tedy nic dalšího nedoplácíte. Děkuji..

Jana

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli by bylo možné si zaplacenou šunku u Vás nechat a vyzvednout až v dubnu? Děkuji za odpověď.

Delikatesy-shop.cz

Dobrý den Jano, vyzvednutí v dubnu není problém. Jen je potřeba slevový voucher uplatnit před vypršením jeho platnosti, s tím, že do poznámky kromě čísla kupónu stačí uvést váš požadavek na vyzvednutí v dubnu a my už s tím budeme počítat :-) Hezký večer

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru