Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dovolená v Brdech na ranči s koňmi a poníky

3,4 / 5 Penzion Ranch Střední Čechy (mapa) 54 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Příplatky
Benefity
FKSP
Martina

Zdravím, tak řeším za slevomat odpověd na cenu jízdy na koni. Za 45–60min na koni se platí 500,– za člověka. Cena mi přijde přemršťaná, že by to bylo díky blízkosti Prahy? Přeji všem pěkný den.

Terezka Prošková

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, jak se při nabídkách jídla jedná s lidmi co mají určitá omezení či jsou vegetariány, vegany, frutariány atd.
S díky
 T.P.

Slevomat.cz

Dobrý den Terezo,
toto určitě není problém, při rezervaci se domluvíte na konkrétním požadavku ohledně omezení stravy. Děkuji..

Petra

Také by mě pobyt lákal, ale vzhledem k tomu, že máme tři děti, které by si (včetně nás rodičů) rády zajezdily, tvoří cena za projížďky na koni asi dost podstatnou součást konečné sumy – ke které se zjevně nedobereme…škoda!

Martina

Dobrý den, souhlasím výše s Lukášem. V nabídce pobytu je právě lákáno na koně a pohled z jejich sedla. Což pak nedává smysl, když není ani 1hod jízdy v ceně. A jaké bezpečnostní důvody?? A stále není nikde napsána cena za 1hod. jízdy. Navíc, jak to bude s dítětem, když budu chtít zároveň svezení na koni i pro něj? Když píšete – z bezpečnostních důvodů. Toto by chtělo ještě se zadavateli slevy dořešit. A konečně na naše otázky zodpovědět. Děkujeme

Slevomat.cz

Dobrý den Martino,

odpověď ohledně cen viz výše..

Víte, ne každý by se chtěl na koni projet, proto také nejsou jízdy součástí balíčku.

Lukáš

Odpověď na jízdy na koních na mě působí velice nedůvěryhodně, neboť nebyly zodpovězeny veškeré dotazy, viz Martina a Eva Xikalová! Mám ještě dotaz – jaký souvislost má voucher a bezpečnostní důvody? :-) Stále není zřejmá cena za jízdné, na základě které lze spolehlivě určit, zda se pobyt vyplatí či nikoliv.

Slevomat.cz

Dobrý den Lukáši,

jak jsem již výše psal, domluva ohledně ježdění a cen probíhá individuálně na tel. čísle 724 040 733. Jedná se o to, že takovéto služby standardně neposkytují (nemají žádný plošný ceník), Ranch Hořovice se specializuje na systémovou výuku jízdy na koních, trénink, ustájení, závody. Partnerka Vám ráda zodpoví veškeré individuální dotazy.. :)

Martina

Tak děkujeme pracovníkům slevomatu za dotaz ohledně jízdy na koni :-(

Slevomat.cz

Dobrý den, jízdy na koních nejsou součástí voucheru z bezpečnostních důvodů. Zajezdit si samozřejmě můžete buď přímo na jízdárně nebo v celém areálu (20 ha) za poplatek na místě. Bližší informace na tel. čísle 724 040 733. Děkuji

Lukáš

Souhlasím výše s Martinou. Také čekám na odpověď ohledně jízd na koních, abych mohl pobyt objednat. Domnívám se, že právě v těch koních je to kouzlo této akce, když se jedná o Ranč, tak je to zásadní informace.

Martina

Dobrý den, chtěla bych se též zeptat, jak je to s jízdou na koni? Je zahrnuta v ceně. Nebo kolik stojí 1hodina jízdy? A zda se musí též předem rezervovat zároveň s pobytem? Není to ani na web stránkách. Podobný dotaz již tam máte 6dní a není na něj zodpovězeno. Předem děkuji.

Markéta Hynarová

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak je to s dětmi od 3 do 6 let. V hlavní nabídce je uvedeno děti do 6 let zdarma a v informacích pro uplatnění slevy „Děti do 6 let bez nároku na lůžko zdarma“. Kolik se tedy platí za lůžko na noc pro děti tohoto věku. Vyjížďky na koni se hradí předpokládám zvlášť. Jen ještě bych se zeptala, zda z restaurace je vidět přes sklo do jízdárny. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den,
děti do 6 let bez nároku na lůžko jsou zdarma. Za vlastní lůžko u dětí do 12 let se platí příplatek 400 Kč/noc/snídaně. Vyjížďky na koních se domlouvají a hradí na místě. A ano, z restaurace je výhled přímo do jízdárny. Děkuji..

Katka

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, zda je v pokojích možnost přistýlky a pro kolik osob je apartmán?
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den,
na pokojích možnost přistýlky není, při pobytu více osob možnost buď apartmánu nebo více pokojů. Apartmán je pro 4 osoby. Děkuji..

Miroslava Kalitová

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda lze případně zakoupit 2 vouchery a sečíst je a zda je možné objednat pobyt i v 07/2014 či 08/2014 ? Dále prosím o informaci, jak by se případně účtovaly děti (1× díte 4roky, 1× dítě 15let) ? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den,
vouchery pro prodloužení pobytu lze samozřejmě sečíst. Doba platnosti voucherů je do 29.6.2014, tedy nelze využít po tomto datu. Dítě 4 roky bez nároku na lůžko zdarma, v případě vlastního lůžka 400 Kč/noc/snídaně a dítě 15 let za 650 Kč/noc/snídaně. Pro děti lze též využít další voucher. Děkuji..

Eva Xikalova

Dobrý den, chtěla bych vědět jestli se dá objednat k pobytu ježdění, popř. jaká je cena za hod a jestli se dá jezdit i v přírodě? Nebo pouze na jízdárně. Děkuji!

Míša

Dobrý den, neuvažujete o podobné akci také na září? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, zatím jsme se o takové možnosti nebavili, tedy uvidíme..

Věrka

Dobrý den, podle fotek u této akce to vypadá, že máte v pokojích oddělenou obývací část od ložnice, je tomu skutečně tak? Měli byste případně volno v termínu 8.-11.5.? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den Věrko,
oddělená ložnice a obývací část je v apartmánech. Ohledně volného termínu se informujte na daném telefonním čísle.
Děkuji..

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru