Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Online kurzy angličtiny s mezinárodním certifikátem

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Kamila

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda je v certifikátu uvedena dosažená úroveň dle Evropského referenčního rámce (A1-C2).

Petra Martináková

A ještě jsem se chtěla zeptat, když mi vyšlo higher intermediate, tak jestli je ještě nějaký kurz nad tím ? ..At vim, zda si objednat jenom jednu uroveň a to tu to nebo dvě, jelikož je ještě nějaká nad tím. Díky :)

BLC4u

Dobrý den,

Higher Intermediate je nejvyšší úroveň, bude Vám proto postačovat zakoupení 6 měsíčního kurzu.

Petra Martináková

Dobrý den, chci se zeptat. Píše se tam, že jsou v rámci kurzu ikonverzace. Jak probíhají , když je to online ? .Děkuji za odpověď.

BLC4u

Dobrý den,

Konverzace je myšlena jako část „Speaking“. Nejedná se tedy o klasickou konverzaci mezi studentem a lektorem (konverzace s rodilým mluvčím jsou za příplatek – ceník můžete najít na naší stránce). V této části Speaking, se nachází vždy gramatika k dané témě, kterou můžete denně zažít (např. ptáte se na cestu, návštěva doktora, nakupování) a poté na konci vzorový dialog. Učíte se tedy a procvičujete si konverzaci v anglickém jazyku, pro situace které se Vám můžou kdykoliv přihodit např. na dovolené nebo kdekoliv v zahraničí.

Jana

Dobrý večer, vyšlo mi dle testu Lower Intermediate? Který kurz se pro mě hodí?

BLC4u

Dobrý den,

doporučujeme zvolit 18 měsíční kurz, tedy studium 3 úrovní. Kurz proto budete moci začít od úrovně Lower Intermediate a přes Intermediate se propracovat k nejvyšší úrovni – Higher Intermediate.

lucy

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je možné se ke kurzu připojovat z různých počítačů nebo jestli to musí být vždy ze stejného.
 děkuji

BLC4u

Dobrý den,

jelikož se celý kurz nachází online, můžete se díky svým přihlašovacím údajům přihlásit z jakéhokoliv počítače, odkudkoliv.

Michal Mucha

Dobrý den zmizel tu příspěvek od Kateřiny mám obavu si tento kurz zakoupit. Nevíte co se sním stalo? Pokud bych se teda nakonec rozhodl kurz zakoupit test mi vyšel na lower intermediate co bych si mel koupit aby to mělo smysl a neučil se skládat písmenka. díky

Slevomat.cz

Dobrý den, Michale,

děkujeme za upozornění, jednalo se o krátkodobou komplikaci, nicméně příspěvek paní Kateřiny je zpět v pořádku v diskuzi, jak můžete výše vidět.
Nemáte se tedy čeho obávat. :)

Co se týče doporučené úrovně kurzu, necháme odpověď na zástupci BLC4u, dají Vám fundovanější odpověď.

Michal Mucha

Dobrý den lze se vrátit k předchozí lekci pokud ji budu potřebovat zopakovat? A co ta Kateřina stím certifikátem? Píšete o 100% garanci vrácení peněz udělali jste to už někdy někomu?

BLC4u

Dobrý den,

1; do předcházejících lekcí je možné se vrátit, budete mít ale již pouze přístup ke studijním materiálům, cvičení již nebude možné opět vyhodnotit.

2; Dotaz od Kateřiny jsme již zodpověděli, proto můžete odpověď najít u jejího příspěvku.

3; Pro vrácení peněz je potřebné splnit podmínky, které můžete najít zde (Paragraf 6, odsek E): http://www.blc4u.com/cz/Documents/Content/Podmienky.pdf
Žádost o vrácení peněz při neúspěšném absolvováni mezinárodní zkoušky B1, jsme ještě ale od žádného studenta v České Republice neobdrželi.

lucy

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je tento kurz vhodný i pro úplné začátečníky?? dě­kuji

BLC4u

Dobrý den,

jako úplnému začátečníkovi Vám kurz spíše nedoporučujeme. I pro nejnižší úroveň Basic, jsou potřebné alespoň nějaké základy z angličtiny. Pokud ale máte zájem o samostudium, kurz by Vám mohl být užitečný třeba jako pomůcka ke knížce nebo jiným studijním materiálům pro úplné začátečníky. Tedy nové vědomosti byste si mohla pokaždé procvičit v cvičeních, která se nacházejí v našem online kurzu

Dana

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, když si koupím třeba kurz jen na rok, tak jestli také budu dělat ty zkoušky nebo je to jen po těch 36 měsíců? Děkuji

BLC4u

Dobrý den,

jestli máte na mysli závěrečné zkoušky pro získání certifikátu, ty se nacházejí na konci každé úrovně. Certifikát o úspěšném absolvování úrovně můžete proto získat při zakoupení kterékoliv délky kurzu a absolvování kterékoliv úrovně v kurzu.

Gábi

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, zda kurz probíhá individuálně a jak se určuje čas lekcí?

BLC4u

Dobrý den,

ano, kurz je zcela individuální. Každý student má svůj vlastní účet, čas studia si proto určujete vždy sama. Díky online přístupu se můžete učit kdykoliv a kdekoliv, kde jste s počítačem připojená na internet a pokračovat pokaždé přesně tam, kde jste naposledy skončila.

Hana

Dobrý den, taky bych se ráda zeptala jakou úroveň doporučíte zvolit při výsledku Intermediate ? … a druhý dotaz se týká dotazu viz výše od Kateřiny, které jste nedoručili certifikát, nerada bych nějakou podobnou zkušenost, takže prosím o info než si kurzy zakoupím, předem moc děkuji

BLC4u

Dobrý den,

1; Pokud Vám vyšla úroveň Intermediate, můžete si zakoupit 12 (2 úrovně) nebo 18 měsíční (3 úrovně) kurz. Tým pádem budete moci studovat buď to úroveň Intermediate a poté nejvyšší Higher Intermediate, nebo v případě 18 měsíčního kurzu začnete ještě o úroveň níže – Lower Intermediate – a postupně se propracujete k nejvyšší úrovni.

2; Dotaz od Kateřiny jsme již zodpověděli, proto můžete odpověď najít u jejího příspěvku.

BV

Dobrý den
Mohu poprosit o doporučení, jakou úroveň mám zvolit? Dle vašeho diagnostického testu mi vyšlo Higher intermediate.
Děkuji
 B

BLC4u

Dobrý den,

V případě zájmu o studium úrovně Higher Intermediate, doporučujeme zakoupit 6 měsíční kurz a zvolit si poté tuto úroveň.

Pokud byste ale měl/a zájem si také zopakovat předešlé učivo, můžete si zakoupit 12 měsíční kurz. Budete mít možnost pak začít s nižší úrovni Intermediate a po její ukončení přejít na úroveň Higher Intermediate.

Veronika Benýšková

Dobrý den, když budu třeba na úrovni vyšší než elementary, tak začnu na té mojí (vyšší) úrovni? A za těch 6 měsíců se dostanu na další úroveň?

BLC4u

Dobrý den,

úroveň kurzu si zvolíte sama při prvním přihlášení se svými údaji. Můžete tedy studovat kteroukoliv úroveň a při zakoupení více úrovní (měsíců) kurzu, se také posunout na studium další úrovně.

Katerina Sigmundova

Kurz jsem absolvovala – když jsem chtěla, aby mi certifikát poslali poštou, neudělali to, neodpověděli, psala jsem jim třikrát – kvůli tomu mi neuznali zkoušku z angličtiny na cestovním ruchu.

BLC4u

Dobrý den,

certifikát o úspěšném absolvování kurzu zasíláme standardně všem studentům po celém světě pouze elektronicky.

Každému zákazníkovi odpovídáme na všechny e-maily, odpověděli bychom Vám proto na Vaší žádost ať už kladně nebo záporně. Pokud byste nás ale urgovala, se žádostí bychom Vám určitě vyhověli a zaslali certifikát i poštou. Vypadá to proto spíše tak, že k nám zmíněné e-maily nedorazili a proto se velice omlouváme.

M P

Dobrý den, nerozumím tomu, proč se liší cena za kterou lze kurz koupit a cena v kalkulaci?
Děkuji Provazníková

BLC4u

Dobrý den,

děkujeme za upozornění, chybu již slevomat odstranil.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru