Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Baňkování celého těla proti bolesti a napětí svalů

4,5 / 5 Masáže a terapie Danna Zlín  (mapa) 80 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Simona

Dobrý den,
je tato masáž vhodná i po porodu (5,5 měsíc), neovlivní mi to kojení a tvorbu mléka?

Slevomat.cz

Dobrý den,

od partnera mi bylo řečeno, že baňkové masáže nejsou v v tomto období vhodné – u klasických masáží nevzniká žádný problém.

Dana

Dobrý den pane Tome, tato masáž je vhodná na Vaše problémy. Mimo jiné je velmi vhodná i reflexologie. kterou vřele doporučuju při každé masáži, protože u této masáže se dají zjistit konkrétní problémy/i zdra­votní/. A ne pokaždé můžou záda bolet z důvodu posunutí nějakého obratle na páteři. Také vhodná je metoda nápravy kloubů a páteře, to vše se dá zjistit z již uvedené reflexologie. Každopádně bankování je velmi vhodné na problémy ztuhlých zad. Zdraví Dana

Tom

Dobrý den paní Dano,
která masáž vámi prováděných je nejlepší na bolavé záda a krční páteř? Je to právě nabízené baňkování? Děkuji za odpověď.

Doležalová Petra

Jsem po 3 operací páteře,mám udělanou stabilizaci,je pro mě vhodné baňkování?mám hodně velké bolesti v bederní oblasti,děkuji Doležalová.

Slevomat.cz

Paní Doležalová, baňkování považuji za léčebnou masáž mezi jinými, působí účiněji než klasická masáž, používám ji u starčích lidí a s problémi páteře.Hlavně tam, kde se nemůže moc tlačit a nebo jsou bolestivé a zablokované místa, jediná nevýhoda je, že zůstanou po aplikaci kolečka na zádech, které do 3 dnů zmizí, pokud se nechystáte do plavek přijďte :D S pozdarem Dana…

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru