Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

1950 Kč za semestrální kurz komunikativní angličtiny pro mírně a středně pokročilé. Dvě vyučovací hodiny týdně s výborným českým lektorem a potřebnými materiály se slevou 50 %

4,4 / 5 Cloverleaf Group Ostrava  (mapa) 43 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Jarmila

Dobrý den, absolvovala jsem na vaší škole prázdninový kurz a byla jsem moc spokojená. Doporučuji. Ráda bych se zúčastnila také tohoto semestrálního kurzu, ale bohužel, jak jsem výše četla, v dopoledních hodinách není otevřen…Škoda. Hezký den a hodně dobrých studentů.

Alena

Dobrý den,
v přihlášce na semestrální kurz se objevuje na výběr pouze úterý a čtvrtek. Jak je to možné, když by na výběr mělo být po, út, st i čt?
 Díky

Radmila Jablonská

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je tento kurz určen jen pro dospělé? Měla bych o tento kurz zájem – pro dceru, která v září nastupuje do 9 třídy ZŠ. Děkuji a hezký den. Jablonská.

Cloverleaf

Dobrý den, jistě. Pokud můžete začít chodit až později, tak to nevadí. Potom si od lektora zjistíte co už studenti probrali a budete se na to muset kouknout doma. Pěkný den.

Martina

Dobrý den, lze začít navštěvovat kurz později? Mohla bych navštěvovat kurz až od 19.9. Děkuji.

Cloverleaf

Dobrý den, na konci kurzu získáte certifikát o absolvování kurzu (náš certifikát školy), po splnění testu na 60% a docházky na 60%.
Po skončení kurzu se můžete přihlásit do jakéhokoliv kurzu, který bude v tu chvíli nabízen a otevřen.
Hezký den, Cloverleaf

Marika

Dobrý den,
dostanou účastníci kurzu na konci nějáký certifikát, a jaký? Dá se v dalším semestru navázat na jiný pokračující kurz? Děkuji.

Cloverleaf

Dobrý den, můžete se teď přihlásit na nějaký den, který si myslíte, že Vám bude nejspíše vyhovovat. Pokud se Vám v průběhu roku změní možnosti, tj. ve Vašem případě rozvrh, můžete přejít do jiného dne, který budeme aktuálně otevřen.
Hezký den, Cloverleaf

Vendula Venny Eliášová

Dobrý den,
měla bych zájem o Váš kurz, ale potřebuji se zeptat, jak je to s těmi dny. Studuji na vysoké škole a bohužel zatím nevím, jaký budu mít rozvrh. Je tedy možné abych třeba chodila v pondělí a mohla bych později přejít na jiný den, nebo se musím už závazně přihlásit na jeden den a tam pravidelně docházet? Moc děkuji za odpověď

Cloverleaf

Dobrý den, bohužel se slevovou akcí momentálně nabízíme pouze tento typ. Nicméně se můžete podívat na naše webové stránky www.cloverleaf.cz, kde se můžete podívat na kurz 2 × 2 VH / týden, který se otevírá i v dopoledních hodinách.
Hezký den, Cloverleaf.

Vladimír Klega

Dobrý den.Manželka byla velmi spokojena s vaším prázdninovým kurzem. Během školního roku má ale možnost pouze v dopoledních hodinách. Tuto akci tedy nemůže využít…Nebude něco i dopoledne?

Cloverleaf

Dobrý den Josefe, prosím Vás neobjednávejte se přes on-line přihlášku, ten kurz, který jste se pokoušel navolit je celoroční, proto nemá na výběr jiné dny. Stačí když nám do emailu napíšete o jaký den máte zájem, počet bodů z testu a kód voucheru. Děkujeme, Cloverleaf
PS: info@cloverleaf.cz

Josef

Dobrý den.V on-line přihlášce mi to nabízí pouze ze dnů-úterý a čtvrtek,já bych měl pouze zájem o středu.

Lenka

Dobrý den, mohla bych se prosím zeptat na jména lektorů, kteří budou tyto kurzy vyučovat? Děkuji

Cloverleaf

Dobrý večer, Lenko,
konkrétní jména ještě bohužel neznáme, nicméně všichni naši lektoři splňují přísná kritéria týkající se vzdělání a další nutné předpoklady, které naleznete na http://www.cloverleaf.cz/o-nas/nasi-lektori/
Mimoto, vzhledem k tomu, že naše škola je autorizovaným centrem Cambridgeských zkoušek, je možné, že Vaším vyučujícím bude právě jeden z oprávněných ústních zkoušejících zkoušek Cambridge ESOL.

Lenka

Dobrý den, mohla bych se prosím zeptat na jména lektorů, kteří budou tyto kurzy vyučovat? Děkuji

Martina

Chodila jsem na pomaturitní studium AJ a mám na Cloverleaf jen samé krásné vzpomínky. Doporučuji!

Cloverleaf

Milá Martino,
to nás moc těší, děkujeme!

123...

Chtěla bych se zeptat, pokud si vyberu termín výuky, zda je již neměnný. Jestli se tedy nemůže změnit např. kvůli nízkému či vysokému počtu studentů v dané úrovni?

Cloverleaf

Dobrý večer,
ano, termín výuky se může změnit. V případě, že o daný termín nebude min. 6 zájemců, budeme Vás kontaktovat s nabídkou jiného termínu. V případě, že si nevyberete, nebo Vám žádný jiný termín nebude vyhovovat, vrátíme Vám peníze. Tato pravděpodobnost je však velmi malá.

Hanka

škoda, že jsou otevřeny pouze kurzy v tomto čase :( Kdo dělá do 5ti má smůlu :(

Cloverleaf

Dobrý večer, Hanko,
zkuste si vybrat jiný typ kurzu na www.cloverleaf.cz. Některé z nich začínají v 17:45 :-)

Cloverleaf

Vážený pane Vyčítale, jak Vám bylo osobně při vrácení peněz vysvětleno, došlo z naší strany k pochybení pracovnice studijního oddělení, která se Vám i Vaší dceři osobně omluvila a nabídla náhradní řešení. Je nám líto, že Váš příspěvek uvádíte slovy „Pozor na tuto školu!“ neboť se domníváme, že danou situaci jsme řešili slušným způsobem (nevím, co ještě kromě omluvy a nabídky na jiný kurz nebo okamžité navrácení peněz jsme mohli udělat). Samozřejmě nás mrzí, že jste kvůli kurzu museli přeuspořádat rodinné plány na prázdniny, nicméně si dovolím upozornit na to, že za 18 let existence naší školy jsme odučili tisíce spokojených klientů a bohužel, lidské pochybení se stoprocentně vyloučit nedá.

Jiří Vyčítal

Pozor na tuto školu! koupil jsem dceři prázdninový kurz, na který se hned přihlásila a domluvila si nástup na 15.8. Když tento den přijela do Ostravy a do školy, tak ji řekli, že kurz se nekoná. Peníze nám sice vrátili, ale mohli nám zrušení kurzu napsat E-mailem nebo zavolat. Zbytečně jsme si tak plánovali prázniny tak, aby dcera v tomto týdnu byla doma a v den kurzu zbytečně jela do Ostravy. Podle mě se ke klientům nechovají korektně.

Dana

Dobrý den,
chci se zeptat kdy a v kolik hodin, by probíhala výuka. Kolik lidí by bylo ve skupině?

Cloverleaf

Dobrý den, na výběr máte ze 4 dnů: PO, UT, ST a nebo ČT. Čas je pro všechny kurzy stejný a to od 16:45. Minimální počet účastníků v kurzu je 6 a maximální je 12. Hezký den.

Lenka

Dobrý den, chci se zeptat kolik studentů bude ve skupině

Cloverleaf

Dobrý den, pro otevření kurzu je potřeba min. 6 lidí ve skupině a maximální počet lidí ve skupině je 12. Hezký den, Cloverleaf.

Cloverleaf

Dobrý den, pro tento semestrální kurz není určena žádná konkrétní učebnice, výuka bude vedena podle různých, vybraných kapitol z učebnic pro konverzaci, které Vám v kopírované formě dodá lektor na každé hodině.

Vlaďka

Dobrý den, ráda bych se zeptala, podle jakých knih je vedene vyúka?
Děkuji a přeji hezký den

Mirka Nečasová

Dobrý den, na konci školního roku od nás obdržíte certifikát o absolvování kurzu, pokud splníte tyto podmínky: závěrečný test napíšete min. na 60% a splníte docházku min. na 60%.
Hezký den, Cloverleaf

Mirka Nečasová

Omlouvám se za zavádějící odpověď, koncem školního roku bylo myšleno po skončení kurzu, tj. 22.12. Děkuji

Eliška Vyvialová

Dobrý den,
chci se zeptat, kdybych tento kurz absolvovala je na konci nějaký certifikát nebo závěrečná zkouška? Děkuji za odpověď a přeji příjemný den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru