Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

175 Kč za celodenní hlídání pejska v Psí školce Happy Dog! Volný přístup na velkou zahradu, veterinární dohled a rodinná atmosféra se slevou 50 %.

4,0 / 5 Psí školka Happy Dog Praha - Modřany  (mapa) 61 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Jakoubek

Milá paní Ivo Hegerová, rád bych Vás upozornil, že k Vám jsem se opravdu nevyjadřoval. Moje reakce byla k paní, která se podepsala jako P. a nic víc. A ne, opravdu nemám bojového psa. No své jsem řekl, dále k tomu nemám více co říct. Pěkný víkend.

Petra

Milá Barboro, on tu totiž není problém s přijímáním agresivních psů, ale s přijímáním jistých loveckých plemen psů a také jistých molosů. Bez ohledu na povahu. Raději vzteklého yorka, než pohodového pinče (dobrman). Ale i jak mi kdysi slečna ze školky řekla, často se jim stává, že jeden pes zavrčí (jakýkoli, klidně ten nejmenší) a strhne s sebou všechny ostatní. A melou se hlava nehlava, plemeno neplemeno. Proto si myslím, že by tam mělo být i víc lidí. Když jsem tam byla já, byla tam jedna slečna na cca 15 psů. A občas prý jich tam má i přes 20. A to si myslím, že není práce pro jednoho zapáleného človíčka s nadšením, ale aspoň 2 zkušené lidi se znalostí etologie. Jinak proti psím školkám nic, sama do jedné chodím kvůli socializaci štěňat. A kupodivu, nejraději si hrajeme se stafy. Inu, praxe a pozorování naučí. A také důvěra.

Psí školka Happy Dog

Ach jo, paní Petro.:) …

Barbora

Ježiš vy tu z toho děláte.. Psí školky jsou super! Já osobně služeb využívám a musím říct, že jsem vždy byla spokojená. A ruku na srdce, kdo by se chtěl starat o psa, který je agresivní na ostatní, ať už je to doga, york, nebo pitbul? Ve školce mají za úkol držet pohodovou náladu a když tam příde pes, co po každém dalším jen štěká a vyjíždí, asi by to nedělalo dobrotu, co myslíte? ;)

Lucie Franková

Ještě bych se ráda zeptala, kam se chodí s pejskama na procházky, moje fenka je zvyklá na venčení a pravidelné procházky, pobyt na zahradě ji časem omrzí, když jsem se koukala do mapy, tak jsem v okolí nenašla žádné louky a lesy, jak píšete. Děkuji za odpověď.

Psí školka Happy Dog

Milá Lucie, nabídka se týká prostor Psí školky Happy Dog. Venčení v okolí je služba, kterou si můžete pro svého pejska přiobjednat, pokud budete mít zájem. V okolí jsou zelené plochy, louky poblíž řeky Vltavy, kde je nádherná procházka nejen pro psy.:)

Lucie Franková

souhlasím s paní Petrou, nedůvěra ve psa vyvolá nedůvěru psa v pána (v daném případě ve vás), také si myslím, že je to množstvím psů, které hlídáte, pokud nejste opravdu zkusená v oboru kynologie, tak zvládnout větší množství psů je problém. Psi nejsou děti, všechno není jen o strandě a pohodlíčku, jak tady prezentujete, je potřeba jim dát jasná pravidla a ty musí bez vyjímky respektovat každý, pokud toto zvládnete, věřím, že zvládnete skoro každého psa, který respektuje svého majitele, a pokud toto nezvládáte, tak se vám může vymknout z ruky třeba i jezevčík a strhnout do toho celou skupinu psů. Také využívám služeb psí školky, kde jsou ovšem menší skupiny pejsků a není cenově náročná.

Slevomat

Dobrý den, milí diskutující. Jen jsme Vás chtěli poprosit o diskusi směrem ke školce a neodbíhání od tématu. Tak se diskuse stává nepřehlednou a vaše příspěvky bychom museli mazat a to bychom samozřejmě neradi. Děkujeme.

Psí školka Happy Dog

Milá Lucie a Petro, děkujeme za Vaše názory a poučení. Myslím, že na Vaše domněnky o našich schopnostech zvládat čtyřnohé školkaře jsou nejlepší odpovědí naši stávající zákazníci, kteří se k nám vracejí a noví, kteří velmi často přicházejí právě na doporučení. :)

Petra

Já se nedivím, že jste měla potíže s těmito plemeny. Protože jste se předem obávala potíží kvůli předsudkům a ten pes to prostě vycítí, že se mu nevěří, že člověk je napnutý kvůli němu. A pak snadno podlehne. Trvalo mi pár let, než jsem si na tohle sama přišla. Chce to jen praxi. Sama se víc obávám malých psů, kvůli majitelům, co jim vše dovolí… Když ono je roztomilé, jak vrčánkuje, on se tak sladce rozčiluje. A pak mi pes visí na nohavici. A nebo zakousnutý mému psovi do ocasu.

Luci Bláhová

DOPORUČUJI!!!
Školka je výborné řešení, když nechcete nechat pejska doma samotného, navíc si zde užije mnoho zábavy, protože se jim tam holky věnují, hrají si s nimi a umí i případné malé šarvátky řešit s grácií. Viděla jsem tam vždy jen spokojené pejsky, čisté okolí, plné misky vody, pečlivě vedenou složku každého psa a uzpůsobený režim. Pejsci se aspoň vyblbnou a pak nevymýšlejí blbosti doma.

Iva Hegerová

Vážený pane chytrý Jakoubku, tak husa jako já, rozhodně nemá jorkšira, ale velké plemeno psa a rozhodně bezproblémového. A vzhledem k tomu, že psům rozumíte asi výborně, zřejmě budete vlastníkem právě bojového psa což by Vaší výborné bojové povaze pasovalo. Tak hlavě bacha, aby Vám taky jednou neukousl prdel

Iwuše

Nabídka je fajn, i modřany vyhovují.. byla jsem doslova nadšená, že až pujdu do porodnice budu mít kam dát psí holčičku..ovšem je to bojové plemeno.. teda je to labrador s vlčákem, ale hysterický matky kvůli ní hážou děti za plot :-D
Chápu rozhořčení majitelů „velkých psů“, ta medialní masáž je šílená..
Možná počkáme až někoho napadne udělat ve školce „oddělené třídy“ pro velké a malé.. Nevim, ani se mi nechce dokončovat myšlenku..

Nic, nemá smysl se v tom šťourat

Psí školka Happy Dog

Paní Iwuše, už jsme tu měli pár ovčáku, labradorů a jiných velkých plemen. Myslím, že asi většina z našich klientů jsou psi velkých plemen. Nejde o velikost, ale o problematičnost v kolektivu.Pak už nezáleží, jestli je vedle sebe čivava s labradorem nebo dokonce dogou. U nás žádná velká výjimka.Když už si někdo chce něco vyřizovat, tak většinou velký s velkým. Dovolím si tedy vyjmenovat plemena, se kterými má školka ve většině špatné zkušenosti…pitbull, americký staford, anglický bullterier, tosa inu, stafordširský bullterier, akita inu, argentinská doga, rotvajler, dobrman, cane corso apod…už se těším, až si někdo otevře školku na bázi volného pohybu pro takové typy pejsků.:) Navíc jde většinou o dospělé kluky. Holky jsou v podstatě pohodovější a obvykle nemají tendence si dokazovat nadřazenost. Vše je případ od případu. Zrovna nedávno jsme tu měli fenku tosa inu. Měli jsme sice mírné obavy, ale Ája nás mile překvapila a byla naprosto úžasná. Stejně tak bullmastifka Amanda…apod.

Martin

Dobrý den, je možné k Vám dát pejska např. v sobotu ráno s vyzvednutím v sobotu večer nebo tento režim funguje pouze ve všední dny? děkuji za odpověď. Martin

Psí školka Happy Dog

Martine, školka v Modřanech je zatím určena na denní pobyty psů ve všední dny. Uvidíme, jak se vše zaběhne a doufáme, že co nejdříve budeme moct nastartovat režim počernické školky, kde v současnosti funguje provoz 7 dní v týdnu.

Jakoubek

No tak koukám, že tady už nějaká husa (zažitý výraz ve společnosti pro ženy mdlého rozumu) vymyslela krom bojových plemen ještě problematická plemena. Ale jedno se jí musí nechat. Má recht, že psy ve školce by měl mít na starost někdo školený. Spíše bych doplnil někdo se zkušenostmi. A néééé někdo nadšený ve stylu, koupím barák se zahradou a udělám si psí školku. A při první větší reklamě dám najevo, že tomu vlastně pořádně nerozumím a ještě vysvětluju, že ta špatná přece nejsem já. A přitom stačilo napsat, že do školky mohou hafíci pouze po domluvě při osobní návštěvě. Jo ještě pro tu Husu, nebojte nikde žádní bojoví psi nebudou, když neexistujou. A když máte agresivního yorka, tak není divu, že se o něj bojíte. Když jste si ho vychovala podle sebe.

Iveta Popelková

Dobrý den, když jste školka a ne hotel, znamená to, že s pejsky je stále aspoň 1 člověk? Chápu, že nepřijímáte agresivní pejsky, ale přijímáte například strašpytle? Jednoho velmi zbabělého kavalírka mám doma, se známými psy vychází dobře, ale na procházce prchá i před cizím štěnětem čivavy. Kdybych ji chtěla dát pohlídat, určitě by preferovala (fenka) lidskou společnost před psí.

Psí školka Happy Dog

Dobrý večer paní Iveto, v tomto případě spíš záleží na Vás, co pro pejska preferujete. Jestli chcete, aby se Vaše fenka naučila akceptovat společnost jiných psů, pak jí rádi ve školce uvítáme. V tom případě musíte ale počítat s tím, že jí to asi bude nějakou chvilku trvat, než se „otrká“. Stejný proces jsme tu měli už několikrát. Největší radost máme z Anelky. Fenka peruánského naháče, která trpěla panickou hrůzou z pouhého pohledu na psa. Začala chodit do školky. Zpočátku to vypadalo, že jí z toho klepne pepka a dneska…sice si pejsky k hraní vybírá sama, ale úplně bez problémů funguje ve společnosti patnácti psů najednou.:) Ale pravdou je, že „odložení“ svých psů obvykle více prožívají jejich majitelé, než pejsci samotní. ;) Přítomnost min. jedné „holky z naší školky“ je samozřejmostí a nutností.

P.

Kdybych já měla svěřit svýho pesana do školky či jakéhokoliv hlídacího zařízení, také bych uvítala, že tam nebudou žadní bojoví psi. A to nejen z důvodu, že bych se bála o svýho jorkšíráka, ale být zaměsnancem školky, tak i o sebe :D Bojová a problematická plemena do speciálních zařízení, se školenými zaměstnanci a ještě za příplatek, protože hlídat opravdu agresivního psa dá zabrat a ještě když jich tam máte smečku :) Přece jen jde o školku a né jatka ;)

Iva Hegerová

S touto školkou mám osobně velmi dobré zkušenosti ! Náš Vinto sem chodí celkem dost pravidelně – když jsme v práci, je to pro něj lepší, než aby byl zavřený doma a čekal na nás. Navíc od tam přijde úžasně vyběhaný, unavený a spokojený. Ráno když pro něj přijedou hupsne radostí do auta a večer když nám ho přivezou, je zase rád s námi. Má tam spoustu kamarádů jak psích tak lidských. Do žádného psího hotelu či jiné „školky“ bych ho nedala, poněvadž nestojím o to, mít psa zavřeného v kotci. To, že nechtějí problémové psi – to je snad dobře ne ? Já bych tam svého psa k pitbulům apod.nikdy nedala, nikdy nevíte, kdy takovýmto rasám byť dobře vychovaným, rupne „v bedně“ . Jedno pokousání rotvajlerem máme za sebou z letošní letní dovolené a stačí. Takže za nás – 100% doporučuji.

Psí školka Happy Dog

Ivčo, děkujeme za milý příspěvek. Moc nás to tady potěšilo a taky si říkáme, kdy ten Vinťour zase dorazí. Už se na něj těšíme Lenka, Pavla, Pavlína a Happy Dogs:)

Petra

Já si nemůžu pomoct, ale odmítat pity a bulíky a podobná plemena z obav, aby se něco nestalo, mi přijde vážně ujeté. Sama se okolo psů pohybuji mnoho let a vím, že právě toto jsou skvělí psi do rodiny a třeba i pro canisterapii. A že tohle kazí pár pitomců v kožených bundách se cvočkama, co si honí ego? Ti asi taky nebudou psa dávat do školky (mimochodem, co ta agresivní ohařka, co pořád měla košík, ta nevadí?). Mimochodem, dle statistik vedou žebříček kousavých psů jezevčíci, dále kokršpanělé, následování yorkama a NO. Tito „bojoví“ se do „TOP 10“ ani nedostali. A to prosím žádného zástupce tohoto plemene nemám, jen odmítám tohle šílené škatulkování. Když už dávám já psa do hotelu, tak tam, kde jsou vážně profíci. Sice platím 360/den, ale vím, že jsou to zkušení lidé. V této školce jsem se kdysi byla podívat, ale působilo to na mě tak jako, že slečny tam sice zkušenosti mají, ale jen s těmi mazlíčky polštářovými a děsí se toho, že by mohl nastat nějaký konflikt (ač to je v každé smečce normální rovnání hierarchie), protože s nějakým problémkem, když na sebe zavrčí, si moc neporadí a takový pes je hned problémový. Toť můj dojem.

Psí školka Happy Dog

Dobré odpoledne Petro, i Vám děkujeme za komentář. Snažíme se vyhovět co největšímu počtu zájemců o školku a jejich požadavkům. Během tří let provozu jsme si ověřili, že v případě živých tvorů je rozumné nehrát si na hrdiny. Chceme co nejvíc psím klientům nahradit domací pohodovou atmosféru zpestřenou hraním se psy. Myslím, že v galerii vidíte, kolik psů už u nás bylo. Snažíme se každému vyjít vstříc, ale ne na úkor pohodlí našich čtyřnohých klientů. PS: výmarka s košíkem je jedna z našich prvních klientek, která si u nás tak zvykla, že měla někdy tendence „vychovávat“ ostatní. Přesně jsme věděli, kdy je vhodné, aby košík měla a kdy ne. Teď k nám Aliska nechodí, protože je s paničkou na „mateřské“, ale už se na ní zase těšíme.:)

Andrea Kašná

Dobrý den,
co se týče této konkrétní školky, tak osobní zkušenost nemám, ale má kolegyně v práci se svým psem již několikrát využila jejich služeb na pobočce v Počernicíh a vždy byla spokojená. Jediné co mně se opravdu nelíbí je používaný termín bojový psi, neboť tento termín může použít pouze člověk, který o psech nic neví, ale určitě každý pejskař (a tudíž potenciální zákazník), který ví aspoň něco málo o kynologii, tak se musí za hlavu chytat nad tímto termínem. Osobně znám několik stafordšírských bulteriérů, kteří jsou daleko více zvladatelní, socializovaní a vyrovnaní než leckterý york či chiuaua.
Vím, že se můj komentář netýká až tak přímo Vaší nabídky, která mi přijde skvělá, ale opravdu mi to nedalo se neozvat na toto použití termínu „bojový pes“.
Přeji ať se Vám daří.
 Andrea

Psí školka Happy Dog

Andreo, děkujeme moc za podporu. Jen bych znovu chtěla upřesnit, že do kompaktní nabídky, kam se má vejít co nejvíce informací, jsme se rozhodli užít tento termín. Souhlasím, že někteří mnohem menší psi jsou větší „vztekliny“.:)

Veronika P.

Takže si je mám koupit a pak přijít? Nebo se musím stihnout přijít ukázat ještě před zakoupením voucherů?

Psí školka Happy Dog

Klidně se, Veroniko, můžete přijít ukázat hned zítra, ale zatím do Počernic. Modřany se zatím rozjíždějí.

Veronika K.

Tak to já koupím hned deset, protože jsem už ve školce párkrát byla a mojí labradorce se tam moc líbilo. Mají krásné prostředí, velkou zahradu a psí pokojíky, navíc majitelka je moc fajn. Celou psí partu si tam moje fenka moc užila a vždycky se tam těší zas.
Takže doporučuju rozhodně.

Psí školka Happy Dog

Dobrý den Veroniko,všem psům, které vidíte bylo méně než deset měsíců. Nicméně můžete s dobrmanem přijít a uvidíme, jak se projeví. Těžko takhle od PC rozhodnout. Jde o pohodlí a pohodu celého kolektivu, proto máme kolikrát velmi oprávněné obavy z přijetí určitého druhu psa.

Veronika P.

Hm škoda. Mám dva nekonfliktní dobrmany a chtěla jsem využívat školku častěji. Co nechápu je, proč máte ve fotogalerii dobrmana a tuším že tam je i staford a bullík(?) , když je nepřijímáte?!

Psí školka Happy Dog

Dobrý den pane Jakoubku, srovnávat rozzuřeného bišonka a jen trochu naštvaného bulíčka je opravdu velký rozdíl.:) Myslím, že označení bojový pes má svůj význam, protože i když tu můžeme diskutovat o prapůvodu bulíčka, pittbula, staforda apod., všichni si představí pod tímto pojmem právě je. Nejde o rozmar psí školky, ale o zkušenosti a víme, že raději odmítneme jednoho psa narušujícího kolektiv (I když ne kolikrát vědomě. Zkrátka se většina psů takto silných a svalnatých jedinců bojí), než aby se k nám bálo deset ostatních chodit. A propos, pro pejsky, co se z jakéhokoliv důvodu do školky nehodí, máme k dispozici individuální hlídání.:)

Jakoubek

Pokud oslovujete blbou veřejnost, která zná termín bojové psi, tak to děláte špatně. Protože majitelé psů, kteří by k Vám teoreticky mohli dát pejsky na hlídání si to teď rozmyslí. No ukázali jste určitou profesionalitu a myšlení již v nabídce. A diskuzí si reputaci moc nenapravíte. Jinak bojovej pes, tak jak ho znám já, je Bišonek roztočenej nad hlavou na vodítku. To se pak raději každý klidí z cesty.

Psí školka Happy Dog

Milá Evo, vouchery se vztahují pouze na denní školku v nové pobočce v Modřanech. Nicméně Vás rádi uvidíme i v Počernicích, kam se bohužel vouchery nedají využít.

Psí školka Happy Dog

Zdravíme všechny ze školky.:) Označení bojoví psi jsme užili z důvodů známého termínu pro veřejnost, nikoliv z nevědomosti. Kdybychom uvedli termín „lovecká plemena“, pak by si to lidé především vztahovali na ohaře, retrievery apod. Stejně tak, jako pro bullteriera, může být ale vstup do školky odepřen jakémukoliv psovi, který bude problematický ve skupině.

Eva

Dobrý den, nešlo by voucher rovnou využít v Dolních Počernicích, bydlím poblíž? Děkuji za odpověď.

Petra

A mě by tedy zajímalo, kde je psí hotel, kde se platí 100 za den a noc. V Praze o žádném slušném nevím…
I když tahle školka je mi dost protivná popiskem, který se zde uvádí. Proboha CO jsou bojoví psi? Kde jste to slyšeli? To, co se mylně nazývá bojovými plemeny, např. bullteriér, jsou LOVECKÁ plemena. A v minulosti vždy byla. Stejně, jako třeba kokršpaněl. Styďte se, odborníci.

Simona

Já VŘELE DOPORUČUJU!!!
Můj pejsek – fenka yorkšírka, byla v této školce a velice se jí tam líbilo, pokud ještě někdy budem potřebovat hlídání, určitě využijem tuto školku. A nemyslím si, že je to cenově rozdlné od jiných typů hlídání pejsků, jsme pořád v Pze. :)

Martin

!!! NEDOPORUČUJI !!! Je to dost drahé, když psí hotel stojí na den a noc od 100,– Kč bez slevy. Jedná se přitom o zavedený hotel se spokojenými zákazníky :)

Slevomat

Ceny jsou všude jiné. A to i přístupy k pejskům. Toto ani není psí hotel, ale psí školka, Martine. Ale i tak děkujeme za názor.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru