I když český rybář chytne v domácím rybníčku nebo potoce jen stěží dvaadvaceti kilového pstruha, jako se to podařilo před dvěma lety kanadskému rybáři Seanu Konradovi, nemůže si nikdo na bohatství vodních ploch a toků v Česku stěžovat.
Pochutnejte si s dnešním voucherem na vynikající nabídce 1. českého originálního rybího baru Rybářská bašta v Českých Budějovicích a posuďte kvalitu nejenom českých ryb, ale i další domácí zvěře a drůbeže.
[file id=„322“ text=„Rybárna Rybářská“ rel=""] bašta nabízí především čerstvé pstruhy z rodinného pstruhařství Mlýny z Vacova – Žáru, které se pyšní chovem lososovitých ryb od roku 1936.
Vedle pstruha připraveného po mlynářsku nebo novohradsku se voucher pro dvě osoby vztahuje také na možnost objednávky krásně propečeného kuřecího řízku nebo jemné vepřové krkovičky. Na výběr jsou dále jako příloha hranolky a vařené nebo šťouchané brambory.
Voucher zahrnuje také dva drinky. Vyberte si z nápojového lístku cokoliv, co ladí vašim chutím. Podnik nabízí Staropramen 11° nebo jeho nealkoholickou verzi, bílé i červené víno, kofolu, oranžádu, minerálky, džusy nebo kávu.
Restaurant Rybářská bašta se nachází v areálu výstaviště České Budějovice. Přímo u rybího baru se rozkládají hned dva rybníky plné pstruhů, kteří byli chováni v čisté šumavské říčce Spůlka a krmeni tím nejkvalitnějším dostupným krmivem, aby svou eko-chutí zachutnaly všem milovníkům české ryby.
Parkování mají hosté rybárny k dispozici hned vedle podniku. Rybárna je otevřena od středy do neděle, od desíti hodin dopoledne nabízí obědová, nejenom rybí, meníčka.