Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Hromadné zhotovení vašich fotografií

4,0 / 5 Fotolab Janečka Praha - Strašnice  (mapa) 723 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Eliška

Dobrý den, zakoupila jsem si voucher na 100 ks/10×15cm. Ještě jsem si takto fotografie vyvolávat nedávala. Chtěla bych se zeptat, v jakém poměru mám fotografie v nějakém programu upravit (nejedná se o všechny z kompaktu), aby nebyly příliš ořezané pokud zvolím vyvolání bez bílého okraje. Případně pokud ano, zda nebudou ořízlé nějaké důležité části fotografie. Mockrát děkuji za odpověď

Petr Janečka

Dobrý den, poměr je 2:3, ale při ořezávání je lepší nastavit 10×15, aby nebyl soubor příliš malý pro tisk.
Pokud to ale necháte na nás, tak nemusíte mít obavy – fotky všechny kontrolujeme a případný ořez děláme s citem, aby nic důležitého nechybělo.

Romana

Dobrý den, je možné přijít s voucherem do jiné vaší fotosběrny nebo objednat si fotky online a pak si je vyzvednout v té jiné fotosběrně?

Petr Janečka

Dobrý den, naše fotosběrny nejsou do akcí hromadného nakupování zapojeny, takže musíte přijít do fotolaboratoře v Dětské ulici na Praze 10. Také můžete využít elektronického podání a následně si nechat fotografie doručit poštou.

Ladislav Slezák

Dobrý den, je možné v rámci jednoho voucheru zkombinovat fotografie ze zrcadlovky (poměr stran 3:2) a z kompaktu (poměr 4:3)? U kompaktu bych preferoval bílé okraje místo ořezu. Děkuji

Petr Janečka

Dobrý den, samozřejmě můžete poměry kombinovat. Jen je potřeba při zadání zakázky na toto upozornit.

Nikol

Dobrý den, objednala jsem si slevu a poté jsem ji hned zaplatila, ale bohužel jsem do variabilního symbolu nezapsala číslo voucheru. Co s tím můžu udělat? při nahrávání fotek se mi zobrazuje pozde cena 1ks fotky 3,90)
děkuji

Petr Janečka

Dobrý den, při nahrávání fotek si kalkulátoru ceny nemusíte všímat, ten je nastaven na fotky bez slevy. Stačí na konci objednávky do poznámky napsat číslo voucheru nebo že se jedná o zakázku ze slevového portálu. Číslo voucheru lze také dodatečně poslat na e-mail: fotolabjanecka@volny.cz, aby byl dodatečně přiřazen k zakázce. Pokud platíte i poštovné a do variabilního symbolu Jste nenapsala číslo voucheru, tak platbu jistě dohledáme a správně přiřadíme.

Klára Š.

Dobrý den,
měla bych zájem o rozměr 10×15 a 15×21, když jsem rozklikla vaše web stránky, ukázalo se mi, že jinde máte akci na formát 15×21, bylo by možné nakoupit voucher zde i jinde a objednávku pospárovat a poslat za jedno poštovné? Díky

Petr Janečka

Dobrý den, ano, pošleme Vám vše v jedné zásilce a budeme Vám účtovat jen jedno poštovné. Je to ale třeba poznamenat při zadání zakázky, abychom vše správně pospárovali.

Kamka

Dobrý den, je možné přiobjednat i jiný formát(samozřejmě za bežnou cenu) najednou s objednávkou na voucher za jeden manipulační poplatek?! děkuji

Petr Janečka

Dobrý den, samozřejmě si můžete k voucheru připojit i další fotografie a manipulační poplatek při odběru budete platit pouze jeden.

Markéta

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, když budu posílat fotky v zazipovaném souboru přes úschovnu.cz, jak mám dále postupovat s objenávkou? Když začnu provádět objednávku, chce to po mě nahrát fotky, mám tedy poslat pouze email v němž pošlu odkaz na fotky s informacemi o druhu fotky?

Petr Janečka

Dobrý den, stačí k zazipovanému souboru na úschovně napsat požadovaný formát a povrch (nebo poslat doplňující e-mail). Ideální je připojit také tel.kontakt na Vás, abychom se mohli, v případě dotazů, na Vás dovolat.

Vendy

Dobrý den, zajímalo by mě jestli poštovné nelze zaplati dobírkou? Děkuji

Petr Janečka

Dobrý den, samozřejmě můžete poštovné zaplatit dobírkou. V tom případě je poštovné 119,–Kč, ale věříme, že tento rozdíl v ceně poštovného je minimální.

Barča

Dobrý den, chtěla bych se zeptat za jak dlouho od objednání by byly fotky připraveny k vyzvednutí? Dě­kuji

Petr Janečka

Dobrý den, podle současného množství zakázek zatím zvládáme výrobu do týdne. V okamžiku zhotovení zakázky posíláme e-mailové nebo SMS avízo.

Lenka

Dobrý den,
pokud bych si vzala více voucherů s osobním vyzvednutím budu platit stále jeden manipulační poplatek? děkuji

Petr Janečka

Dobrý den, i při vyzvednutí více voucherů platíte jen jeden manipulační poplatek.

Helena H.

Dobrý den, kolik fotografií maximálně (více voucherů) lze poslat za jedno poštovné? Děkuji.

Petr Janečka

Dobrý den, zatím jsme počet voucherů na jedno poštovné nijak neomezili, takže stále zůstává jedno poštovné na 10 voucherů.

Šáris Hajzlerová-Nováková

Dobrý den, pokud zakoupím jeden voucher na 50 ks a jeden na 100 ks bude účtováno jedno poštovné nebo 2× 99 Kč? Děkuji za odpověď.

Petr Janečka

Dobrý den, bude Vám účtováno pouze jedno poštovné 99,–Kč. Jedno poštovné platí i pro větší počet voucherů.

Lenka

Dobry den, fotky lze vyzvednout jen u vas na Praze 10 ci i ve Slevomatu v Galerii Mysak?
 Dekuji

Petr Janečka

Dobrý den, výdej v galerii Myšák není součástí smlouvy mezi Slevomatem a Janečka fotolab, proto zústává pro tuto akci výdejním místem fotolaboratoř v ulici Dětská 51 na Praze 10. Děkujeme ale za inspiraci, pokusíme se toto do budoucna zajistit.

Hana

Dobrý den,prosím, je možné udělat fotky také z kinofilmu?Děkuji.

Petr Janečka

Dobrý den, samozřejmě Vám uděláme fotky i z kinofilmu. Pokud nemáte filmy vyvolané, tak budeme muset doúčtovat vyvolání (89,–Kč/ks včetně indexprintu).
Jestli budeme pracovat s již vyvolaným materiálem, tak zaplatíte jen cenu voucheru.

Gábina

Dobrý den! Za jeden voucher dostanu 100 fotek 10×15?

Petr Janečka

Dobrý den, po rozkliknutí nabídky se Vám objeví dvě možnosti nákupu voucheru: 

  1. 50 fotografií 10×15 za 99,–Kč

  1. 100 fotografií 10×15 za 199,–Kč

Roman B.

Dobrý den, na jakém papíře jsou fotografie vytištěny (prosím o přesný název) a jaká je gramáž tohoto papíru ? Děkuji.

Petr Janečka

Dobrý den, používáme Fujicolor Crystal Archiv Paper CA, který má gramáž 275g/qm, který zpracováváme ve fotochemii Fuji a osvit probíhá na digitálním minilabu Noritsu. Na kvalitu zpracování a dodržování kvality výrobci předepsaných technologických postupů vlastníme již 22 let ochrannou známku.

Věra T.

Dobrý den, není možné zhotovení i fotografií vel. 9×13cm?

Petr Janečka

Dobrý den, pokud si budete přát v rámci svého voucheru (100ks 10×15) zhotovit 100ks formátu 9×13, tak to není problém. Stačí na to upozornit při zadání zakázky v poznámce on-line sběrny nebo obsluhu při osobním podání.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru