Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kvalitní pěnová matrace Avena Lux včetně dopravy

4,6 / 5 Studio zdravého spánku Tábor  (mapa) 106 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Tomáš P.

Dobrý den,
chtěl bych znát prosím cenu na rozměr matrace: délka 200 cm; šířka 150 cm; výška 22 cm. Kolik voucherů mám koupit a kolik budu doplácet?
Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den,
jakmile informaci zjistíme, ihned ji doplníme.
Děkujeme za strpení.

Spíme.cz

Dobrý den, cena za rozměr 200×150×22(24) cm (24 cm je to četně potahu) je 7780,– Kč

Petra

Dobrý den, je možné objednat rozměr 195×157,5 cm? Jaké by byla cena matrace? Je možné objednat matraci nižší než 18 cm?
Nebo za kolik by vyšel rozměr 195×79 cm? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den,


jakmile informaci zjistíme, ihned ji doplníme. 


Děkujeme za strpení.
Markéta Hárychová

Dobrý den, bylo by možné tuto matraci vyzkoušet na některé z prodejen? Např. někde v Ostravě, v Olomouci nebo v jiném městě na Moravě? Jsem z Valašského Meziříčí. Děkuji.

Spíme.cz

Dobrý den paní Markéto, bohužel prodejny máme zatím pouze v Brně, Praze a Táboře.

Viera Kuzmova

dobry vecer,prosim vas,mozem si objednat aj zo Slovenska vas tovar,a tiez ake postovne by bolo za dovoz na slovensko,alebo nemate u nas predajne

Spíme.cz

Dobrý den paní Viero, kontaktujte nás prosím na 734 256 257 pro domluvu dodání na Slovensko. Děkuji.

Eva

Dobrý den, na vašem webu nabízíte u matrací i potah pro alergiky. Bylo by možné koupit Avena Lux s tímto potahem? Kolik bych případně doplácela? Děkuji.

Spíme.cz

Dobrý den paní Evo,

ANO, jedná se o potah Greenfirst a i u této matrace objednat lze, příplatek je 600,–.

Lucie Matějková

Dobrý den, dá se tato matrace použít také pro dítě ve věku 3 let. Děkuji za odpověď. Popřípadě doporučili by jste nám pro takto staré dítě jinou matraci o rozměru 90×200

Spíme.cz

Dobrý den paní Lucie, ANO tato matrace je vhodná i jako dětská matrace, díky svému jemnému vlnkování v horní části, ale můžete jí použít i otočenou na nevlnkovanou část.

Eva

Dobrý den, v diskuzi píšete, že máte na prodejně v Brně podobnou matraci Visco Avena Air, která má oproti Avena Lux navíc vrstvu líné pěny – lze si k matraci nabízené na Slevomatu tuto vrstvu líné pěny doobjednat? Kolik bych doplácela? Předem moc děkuji za Vaši ochotu.

Spíme.cz

Dobrý den paní Evo,
To bohužel nelze, je to úplně jiná matrace.

Roman

I já Vás poprosím o cenovou kalkulací na rozměr. Kolik by vyšly dvě matrace 220 × 90 cm, popřípadě jaký by byl doplatek? Děkuji

Spíme.cz

Dobrý den pane Romane,
U rozměru 220×90 je příplatek 10%, cena 3.509,–/ks. Doplatek 319,–/ks.

Kamila

Dobry den,
bylo by možne vyrobit i rozměr 140×200 a za jakou cenu?

Spíme.cz

Dobrý den paní Kamilo,
ANO, lze objednat i tento rozměr. Cena za 200×140 je 4785,–. Cena Vám bude dodatečně upravena.

Magdalena

Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat, když mám doma matraci Ankara od firmy Dřevočal a je vysoká 20cm-hustota 60g/m3, tak jakou výšku matrace Avena Lux bych měla zakoupit, aby byly na letišti stejně vysoké? Předem moc děkuji za odpověď.

Spíme.cz

Dobrý den paní Magdaleno,
Pokud máte výšku matrace 20cm, tak potřebujete 20cm vysokou matraci. Nechci Vás děsit, ale dle parametů u matrace Ankara vyplívá, že je vyrobena z obyčejné polyuretanové pěny (molitanu) a hustotu výrobce neuvádí, ale odhaduji na 30kg/m3.

Týzka

Ještě mám dotaz je možnost v Táboře u Vás na prodejně si jí vyzkoušet? Nabízíte pouze tvrdost 6? Jaká je to tvrdost?

Spíme.cz

Dobrý den,
V Táboře tuto matraci máme na vyzkoušení. Tuhost číslo 6 je charakterově středně tvrdá až tvrdá matrace, počítejte, že jde o tužší typ matrace.

Martin

Dobry den,
Jsem z Brna, mate tuhle matraci na brnenske prodejne? Samozrejme bych si matraci rad vyzkousel.
 Dekuji

Spíme.cz

Dobrý den pane Martine,
Máme na prodejně velmi podobnou matraci Visco Avena Air, která má oproti Avena Lux navíc vrstvu líné pěny, která po sundání vytvoří matraci Avena Lux, takže vyzkoušet ji pro představu o tuhosti na prodejně můžete.

Týzka

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda když bych si matraci objednala a vyzkoušela ( zůstala by zabalená v igelitu) na jednu noc a nevyhovovala by mi. Dá se vrátit?

Spíme.cz

Dobrý den,
ANO, pokud bude matrace v neporušeném stavu, tedy nevykazující znečištění a známky použití, pak ji můžete v originálním obalu zaslat zpět na vrácení.

Eva

Dobrý den, asi jsem se ve výše uvedeném dotazu špatně vyjádřila. Neměla jsem na mysli, že bych matraci vyzkoušela tak, že bych na ní týden spala, myslela jsem pouze, zda ji mohu vrátit, pokud si ji vybalím, dám přes ni přehoz a zkusím si na ni cca na 1/4 hodiny lehnout, podobně jako si matraci mohu vyzkoušet v prodejně kde se matrace prodávají. Děkuji.

Spíme.cz

Dobrý den paní Evo,
pokud bude typový rozměr matrace bez známek použití a opotřebení, tak ji můžete vrátit.

Eva

Dobrý den.Mám o matraci zájem a objednávám ji, ale vzhledem k tomu že ji dopředu nemohu vyzkoušet, mám dotaz zda ji mohu doma vybalit a zkusit jak se na ní spí a pokud mi případně nebude vyhovovat, mohu ji vrátit, i když už jsem ji použila? Děkuji

Spíme.cz

Dobrý den paní Evo,
Použitou matraci z hygienických důvodů nelze vrátit, ale pokud by nevyhovovala, lze matraci vyměnit za jiný, například měkčí typ matrace.

zuzka

dobrý de, sháním matraci o rozměru 180* 80cm do dětské postele,pomůžete mi??185cm se nevleze :-(
 děkuji

Spíme.cz

Dobrý den paní Zuzko,

Určitě i tento rozměr vyrobíme, stačí při objednávání matrace vybrat „jiný rozměr do 200×90 – bez příplatku“ a požadovaný rozměr zapsat do poznámky v objednávce.

Eva

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda by bylo možné v rámci slevy objednat matraci 200 × 90 o něco tvrdší – stupeň č. 7 nebo 8 a cca o 5 cm vyšší (cca 22cm nebo 23 cm). Kolik bych připlácela? Děkuji za odpověď.

Spíme.cz

Dobrý den paní Evo,

Bohužel to možné není, sleva se vztahuje pouze na nabízenou matraci v tuhosti č.6. Zvýšení o 5cm by bylo za 875,–.

Ivana

Dobrý den, daly by se objednat dvě matrace 90×200 a jeden potah 180×200 (píšete, že matrace v celku je moc těžká). Nerada bych, aby se matrace rozjížděly? Děkuji

Spíme.cz

Dobrý den paní Ivano,
ANO lze, cena je stejná, stačí objednat 2× rozměr 200×90 a do poznámky k objednávce uvézt, že chcete jeden velký potah 200×180.

Vít Vodička

Dobrý den. Chci se ještě zeptat, kolik cenově by vyšla matrace 180×200 a 20 cm vysoká. A zda je možné si ji ve vašem kamenném obchodě „vyzkoušet“? Pouze abychom vědeli, jak se na této matraci leží.. Děkuji

Spíme.cz

Dobrý den pane Vodičko,
Cena za matraci v rozměru 200×180 je 6380,– (2× slevový voucher). Zvýšení o 2cm vyjde na 350,– u jedné matrace, ve Vašem případě u dvojmatrace by to bylo 700,–. Celkem tedy 7.080,–. Na kamenné prodejně v Táboře je možné ji vyzkoušet, v Praze a Brně máme velmi podobnou matraci Avena Air, která má stejnou tuhost jako Avena Lux.

Lenka

dobrý den,matraci tedy mužu dát i na starou válendu,kdy byly původně čabraky,to zn,že je podklad rovný asi z překližky?nemusí být nic spesiálního?

Spíme.cz

Dobrý den paní Lenko,
ANO, lze ji použít na jakékoliv povrchy, tedy i na překližju. Zároveň ale platí, že je nutné matraci vytvořit možnost vypuzení tekutiny, sama o sobě je matrace velmi prodyšná, ale pokud ji dáte na plnou desku, nebo na zem, je třeba matraci dát častěji vyvětrat, nebo zajistit otvory v desce.

Jirka Brabi Brabec

Dobrý den.
Potah je v ceně?
A máte někde odkaz na výrobce firmy – Carpenter? Nemohu dohledat.
 Děkuji

Spíme.cz

Dobrý den pane Jirko, potah je samozřejmě již v ceně matrace. Dále firma Carpenter je výrobce bloků pěny, nikoliv výrobce matrací. Odkaz je www.carpenter.com

Barbora

Dobry den,
lze tento voucher nejakym zpusobem vyuzit i na vyssi matraci?
Dekuji

Spíme.cz

Dobrý den paní Barboro,

tuto matraci lze za nízký příplatek i libovolně zvýšit, cenu Vám zdělíme na dotaz dle konkrétní požadované výšky matrace.

D.P.

dobrý den, dá se tato matrace použít ke spaní jen tak na zem? Např. pro návštěvy? Dá se uskladnit, např. srolovat bez problémů?

Spíme.cz

Dobrý den,

Ano, matrace může přijít jak na lamelový rošt, tak i na pevný podklad, tedy i na zem. Materiál je dokonale prodyšný a skvěle vypuzuje i absorbovanou tekutinu. Při položení na zem by se matrace měla obecně kvůli vlhkosti častěji větrat.
S tím srolováním už to tak jednoduché nebude, pěna je dokonale pružná, což je skvělá vlastnost při spánku na matraci, ale horší při snaze materiál srolovat. Takto objemný materiál vyvíjí poměrně dost velký zpětný tlak, ale zároveň díky vysoké pružnosti je dobře ohebný, takže samozřejmě srolovat lze.

Ivana

Dobrý večer,
chtěla bych se zeptat, v jakém balení je matrace dodávána (rozložená nebo vakuovaná)? Děkuji

Spíme.cz

Dobrý den paní Ivano,

Bohužel, takto kvalitně objemový materiál nelze vakuovat, to lze u levnějších matrací „obchoďákové kvality“, kde je menší gramáž pěny, vakuováním se odsaje vzduch z pórů matrace, u řídkých materiálů je více vzduchu, tedy méně pěny a lze je vakuovat do menších přepravních rozměrů. Matrace se dodává ve dvojitém igelitu a v rozloženém stavu.

Helena

Dobrý den,
mohu si na tento voucher objednat i matraci 195×80cm? V textu uvedená není, ale na vašich webových stránkách ano. Děkuji.

Spíme.cz

Dobrý den paní Heleno,

Ano, rozměr 195×80 si můžete objednat, všechny rozměry, které jsou u matrace na našich stránkách lze objednat v rámci této slevy. Pouze u prodloužených rozměrů 210 a 220 a rozšířených rozměrů na šířku (nad šíři matrace 90cm) bude přiúčtován příplatek za prodloužení či rozšíření. Cenu požadovaného rozměru si můžete zkontrolovat na našich stránkách, po zadání rozměru se Vám automaticky zobrazí cena. Jako výrobci jsme schopni vyrobit opravdu jakýkoliv rozměr z přesností na 1cm.

Vít Vodička

Dobrý den. A byl by možný i rozměr 180×200cm? Právě bychom radši jednou velkou matraci v celku. Děkuji

Spíme.cz

Dobrý den pane Vodičko,

180×200 určitě objednat lze, cena je stejná jako za dvě jednolůžkové matrace(90×200), tedy pokud budete chtít využít slevu na tento rozměr, je za potřebí objednat 2ks voucheru a celková cena matrace bude po slevě 6.380,–. Počítejte, že matrace v kuse bude kvůli unikátní objemnové hmotnosti dost těžká na manipulaci, proto raději doporučuji 2ks 200×90.

Monika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné objednat i matraci vyšší 20cm? Děkuji

Spíme.cz

Dobrý den paní Moniko,

Matraci standardně vyrábíme ve výšce 18cm, ale jako výrobci jsme schopni vyrobit i výšku 20cm, pro bližší informace nás kontaktujte na infolince tel.: 383 136 000.

Jitka

Dobrý den,
Je tato matrace vhodná i pro čtyřleté dítě ?

SPÍME.CZ

Dobrý den paní Jitko, ANO tato matrace je vhodná i jako dětská matrace, díky svému jemnému vlnkování v horní části, ale můžete jí použít i otočenou na nevlnkovanou část.

Janka

Dobry den,
vas stupen 6 se prosim doporucuje pro jake hmotnosti cloveka (cim lehci clovek, tim by mel mit mekkci matraci, ze?)
Shanim matraci podobnou te me (pro manzela) – ta je sedmi-zonova ze studene peny a po celem povrchu ma cca 3cm vrstvu viscoelasticke peny a je bajecna! Pisete, ze vas material je kombinaci obou pen. Ta lina je ale telu o poznani prizpusobivejsi a prijemnejsi. Mohu ocekavat, ze vase pena je opravdu srovnatelna s tim, co mam ted doma???
Diky

Spíme.cz

Dobrý den paní Janko,



Matraci může využívat jak uživatel nižší váhy, tak uživatel s váhou nad 120kg. Díky kvalitnímu materiálu Avena™ o velmi vysoké objedmové hmotnosti 60kg/m3 má matrace nosnost 180kg. Jde tedy spíše o vkus uživatele a není zde váhové doporučení, které většinou uvádějí výrobci proto, aby matrace nebyla přetěžována a brzy se neslehla. Matrace je charakterem středně tuhá, což je velmi oblíbený stupeň tuhosti, který se prodává nejčastěji. 


Na rozdíl od paměťové pěny, která se používá pro pohodlí nebo odpružení spíše než pro podporu, Avena™ využívá unikátní vlastnosti automatického přizpůsobení kontury těla a zároveň podporuje klesání těla do pěny. Nelze tedy materiál přímo srovnávat s línou pěnou jako takovou, ale svojí tvárností se ji určitě vyrovná.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru