Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

249 Kč za měsíční kontaktní čočky, roztok (360 ml) a pouzdro. Včetně měření zraku odborníkem a aplikace. Dioptrické i barevné čočky rozzáří každé oči. Se slevou 50 %.

4,3 / 5 Optika Olomouc  (mapa) 152 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Optika OD Koruna, Olomouc

Dobrý den,
na voucher je možno zakoupit jen barevné plano čočky (bez korekce) Eyelike Colorlinsen.
S pozdravem
Marie Tomančáková

Lenka

Je možné zakoupit na voucher jakékoliv barevné čočky, nebo jen pouze některé. Děkuji za odpověď Lenka

Miloš Pospíšil

Dobrý den, děláte vyšetření i u dětí?
Děkuji za odpověd.

Optika OD Koruna, Olomouc

Dobrý den,
dítě do 15 let musí vyšetřit oční lékař, který případně i doporučí kontaktní čočky. Může to provést i oční lékař, který neaplikuje kontaktní čočky. Pak se dítěti může věnovat optometrista a kontaktolog. Chtěla bych podotknout, že v naší optice máme i pěkné levné dětské („teenagerské“) obruby.
S pozdravem Marie Tomančáková

Jana

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli má cenu pořizovat si čočky i kdyz mám jen půlky dioptrie? Chtěla bych je zkusit a tak si myslím že je to velmi dobrá cena i za zaučení.
Děkuji za odpověd

Optika OD Koruna, Olomouc

Dobrý den.
Existují i kontaktní čočky ke korekci krátkozrakosti –0,5 D i dalekozrakosti +0,5D. Celkový efekt na zrakovou ostrost však musíte posoudit sama.
S pozdravem Marie Tomančáková

Pavla Hovořáková

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat,zda je možné si objednat pouze čočky za cenu 249Kč za 1balení, aniž bych šla k Vám do ordinace?
Děkuji za odpověď.

Optika OD Koruna, Olomouc

Dobrý večer.
Za cenu 249,– Kč obdržíte ve Slevomatu voucher, za který u nás dostanete 2 ks (1 pár) kontaktních čoček, nikoliv 1 balení, jak píšete. K tomu obdržíte roztok Eyelike Kombi Super 360 ml v hodnotě 290 Kč a pouzdro. Nevím, jestli už kontaktní čočky nosíte. Pokud jste prvonositelka (kontaktní čočky si budete u nás zkoušet poprvé), je třeba bezpodmínečně dodržet celý postup aplikace, od přeměření, přes nacvičení aplikace, až po následnou kontrolu. Pokud už kontaktní čočky nosíte a chcete jen změnit typ čočky, je třeba rovněž přijít osobně, protože je třeba, aby optometrista zkontroloval a zaznamenal výchozí stav vašeho oka a rovněž, aby za pomoci optických přístrojů posoudil, zda vám vybraná čočka správně „sedí“, zda vám nemůže způsobit nějaké potíže. Výchozí stav oka (zda je oko „klidné“, není překrvené, podrážděné apod.) potřebuje vidět především z toho důvodu, aby mohl srovnat působení nového typu čočky na vaše oko při následné kontrole. Samozřejmě že proces tohoto typu aplikace trvá podstatně kratší dobu, ale opravdu není možné nový typ kontaktních čoček podat zákazníkovi „přes pult“ a víc se o něj nestarat. Pokud chcete koupit levněji než jinde celé 1 balení kontaktních čoček, které už nosíte, které znáte a pouze vám „došly“, doporučuji vám otevřít si naše stránky www.ekontaktnicocky.cz. V optice máme stejné ceny jako na internetu a jsou velmi příznivé. Kromě toho máme různé bonusy. Například ke 2 boxům libovolného typu kontaktních čoček obdržíte 360 ml kvalitního roztoku zdarma. Pokud si pro čočky přijdete do optiky, ušetříte navíc na poštovném. V tomto případě, kdy si objednáte balení kontaktních čoček, které znáte, nemusíte přijít osobně k nám do optiky, může vám kontaktní čočky vyzvednout kdokoliv. Znovu však musím upozornit, že Slevomatový voucher za 249,– Kč se nevztahuje na nákup celého balení. Objednávku čoček i platbu celých boxů daného typu čoček, které nosíte, můžete uskutečnit prostřednictvím našich objednávkových listů kontaktních čoček přes www.ekontaktnicocky.cz nebo telefonicky na čísle 604 269 446. Pokud nejste z Olomouce, můžeme vám kontaktní čočky poslat poštou na dobírku, nebo je můžete dopředu zaplatit přes účet. Nezapomeňte, že mezi zásady správného a bezproblémového nošení kontaktních čoček je také pravidelná kontrola u optometristy, nebo očního lékaře. To platí i pro čočky kupované „na dálku“. Děkujeme za váš zájem o naši akci. Snad vás moje odpověď uspokojí. Pokud budete mít další dotaz, napište nebo zavolejte. Hezký večer. Tomančáková.

Martin

Dobrý den,


nyní mám multifokální brýle (na blízko pravé +4,5, levé +6, do dálky pravé +2,5, levé +3,5 dioptrie).
Pokud existují multifokální kontaktní čočky, rád bych je vyzkoušel a případně i dále používal. Je nabídka vhodná i pro mne ? 


Děkuji.


Děkuji.
Optika OD Koruna, Olomouc

Dobrý den.


Existují i multifokální kontaktní čočky, které mají oproti brýlím určité výhody (i nevýhody). Nevyskytuje se u nich například astigmatismus šikmých svazků, nemusíte tedy při pohledu do strany tak natáčet hlavu. Protože se jedná o korekci simultánní, tedy fungující na jiném principu než multifokální brýle, musí si obvykle mozek na korekci zvyknout. Existuje i možnost presbyopické korekce monovision, která u brýlí nefunguje. 


Nabídka se vztahuje i na tuto korekci, protože však musíme zkušební pár objednat (pokud budete dávat přednost multikofální korekci), musíte do optiky přijít dvakrát. Protože presbyopická korekce je vždy určitý kompromis, musíte sám vyhodnotit výslednou ostrost do dálky i do blízka. Dle naší zkušenosti je rozhodující motivace používat kontaktní čočky. Pokud ji máte, budete spokojen. 


S pozdravem Marie Tomančáková
Adél

Milá optiko:-),
chtěla bych se zeptat, jak u vás probíhá konzultace? Pravidelně chodím ke svému doktorovi na kontroly a od 19 let nosím brýle pořád. Budu se muset předem s vámi domluvit? Už dlouho přemýšlím o čočkách a vaše nabídka je velice zajímavá.:-)
Mějte se hezky.

Marie Tomančáková, optika OD Koruna

Dobrý den.
Naše optika na Pekařské 1 je vybavena nejmodernějšími japonskými optickými přístroji. Na nich vám změříme tzv. objektivní refrakci. Rozhodující pro správnou korekci zraku je subjektivní refrakce, která je vyšetřena pomocí optotypů. Je-li to potřeba, přepočítáme zjištěnou hodnotu na hodnotu kontaktní čočky a prodiskutujeme s vámi zvolení nejvhodnějšího typu čočky, která bude nejlépe vyhovovat vašim potřebám a představám. Může jít o čočky sférické eventuálně torické (podle toho, co bude naměřeno). Jste-li ve věku, kdy potřebujete korekci do dálky i na čtení (do blízka), můžete uvažovat korekci monovision nebo pomocí multifokálních čoček. Dále čočky bývají z různých materiálů, rozeznáváme různé režimy nošení, atd. To všechno s vámi rozdiskutujeme. 


Pak vás kontaktní čočky naučíme aplikovat (nasazovat a vyndávat) a dostane se vám všech informací, které jsou k nošení čoček potřebné. Celý tento proces trvá přibližně (včetně kontrolní procházky s nasazenými čočkami po venku) 1 hodinu. Samozřejmě, že zkontrolujeme i výchozí stav vašich očí a v případě potřeby vám doporučíme návštěvu očního lékaře. Koupíte-li si voucher v rámci Slevomatu, je tam podmínka, že se objednáte předem. Má to svoji výhodu, že nemusíte vůbec čekat. Dobu si zvolíte podle svých možností. V rámci této akce máme připraveno více odborníků, kteří se vám mohou věnovat. Je proto možné, že vás budeme moci vzít ihned. V každém případě se budeme snažit, aby to vyhovovalo především vám a abyste byla spokojena. Pokud byste byla v časové tísni a jste spokojena s tím, jak vidíte přes své brýle a nahlásíte-li nám svoje hodnoty v brýlových čočkách, změříme v optice jen to nejnutnější pro aplikaci kontaktních čoček (např. zakřivení rohovky). Vámi udané hodnoty přepočítáme na hodnoty pro kontaktní čočky a tím aplikační čas můžeme zkrátit. 


S pozdravem
Jirka

Vidíte to máte pravdu, já si voucher koupím a vyzkouším nějaké jiné čočky jestli nebudou vyhovovat lépe než současné, protože jsem vlastně vždy kupoval jen čočky ultrasilk a tak nemám možnost srovnání, takže určitě využiju i této nabídky :)

Optika Koruna, 2 patro

Milý pane Jirko,
budeme rádi, když k nám zase zavítáte a budeme se těšit. Kontaktní čočky UltraSilk 55 AC patří k nejlepším hydrogelovým čočkám na českém trhu. Jsou oblíbené jak pro příjemný materiál, z kterého jsou vyrobeny, tak pro svůj unikátní design. Jsou totiž vyrobeny tak, že potlačují aberace i vyšších řádů, což v praxi vypadá tak, že je s nimi například lepší vidění za šera, což oceňují především řidiči. Ale co nejvíce na těchto čočkách oceňují naši zákazníci je to, že máme dlouhodobě akci, kdy ke 2 boxům po 6 ks Ultrasilk dostane každý zákazník zdarma dalších 6 čoček a navíc roztok 360 ml, což ostatně asi víte. Takže přestože máte dobrou zkušenost s hydrogelovými kontaktními čočkami UltraSilk, vyzkoušejte v rámci Slevomatu čočky silikonhydrogelové. Doporučila bych vám například žhavou novinku – silikonhydrogelové čočky PureVision 2HD. Jsou to vylepšené PureVision od firmy Bausch & Lomb a máme je u nás za stejnou cenu jako „staré“ PureVision (www.ekontaktnicocky.cz).
V těchto čočkách můžete i přespávat, což se hodí např. když jedete autobusem přes noc na zájezd. Samozřejmě že i když si vyberete tento typ čoček, dostanete k 2 čočkám roztok Eyelike Kombi Super 360 ml, protože je vhodný jak pro hydrogelové, tak pro silikonhydrogelové čočky. Je dobré odzkoušet si různé druhy materiálů z kterých jsou čočky vyráběny. Možná, že budete se silikonhydroge­lovými čočkami více spokojen, než s čočkami hydrogelovými. Ale také je možné, že se vrátíte k osvědčeným hydrogelovým Ultrasilkům. S pozdravem

Jirka

Těm z vás kdo chcete začít nosit čočky určitě doporučuji, protože sleva má smysl spíš pro vás. Chodím si sem pro čočky a jsem maximálně spokojen. Velice milá a ochotná paní doktorka, která vám vše vysvětlí, běžná cena té první schůzky je opravdu 500,– kdy se musí měřit zrak a kdy vás naučí čočky aplikovat. Pro nás stávající zákazníky tato sleva nemá smysl.

optika OD Koruna - 2. patro

Vážený pane, děkujeme za slova uznání na adresu služeb v naší optice. Není pravdou, že pro zákazníky, kteří již nosí kontaktní čočky tato akce nemá smysl. Mnoho optik a očních lékařů odebírá od dodavatelů jen úzký počet typů kontaktních čoček. Naše optika má široké spektrum nabídky (www.ekontaktnicocky.cz) za velmi příznivé ceny. Často se nám stává, že k nám přijdou zákazníci, kteří nejsou s typem čoček, které jim byly naaplikovány spokojeni (pocit suchého oka, pocit cizího tělíska v oku …). Těm nabídneme čočky např. z jiného materiálu, jiné doby nošení, nebo jim poradíme i jinak. I pro tyto zkušené nositele má význam koupit si voucher ve Slevomatu. Za 248 Kč, které dají za voucher, kromě vyšetření a 2 ks čoček obdrží ještě 360 ml na českém trhu nového, moderního a vysoce kvalitního roztoku Eylike Kombi Super, typu vše v jednom a No Rub (bez mnutí), podobného složení (pro hydrogelové a silikonhydrogelové čočky), jaké mají delší dobu na českém trhu prodávané a proto známější roztoky. Hodnota tohoto roztoku je 299,– Kč a určitě 3 měsíce nebudete mít žádné vydání s nákupem dalšího roztoku. K tomu připočítejte hodnotu 2 ks čoček, které za cenu voucheru budete nosit celý měsíc a vyjde vám, že i pro vás, jako zkušeného nositele se vyplatí si voucher ze Slevomatu koupit. Budeme se těšit na vaši návštěvu v naší optice v OD Koruna – ať s vouchrem – nebo bez něj a ještě jednou děkujeme za slova chvály.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru