Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

199 Kč za jakékoli kadeřnické služby v hodnotě 740 Kč v Plzni. Nový melír, barva, střih i regenerace nebo proměna vizáže se slevou až 73 %.

SALON BEAUTY-DELUXE PLZEŇ Plzeň  (mapa) 463 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Eva

Dobrý den, Koupila jsem 3vouchery a budu chtít střih , barvu , melír a foukanou/mám krátké vlasy/. Ráda bych chtěla návrh nového účesu. Mám přikoupit vouchery , nebo si u Vás v salonu mohu doplatit. Díky za odpověď. Eva

Beauty-deLuxe Plzeň

Dobrý večer, 3 vouchery Vám budou stačit.
Hezký večer

Jana Giovanna Vítková

dobrý den měla bych zájem o celkovou proměnu za těch 8 v. jen se chci zeptat do kdy si to můžu vybrat a jestli vadí že už gelový nehty mam a chtěla bych je jen doplnit.děkuji za odpověď Jana

Beauty-deLuxe Plzeň

Dobrý den Jano, platnost voucherů je do 15.1.2012, takže určitě času dost. Na kompletní proměnu je potřeba se objednat určitě se 21-ti denním předstihem. Takže určitě volý termín najdeme. Děkujeme a přejeme hezký den

Monika Koryťáková

Dobrý den,
pokud bych chtěla celkovou proměnu + prodlužování řas bez „nehtů“, kolik mi bude stačit voucheru?
Díky za odpověď. 




Beauty-deLuxe Plzeň

Dobrý den Moniko, takový to model bohužel nenabízíme, celková proměna je takto nastavena. Děkujeme za pochopení.

PS: v případě, že nebude u kompletní proměny nehtovou modeláž, dá se toto domluvit individuálně, popřípadě nahradit další příští návštěvu nějakou kompenzací.
Hezký den

Monika Koryťáková

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda budete mít také nějakou akci na prodlužování řas v nejbližší době, chtěla bych to zkusit.
děkuji za odpověď.

Beauty-deLuxe Plzeň

Dobrý den Moniko,
pokud nám to podmínky akce umožní, rádi bychom vyvěsili akci cca do 3týdnů.
Přejeme hezký den

Beauty-deLuxe Plzeň

Dobrý den Moniko,
pokud nám to podmínky akce umožní, rádi bychom vyvěsili akci cca do 3týdnů.
Přejeme hezký den

Jana Veselá

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, chtěla bych poradenství ve změně účesu, mytí, střih, popř. barvu, ale nemám zájem o prodlužování řas a o nehty, kolik na to budu potřebovat voucherů? Děkuji Vám

Beauty-deLuxe Plzeň

Dobrý večer Jano,
toto sice není standardní model, který je uplatňován v rámci této akce, ale po domluvě s management Vám budou stačit 4 vouchery. Určitě nás kontaktujte předem, domluvíme Vám individuální poradenství. Děkujeme a přejeme hezký večer

Lucka

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, kolik voucherů budu potřebovat v případě, že mám dlouhé a hodně husté vlasy a požadovala bych střih, mytí, regeneraci i melír? Opravdu mi postačí pouze 3 vouchery? Moc děkuji za odpověď. S pozdravem Lucka

Beauty-deLuxe Plzeň

Dobrý den Lucko, opravdu to tak je a stačí Vám 3 vouchery. Hezký den

ivana Šeflová

Dobrý den , chci se zeptat kolik voucherů mám koupit na střih , mytí , barvu , melír, foukanou a prodloužení řas. Mám krátké vlasy. Moc děkuji Ivana

Beauty-deLUXE Plzeň

Dobrý den Ivano, pro Vás by bylo ideální „Kompletní proměna“ – 8 voucherů – protože na střih , mytí , barvu , melír, foukanou a prodloužení řas není vytvořen „model“. Tato akce se předevšíím vztahuje na kadeřnické služby proto není možné kombinovat jen Kadeřnické služby + řasy, ale můžete si objednat „Kompletní proměnu“, která je včetne modeláže nehtů. Děkujeme za pochopení.
Hezký den

Petra

Hezké odpoledne,
ráda bych se zeptala, jaká je pracovní doba, na vašich stránkách jsem se toho nedopátrala.
Děkuji za odpověď!

Beauty-deLuxe Plzeň

Dobrý den Petro, pracovní doba je dle objednávek. Ale musíme upozornit, že v nejbližších 3týdnech již nejsou volné termíny, proto je potřeba se objednávat s dostatečným předstihem. Děkujeme za pochopení.
Hezký den

Dáša

Petře říkáte, že za 2 vouchery má mytí, stříh, regeneraci a foukanou. Ve vaší zmiňované tabulce je k tomu ještě maličkost – barva :-) . Kdyžtak si prosím přečtěte upoutávku, která chodí lidem na email s průvodními informacemi – mytí, střih, regenerace, foukaná – 1 voucher za 199,– Kč. Suma sumárum -jeden velký zmatek!!!

Beauty-deLUXE Plzeň

Dobrý den Dášo, toto bohužel není naše chyba, ale zřejmě „tisková“ chyba při rozesílání newsletteru. My určite informace emailem nerozesíláme. Jak jsme již výše avízovali, vše najdete v přehledné tabulce, která je přílohou „akce“. Pokud Vás toto nějak zmátlo, velice se omlouváme. Hezký den

Beauty-deLuxe Plzeň

Ale samozřejmě děkujeme za upozornění.

Beauty-deLUXE Plzeň

Dobrý den Dášo, odpovídáno je pořád stejně, NÁZEV – POPIS akce je samozřejmě „marketingový“, ale v žádném případě není nijak matoucí, či osoby odpovídající nejsou rozpolcené. Všechny služby a rozpisy tak jak jsou si můžete přečíst v tabulce.
Děkujeme a přejeme hezký den

Dáša

Tak nevím, jestli za studio odpovídají dvě různé osoby a nemůžou se shodnout, nebo je to jedna rozpolcená osobnost :-) . V základní upoutávce je za 1 voucher MYTÍ, STŘIH, REGENERACE A FOUKANÁ. Hance je odpovězeno, že regenerace je součástí balíčku za 740,– Kč (což podle informací odpovídá 1 voucheru za 199,– Kč). Petře a Marky(mu) je naopak odpovězeno, že 1 voucher za 199,– Kč je bez regenerace. Ne že by se z toho ještě víc prohloubila celosvětová krize, ale jde mi jen o pravdivé informace. Díky.

Lucka

Dobrý den,
chci se zeptat zda je možné si koupit jen proměnu co se týká kadeřnických služeb? V tabulce máte uvedenou cenu 1.900Kč, ale není uvedena sleva. Kolik by bylo nutné koupit voucherů? Děkuji za odpověď

Beauty-deLuxe Plzeň

Dobrý den Lucko,
kompletní proměnu jako takovou jen na kadeřnické služby máte v „zahrnutou“ v barvení za 2 vouchery, ale v případě, že chcete opravdu kompletně přebarvit, stáhnout, změni barvu, budete potřebovat 4 vouchery a určitě konzultaci dopředu.
Hezký den

Monika

Dobrý den,
kdybych chtěla kompletní proměnu vizáže je součástí účesu i barvení vlasů, popř. melír? Mám velice krátké nehty – kdybych chtěla jejich prodloužení a nejen potah bylo by potřeba koupit více jak 8 voucherů?
Jaké máte cca nejbližší volné termíny (srpen nebo září a nebo třeba až říjen)
Děkuji za odpověď

Beauty-deLuxe Plzeň

Dobrý den Moniko, ano 8 voucherů Vám bude stačit, kompletní proměna je takto nastavena. Pro nejbližší termíny prosím telefonicky. Ale je potřeba cca 14dní dopředu. Je opravdu velký zájem. hezký den

Michaela Štindlová

Dobrý den, na tabulku jsem koukala, měla jsem pocit, že je celkem srozumitelná, ale po přečtení otázek a odpovědí zde uvedených se pro jistotu ptám… Mám delší vlasy než 30cm, chodím na hustý světlý melír, který bych chtěla i teď. O střih nestojím. Kolik voucherů si mám koupit? Děkuji předem, M.

Beauty-deLuxe Plzeň

Dobrý den Michaelo, na tyto služby potřebujete 3 vouchery, hezký den,

Marky

Dobrý den, omlouvám se, ale z ceníku, tabulky a informací v inzerátu jsem trochu zmatená, přijde mi, že si informace protiřečí. Pro jistotu – jestli jsem to pochopila správně:
Mytí, střih, regenerace a foukaná -----1 voucher
Mytí, střih, regenerace, foukaná, barva ---- celkem 2
Mytí, střih, regenerace, foukaná, barva, melír — 3 vouchery? Souhlasí? Díky za odpověď. j.

Beauty-deLUXE Plzeň

Dobrý deb Marky,
skoro so souhlasí, krom jedné nepřesnosti, za 1 voucher je pouze Mytí, střih, foukaná (styling)
Hezký den

Hanka

Dobrý den,nějak nerozumím přepočítávání-množství voucherů vzhledem k normální ceně ve vašem salónu.Mám polodlouhé vlasy,když chci barvu,ostříhá­ní)s mitím atd.)potřebuji 2 vouchery )2×740=1480,–),ale cena v salonu je 980,–Kč.Ještě větší rozdíl naskočí při melíru.

Beauty-deLuxe Plzeň

Dobrý den Hanko, přepočítávání voucherů u barvení nemůže počítat z ceny 740,– Kč, protože tato cena je pro foukanou, styling, mytí a reg. Pro Vás platí ceníková cena 980,– jak jste správně poznamenala a stačí Vám na to opravdu jen 2 vouchery, tudíž sleva je ještě větší. 2 vouchery platí pro všechny délky vlasů.

Christine

8? Takže tomu mám rozumět, že kdybych přišla k vám do salonu bez voucherů, nechám tam za přebarvení na blond téměř 6.000 Kč…to se mi nějak nezdá :)

Beauty-deLUXE Plzeň

Dobrý de Christine, jak už bylo řečeno, je to složitá procedura, ke které je nutné Vaše návštěva salonu před samotnou procedurou, protože se musí zhodnotit kolik barvy na přebarvení bude opravdu potřeba. Je možné, že ve realu to bude méně než materiálu za 8 voucherů, ale může to být i více. Záleží na stavu vlasů, jak často jste předtím aplikovala permanentní barvu atd..

Christine

Dobrý den, mám pod ramena barvené tmavě měděné vlasy, chtěla bych se nechat zpět přebarvit na blond, nevím zda je lepší melír nebo barva a kolik voucherů je třeba. Děkuji moc :)

Beauty-deLUXE Plzeň

Dobrý den Míšo, toto je poměrně náročná procedura, záleží na tom jakýma barvama a jak dlouho jste toto aplikovala. Bylo by dobré provést konzultaci, ale 8 voucheru by Vám mělo stačit.

Petra

Děkuji moc za odpověď, zítra ráno se objednám na 18.8.11 ve 12hod. :)! Mějte se, P.!

Petra

Dobrý den, chápu správně, že za mytí, střih, regeneraci a foukanou potřebuji jeden voucher a kdybych chtěla ještě barvu na polodlouhé vlasy, tak potřebuji ještě jeden, tedy celkem dva nebo více? A kdy máte volný termín? Jdu 20.8. na svatbu :)! Děkuji, P.

Beauty-deLUXE Plzeň

Dobrý den Petro, mytí, střih, regenerace a foukaná je za 2 vouchery. Pokud by jste chtěla melír, budete potřebovat 3 vouchery. Bez regenerace a bez barvy Vám postačuje 1 voucher. Vše podrobné naleznete v tabulce u popisu slevy. Pro rezervaci termínu prosím volejte na číslo 774 690 577. Dě­kujeme a přejeme hezký zbytek de

Beauty-deLUXE Plzeň

Jinak volno je ještě 19.8.2011 ve 13 nebo 18.8.2011 ve 12 hodin, ale prosím potvrďte termín telefonicky. Děkujeme

Věrka

Dobrý den, pokud chci melír pouze doplnit (mám odrosty tak 4cm), kolik je potřeba voucherů? V tabulce je napsáno 3 – ale to mi přijde na doplnění moc :-)). Předem děkuji za odpověď.

Beauty-deLUXE Plzeň

Dobrý den Věrko,
v případě jen doplnění odrostů by Vám dostačovali 2 vouchery. Hezký den

Míša

Dobrý den,
kolik voucherů je potřeba na zesvětlení barvy vlasů z tmavě hnědé, téměř černé (permanentni barva)na světle hnědou u dlouhých vlasů?

Beauty-deLuxe

Dobrý den Míšo, toto je poměrně náročná procedura, záleží na tom jakýma barvama a jak dlouho jste toto aplikovala. Bylo by dobré provést konzultaci, ale 8 voucheru by Vám mělo stačit.

Beauty-deLuxe

Dobrý den Míšo, toto je poměrně náročná procedura, záleží na tom jakýma barvama a jak dlouho jste toto aplikovala. Bylo by dobré provést konzultaci, ale 8 voucheru by Vám mělo stačit.

Danka

Dobrý den lze si koupit za 199Kč doplnění na řasy po 3 tydnech?

Beauty-deLuxe

Dobrý den Danko, bohužel toto není možné, tato akce je predevsim na kadeřnické služby. Akce na prodlužování řas bude následovat v dalších týdnech. Hezký den

Luboš Bejček

Dobrý den, děláte i doplétání dredů? Za kolik by to bylo voucherů?
 Díky.

Beauty-deLuxe

Dobrý den Luboši, bohužel tuto službu neposkytujeme. Hezký den

Daniela Hodysová

Dobrý den, chtela bych se zeptat, kdybych chtěla střih, barvu, regeneraci a nové prodloužení řas – šlo by to nejak domluvit a kolik voucherů bych potřebovala? Děkuji.

Beauty-deLUXE Plzeň

Dobrý den Danielo, tohle by určitě šlo domluvit, na toto by jste potřebovala 6 voucherů.
Hezký den

Beauty-deLUXE Plzeň

Dobrý den Gabrielo, na tento „balíček“ budete potřebovat 3 vouchery.
Hezký den

gabriela

Dobrý den,
chtěla bych střih, barvu a pár proužků melíru,
navíc mám polodlouhé (do 30 cm) kudrnaté vlasy, tak i závěrečné žehlení – kolik voucherů by bylo třeba? Děkuji.

Beauty-deLUXE Plzeň

Podrobný rozpis služeb také najdete v tabulce, na kterou naleznete odkaz na slevě.

Beauty-deLUXE Plzeň

Pokud se podíváte na naše stránky http://www.beauty-deluxe.cz tak v současné době probíhá akce na Prodlužování řas do 31.8.2011 v ceně 1300,– Kč. Případně ceník na kosmetické služby je k dispozici na stránkách v sekci kosmetika.

Beauty-deLUXE Plzeň

Dobrý den,
tato akce je především na kadeřnické služby, máte na mysli, doplnění řas, nebo novou aplikaci?

Eva

Dobrý den, lze voucher uplatnit třeba jen na doplnění řas? A máte nějaké volné termíny poslední týden v srpnu? Děkuji

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru