Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

149 Kč za COKOLI z nabídky úchvatné kavárny Café B. Braun v hodnotě 300 Kč. Báječné místo plné krásy, unikátního designu, výborné kávy, dezertů i dalších lahůdek.

4,3 / 5 Café B. Braun Praha - Nové Město  (mapa) 1 009 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Marek C

Mohl bych se zeptat zde přítomných uživatelů, kteří již vyzkoušeli tuto kavárnu, jak je to s porcemi jídel? Jelikož jsem celkem jedlík a tento voucher bych si rád koupil hlavně kvůli jídlu, nikoliv kávě, tak je pro mě tato informace dost důležitá. Na webu kavárny bohužel nejsou uvedené gramáže. Abych potom nedostal kousíček lassagní, které by třeba vypadaly na oko skvěle(jak to někde chodí), ovšem hlad tím neukojíte. Děkuji :-)

Naďa

Náš lososový sendvič byl ze šesti toustových chlebů, lososa v něm bylo fakt hodně, najedli jsme se z něho oba dva.

Katka

Já měla salát Caprese a byl obrovský, mě osobně by stačila půlka toho množství. Kamarádka měla sendvič a také měla co dělat (a to je větší jedlík než já). Naopak cheesecake byl maličkatý (tak třikrát do pusy), jinak bych si ho ani po tom salátu nedala :)

Marek C

Dobrá tedy, budu Vám důvěřovat a jeden voucher koupím :-)

Lada

Dobrý den, při koupi láhve vína odečítáte 100 Kč standardně, na výslednou cenu pak mohu použít kupon ze Slevomatu,
např. Petit Chablis AOC 2009,450 Kč, Vinařství: Domaine Gérard Tremblay, Chardonnay, 12%, 0,75 l
tzn. cena 450 – 100 = 350 Kč a na to mohu použít jeden kupon ze Slevomatu a 50 Kč doplatit?

Michal Uryč, Café B. Braun

Slevy sice nelze kombinovat, ale v tomto případě nejde o slevu – jde o cenu lahve vína, kterou si u nás nevypijete, ale odnesete s sebou. Je to díky tomu, že spolupracujeme s vinotékou Víno CLV. Máme tedy nadstandardní výběr. Když dáte lahev v kavárně, cena je 450 Kč, když si druhou vezmete s sebou, cena druhé je 450 Kč mínus stovka..:-) A nebo si můžete přijít rovnou pro tu lahev. To jde, ne? :-)

Katka

Vyzkoušela jsem při minulé akci a moc se nám v kavárně líbilo. Dokonce to vyšlo i bez rezervace, obsluha byla skvělá. Naprosto měl dostal maličký dezert, protože jsem byla dost najedená obrovskou porcí salátu a klasický dort bych nezvládla. A prostory jsou opravdu krásné (včetně toalet).

Michal Uryč, Café B. Braun

Děkujeme!

Eva Host

Zdravím Tým kafe B Braun



… když ještě opravíte češtinu … „hodnoty 300kč. mi děkujeme za…“ 


snad to se sortimentem je lepší ;-)
Michal Uryč, Café B. Braun

:-) Tým byl po první odpovědi nahrazen – tedy jen pro odpovídání v této diskuzi… Přece jenom se špatně odpovídá mezi obsluhováním. Pak si rozepíšete větu, vrátíte se, přepíšete na jinou, ale jedno slovo necháte a pak vypadáte jako by se vám vyhnula školní docházka…

tereza

No a já doufám, že Vás zajímají i jiné věci, než upozorňovat na gramatické chyby a že se Vám nikdy nic takového nestalo. Mimochodem, lépe by znělo: snad je to se sortimentem lepší, než to Vaše: snad to se sortimentem je lepší.

Naďa

Tak my jsme minule byli s voucherem za lajdáky a šli poslední den. V kavárně to vypadalo jako po nájezdu kobylek a měli chvíli zavřeno, aby uklidili nádobí. Nicméně se nás personál velmi vstřícně ujal a s omluvou sdělil, že už nic k jídlu nemají. Když ale viděl hladovej výraz ve tváři mého přítele, zmizel a za pár okamžiků přišel s nabídkou lososového sendviče, který byl exkluzivní, stejně tak kávička.
Já hodnotím jednoznačně kladně a kupuju a slibuju, že teď už pozdě nepřijdeme :-)

Michal Uryč, Café B. Braun

A když přijdete, dostanete za voucher flašku kvalitního moravského vína – s přívlastkem!

Romana

Dobrý den, v kavárně jsme byli několikrát, s voucherem i bez, a vždycky jsme byli moc spokojení – s jídlem, vínem i obsluhou. Takže díky za nabídku, taky si pár kuponů pořídím :-)

Michal Uryč, Café B. Braun

Samozřejmě jsme radši, když přijdete bez voucheru..:-) Ale i s ním Vás budeme rádi obsluhovat!

Vlasta

Dobrý den, super nabídka!! Jste dnes první, kdo mi udělal radost :-) Výborná kavárna, skvělé jídlo i pití, dobrý servis, nikdy nebyl problém, zkrátka super, a platnost až do února – jupí!! :-)

Michal Uryč, Café B. Braun

To jsme rádi, děkujeme za to, že i Vy jste udělala radost nám, mně obrovskou..:-)

Martina

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jestli na Vašich stránkách někde najdu seznam vín, která prodáváte. V menu jsem našla vína rozlévaná, ale ostatní ne.
Jinak jsem si u Vás minule dala lasagne se salátkem, moc dobré! Rádi přijdeme znovu.
Děkuji.

Michal Uryč, Café B. Braun

Dobrý den, kompletní seznam vín najdete zde: http://www.cafe-bbraun.cz/vinny-listek

Roxy

Dobry den,
je mozne pri jedne navsteve uplatnit i vice poukazek?
 Dekuji

Mirek265

Mám stejný dotaz :)

Michal Uryč, Café B. Braun

Ano, můžete najednou uplatnit poukázek, kolik chcete. Dokonce je u nás možné, abyste třeba oslavili v kavárně narozeniny. Prostě si koupíte 50 poukázek v celkové hodnotě 15 tisíc korun, od šesti si rezervujte kavárnu s tím, že byste ji chtěli zavřít pro privátní akci. A domluvíte se s námi, pak proč ne? :-)

VendyP

Jee, Braun je znovu na Slevomatu:-) V minulé akci jsem koupila max. počet voucheru, tj. 10ks a chodila jsem na kávu s kamarádkou, když byla v Praze. V pohodě jsem tedy všechny vyčerpala v termínu a vždycky jsme si pochutnaly na kávě, fresh džusu a salátku. Manžel zase miluje Vaše panini:-) Proto dnes kupuji dalších 10 kousků. Moc děkuji za další akci a přeji spoustu dalších spokojených zákazníků!

Michal Uryč, Café B. Braun

Děkujeme, zákazníky naší kavárny máme tak rádi, že je chceme u nás vidět nejlépe denně. Dvakrát.:-)

Lenka

Super!kavárnu mohu jen doporučit, takže kupuju :-)

Michal Uryč, Café B. Braun

Děkujeme a těšíme se na Vás. Doufáme, že důvěru v nás kladenou nezklamete!

Eva & Jan

Byli jsme v kavárně nejméně 3× a vždy jsme byli maximálně spokojeni, prvotřídní jídlo i pití, 100%ní servis. A nespokojenscům bychom vzkázali: „Kdo pozdě chodí, sám sobě škodí“. :-) Kupujeme znovu!

Michal Uryč, Café B. Braun

Děkujeme a těšíme se znovu na vás oba! :-)

Veronika

Dobrý den,
zajímalo by mě jaké máte ty dezerty? Chápu že se nabídka mění, ale aspoň zhruba, nebo jaké se u vás střídají? Děkuji

Michal Uryč, Café B. Braun

Stabilně: cheesecaky – malinový a lesní ovoce, nyní borůvkový, mrkvový dort, čokoládový dort a B.Braunies – čili brownies, muffiny – dva druhy, tři zmrzlinové poháry a 7 druhů zmrzliny. Na co byste měla chuť? My to třeba zařadíme – chceme přihodit medovník a zkoušeli jsme variaci malých domácích laskomin – asi obnovíme..:-)

Lucie V.

Dobrý den,
chci se jen zeptat, zda je kavárna bezbariérová – zda se k Vám bez problémů dostanu s kočárkem.
Nabídka mě totiž velmi láká ;o)
Děkuji za odpověď!

Michal Uryč, Café B. Braun

Plně bezbariérová. Jak vstup, tak toaleta je plně uzpůsobena kočárkům a vozíkům. Jenom první patro má bariéru – schody od Evy Jiřičné – ale na toto umělecké dílo je stejně lepší dívat se právě z přízemí.:-)

Lucie V.

Super, děkuji za odpověď!
Jdu si koupit voucher a těším se na návštěvu u Vás!
Hezký den!

Michal Uryč, Café B. Braun

Skvělé! :-) Ještě detail – sem tam máme v kavárně akci. Když chcete mít jistotu, že máme otevřeno, pak se mrkněte na naše webové stránky: www.cafe-bbraun.cz.

Honza Vinš

V kavárně jsem byl několikrát. Mají výborné kafe, zákusky, skvělé víno a panini. Nechápu všechny co si stěžují. Je jasné, že na poslední den platnosti voucherů bude kavárna plná a není v lidských silách mít prostě neomezenou zásobu zákusků… Chce to trochu používat mozek.

Michal Uryč, Café B. Braun

Děkujeme za podporu. Pro tuto akci slibuji, že se i poslední den na každého dostane.:-) Jak to? Co se změnilo? Jak jsem psal, máme více než 80 druhů vín. Dvanáct stojí pod 300 Kč, dalších více než 10 jenom lehce nad 300 Kč. Když přijdete, tak si můžete vzít láhev sebou, jeden voucher na to stačí..:-)

Jana Macháčková

Já kupuji znovu a hned dva, měli jsme salát s lososem a zapečené panini s lososem, kávu a víno a se vším jsme byli spokojeni. Navíc posezení venku bylo moc příjemné. Dorty – měli asi 4 druhy

Michal Uryč, Café B. Braun

Děkujeme! Zákusků ale musí být více plus máme stabilně tři zmrzlinové poháry a prodáváme také kopečkovou zmrzlinu – osm druhů právě teď..:-) Jak jsem psal dříve, chceme garantovat aspoň 5 druhů zákusků v každý okamžik, vyjma například pozdního večera, kdy se chceme radši blýsknout více než 80 druhy vína – od 275 Kč výše. Na to kupon stačí..:-)

vendy

Také doporučuji nenechat kupon na posledni den, já odešla po hodině marného čekání – nic již neměli a jediné čeho jsem se dočkala bylo, že je to moje chyba, že jsem přišla poslední den. Myslím, že to nezvládli organizačně. Musím přece vědět kolik voucherů ještě zbývá k vyzvednutí a podle toho se zařídím…

Dara

Když přijdete poslední den bez rezervace, tak se na mě nezlobte, ale co jako čekáte??
Já jsem v kavárně nikdy problém neměla, obsluha byla milá a nabídka bohatá.
Zkuste příště víc uvažovat a nebudete muset hodinu marně čekat…

Michal Uryč, Café B. Braun

To je samozřejmě správné, že očekáváte každý den náš maximální výkon, ale věřte, že to prostě opravdu v to pondělí nešlo.:-( V ten den bylo oněch nevyužitých kuponů tolik, že kdyby přišli všichni, museli by sedět na jedné židličce tři až čtyři lidé… nevěříte? Přijďte na kafe, rád Vám to ukážu na číslech.

Kateřina

Vendy, pokud voucher necháte na poslední chvíli, není se čemu divit. Kavárna a asi žádné jiné podniky nejsou nafukovací, aby v poslední den pojmul x lidí, kteří na vouchery zapomněli…
Kavárnu jsem navštívila někdy v půlce platnosti a byla téměř prázdná. A je skvělá, příjemná – maximální spokojenost, kupuji zas :)

Michal Uryč, Café B. Braun

Děkujeme – i díky tomu budeme poloplní, nikoliv poloprázdní..:-) Ale jasně, máme to tu ve vlnách – dopoledne hodně turistů, pak poklid, sem tam lehký oběd, od 16ti lidé, kteří si jdou sednout po práci. A pozdě večer už opět poklid – i když se to snad změní, víny oslňujeme, jenom to zatím nedokážeme prodat..:-(

Katka

Já jsem jeden voucher prostě nestihla využít, tak jsem využila věrnostního programu Slevomatu a požádala o refundaci propadlého voucheru. Teď si to vynahradím s tímto voucherem :) Bez rezervace jsem tam byla na začátku července a bylo kde sedět i co jíst. Poslední den bez rezervace bych tam fakt nešla.

Andrea

Ja jsem si koupila voucher minule a byla jsem spokojena, mela jsem vynikajici salat a zapecenou bagetu. Ze zakusku bych si ale asi nevybrala… Prisla jsem bez rezervace a vse bylo bez problemu :)

Michal Uryč, Café B. Braun

Nově máme francouzské guiche a lasagne, obojí poctivá výroba zkušeným kuchařem. Pokud vše půjde podle plánu, v průběhu podzimu bychom Vám (a dalším) měli nabídnout obědové menu a širší výběr všeho. Ve spolupráci s majitelem Café, společností B. Braun, totiž připravujeme rozšíření našeho zázemí o klasickou kuchyň. Nyní jsme kavárna s nejlepší kávou – chceme být silnější.

Ida Růžičková

Interiér zajímavý, ale nabídka hrozná,… měli jeden jediný kus dortu a croissante, jinak vůbec nic. Velké zklamání :-( Měli jsme problém voucher uplatnit.

Michal Uryč, Café B. Braun

Už by se to nemělo opakovat – právě teď máme šest druhů zákusků plus sedm druhů zmrzliny. Stejně budeme ještě navyšovat počet zákusků na cílových 10. I pozdě večer by pak mělo být v naší nabídce minimálně pět druhů. Kdybyste se ovšem setkala s horší nabídkou, napište mi to obratem na mug@seznam.cz, abych to vyřešil.

Linda

Je mozne prijit i bez predchozi rezervace? Casto prochazim centrem, ale mam problem s rezervacema, protoze obvykle neodhadnu kdy stihnu vsechno zaridit a pak si dat kavu. Jinak dekuji za prijemnou nabidku. Uz se tesim na navstevu.

Michal Uryč, Café B. Braun

Je to možné, ale obzvláště večer je lepší si místo rezervovat. Přes den by to mělo však být celkem bez problémů, obzvláště v srpnu, kdy je Praha co se týká lidí na polovině obvyklého počtu..:-)

JB

a to už se vyplatí – maliny s džusem,ale se slevou…no hlavně ,že mají interier od "slavné " architektky

Michal Uryč, Café B. Braun

Ona prostě je slavná, uvozovky tam dáváte asi omylem. Ale jasně, to neznamená, že nabídka bude za interiérem pokulhávat. Mimochodem, je málo nabídnout skvělou kávu, čokoládu, fresh juice za 49 Kč/2 dcl, více než 80 druhů vín a sektů, zmrzlinu, snídaňové menu a šest druhů lehkých jídel v několika variacích?

Dusan

Nenechávejte tento poukaz na poslední den, minule v nabídce z jídelního kromě horkých malin a fresh juice nebylo:-(

Markéta

Dobrý den, pokud neprojím (nepropiji) v jedné návštěvě 300,–Kč, mohu voucher využít na 2×? 


Nebo eventuelně, zabalí mi sendvič sebou, abych hodnotu voucheru vyčerpala ihned? 


Díky za odpověď.
Tým cafe B Braun

bohužel,není možno využít vocher na 2×,ale radi vám něco zabalíme sesebou,abyste dosahla hodnoty 300kč.
mi děkujeme za projevený zájem,
příjemný den a těšíme se na Vaší navštěvu v kavárně.

Michal Uryč, Café B. Braun

Pozor, take away posilujeme. Za 49 Kč máme s sebou velké latté, fresh juice a/nebo smoothie. Stejně tak zabalíme s sebou jídlo a nejraději k tomu ještě přidáme lahev vína – oproti našemu menu se slevou 100 Kč!

Eva Host

Zdravím Tým kafe B Braun … když ještě opravíte češtinu … „hodnoty 300kč. mi děkujeme za…“

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru