Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Výlet do Tropical Islands včetně vstupenky

4,2 / 5 CK Experitour 279 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
FKSP
Studentova Lenka

Dobrý den, ráda bych si upřesnila kalkulaci ceny za přespání. Je příplatejk 490,– kč na osobu či rodinu? Jsme dva dospělí + 2 děti do 6 let.A je možno vzít si vlastní stan? A spočítala jsem správně cenu 3.598, kč za vouchery+děti v autobuse? Děkuji za odpověď. 



CK Experitour

Dobrý den, příplatek 490 Kč je za osobu (nikoli děti do 6 let). Pokud se jedná o odjezd z Prahy, tak cena je 2×1249 Kč = 2498 Kč plus 2×490 Kč za přenocování = 980 Kč plus 2×550 Kč doplatek za dítě (jediný doplatek). Celkem by se tak jednalo 4.578 Kč s tím, že nyní zakupujete pouze vouchery v hodnotě 1249 Kč. V případě dotazů se na nás neváhejte obracet. Hezký den.

Martina N.

Dobrý den,
jestli vidím dobře, není možné po novém roce odjezd z Prahy? Plánujete třeba i další datumy s odjezdem z Prahy?
 Díky

CK Experitour

Dobrý den, Martino,
po novém roce z Prahy odjíždíme 19.1., 9.2. a 23.3. V případě dotazů se na nás neváhejte obracet. Hezký den.

Daniela Kočová

Dobrý večer,
právě jsem zakoupila 2 vouchery a prosím o rezervaci míst na termín 19.1.2013,čísla voucheru zašlu.
Děkuji Vám předem

Slevomat.cz

Dobrý den,

voucher(y) zašlete nejpozději do 16. 11. 2012 společně s uvedením počtu osob, nástupním místem a termínem na e-mail info@experitour.cz.

Alena

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli 19.1. budete nabírat i v Ústí nad Labem?Děkuji za odpověď

CK Experitour

Dobrý den, Aleno,
ano, 19.1. pojedeme rovněž přes Ústí nad Labem a nástup je možný rovněž zde. Čas nástupu by měl být cca 7:40. Pěkný den.

Filip

dobry den chtel bych se jen zepat slo by vse vyridit rychle a tedka si objednat ten termin 10.11. kdyz je 5.11 chtel bych jet v tomto terminu ale nevim jak se vsechno rychle viridi jestli chapete predem dekuji za odpoved

CK Experitour

Dobrý den, Filipe,
v termínu máme jště volná místa. Kontaktujte nás prosím před nákupem telefonicky nebo mailem a vytvořte si před zakoupením voucheru předběžnou rezervaci abyste měl jistotu. Vše stihneme vyřídit bez problému. Hezký den.

Katerina

Dobry den, chapu tedy spravne, kdyz budu chtit jet se svym 5ti letym synem, ze zakoupim pouze pro sebe voucher za 1249,–, syna jen nahlasim pri rezervaci a pri odjezdu za nej v buse zaplatim jen 550,– ?

CK Experitour

Dobrý den, Kateřino,
chápete to naprosto správně. Děti do věku 5,99 let platí sníženou cenu v autobuse. Voucher pro ně nekupujte. Pouze dítě nahlašte u nás při rezervaci. Hezký den.

Liudmila Shestakova

Dobrý den,
přenocovat na pláži znamená spát ve stanu? Nebo jak to máte? :)

CK Experitour

Dobrý den,
přenocovat můžete volně na pláži například na karimatce, dece atp. kterou si přinesete, nebo na lehátku (dřevěná lehátka vedle pláže). Možnost stanu je zde také, zde je však cena o 300 Kč vyšší (platí se v CK). Stany jsou situovány kousek od pláže a jsou vybaveny matrací a lůžkovinami. V případě dotazů se na nás neváhejte obrátit. Hezký den.

Marta Mikušova

Dobrý den,
měla bych otázku, kdybych si tam vybrala přenocovat tak zpáteční cestu si musím najít sama? Nebo je to stále v ceně?

CK Experitour

Dobrý den,
na dotaz jsme již odpověděli výše. Hezký den.

Marta Mikušova

Dobrý den,
měla bych otázku, kdybych si tam vybrala přenocovat tak zpáteční cestu si musím najít sama? Nebo je to stále v ceně?

CK Experitour

Dobrý den, Marto,
zpáteční cesta je samozřejmě v ceně. Přes noc na nás bude čekat autobus a druhý den během dopoledne se vydáme na cestu zpět do ČR. Hezký víkend.

Monika Dragounová

Dobrý den, pokud bych měla přespat 9.2. na pláži, jak bude organizován odjezd zpět? V kolik odjíždí autobus nazpět do Prahy? A cena bude navýšena pouze o 490 Kč? Děkuji.MD

CK Experitour

Dobrý den, Moniko,
v případě přenocování bude jiný i odjezd z Prahy. Nikoli v 6:30, ale v dopoledních hodinách. A odjezd druhý den z Tropicalu bude rovněž během dopoledne nebo kolem poledne. Vše bude upřesněno v pokynech k odjezdu. Ano, pokud budete nocovat na pláži, příplatek je pouze 490 Kč. Hezký víkend.

Petra Klabanová

Dobrý den,
rada bych se zeptala, pokud zvolim termin i s prenocovanim, kdy by nasledoval druhy den odjezd do Prahy, v kolik hodin? Děkuji

CK Experitour

Dobrý den, Petro,
u varianty s přenocováním budeme odjíždět druhý den během dopoledne nebo kolem poledních hodin. Rovněž odjezd z Prahy bude později než v 6:30 (když zde trávíme celý den, tak je tato časní hodina zbytečná). Přesný časový harmonogram vč. pokynů k odjezdu Vám bude zaslán na základě Vaší rezervace, v horizontu cca 14 dní před odjezdem. Pokud byste potřebovala cokoli doplnit, neváhejte se na nás obrátit. Hezký den.

Marta

Dobrý den,
za jak dlouho po odeslání e-mailu se všemi požadovanými náležitostmi mohu očekávat potvrzení termínu od Vaší CK?

CK Experitour

Dobrý den, Marto,
rezervace zaslané v tomto týdnu budou vyřízeny nejpozději během pátku. Volná místa jsou zatím ve všech termínech, takže můžete být bez obav. Přejeme pěkný den.

Romana Zimmermannová

dobrý den jaká je cena za 7 leté dítě a je 10.11. vypravován autobus i z Jihlavy děkuji

CK Experitour

Dobrý den, Romano,
10.11. vypravujeme autobus pouze z Prahy. Z Jihlavy pojedeme 19.1.2013. Děti ve věku 6–18 let platí 1149 Kč (cenová varianta se Vám zobrazí po kliknutí na tlačítko „koupit“). V případě dotazů se neváhejte dále ptát. Hezký den.

Luboš Pilař

Dobrý den, je možné si s sebou dovnitř vzít vlastní pití. Děkuji za odpověď.

CK Experitour

Dobrý den, Luboši,
oficiální odpověď by zněla, že to možné není (pravidla Tropical Islands). Praxe je však úplně jiná a klienti si běžně nocí své pití i jídlo. Nikdy s tím problémy nebyly. Pokud byste potřeboval dostaz upřesnit, obraťte se na nás prosím telefonicky. Hezký den.

Barbora Komárková

Dobrá den, kolik euro je doporučené kapesné sebou prosím, dále by mě zajímalo, pro termín 10.11. odjezd z Brna v kolik hodin a v kolik je příjezd (nejsme přímo z Brna) a na jakém místě se nastupuje předem díky za odpověd´ s pozdravem Bára 



CK Experitour

Dobrý den, Barboro,
kapesné doporučujeme cca 20 – 30 euro. Záleží, zda-li zde budete například obědvat (jídla cca 10 – 12 euro), případně jestli zde utratíte peníze za něco jiného. Platit lze rovněž platební kartou. V termínu 10.11.2012 autobus z Brna nevypravujeme. Trasu z Moravy vč. Brna jedeme 19.1.2013. V Brně stavíme u Janáčkova divadla. Pokud byste bydleli na trase autobusu (Ostrava – Brno – Praha), tak je možné zastavit kdekoli po cestě. Přejeme pěkný den.

Šárka

Dobrý den, zajímalo by mě, jak je to s tou nocí na pláži v termínu 9.2. Tam je nějaký příplatek? jaký?

CK Experitour

Dobrý den, Šárko,
příplatek za přenocování na pláži je 490 Kč. V ceně je samozřejmě zahrnuta i doprava tam a zpět. Možné je nocovat například i ve stanech či zařízeních hotelového typu – zde je cena na vyžádání v CK. Na Slevomatu zakoupíte voucher bez přenocování a při rezervaci nahlásíte nocleh v CK. Příplatek se vybírá pak v autobuse. Hezký den.

Olena

Musim platit i za dite 5 let, i kdyz na strankach Tropikal Islands vstup pro deti do 5 let zdarma? Dekuji

CK Experitour

Dobrý den, Tropical Islands měnil podmíky a nově mají děti do 5,99 let vstup zdarma. Zaplatíte za něj tak pouze 550 Kč při nástupu do autobusu. Nezapomeňte dítě nahlásit při rezervaci. Hezký den.

Petra Farkašová

Dobrý den, prosím Vás, 3,5-leté dítě je za těch 550 kč, co se platí v autobuse, nebo se počítá jako 4-leté a platí cenu uvedenou v nabízených možnostech při nákupu. Děkuji, Petra F.

CK Experitour

Dobrý den, Petro, pro takto staré dítě voucher kupovat nemusíte. Zaplatíte 550 Kč při nástupu do autobusu. Pouze je třeba dítě zmínit při rezervaci. Hezký den.

Květa

Dobrý den máte také odjezdová místa z Českých Budějovic.Děku­ji Květa

Květa

Dobrý den máte také odjezdová místa z Českých Budějovic.Děku­ji Květa

CK Experitour

Dobrý den,
odjezdová místa z Českých Budějovic pro tuto nabídku bohužel nemáme. Naše autobusy však odjíždí z Prahy přímo z Hlavního nádraží. Není tak vyloučeno, že by Vám mohl navazovat nějaký spoj. Pokud by vás bylo více, můžeme zajistit svoz minibusem či dodávkou. V případě dotazů se na nás neváhejte obrátit. Hezký den, CK Experitour

Kindlová

Dobrý den. Je ve vstupném zahrnut i vstup do saunového světa ?

CK Experitour

Dobrý den, vstup do saunového světa zahrnut není. Je možné si jej za 12 euro na celý den doplatit přímo v Tropical Islands (platí se při odchodu). Hezký den. CK Experitour

Dmitry Zvelidovskiy

Dobry den. Zaimalo by mne, jestli vstupenka zahrnuje volny vstup do vsechn sekci arealu a atrakce (napriklad saunovy svet a pod.)?
Dekuji.

CK Experitour

Dobrý den, v ceně je hlavní vstupné, tedy do Tropické krajiny. Na místě je možné připlatit tobogán – 5 euro, posilovnu – 5 euro, saunový svět – 12 euro. Vždy se jedná o jednorázový příplatek na celý den. Areál saun, tobogánů či posilovnu pak můžete libovolně opouštět a opět se sem vracet. Hezký den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru