Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

214 Kč za 12 čísel časopisu Maminka! Roční předplatné nejoblíbenějšího časopisu pro všechny nastávající i současné maminky se slevou 50 %.

Mladá fronta a.s. Praha - Modřany  (mapa) 584 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Petra Zaleska

Aha v tom byl zakopany pes :-) Diky

Martin Suk

Petro, v instrukcích pro aktivaci předplatného je jiná e-mailová adresa: „aktivaci předplatného proveďte odesláním e-mailu na predplatne.mf@cpost.cz“ nikoliv mf@cpost.cz.

Petra Zaleska

Dobry den voucher jsem koupila a chtela odeslat na vas email ale zprava se mi vraci zpet. 


Zprávu pro mf@cpost.cz nebylo možné doručit.
Důvod nedoručení naleznete níže v této zprávě. 


Prosíme neodpovídejte na tuto zprávu, je generována automaticky a má pouze informativní charakter. Více informací o nedoručitelných zprávách.
This is the Postfix program at host mail2.cpost.cz. 


I'm sorry to have to inform you that your message could not
be delivered to one or more recipients. It's attached below. 


For further assistance, please send mail to <postmaster> 


If you do so, please include this problem report. You can
delete your own text from the attached returned message.
Iva Schw

Dobrý den, bude umožněn i přístup do el. archivu (PDF)? Děkuji.

Mladá fronta

Ano, ke každé objednávce tištěného předplatného Maminky je automaticky generován aktivační kód do el. archivu.

Míša

Dobrý den, v jaký den v měsíci časopisy rozesíláte, popřípadě kdy bych je měla dostat do schránky. Děkuji.

Mladá fronta

Dobrý den, nové číslo Maminky vychází většinou v závěru měsíce – např. srpnová Maminka vyšla 25.července.

Martina

Já jsem předplatné Maminky také koupila .Mám těhotnou sestru a mysím že i staré čísla ji budou vhod. Je to časopis, kde si každá maminka i zpětně vyhledá co potřebuje. Podle mě je to skvělý dárek, díky za tuto akci.

Mladá fronta

Děkujeme za pochvalu a věříme, že sestře dárek udělá radost.

Petra

V rámci této akce je i speciální 400stránkové vydání?děkuji.

Mladá fronta

Ano, jedná se o nabídku kompletního ročníku 2011, tedy včetně listopadového speciálního vydání.

Hana Bednářová

Jelikož čekám miminko až teď, neměla jsem důvod si časopis kupovat, ale teď se mi hodí (i staré čísla). Takže jsem za nabídku vděčná. Těším se na získané informace :)

Mladá fronta

Gratulujeme a přejeme hodně zdraví, klidu a pohody. Snad k tomu alespoň částečně přispěje i Maminka:)

Denisa

Dobrý den, Maminku kupuji jen občas, všechny díly mi totiž půjčuje kamarádka, která časopis odebírá. Taky se mi velmi líbí. Mohla bych se zeptat, kdy vychází speciální 400 stránkové listopadové číslo? To bych si ráda koupila. Děkuji.

Mladá fronta

Dobrý den Deniso, toto speciální vydání si budete moci koupit již koncem října.

Eva

Já jsem zrovna jedna z těch, která si „předplatné“ opravdu objedná. Časopis mám ráda, ale nekupuji ho každý měsíc. No už dlooouho jsme ho nekoupili. tahle nabídka za takovou cenu, ta mě chytla. Takže pro ty, který tady nadávaj – jsou i lidi, který to využijou a rádi! ;)

Mladá fronta

Přesně pro tyto účely byla nabídka vytvořena. Děkujeme za ocenění.:)

Drahomira

Dobrý den, čísla 1–9/2011 dorazí najednou nebo postupně?

Mladá fronta

Dobrý den,v první zásilce Vám dorazí č.1 – 9 plus všechny přílohy a DVD. Další výtisky budete dostávat postupně, tak jak budou vycházet.

Martinka Kramplová

Dobrý den. Zkoupila jsem si toto „předplatné“ jelikož mě ihned zaujalo a podle slova předplatné jsem si myslela, že to budou nová čísla. Až po zakoupení jsem si všimla, že se jedná o ročník 2011, ze kterého už většinu čísel mám. Zatím jsem nezaplatila, tak doufám, že nebude problém když nabídku nezaplatím. Nepotřebuji mít doma starší čísla 2×.

Mladá fronta

Dobrý den, samozřejmě to není problém. 1.zásilka bude rozeslána až na základě úhrady a potvrzené aktivace voucheru.

Michal Prokeš

Nápis „roční předplatné“ je zavádějíci. Cena 214 Kč je opravdu polovina ročního předplatného, ale nových čísel. Tady za uvedenou cenu dostanete 9 starých a 3 nová čísla. Nepopírám ovšem, že se někomu mohou hodit i starší vydání. Ty je možné objednat take za cenu 19,5 (za kus) na stránkách www.mf.cz

Mladá fronta

Ano, všechny tyto informace jsou uvedeny v nabídce. Navíc dostane předplatitel přílohy a DVD. Starší výtisky jsou na www.mf.cz k dispozici za poloviční cenu, nikoli ale všechna vydání. Zájemce může samozřejmě volit mezi cenově výhodnou nabídkou na Slevomatu nebo si kdykoli, podle Vaší rady, zkompletovat ročník bez přidaných hodnot za vyšší sumu.

Marcela

I já se přidávám na stranu maminek, které tuto nabídku ocenily. Mám schované časopisy i z let mého prvního těhotenství, tedy rok 2004–2005 a předávám je dál v rodině. Vždy se najde nějaký ten zajímavý článek. Ten, kdo nakupuje jen, aby prolistoval a vyhodil, tak ať raději využívá elektronických podob časopisů, ušetří peníze i přírodu :-)

Mladá fronta

děkujeme za názor, lépe bychom to snad nezformulovali ani my:)

Kamila

Mohu se zeptat, z jakého důvodu nebudou příbaly součástí předplatného?? Třeba dokážu pochopit, že nebudou 01–09/11, ale nebudou ani v následujícíh 3číslech? Já třeba Vaše vzorky mám ráda a kolikrát na jejich základě koupím i následný produkt.

M

Tato nabídka je nestandardní, cenově i obsahově výjimečná a je zaměřena především na zájemce o časopis Maminka. Starší, zkompletované výtisky se totiž běžně nedají zakoupit. Přibalené vzorky nejsou pravidlem a zda budou nějaké do konce roku, nelze v tuto chvíli potvrdit, tedy ani slíbit jejich dodání.

DS

Ja bych take rada vzkazala ter a matyasovi, ze je to opravdu dobry napad, vzit si casopisy i zpetne, i ze starych cisel lze vycist spoustu dulezitych a uzitecnych veci. Ja myslim, ze kazda maminka to potvrdi, neni to jako koupit si rok stare noviny:D

Mladá fronta

děkujeme:)

Jana Hradecká

Užitím slova „předplatné“ matete veřejnost – chtěla jsem si to už koupit, ale jelikož jsem se až pak dočetla, že jde o staré časopisy, nemám zájem! Kdyby to bylo od 9/11 do 9/12, tak bych to vzala i 2×, ale papíru do sběru máme doma dost ;-)

Mladá fronta

Nabídka je určitě popsána přehledně, takže by „Předplatné“ nikoho zmást nemělo. Kupující si předplácí i výtisky do konce roku a slovo „Poplatné“ se sem myslím nehodí:)

Gabance

Dobrý den,
chci se zeptat, jaká je záruka, že mi budou časopisy opravdu doručeny??? Už kolikrát jsem se setkala s tím, že se „někde ztratili“ ???

Mladá fronta

Doručovací službu pro naše vydavatelství vykonává Česká pošta a reklamací na „ztracené“ výtisky máme minimálně. Pokud přeci jen k reklamaci dojde, řešíme ji vždy prověřením doručování v místě bydliště předplatitele a ev. doposílkami = znovuzasláním výtisku.

Martina

Dobrý den, má sestra Maminku oddebírá. přichází vždy pravidelně a je s předplatným moc spokojená. A čísla jsou opravdu nadčasová, často se k nim vrací, proto si myslím, že je dobré mít kompletní ročník i zpětně. Já jedině vřele doporučuji!

Mladá fronta

Děkujeme za pochvalu a pozdravujte sestru:)

ter

tak to už je opravdu do nebe volající podvod a volovina na Ntou, k čemu mi tak asi budou staré časopisy ??? navíc kdo o tento časopis zájem má tak už je má většinou doma …

Mladá fronta

Dobrý den, Váš „dotaz“ jsme v podstatě zodpověděli v předchozí odpovědi .

Matyáš

to je vtip ? zbylé čísla vrácené z prodeje v jakštak stavu jsou nyní nabízeny? Jak si tohle může někdo koupit, vždyť tam nebude až na tento měsíc nic aktuálního ?

Mladá fronta

Je spousta maminek, které si Maminku nekoupily a nyní mají možnost získat kompletní ročník. Navíc spousta témat v časopise je nadčasových. V nabídce je vše podrobně popsáno a každý se může sám rozhodnout.:)

Lucie Pořádková

Dobrý den, chtěla bych koupit jako dárek pro kamarádku, ale bydlí v zahraničí, to bude asi problém, že?

Mladá fronta

Bohužel, veškeré výjimečné akce jsou určeny pouze pro území ČR. Klasické předplatné Maminky ale můžete objednat (i do ciziny) na emailové adrese: predplatne.mf@cpost.cz

Martina

Dobrý den, je v ceně zahrnuto i poštovné?

Mladá fronta

Ano, uvedená cena je konečná.

Míla

K časopisu jsou často i hezké dárky. Budou součástí?

Mladá fronta

Asi máte na mysli občasné příbaly – ty součástí zásilky nebudou.

Bára

Dobrý den, mohu se zeptat, jaké přílohy budou součástí předplatného?

Mladá fronta

Součástí zásilky budou přílohy: Moje Peníze, Cestou necestou-Toulky s dětmi, Zdraví a Krása a Cestování s dětmi. Přibaleno bude také pohádkové DVD „Ahoj Semaforku“.

Jirka

Není nějaká možnost aby to bylo předplatné na další rok? Manželka dostala předplatné jako dárek a tak letošní již dostává.

Mladá fronta

Jedná se o speciální nabídku ročníku 2011. Převod na další rok není možný.

Ondřej Lachman

Takže rozumím dobře, že jde o „zpětné“ předplatné na rok 2011? Jako že mi přijdou naráz časopisy od ledna 2011 do září 2011 a potom jak vyjdou nová čísla 10, 11, 12, tak dojdou postupně?

Mladá fronta

Ano, v první zásilce Vám dorazí č.1 – 9 plus všechny přílohy a DVD. Další výtisky budete dostávat postupně, tak jak budou vycházet.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru