Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

90 Kč za hodinu mytí oken v Brně. Nechte nepříjemnou práci na profesionálech se slevou 43 %.

4,2 / 5 Fyla Brno  (mapa) 280 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Jana K

Dobry den,
okna bezne umyvam ze zidle (merim 165 cm), proto se chci zeptat, jestli je potreba objednat tez schudky, nebo jestli pro myti oken bude zidle stacit. Dekuji

FYLA

Dobrý den, děkuji za otázku, pokud je Vaše židle pevná, stabilní, můžeme ji využít, není nutno mít schůdky. Jen je potřeba myslet na BOZP předpisy :-), na bezpečnost našich pracovníků.

Michaela Bukalová

čisticí prostředky, hadry, mop atd.. podle druhu uklidu musím zajišťovat já ?

Bosonohy dopravné je taky zdarma, že ?

FYLA

Dobrý den, díky za dotaz. Raději bych se domlouvala telefonicky, pokud nejste proti, ať zase nepíšu román :-) U drobných úklidů, malé spotřeby (např. 3 okna) jsou čistící prostředky v ceně. U větších je účtujeme. (Např. 10 kč za okno.) Ale můžeme využít Vaše přípravky, pak toto samozřejmě neúčtujeme ani při velkých úklidech. Hadry si můžeme přivézt své. Ale i ty někdo má raději vlstní, aby měl zajištěnu opravdu vysokou míru hygieničnosti. Naše vybavení je samozřejmě vyprané atd…
Doprava. Máme-li si přivézt mop a smeták třeba, můžeme, ale pak už bych volila auto a to už je dopravné 200,– Kč. Pokud nebudeme muset použít auto, doprava v dosahu MHD není účtována. Doprava v rámci IDOSu se odvíjí (pokud nepoužíváme auto z důvodu převážení nějakých objemnějších a hůře transportovatelných předmětů) od ceny jízdenky veřejné dopravy. Podrobnější informace mileráda poskytnu, tolik aspoň v kostce. Tel. 603 434 250

Eliška

Dobrý den,
pochopila jsem to správně, že lze vouchery po domluvě použít i na jiný typ úklidu než pouze mytí oken? Mám na mysli třeba kombinaci umytí oken a zároveň vyčištění kachliček v koupelně.
Děkuji za odpověď

FYLA

Dobrý den, děkuji za dotaz, ano, je to možné.

Petra

Dobrý den, přijeli byste i do Ostopovic?

FYLA

Dobrý den, ano, není problém…

Svobodová

Dobrý den, kolik voucherů by bylo potřeba, k umýtí 2 plastových oken klasické velikosti a 1 malé okno, dále venkovní žaluzie na těchto oknech, vše umístěné v novostavbě. Dě­kuji

FYLA

Dobrý den, děkuji za dotaz, podle míry zašpinění žaluzií 1–2 vouchery.

Alex Svoboda

Dobrý den,

vyjde mi jeden kupon na vylohu 2×5 metru? Kdyz ji myju sam mam to za 15 minut. Diky

FYLA

Dobrý den, možná žertujete.
Ale pokud ne a jde o to, že si přejete, aby byla výloha umytá pečlivěji, než jak ji myjete Vy, pak záleží na tom, jak staré a odolné nečistoty tam budou… :-) Ráda bych přislíbila, že to za hodinu zvládneme, ale kdoví, jaké samolepkové a jiné nástrahy na nás máte připravené :-)
Doporučuji zakoupit jeden voucher a zadat případně další úklidovou práci, pokud kolegyně zvládne výlohu rychleji, pokud naopak bude čištění výlohy náročnější než na hodinu, zbytek doplatit a nebo kolegyni „vyhnat“ po hodině s tím, že takto nablýskané už Vám to stačí :-)

Dáša

Dobrý den, na www stránkách jsem nenašla informaci o cenách. Měla bych zájem o umytí 15 okem cca 1×1m a 10 dveří. kolik poukazů mám koupit. Děkuji za odpověď.

FYLA

Dobrý den, nespecifikujete bohužel, zda se jedná o okna kastlová, jednoduchá plastová, nebo třeba šroubovací, můj hrubý odhad je tedy 13 hodin celkem, bez žaluzií, o nichž se v dotazu nezmiňujete, ale opravdu to vezměte jako velmi hrubý odhad. Může to být více než třináct hodin, ale i méně.
Protože přesnější odhad není možný, máme dvě možnosti.
Je varianta, že koupíte voucherů více, než bude potřeba. Protože mají platnost až do listopadu, mohla byste si, ty, které by případně zbyly, „vybrat“ později, nebo nám můžete zadat pak na místě ještě i další úklidové práce podle potřeby, abyste případný přebytečný zaplacený čas hned využila. V domácnostech zvládáme veškeré úklidové práce, věřím, že byste našla něco, s čím bychom Vám mohli pomoci.
Druhá možnost je, že by naopak bylo voucherů na zvládnutí práce zakoupeno málo. Pokud by naše děvčata nestihla za Vámi „předplacenou“ dobu umýt všechna okna a dveře, které si přejete, můžete si zbytek práce nechat dodělat za naše standardní ceny, budete-li spokojená s přístupem našich pracovníků. Tedy část zakázky pak doplatit už bez návaznosti na Slevomat. Což Vás ale nepřemlouvám, je to jen možnost, sama zvážíte…
Běžná cena našich úklidových služeb je 160 Kč na hodinu v Brně (bez dopravy štaflí a pod. výbavy, na niž by bylo potřeba využít auto). Ještě k našim cenám – Kdybyste měla zájem o pravidelné služby, pravidelný týdenní apod. úklid, jsou sazby pro prvních pět až osm úklidů, kdy se hospodyně zapracovává, o dvacet korun na hodinu sníženy. Při větším objemu těchto pravidelných prací v domácnostech (od 30 hodin za měsíc) je pak sleva 10 %.

Pokud budete mít jakékoliv další otázky, ráda Vám je zodpovím. Buď touto cestou, nebo na tel. 603 434 250, případně emailem fyla@fyla.cz.

Jitka

Dobrý den,jak poznám kolik by stálo běžné umytí oken+žaluzie a parapety?Popř. dveře,kdybych yhtěla poukaz koupit jako dárek mamce.Díky

FYLA

Dobrý den, jedna cesta, jak odhadnout cenu, je, že vyjdete ze zkušenosti v daných podmínkách, pokud jste například mamince někdy okna sama myla. Jednoduchá běžná okna včetně žaluzie se myjí tak 20 – 50 min. Někdy jsou ale okna hodně špinavá, někdy špatně dostupná, lidé mají okolo nábytek nešťastně umístěný, lozíme jak opičky nebo musíme dávat veliký pozor, abychom náhodou někde neukápli atp. To nás potom logicky zdržuje… Malé okénko se dá udělat i za 10 min., pokud je dobře dostupné.
Dveře bývají snazší, 10 – 30 min, opět záleží na velikosti a i míře ušpinění, některé ohmaty mohou být i hodně odolné, někdo má dveře polepené samolepkami a chce je sundat atd. atd. Záleží i na tom, zda jsou tam skeněné plochy, ventilačky nedostupné či vyndávací. Když tak zavolejte a „doladíme“ ten odhad ceny. Případně můžete nakoupit více voucherů a do výše jejich hodnoty můžeme dodat i jinou práci, kterou by si maminka nebo Vy přála a zadala třeba na místě. A nebo naopak méně voucherů a doplatit zbytek potom už nám. :-) Děkuji, doufám, že jsem Vám poradila…

Lenka

Dobrý den, jste schopni umývat i okna v prvním patře kde jsou vždy dvě okna a jedno nelze otvírat? Děkuji

FYLA

Dobrý den, ano, zvládneme, prosím o telefonickou domluvu. Děkuji.

miluskaj

Dobrý den, na kolik by přišla doprava do Slavkova u Brna? Děkuji

FYLA

Dobrý den, děkuji, záleží na tom, zda budeme muset použít auto, což bývá, pokud potřebujete půjčit schůdky, žebříky atd. Tam je potom sazba mimo Brno 8,– Kč za km. Pokud auto nebude potřeba, navýšila by se cena služby ve Slavkově prováděné o dopravu pracovnice k Vám s využitím veřejné dopravy.

FYLA

Dobrý den, děkuji, záleží na tom, zda budeme muset použít auto, což bývá, pokud potřebujete půjčit schůdky, žebříky atd. Tam je potom sazba mimo Brno 8,– Kč za km. Pokud auto nebude potřeba, navýšila by se cena služby ve Slavkově prováděné o dopravu pracovnice k Vám s využitím veřejné dopravy.

miluskaj

Jak odhadnu, zda jsou potřeb schůdky? A co když doma schůdky mám? ;)
Děkuji za odpověď.

miluskaj

A ještě jeden dotaz – možná již někdo vložil, potom se omlouvám, umýváte zároveň i venkovní žaluzie?
Moc děkuji za odpověď!

Kelinka

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, kolik je potřeba koupit poukazů na umytí 3 oken a balkonové stěny včetně žaluzií. Byt v paneláku, nová plastová okna.

FYLA

Dobrý den, děkuji za dotaz. Záleží na velikosti oken, balkonové stěny, zda jsou žaluzie všude, na dostupnosti mytých ploch a i na míře ušpinění. Ale můžete dobře vyjít z vlastní zkušenosti. Pokud běžně trvá umytí daných ploch tři hodiny, můžete očekávat takový čas i od nás a nakouipit vouchery podle toho. Pěkný den.

Hanka

Pěkný den, je možné dojet i do Modřic? Děkuji

FYLA

Dobrý den, děkuji, není to žádný problém, žádný příplatek, pokud nebudete potřebovat od nás zapůjčit schůdky…

gotec

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, je možné aby člověk, který mi bude okna umývat nepočítal počet oken, ale prostě dvě hodiny umýval? Přece 15 minut na okno, to by musela být tabule jako kráva..

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru