Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

159 Kč za 2× výborné panini zapečené na grilu, 2× italská káva nebo čaj a 2× nealko drink dle vlastního výběru. Dobrůtky i příjemná atmosféra kavárny Caffé Don Cortez se slevou 54 %.

Caffe Don Cortez Praha - Nové Město  (mapa) 826 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Caffé Don Cortez

Děkujeme za projevený zájem a zakoupení našich voucherů. O dalších novinkách se informujte na našich webových stránkách.

Caffé Don Cortez

S politováním musíme konstatovat, že tato stížnost byla oprávněná navzdory tomu, že již dnes bylo obslouženo deset zákazníků s vouchery k jejich plné spokojenosti. K tomuto nedopatření došlo z důvodu, že hodinu před zavírací dobou byla v kavárně barmanka již sama. Shodou okolností byla dnes první den v práci, zazmatkovala a v obavě, že by panini nepřipravila v požadované kvalitě, požádala zákazníky o využití voucheru v jiném termínu. Za toto se velice omlouváme, nebude se to již opakovat a zákaznici Marii A. poskytneme kompenzaci formou bezplatné konzumace ve výši 100,– Kč při čerpání voucheru. Pro případnou domluvu mě můžete kontaktovat na tel.: 728 341 804. Děkuji za pochopení. Leoš Machálek, manager provozovny.

Maria A.

Po ujištění, že je voucher možné uplatnit už dnes, jsem se tam s kamarádkou vydala – slečna nám ovšem oznámila, že máme přijít jindy. Tak nevím…

Ivča

Chci se zeptat, zda je možné sebou zabalit jedno panini, pokud bych náhodou přišla sama?

Caffé Don Cortez

Panini Vám samozřejmě rádi zabalíme. Na odnos s sebou Vám můžeme připravit i kávu a taktéž si můžete odnést ledový čaj Lipton nebo džus Tropicana. Ostatní nápoje ve skle, které jsou ve vratných obalech není možné odnášet.

Veronika

Moc chválíme „víkendové“ sushi a čínu, skvělý přístup, dovoz až domů, výborné :)

Kateřina Šílová

Dneska jsme s kamarádkou uplatnily voucher a můžu jen doporučit! Panini výborné, vůbec ne ošizené, káva bezkonkurenční (konkrétně latté) a velice milá obsluha, slečna nám bez problémů dala kávu i s sebou. Paráda.

Caffé Don Cortez

Děkujeme za uznání.

Petra

Dobrý den, mohu se zeptat kolik cm měří ty zapečené paniny? Obrázek je určitě zavádějící…Děkuji

Caffé Don Cortez

Obrázek v banneru je opticky zkreslen koláží se šálky kávy a nelko nápoji, takže v provnání s nimi na obrázku působí větší než ve skutečnosti. Velikosti panini je cca 20 cm.

Caffé Don Cortez

Voucher můžete uplatnit do 31. 12. 2011.

Zdena

Do kdy je možné uplatnit voucher? Díky ;-)

Tomáš Fuk

Moc pěkný. Pak se nemá šéfik divit že při služebních cestách projíždím Prahu centrem namísto po okruhu :-D Ten Slevomat mě jednou přivede do potíží .-D

Caffé Don Cortez

Kupte šéfovi také jeden poukaz a zajisté bude mít větší pochopení :-)

Maria A.

Bude možné uplatnit voucher již dnes? Vím, že platnost je ode dneška, ale minule jsem při snaze uplatnit voucher ihned narazila na problém :)

Caffé Don Cortez

Ano, můžete ho uplatnit již dnes.

Honza Schmaus

Už jsem si všiml ale díky za upozornění :)

Caffé Don Cortez

Bohužel, vyměnit teplý nápoj za jiný nealko nápoj možné není. Lze pouze vyměnit nealko nápoje za kávu. Na webových stránkách kavárny je v sekci AKCE SLEVOMAT, kde je přesně uvedeno jak lze voucher využít.

Honza Schmaus

Je možno 2 káv/čaje vyměnit za nějaký jiný nápoj kávu nepiju a čas se mi moc k takvému jídlu nehodí Děkuji

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru