Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

1749 Kč za revoluční certifikovanou kryolipolýzu v hodnotě 9500 Kč. Hubnutí zmrazením a nejefektivnější metoda trvalého odbourání tuku se slevou 81 %.

BODY LASER ESTHETIC Praha - Žižkov  (mapa) 490 prodejů
Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Jana

Děkuji – potřebuji na paže prosím 1 nebo 2 vouchery?

Jana

Dobrý večer, nevím, jestli ještě stihnu dostat odpověď – před časem jsem si zde koupila procedury na liposukci na Tripollar regen. Jedná se mi o oblast paží. Jaký je rozdíl mezi touto metodou a tou Vámi nabízenou? Případně – pomohla by mi i Vaše metoda po užití aplikace na Tripollar regenu? Díky za odpověď.

Bodylaser

Dobrý večer Jano, naše metoda Vám pomů určitě více, více informací na bezplatné konzultaci u ná v salonu nebo po telefonu.

Tomik Taťák

ahoj:)

Alena Solilová

Dobrý den,

chci odsát pouze bříško, ale nekážu odhadnout jestli mi stačí jednen kus a nebo dva. můžui dojoupit až na místě pokud bude potřeba. Nechci vyhazovat peníze. Děkuji

Bodylaser

Dobrý večer Aleno, doporučujeme Vám koupit dva vouchery, buď Vám nasajeme bříško i částečně s boky a nebo můžete procedůru zopakovat po 6 týdnech.

Danča

Dobrý den, před 13 lety jsem podstoupila plastickou operaci břicha, mohu podstoupit i kryolipolýzu těchto partií?

Bodylaser

Dobrý večer Dančo, ano můžete podstoupit kryolipolýzu na tuto partii.

Edita

Dobrý den,
je pravda že to co mi „zmizí“ zmrazením o to nabudou ostatní tukové buňky na těle?

Bodylaser

Dobrý den Edito, nevíme co tím myslíte, ale samozřejmostí je poku se budete přejídat, nepomůže žádná liposukce.

David R

Dobry den,
lze toto osetreni kombinovat s kavitaci? popr. ktere z techto dvou je ucinnejsi? dekuji

Bodylaser

Dobrý den Davide, kombinace s kavitací bychom nedoporučovali, můžete kombinovat s radiofrekvencí, kterou u nás v salonu také provádíme a kryolipolýza Vás zbavý tuků navždy.

Miroslava Fischerová

prosím o sdělení do kdy je voucher platný

Bodylaser

Dobrý den Miroslavo, voucher je platný do 29.2. 2012.

Marťas Šnajdr

Dobrý den, chci se zeptat, zda je tuto proceduru možné s nějakým účinkem využít i na malé pánské pivní bříško. Děkuji

Bodylaser

Dobrý den Martine, procedura je vhodná i pro muže i na Vaše pivní bříško :-))

Miloslav Čermák

Dobrý den,
v odpovědi na dotaz p. Plase ze dne 19.08.2011 uvádíte, že u mužů doporučujete zakoupit dva vouchery vzhledem k ošetřované ploše u mužů. Můžete blíže specifikovat pojem „ošetřovaná plocha“ vzhledem k obvodu přes břicho – můj je 120 cm.
Děkuji za odpověď.

Bodylaser

Dobrý den Miloslave, muži mívají větší břicho než ženy, předpokládáme že nechcete nását pouze prostřední část okolo pupíku ale celé bříško. Při vašich rozměrech bychom doporučili vouchery čtyři.

Petr B.

Dobrý den, mám zájem o 4–5 partií, jak dlouho by procedura trvala?Přes týden pracuji, je možné se objednat i o víkendu? Možnost parkování?

Bodylaser

Dobrý den Petře, procedůra při aplikaci 5 voucherů bude trvat přibližně 3 hodiny, po domluvě je možné i o víkendu, hlídané parkoviště je přímo u salonu.

Zany

Dobry den, mam stejny dotaz jako Petre, bohuzel jsem nesala odpoved.



Prošla jsem si teď nabídky jiných slevových portálů a na 12ti našla také tuto kryolipolýzu. A to od 890 za 60 minut po 1990 za 2 ! partie. Většina z nich píše, že mají vakuovou hlavici a že jejich přístroje jsou certifikované. Takže se ptám, v čem jste jiní s Vaší cenou a pouze jednou partií.




Navic se na vasich strankach nemuzu zorientovat v ceniku..mimo jedne hlasky na hlavni strane od 9500,.kc nemate uvedene ceny lipocryo,nebo snad SPARF je to same? a proc se tedy ceny lisi? 


dekuji za odpoved
Bodylaser

Dobrý den Zany, chápeme že každý nemůže být odborník na přístroje a vyznat se v široké nabítce kryolipolýz. Existují různé přístroje s různými výkony a technologiemi a tomu odpovídá i cenová nabídka. pokud jste koukala na naše stránky tak cena na hlavní straně je od 9.500,–Kč za jedno nasátí, tato naše slevovová nabídka se již nebude opakovat. Jinak radiofrekvence je úplně něco jiného. Máteli zájem o bezplatnou konzultaci objednejte se k nám rádi Vám poradíme. Pracujeme pouze z lékařskými přístroji.

Andela

Dobry den, muzete mne prosim sdelit proc je kontraindikace kojeni? Dekuji

Bodylaser

Dobrý den Andelo, vzhledem k tomu že se tělo čistí přes lymfatický systém, nedoporučujeme žádné z těchto procedůr v době kojení. Je to jen na Vás.

Bodylaser

Dobrý večer Pepo, ano je možné podstoupit všechny partie v jeden den, budete si muset vyhradit jen více času, na čtyři vouchery asi 2h 30min.

A.

Tak DÍKY za ochotu

Pepa

Dobrý večer,mám dotaz onhledně voucherů na stehna a břicho, je možné podstoupit všechny partie najednou?

Bodylaser

Dobrý den Pepo, obě partie je možné podstoupit najednou. Nemáte na stehnách spíše svaly?

Rozárka

Dobrý večer, chtěla bych si nechat ošetřit více partií najednou, bříško, boky a hýždě…Nezatíží to příliš organismus? A ještě otázka: Kolik budu potřebovat voucherů? Mohu jít druhý den sportovat? Děkuji za odpovědi.

Bodylaser

Dobrý den Rozárko, pokud máte v pořádku játra a ledviny nemusíte se ničeho obávat, cvičit můžete prakticky okamžitě. Bodete potřebovat 6 voucherů a proceduru můžete absolvovat na všechny partie najednou.

Jana

Dobrý den, prosím pracujete i o víkendu,měla bych zájem o nasátí čtyř partii.

Bodylaser

Dobrý den Jano, o víkendu po dohodě máme otevřeno.

Petra

Prošla jsem si teď nabídky jiných slevových portálů a na 12ti našla také tuto kryolipolýzu. A to od 890 za 60 minut po 1990 za 2 ! partie. Většina z nich píše, že mají vakuovou hlavici a že jejich přístroje jsou certifikované. Takže se ptám, v čem jste jiní s Vaší cenou a pouze jednou partií.

Adéla

Dobrý večer,
chtěla bych se zeptat kolik voucherů je potřeba na břicho při cca 10cm tuku?
Díky za odpověď

Marie Sklenarova

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda provádíte tento zákrok i v oblasti zad. Tím myslím „druhá prsa“ :-) na zádech v oblasti lopate. Kolik voucherů je pro tento zákrok potřeba, pokud jsou vlastně na každé straně zad? Děkuji Marie

Bodylaser

Dobrý den Marie, ano tento zákrok v oblasti pod podprsenkou na zádech provádíme, potřebujete na to dva vouchery.

Monika

Dobrý den mam dotaz pokud bych potřebovala jen cca 6 cm na břichu stačí jeden voucher a to same na zadečku a stehnech spíše bych to potřebovala z duvodu zpevnění a dají se stím zhubnout litka a kolena vnitřní strany děkuji Monika

Bodylaser

Dobrý den Moniko, na centimetrech nezáleží, pokud máte takhle malou plochu na bříšku stačí jeden voucher, na ostatní partie bude potřeba po dvou kusech, lýtka a kolena se dají též ale musíte v partijích tuk a né jenom svalovou hmotu.

Jarka

Dobrý den, chci si zakoupit 4 vouchery. Může se ale stát, že mi v salonu doporučíte něco navíc a já už na to ale nebudu mít žádný voucher. Je možné si případně voucher v salonu za tuto cenu dokoupit? Děkuji

Bodylaser

Dobrý den Jarko, napište prosím co chcete ošetřovat a my Vám doporučíme potřebný počet voucherů.

Dana

děkuji, již jsem se také dovolala.
Dana

Irena

dobrý den. chtěla bych se zeptat, mám štíhlou postavu, ale na stehnech a na zadečku mě trápí pomerančová a také ochablá kůže. Je toto ošetření pro mě vhodné a kolik voucherů potřebuje. Nechtěla bych jenom vyhodit peníze. Děkuji za odpověď

Bodylaser

Dobrý den Ireno, na vaše partie je toto ošetření vhodné budete potřebovat 4 vouchery a potom by bylo dobré se u nás objednat na radiofrekvenci která Vám vypne a omladí vaši kůži – dáme Vám 50% procentní slevu na tuto procedůru.

Dana

Dobrý den,
mám problém se dovolat na vaše obě telefonní čísla, která jsou uvedena. Hlásí to jako neexistující.
 Děkuji

Slevomat

Dano, zkoušeli jsme a první je tedy zatím hlasová schránka z důvodu ošetřování zákazníka a nabídkou zanechání telefonního čísla a druhé zvoní..:-)

Linda

Dobrý den,
jsem velmi štíhlá pouze na stehnech z boku na úrovni zadečku mám tukové polštáře, kterých jsem se už snažila zbavit ultrazvukovou liposukcí, ale marně. Byla by Vaše metoda vhodná i pro mne. Pokud ano budu potřebovat asi 2 vouchery, že.

Bodylaser

Dobrý den Lindo, určitě naše procedura je vhodná pro Vaše partie, a počet voucherů souhlasí.

A

Dobrý den,
ráda bych šla na lýtka, kolik ošetření je potřeba, staci jen jednou, tedy 2vouchery, nebo stači jeden voucher?Oproti stehnum je to určitě méně objemná část?děláte vůbec tuto cast?
Uvádíte, že kontradiindikací je menstruace, můžete mi zdělit z jakého důvodu? Můžu po tomto ošetření hned otěhotnět?nebo musím nějakou dobu počkat?
A na kdy objednáváte?
Děkuji?

Bodylaser

Dobrý den, lýtka samozřejmě jsou ošetřována – pokud to není jenom svalová hmota, bude potřeba dva vouchery, menstruace nevadí – není kontraindikace.

Zdena

Dobrý den
chci se zeptat jsem po porodu a chtěla bych jen břiško kolik vouceru je potřeba děkui za odpověd

Bodylaser

Dobrý den Zdeno, doporučujeme vám si koupit dva vouchery, ale pokud byste chtěla tukovou vrstvu snížit ješte víc je dobré tuto proceduru opakovat po 6 týdnech, pak bychom Vám doporučili koupit čtyři vouchery.

Renata

Děkuji za odpověď – v tom případě mám ještě jeden – doplňující dotaz. Garantujete ten úbytek 25% tuku / objemu pryč? Proč se ptám. Po porodu mi zůstala nějaká ta kila na břichu a marně se s nimi snažím bojovat. Před nedávnem jsem investovala nemalé částky do „bezbolestné liposukce“ – kavitace. Utratila jsem opravdu dost a podstoupila 7 sezení. Výsledek: ani centimetr pryč, ani kilo dole. Takže bych nerada opět dopadla podobně. Asi chápete, že pro ženu na mateřské je každá koruna důležitá :-) Takže chci mít jistotu, že tentokrát to opravdu nebudou „vyhozené peníze“, ale že výsledek bude opravdu viditelný. Děkuji.

Bodylaser

Renato určitě úbytek je minimálně 25% tuku v ošetřovaném místě, vzhledem k tomu že tukové buňky odejdou z těla ven a nezůstanou v těle jako po kavitaci kde se znovu naplní. Výsledek je měřitelný tukoměrem.

F.

Dobry den,
mohu podstoupit proceduru pokud trpim difuzni steatozou jater (biochemicke vysetreni krve lehce nad normou)?

Bodylaser

Dobrý den, toto prosím konzultujte s ošetřujícím lékařem.

Jitka Králíková

Dobrý den,bříško rozdělujete také na více částí (vrchní a dolní) nebo je to jedna procedura a pak bych chtěla vědět na vntřní stranu stehen potřebuji na každou nohu jeden voucer nebo více?.Díky za odpověď Jitka

Bodylaser

Dobrý den Jitko, záleží na tom jestli máte tukovou vrstvu i v oblasti žaludku, potom by bylo zapotřebí nasát i toto. U stehen potřebujete na každou vnitřní stranu jeden voucher.

Renata

Dobrý den, před nedávnem jsem se na internetu dočetla, že jediné studio v ČR, které má patentovaný přístroj z USA na kryolipolýzu je studio YES VISAGE. Oni sami na svých stránkách varují před ostatními, kteří tuto proceduru (nikoli na patentovaném přístoji, ale jinými – ne-účinnými metodami) nabízejí právě na slevových portálech – přímo tam mají výzvu „nenechte se okrádat“. Můžete na to, prosím, reagovat? Děkuji.

Bodylaser

Dobrý den Renato, víme o tom a zvažujeme příslušné právní kroky ohledně takovýchto vyjádření s dovozcem našeho přístroje. Toto se nazývá nekalá soutěž. Náš přístroj je lékařský a certifikovaný téže v USA.

Alena

Dobrý den,
ráda bych šla na lýtka, kolik ošetření je potřeba, staci jen jednou tedy 2vouchery, nebo staci jeden voucher?Oproti stehnum je to určitě méně objemná část?děláte vůbec tuto cast?
Uvádíte, že kontradiindikací je menstruace, můžete mi zdělit z jakého důvodu? Můžu po tomto ošetření hned otěhotnět?nebo musím nějakou dobu počkat?
A na kdy objednáváte?
Děkuji?

Marketa

až 150cm2? takže pokud nemám extra vytahanou kůži nasajete ještě méně a na celé břicho (ne jen podbřišek) mi tedy vychází cca 4 vouchery? to je s porovnáním s ostatními nabídky kde stehna (párové části) dělají v rámci jednoho ošetření za pomoci 2–4 hlavic velice nevýhodné

Bodylaser

Dobrý den Markéto, pokud máte namysli přístroj Zeltiq, tak tam Vás vyjde ošetření bříška na 19.000,–Kč, jiné přístroje obkládají destičkami a nemají takto velké nasávací hlavice.

Václav

Dobrý den, jak jsou prosím Vás řešena stehna, když je chci zmenšit po celém obvodu a délce? Pokud je hlavice na 150cm2, tak bude potřeba několik voucherů na jednu nohu. Nebo se na stehnech „ubírá“ určitá část a stehno se podle toho „domodeluje“… Děkuji za odpověď.

Bodylaser

Dobrý den Václave, pokud chcete zmenšit obvoud celých stehen, doporučujeme čtyři nasátí na jedno stehno, tedy osm voucherů.

Štěpánková

A vlastně mám ještě jeden dotaz… :-) Momentálně kojím, ale předpokládám, že v únoru už bych kojit neměla. Kdyby se náhodou stalo, že ano, což není úplně pravděpodobné, byli byste ochotní mi voucher prodloužit řekněme o 1 měsíc.
Předem díky za odpověď.

Bodylaser

Dobrý den, určitě se dá domluvit, je potřeba zavolat měsíc před propadnutí voucheru.

Štěpánková

Dobrý den,
potřebuji na ruce (od lokte k rameni) 2 vouchery, když se jedná o 2 místa, byť jde o poměrně malou plochu?

Bodylaser

Dobrý den, na každou ruku potřebujete jeden voucher.

Míša

Dobrý den, uvádíte, že kontradiindikací je kojení. Synovi byl jeden rok a kojím jen v noci. Mohla bych podstoupit tuto proceduru? Pokud ne, že možné vouchery zakoupit nyní a objednat se např. až za půl roku? Děkuji za informace.

Bodylaser

Dbrý den Míšo, ano je možné zakoupit nyní a objednat se příští rok.

Petr

Dobrý den, dá se tato metoda aplikovat i na rostoucí tukový podbradek? Pokud ano, kolik je potřeba aplikací? Pokud ne, nabízíte jinou metodu na jeho odstranění? Děkuji

Bodylaser

Dobrý den Petře, na podbradek tuto proceduru neaplikujeme, můžeme Vám nabídnou jinou metodu radiofrekvencí kde máme výborné výsledky.

Marketa

Dobrý den, jaký rozměr má hlavice? ráda bych si vypočítala optimální rozvržení aby ošetření opravdu nemělo mezeru (aby nevznikl nerovný povrch) a zároveň někde nemrazilo 2×

Bodylaser

Dobrý den Markéto, nerovného povrchu se nemusíte obávat, kryo působí rovnoměrně, nasaje Vám až 150cm2 na jedno nasátí.

Michala

Já si dovolím oponovat, ale ostatní studia maj 1 voucher na 30min a když se jedna o párové oplasti tak na60min. A postup měli popsány stejně, tukovou vrstvu nasajou a pak zmrazí

Bodylaser

Dobrý den Michalo, zřejmě mají přístroje jiného typu, neradi bychom komentovali ostatní přístroje. Je pouze na Vás co si vyberete, náš přístroj je lekářsky certifikovaný i v USA kde mají dosti přísná kriteria.

Helena

Nezlobte se – ale neni 28–34 min nejak skromne malo..... ? „Ostatni“, ktere samozrejme nebudu jmenovat nabizi za stejnou cenu 60–70 min...... Nechci kazit obchod, ale neda mi to se nezeptat…

Bodylaser

Dobrý den Heleno, ostatní studia mají různé obkládání destičkami, které prezentují jako kryolipolýzu, tudíž ošetření trvá jinou dobu. Náš přístroj Vám tukovou vrstvu nejprve nasaje a potom zmrazí. Toto jedno nasátí trvá 28 až 34min. Například u boků u nás ve studiu strávíte přibližně jeden a půl hodiny, jedná se o certifikovaný lékařský přístroj a počítačově řízenou kryolipolýzu.

Martina Nováková

Dobrý den, mám děložní tělistko nevadí to kdybych chtěla ošetřit břicho a boky a stačí mi jeden voucher? děkuji Martina

Bodylaser

Dobrý den Martino, tělísko nevadí, boky dva vouchery, břicho jeden až dva vouchery záleží na tukové vrstvě.

Pavlína Švecová

takže na zadek a stehna u žen jsou potřeba hned 4 vouchery?

Bodylaser

Dobrý den Pavlíno, ano potřebujete čtyři nasátí to znamená čtyři vouchery.

Martina Svobodová

Dobrý den,
pokud chci ošetřit stehna, boky a zadeček, potřebuji 2 vouchery?
Děkuji za odpověď.
Martina

Bodylaser

Dobrý den Martino, vzhledem k tomu že se jedná o párové orgány je potřeba voucherů šest.

Mirek Plas

v recenzi píšee, že po jedné proceduře dojde ke snížení tuku o 25 a více %. Pokud je to pro mě dostačující, stačí mi tedy jeden kredit?
Je to vhodné i pro muže?

Bodylaser

Dobrý den Mirku, samozřejmě ošetření je vhodné i pro muže, doporučovali bychom zakoupit dva vouchery vzdledem k ošetřované ploše u mužů.

blanka.hlomova@ppas.cz

Dobrý den, mám dotaz, pokud budu chtít ošetřit břicho, ev. stehna, vadí, že mám v koleně 2 malé kovové šroubky po operaci kolena? Ještě mám v těle kovový implántát (zub). Kolik budu potřebovat voucheru na oblast přicho (kolem pupíku) a oblast žaludku? Díky za odpověď

Bodylaser

Dobrý den Blanko pokud není implantát přímo v místě ošetření, můžete ošetření podstoupit. Záleží na tukové vrstvě kterou tam máte, doporučili bychom dva vouchery.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru