Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

60% sleva na LED žárovky, bodovky i pásky

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Jiří

Tak už mě kontaktovali,vše vyřízeno a vysvětleno!Velmi kladný přístup k mému problému.Jsem spokojen.

Jiří

Jen jsem zvědav,kdy mi dodavatel odpoví na můj problém s dodávkou zboží.1 žárovka prasklá,nesví­tila,jedna krabička ušmudlaná jako by polítá,některé žárovky zabalené ještě ve folii některé ne.Telefonicky přislíbeno,že mě budou kontaktovat.Na email neodpovězeno

Radek Choronží

Dobrý den, chci se zeptat, jak dlouho latí voucher ze slevomatu, jestli je možné jej nyní zakoupit a cca v březnu za něj nakoupit. Momentálně děláme rekonstrukci a ještě přesně nevíme, kolik bodovek a LED pásků budeme potřebovat. Děkuji za odpověď.

levnesviceni.cz

Dobrý den, voucher lze uplatnit do 15.3.

Pavel Michovský

Dobrý den, prosím Vás o informaci, zda 1 voucher platí na libovolné množství objednaného zboží, nebo je nutno na 1 kus použít 1 voucher.

levnesviceni.cz

Dobrý den, voucher platí na libovolné množství objdnaného zboží.

David Procházka

Dobrý den, dovoluji si oponovat. Světelný tok je v případě LED velmi rozhodující! Sám se LED technologií zabývám nějaký ten pátek na profesionální úrovni (otec vyrábí LED na zakázku). Máme na to přesné přístroje. Rádi skupujeme LED žárovky neznámých i známých výrobců, abychom se přesvědčili jak svítí v porovnání s klasickou wolframovou žárovkou. Aktuálně jsme se dostali s 5W LED na úroveň 60W klasické. Technologicky zatím není možné získat více než 120lm/1W, a to jsou LEDky s cenovkou od 1000,– výše. Běžné noname LED jsou někde kolem 80lm/1W, což odpovídá té vaší 10W. Nicméně ta bude svítit méně než 60W (úzké spektrum, apod.). Určitě si u vás něco koupíme na vyzkoušení, nebojte. Mohu se zeptat kdo vyrábí vámi prodávané LED? Díky.

levnesviceni.cz

Dobrý den, ano, ale v konečném výsledku rozhoduje víc věcí (barva světla, barva zdí místnosti, pocit atp.) opravdu touto žárovkou běžně nahrazujeme (úspěšně) běžné 100W žárovky. Výrobce těchto žárovek je česká firma MOBIGEM a.s. případně nás kontaktujte na info@levnesviceni.cz pro více podrobností.

Alois Hlaváček

Dobrý den,

chci se zeptat, u LED žárovky 10W uvádíte, že nahradí 100W žárovku ale světelný tok uvádíte 800lm. Klasická žárovka 100W má kolem 1500lm, nebude ta LED žárovka svítit méně?

 Děkuji

levnesviceni.cz

Dobrý den, světelný tok není zcela rozhodující, je třeba vzít v potaz také prostředí kde žárovka svítí a taky to, že LED svítí v jiném spektru než vláknové žárovky. V běžných bytových či kancelářských prostorech opravdu tato žárovka nahrazuje běžnou 100W žárovku.

Jiri Kalous

dobrý den,
jeden voucher platí na celý nákup nebo jednu položku?

levnesviceni.cz

Dobrý den,
jeden voucher platí na celý nákup.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru