Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

1649 Kč za šetrné bělení zubů gelem a plazmovou lampou v hodnotě 3900 Kč. Krásný úsměv a zuby jako perličky – dnes se slevou 57 %.

3,8 / 5 Beauty Studio Letná Praha - Nové Město  (mapa) 222 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Mgr. Zdeněk Brunclík

Všem těm 268 potenciálně poškozeným, kdo tento samoobslužný hazard v KADEŘNICTVÍ chtějí na vlastní riziko podstoupit, doporučuji. 


1.) Nejprve zajděte za skutečným zubařem a nechte si provést důkladnou prohlídku, abyste měli důkaz o stavu chrupu před peroxidem z KADEŘNICTVÍ a zeptejte se skutečného zubaře, co si jako vysokoškolsky vzdělaný odborník myslí o službách bělení zubní skloviny v KADEŘNICTVÍ-nabídka je dle mého názoru zjevně spotřebitelsky klamavá, zamlčuje postatné vlastnosti služby (samoobslužnost), peníze Vám musí vrátit, případně se obraťte na Českou obchodní inspekci, KADEŘNICTVÍ dostane pokutu. Kdyby Vám ani tak peníze nevrátili, bezproblémů vysoudíte. Po peroxidu z KADEŘNICTVÍ opět běžte k opravdovému zubaři, aby zkontroloval případná poškození zubů a sledute to. POŠKOZENÁ SKLOVINA NEJPRVE SICE ZBĚLÁ, ALE NÁSLEDNĚ SE CHOVÁ JAKO HOUBA A O TO RYCHLEJI SE ČÍMKOLIV V HLUBOKÉ STRUKTUŘE ZABARVÍ A PAK TO NEMUSÍ UŽ NIKDY ZMIZET. 


2.) Vytiskněte si tuto nabídku před několika věrohodnými svědky a i sebou do KADEŘNICTVÍ si vemte doprovod, jako svědky. 


3.) Nezapomeňte si vyžádat od KADEŘNICE daňový doklad na částku 1649 Kč S PŘESNÝM VYPSÁNÍM SLUŽEB, KTERÉ VÁM KADEŘNICE POSKYTLY, jelikož slevomat.cz je jen zprostředkovatel, tj. službu poskytuje nikoliv slevomat.cz, ale firmička NuWhitePro Cz, s.r.o. , IČ:28522729 , se sídlem: Praha 5, Hlubočepy, Dreyerova 639/11, PSČ 152 00 , jednatelky/spo­lečnice: Ivana Zachová, r.č. 735412/0103 Praha 6, Bubeneč, Zikmunda Wintra 383/9, PSČ 160 00, Jana Březinová, r.č. 685515/1237 Praha 5, Hlubočepy, Dreyerova 639/11, PSČ 152 00, 


Je docela podezřelé, že firma NuWhitePro Cz, s.r.o. , IČ:28522729 není plátce DPH, tj za 3 roky nedosáhne ročního obratu 1 000 000 Kč ?! to je při ceně 3990 Kč/bělení i po slevě 1649 Kč/kus velmi podeřelé. Tj. buď má firma za celý rok (tj 12 měsíců po sobě) méně než 250 zakázek, anebo prostě nedává „pacientům“ z pochopitelných důvodů daňové doklady a příjmy prostě nedaní… jiná varianta neexistuje.



Následky zničené či porušené skloviny se mohou projevit i za mnoho měsíců po bělení. Je dobré být na tuto situaci důkazně dobře připraven „sleva“ může přijít velmi draho a cenou může být doživotní a nevratné poškození chrupu. Jeden nový zub – implantát pak bude stát 20 000 Kč a víc… a ne vždy se na poprvé uchytí. 


Bolest kterou si při samoobslužném zákroku v KADEŘNICTVÍ můžete způsobit peroxidem vodíku, kterým si prolijete celá ústa, tj. včetně citlivých krčků, případně kazů, sliznic apod. může být nezapomeutelná zkušenost. Peroxid vodíku si můžete koupit v každé drogerii a stejně jako v tomto KADEŘNICTVÍ si ho na vlastní odpovědnost nalít do úst ;-)



Mgr. Zdeněk Brunclík

Už asi vím, jak to v tom vašem KADEŘNICTVÍ pravděpodobně děláte, stomatologický výkon samotný si „pacient“ udělá sám a KADEŘNICTVÍ pronajme/prodá jen pomůcky, je to tak ? ;-) Taková samoobsluha, že ? Ale to tam jaksi nepíšete, že je to samoobsluha a prodáváte vlastně jen nájem pomůcek…pokud je to tak, pak je to klámání spotřebitele… tváříte a prezentujete se jako komplexní služba, kterou poskytujete a ne jako nájem/prodej pomůcek pro samoobslužné bělení… ale je to vychytralé… za případně zničené zuby pak neodpovídá KADEŘNICE bez maturity, ale může si za to sám jen a jen „pacient“ :-) že se SLEVOMAT.CZ nestydí… toto nabízet…

Petra

kdo provádí bělení, dentální hygienistka nebo pouze někdo zaškolený?

NWS

Dobry vecer, mame vyskoleny personal, ktery Vam pred belenim vse vysvetli a se vsim Vam pomuze.

Mgr. Zdeněk Brunclík

A když tedy nejste opravdový zubní lékař (stomatologická ordinace), ale obyčejné sročko – KADEŘNICTVÍ s volnou živností (tj i elektrikář nebo hospodský musí mít ke své práci vyšší kvalifikaci), TJ. NEMÁTE OPRÁVNĚNÍ KE STOMATOLOGICKÝM VÝKONŮM, jak můžete úplatně provádět TAKTO ZÁVAŽNÉ stomatologicé výkony v dutině ústní, kterým bělení zubní skloviny 10% peroxidem vodíku bezesporu je? Neodborné letání zubní skloviny peroxidem vodíku prováděné KADEŘNICÍ s výučním listem může nevratně a doživotně zničit chrup. Nedělá už vaše „proškolená“ KADEŘNICE třeba i plastické operace prsou ? Já bych se ani nedivil ;-) Jen se divím SLEVOMAT.CZ, že se na této zvláštní hře vašeho KADEŘNICTVÍ „na zubaře“ podílí a nebojí se…

NWS

Myslim, ze je na kazdem, pokud se rozhodne, ze chce mit belejsi zuby, jaky zpusob si vybere.
Neprovadime nic nelegalniho.
Znovu opakuji, veskera dokumentace je k nahlednuti v nasi provozovne.
Pokud mate jeste nejake dotazy, muzete nam kdykoli zavolat.

Mirka

Mgr.Zdeněk-také mi přijde,že dle vyhýbavé odpovědi určitě bělení neprovádí skutečný stomatolog,protože to by napsali jméno ihned-vždyť je to i pro dotyčného stomatologa dobrá reklama:).Do toho bych určitě nešla,nezdá se mi to věrohodné:)

NWS

Dobry vecer pani Mirko a pane Zdenku. Pokud ctete diskuzi, odpovidala jsem jiz pred 2 dny pani DANCE, ze nejsme stomatologicka ordinace.
Odpovedi se tedy nevyhybame.

Mgr. Zdeněk Brunclík, advokát

Podle výpisu z obchodního rejstříku www.justice.cz a živnostenského registru www.rzp.cz (NuWhitePro Cz, s.r.o. IČ:28522729) NEJSTE ZDRAVOTNICKÉ ZAŘÍZENÍ, ale zcela obyčejné sročko, které disponuje pouze s „ohlašovací volnou živností“ (!!!) Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona, a tedy podle všeho nemáte žádné právo provádět zákroky v dutině ústní. Na základě čeho se domníváte, že je vaše obyčejné s.r.o. s volnou ohlašovací živností (kterou zítra na počkání může mít kdokoliv komu je 18 let bez jakékoliv kvalifikace) oprávněno provádět zákroky živým lidem v dutině ústní (!!!), když neste stomatologové ani zdravotnické zařízení ?

Mgr. Zdeněk Brunclík, advokát

Vaše odpověď na moji jednoznačnou otázku zda-li zárok v dutině ústní (bělení zubní skloviny) ve Vašem KADEŘNICTVÍ (nebo jak tomu vznešeně říkáte , kosmetický salón ?) provádí zubní lékař (stomatolog) je vyhýbavá a nedostatečná – můžete mi prosím odpovědět přímo a jasně ? Opakuji otázku: Provádí ve Vašem KADEŘNICTVÍ („kosmetickém salónu“) zákrok v dutině ústní (bělení zubní skloviny) skutečný zubní lékař (stomatolog) nebo ne ? Proč se bojíte zveřejnit odpověď ? Děkuji

Lucie

Dobrý den, zajímalo by mě, na jakém principu funguje ta lampa, jelikož 10% peroxid si mohu koupit sama a i po měsíční kůře s aplikátory jsem vzhledem k přírodní tmavší barvě neměla. Tedy jestli je lampa nějaké placebo nebo má opravdu nějaký efekt. Děkuji

NWS

Dobry vecer, lampa zaktivuje gel, ktery je specielne vyvinuty pro tuto proceduru.
Pusobi tedy mnohem efektivneji,nezli samotne pripravky bez pouziti lampy.

Mgr. Zdeněk Brunclík, advokát

Zajímalo by mne zda-li je Vámi nabízený zákrok v dutině ústní (bělení zubní skloviny) legální, tj. za-li ho provádí opravdový český zubní lékař (stomatolog), anebo je to (jako dosti často) ilegální hazard se zdravím a zákrok provádí „proškolená“ kadeřnice ? Jedině opravdový stomatolog (zubní lékař s ukončeným VŠ vzděláním MUDr. nebo MDDr.) je v České republice oprávněn provádět legální zákroky v dutině ústní – vše ostatní je závažná trestná činnost. Ani hygienistka (zdr. sestra se speciální kvalifikací) není oprávněna bez přímého dohledu zubního lékaře provádět jakékoliv zákroky v dutině ústní. Prosím o sdělení jména stomatologa, který zákrok provádí. Děkuji.

NWS

Dobry den pane Zdenku, pusobime na nasem trhu jiz 3 roky a nase procedura je legalni.
Muzete navstivit nasi provozovnu v Truhlarske ulici, kde mame veskerou dokumentaci k nahlednuti.

Martina Mencová

Dobrý den,
mám rovnátka – safír, momentálně vyčištěné zoubky od zubního kamene přímo hygienistkou od ortodentisty, je možné podstoupit procedůru čištění? Případně jakou má voucher platnost v případě sundání rovnátek na konci roku. Děkuji, MM

NWS

Dobry den Martino, pockala bych s belenim, az budete mit sundana rovnatka.Muzete si koupit voucher a u nas na provozovne Vam ho vymenime za darkovy poukaz, ktery muzete pouzit i behem pristiho roku.

Gabriela

Dobrý den, jaké máte prosím termíny na objednání? Našel by se ještě nějaký volný do 2–3 týdnů??
Předem díky za odpověď..G.G.

NWS

Dobry den, bereme objednavky na vsedni dny v soucasne dobe od 8 do 20h, takze do tydne se vzdy nejake misto najde. Podivejte se na nase stranky, pres ktere se muzete objednat, pokud chcete ranni, ci vecerni hodinu, volejte provozovnu.

Veronika

DObrý den,
ráda bych se zeptala, jestli bělení provádí zubní lékař??POkud ne, tak kdo tedy?A kolik pracovnic/pra­covníků je celkem ve Vaší ordinaci, kteří bělení provádějí a jaká je u jednotlivých pracovníků délka praxe v bělení??

 Děkuji

NWS

Veroniko, mame vyskoleny personal, ktery Vam pred belenim vse vysvetli a se vsim Vam pomuze. Jsme na nasem trhu 3 roky, 3 asistenky pracuji 3roky, 1 asistentka 1 rok.

Hana

Dobrý den, budete tuto akci ještě opakovat??

NWS

Delame akce nekolikrat do roka.

Helena

Dobry den! Kolik procent ma Vas peroxid????
Dekuji!
 Helena

NWS

Dobry den, 1O% hydrogen peroxid

Bára

Dobrý den, měla bych dotaz. Mezi jedničkami a dvojkami nahoře si tvoří od zachycujícího se pigmentu hnědé flíčky, které vypadají nepěkně. Pokud jsem pochopila mojí zubní lékařku správně, pak je to pigment, který se zachycuje v narušené zubní sklovině. Bohužel není schopna mi pigmentové flíčky odstranit. Zhruba před půl rokem mi říkala, že bychom mohli zkusit bělení, u kterého si není jistá výsledkem, nebo časem odvrtat a dát bílou plombu. Ráda bych si zuby zkusila nejprve vybělit, ale bojím se, aby se mi sklovina nenarušila ještě víc a zuby se mi nezkazily. Myslíte si, že je tato metoda bělení vhodná i pro mne nebo bych do toho raději jít neměla?

NWS

Dobry vecer Baro, souhlasim s Vasi zubarkou, dopredu Vam nikdo nerekne, jak to dopadne.
Beleni zubu Vam sklovinu neponici, vyzkousela bych ho jako variantu pred vrtanim zubu.

Kristýna

Dobrý den, lze tuto proceduru absolvovat v těhotenství?

NWS

Bohuzel vyrobce nedoporucuje tehotnym ani kojicim zenam.

Danka

Dobrý den, má člověk během bělení v puse odsávačku?

NWS

Dobry den, nejsme ordinace, beleni od stomatologa s odsavackou by se pohybovalo v jine cenove relaci.
Material mame kvalitou srovnatelny.

S.

Dobrý den, mám podobný dotaz jako jeden z výše uvedených- co když v ordinaci zjistím, že bělení nemohu podstoupit? U dolních jedniček mi dáseň zcela nepřiléhá k zubům, zřejmě vinou zubního kamene, ale ani po jeho odstranění zubařem se situace nezlepšila. Je pro mě bělení nevhodné?

NWS

Dobry vecer, je na kazdem, aby se sam rozhodl, jestli chce beleni podstoupit.
Pokud Vam dasne zcela neprilehaji k zubum, muze to byt i vlivem bakterii.
Nase beleni Vam vydezinfikuje ustni dutinu, muze se tedy stat, ze se Vas problem zlepsi.

gába

dobrý den chci se zeptat budu platit bankovním převodem ale nestihnu to jak je psáno do 2dnů do banky jdu v pondělí to o sushi přijdu?

NWS

sushi nemame,bohuzel…

Iveta

Dobrý den, jednu stranu zubů má žlutější než druhou, je možné dosáhnout stejného odstínu po absolvování bělení? Děkuji za odpověď

NWS

Ano, na strane, ktera je tmavsi, prodlouzime beleni podle potreby.

Iveta

Dobrý den,
mohla bych se zeptat, jestli mi zaručíte, že zesvětlení bude viditelné nebo je to u každého člověka individuální? Dě­kuji

NWS

Dobry den, vybeleni je u kazdeho idividualni, ale u vetsiny klientu je rozdil opravdu veliky.

Lucie Lucinkováá

Reaguju na dotaz od Ivy K.

to znamená tedy, že pokud nebudu souhlasit s efektem po 20ti minátch Vy mi bezplatně uděláte další kůru zdarma dokud nebude efekt vidět? Děkuji za odpověď. Lucie

NewWhiteSmile

Dobrý den Lucie, pochopila jste to správně :-). Hezký den.

Gabina

Dobry den,
jen moje osobni zkusenost s belenim zubu touto metodou – zuby v mem pripade byly o neco belejsi, ale nebyl to zadny zazrak. Mozna u kuraka a milovnika kavy (coz ani jedno nejsem:-) by byl rozdil ve vybeleni vetsi. Urcite bych znovu do teto metody neinvestovala. Hezky den!

Jana

Bude odpovidat někdo zodpovedný? Děkuji

NWS

Dobry den, mame vyskoleny personal,pokud mate zajem o podrobnejsi odpovedi na dotazy, volejte na nasi provozovnu, radi Vam odpovime.

Hanna

Dobrý den, ráda bych se zeptala také zda je možné využít tuhle nabídku v případě, že mám plombu na předním zubu a zuby jsou hodně citlivé? Děkuji.

NewWhiteSmile

Dobrý den, bělící gel působí pouze na přírodní sklovinu tzn. že se barva výplní, faset, korunek apod. nezmění. Po samotném zákroku mohou být zuby 1–3 dny citlivější. Jedná se o krátkodobou citlivost, která pomine. Pokud máte zuby hodně citlivé, tak Vám bělení nedoporučí nikdo. Přeji hezký den.

Linda

Dobrý den,

co si mám představit pod „dezinfekcí ústní dutiny“? V minulosti jsem bělení absolvovala u jiné firmy, musela jsem si však zaplatit navíc přípravu pro bělení – pískování atd. Máte tedy na mysli toto? Pokud mám správné informace, bez přípravy nemá bělení smysl.

NewWhiteSmile

Dobrý den Lindo, aby bylo bělení co nejefektivnější je ideální mít zuby v co nejlepší „kondici“ tzn. ošetřené kazy a odstraněný zubní kámen. Klientům doporučuje nejdříve návštěvu zubního lékaře. Pokud člověk o své zuby pečuje a pravidelně navštěvuje zubaře může přijít ihned. Bohužel jsem se setkala i s klienty, kteří nebyli u zubaři např. 15 let, což je alarmující. K dezinfekcí dochází při vyplachování bělícího gelu na konci procesu. Pokud budete mít další dotazy, tak nás můžete také kontaktovat na tel.č. 725074314 nebo 222310917. Hez­ký den.

Lennynka

Dobry den,
take by me zajimal vyznam veticky:„avšak pro dosažení dokonalého výsledku je možno dobu působení prodloužit“

NewWhiteSmile

Dobrý den, proceduru lze při jednom sezení opakovat. Stačí mít pouze jeden voucher. Nic navíc se nedoplácí. Hezký den.

Kačí :-)

Dobrý den,
co když si zakoupím kupon a v ordinaci zjistí,že nemohou mé zuby projít touto procedurou?
Koupila jsem si před časem od známé značky bělící ,,pastu" jsou u toho i takové můstky do kterých se to vloží a přidržíte u celého patra.Ještě jsem to však nepoužila,pač tam píší,až po konzultaci s lékařem..Co by se stalo,když bych to použila bez té konzultace?
Děkuji za odpověd. .:-)
Přeji krásný víkend… Kačí ;-)

NewWhiteSmile

Dobrý den, poslala jsem Vám odpověd e-mailem. Hezký den.

iva k.

dobry den, zajimalo by mne o kolik odstinu je vybeleni? a dale pak pisete, ze procedura trva 20 min,.,ale je mozno i dele. za jakou cenu? a po 20 min.neni vysledek tak dokonaly jako po delsi procedure? doufam, ze jsem to napsala nejak pochopitelne :-)
diky za odpoved. Klozová

NewWhiteSmile

Dobrý den Ivo, délka bělení se nastavuje podle míry zabarvení zubů. Proceduru můžeme opakovat ještě tentýž den s tím, že Vám ke všemu bude stačit pouze jeden voucher a nic se navíc neplatí. Hezký den.

Jana

DObrý den, píšete, že je to k fasetě šetrné, ale mám ji místo spodních jedniček, když se ostatní zuby vybělí ta zůstane tmavší, je to tak? či to jde také nějak vybělit nebo bych si musela nechat udelat nove zuby? diky za odpoved

NewWhiteSmile

Dobrý den, gel působí pouze na přírodní sklovinu, takže fasety, výplně, korunky atd. svou barvu nezmění. Hezký den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru