Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

3760 Kč za třídenní pobyt PRO DVA v Karlových Varech v hotelu Jean de Carro. Snídaně, masáž, rašelinový zábal i vstup do Thermária se slevou 50 %.

4,4 / 5 Wellness hotel Jean de Carro**** Karlovy Vary  (mapa) 218 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Bayerová Petra

Dobrý den,
máte volný termín: od 22.8 na ty dvě noci?

Děkuji!

Pavel

Dobrý den,
chtěl bych se Vás zeptat, jestli je stále volný termín od 16. 8. do 18. 8. případně 17. 8. až 19. 8. Děkuji

hotel Jean de Carro

Dobrý den Pavle,
termín 16.8. – 18.8. je ještě volný. Pro rezervaci tohoto termínu prosím zašlete č.voucheru na naší emailovou adresu.

Lada Kouřilová

Hotel jsem navštívila nedávno. Pokoje jsou průměrné, výhled opravdu nádherný + velmi příjemný a vstřícný personál. V porovnání s jinými 4* hotely mi tento přišel dost obyčejný a skromější (spíš na tři hvězdičky). Vadili mi velcí pavouci na pokojích – fuj! Masáže a ostatní wellness procedury byly dobré.

hotel Jean de Carro

Dobrý den Lado, děkujeme za Vaší recenzi. Na pavouka stačí příště upozornit recepci a ta tento problém vyřeší během 2 minut. My budeme více kontrolovat práci pokojských – slibujeme.

Miroslava

Dakujem za Vasu odpoved. Chcela som len napisat svoju skusenost, aby ludia neboli sklamani, ale vedeli do coho idu. Dufam, ze naozaj ste vymenili tie madrace, lebo aj mne ste pred rokom tvrdili, ze su prave vymenene, natoze pod plachtou bol madrac co si uz zazil svoje. Velkost izby ma zarazila hlavne preto, ze som bola ubytovana v roznych hoteloch po celej Europe, ale s tak malou izbou som sa nestretla. Dlzku masaze mozno u Vas merate od odchodu z izby a prejdenie celym hotelom, danim si masaze a vratenim sa do izby, lebo to vsetko trvalo menej ako 25 minut. Ja ked si inde zaplatim masaz, tak sa mi nestalo ze by som 1/3 masaze nedostala. Tieto vsetky veci by ma mozno az tak nevytocili, keby personal sa spraval profesionalne a stale nam nevraveli, ze ved co by sme chceli ved sme tu na ZLAVU.

Renata

Omlouvám se – ta degustační večeře nepatřila k Vám, ale to volno na 30.9.-2.10.11 ano.
 Děkuji

hotel Jean de Carro

Dobrý den Renato,
je nám líto, ale tento termín je již obsazený.
Mohu nabídnout tyto termíny:
29.9. – 1.10.2011 nebo 2.10. – 4.10.2011

Radka

Pokud mám objednán voucher, ale nakonec jsem si rozmyslela a nezaplatím ho, je v tom velký problém?

Slevomat

Dobrý den,

ohledně této záležitosti nám prosím dejte vědět na slevy@slevomat.cz.

Renata

Chtěla bych vědět, co znamená degustační večeře?
A v případě zakoupení pobytu zda máte volno 30.9 –2.10?Děkuji

Daniela Komanická

Dakujem za odpoved ohladom bezbarierovej izby. Chcela by som sa teda spytat, ci by bolo mozne na poziadanie aspon pred nasim prichodom usporiadat postele tak, aby boli vedla seba. Mohli by ste mi tiez podat informacie o tom, nakolko su bezbarierove wellness priestory? Dakujem.

hotel Jean de Carro

Dobrý den Danielo, pošlete mi prosím na info@jeandecarro.com Vaší emailovou adresu a my Vám pošleme fotku pokoje.

Jaroslav Brož

Je prosím volný termín 28.10. – 30.10. ?. Děkuji.

hotel Jean de Carro

Dobrý den,
ano, tento termín je volný.

Miroslava

Musim sa pridat k ostatnym negativnym hodnoteniam. Tak s tymto hotelom mam vlastnu skusenost, kupovala som tento pobyt minuly rok cez slevomat. Fotka izby co tu zverejnuju je fotka z apartmanu. Izby co su v zlave su tak male, ze sme zakopavali o postel, manzelske lozko Vam poskladaju z dvoch postiel, kedze manzelske postele maju len v apartmanoch, ram postele bol podstatne vyssi nez prelezane madrace, takze rano sme si necitili chrbty, tak sme sa tesili aspon na masaz, ktora trvala namiesto 30 minut 20 minut. Stara chladnicka hucala celu noc. Internet chytite dole v hale alebo na prvom poschodi v niektorych miestach. Poloha hotela naozaj dobra. Dufam, ze za ten rok sa nieco zmenilo k lepsiemu. Ja osobne by som uz do tohto hotela neisla.

hotel Jean de Carro

Dobrý den Miroslavo, je nám to líto, že už se k nám nechcete vrátit a tak nemůžete porovnat změny, které jsme provedli. Matrace jsme letos vyměnili a zavedli wifi do všech pokojů. Velikosti pokojů odpovídají evropským normám. Ve dvoulůžkových pokojích jsou postele s možností rozdělení, protože mnoho zahraničních hostů, kteří k nám jezdí, vyžadují oddělené postele. Masáž na 30 minut zahrnuje faktické masírování na 20–25 min., přípravu maséra a vaše svlečení a oblečení. Je to standardní časování a mají to tak ve všech hotelech. Nepopírám, že stále máme co vylepšovat.

John

Byli jsme v hotelu pred rokem a pokoj byl cisty ale maly a prolezele matrace!!, snidane ok, ale to thermalium nebo masaze, to je tam strasne ubohy. Pekny vyhled tam je, ale mam pocit ze jsou pokoje pres slevomat Ty nejhorsi, nejmensi. Malem jsme se tam ve dvou nevesli. uz bych tam znovu nejel. Btw – za zminovanou puvodni cenu by jste byli v puppu s luxusni veceri taky na dve noci.

Pavla

Dobrý den, pokud koupím voucher pro své rodiče a dám jim ho až jako dárak na vánoce, nebude problém pro ně na domluvení termínu a vyčerpání? Psali jste že termín je vhodné objednat co nejdříve. Oni by mohli domlouvat termín až po 24.12.2011

hotel Jean de Carro

Dobrý den Pavlo,
nemusíte mít strach, po novém roce bude volných termínů dost a určitě nějaký vhodný pro Vaše rodiče najdeme.

Daniela

Dobry vecer, chcem sa spytat, ci by bolo mozne, aby sme dostali bezbarierovu izbu s manzelskou postelou. Dakujem.

hotel Jean de Carro

Dobrý den, bezbariérový pokoj v hotelu máme, avšak nejsou v něm manželské postele.

Lenka Jedličková

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda-li máte volný pokoj v termínu 5.-7.9. (případně 7.-9.9.).
Předem děkuji za odpověď.

hotel Jean de Carro

Dobrý den Lenko,
je mi líto, oba tyto termíny jsou obsazené.
Mohu nabídnout termín 3.9. – 5.9. nebo 4.9. – 6.9.

Luci Luciferáček Švábenská

Dobrý den,


chtěla bych se zeptat. Voucher má platnost do 6.4.2012. Do tohoto data je nutnost aby pobyt proběhl nebo stačí udělat do 6.4. závaznou objednávku např. na 20.4. – 23.4.2012 při které bude sděleno číslo voucheru a voucher „uplatněn“?? 


Děkuji
hotel Jean de Carro

Dobrý den, do 6.4. musí být voucher vyčerpán.

Evina

Většina „konzumních“ masáží bývá zkrácena. Je jen otázkou o kolik minut to je. Čili vy si kupujete 30 minut času, ale faktických je to např. jen 20. Čím kratší masáž tím více se to samozřejmě projeví.

Majda

Dobrý den, chceme s manželem využít tento slevový pobyt, ale chceme vzít i holku, které je 14 let. Jak máme provést platbu i za holku? Nebo platba za třetí osobu se uskuteční až na místě? Děkuji za odpověď

hotel Jean de Carro

Dobrý den Majdo,
platba za dítě se provádí na místě, cena za přistýlku je 500,– CZK za jednu noc, včetně snídaně. Tj. za pobyt 1.000,– CZK, včetně snídaně (bez wellness služeb)

Ingrid

V hotelu jsme byli v květnu a byli jsme velice spokojeni a proto jsme si zakoupili další pobyt u Vás a moc se těšíme. Jestli bude vařit p. Michal, tak je to další záruka kvality. Na brzkou viděnou

hotel Jean de Carro

Dobrý den Ingrid, děkujeme za Vaší přízeň a těšíme se na Vaší návštěvu.

hotel Jean de Carro

pro Janu: pobyt se platí převodem či kreditní kartou společnosti Slevomat do konce tohoto týdne

hotel Jean de Carro

Dobrý den Vladimíro, v týdnu od 19.9. je volný termín 19.9.-21.9. nebo 20.9.-22.9.
Hezký den.

Luboš Vaněk

Dobrý den. Rád bych se zeptal jak probíhá objednání pobytu jako dárkový poukaz, a jak dlouho předem je nutno domluvit pobyt. Otázku týkající se účasti ročního dítěte pokládám za zodpovězenou. Jen nevím zda je nutné postýlku opět předem zamluvit.
Poslední dotaz jak dlouho se čeká na dárkový poukaz od objednání. Děkuji

hotel Jean de Carro

Dobrý den pane Vaňku,
první část otázky je pro společnost Slevomat.
Termín pobytu je vhodné objednat co nejdříve, při objednání termínu prosím zamluvte také postýlku pro dítě.
Poslední dotaz je opět pro společnost Slevomat.

Slevomat

Dobrý den Luboši, pokud zakoupíte voucher, ve Vašem uživatelském rozhraní (přehled objednávek) je přehled Vámi zakoupených voucherů. Když si na voucher, který chcete darovat kliknete, otevře se Vám a nahoře se Vám zobrazí dvě kolonky. „Jednoduchý voucher“ nebo „Dárkový“. Pokud kliknete na „Dárkový“, můžete poté vybírat z několika grafických variant, voucher poté uložit a nakonec vytisknout na nějaký pěkný tvrdý papír. Důležité je především číslo v pravém horním horu, kterým se budete v hotelu prokazovat.

jana

Dobrý den, mohu se zeptat..když si zakoupím voucher kdy ho budu platit ihned nebo až na místě? Děkuji Jana

Slevomat

Dobrý den, Jano :) Voucher je nutné zakoupit přes nás. Můžete si vybrat platbu kartou nebo platbu bankovním převodem. Jakmile obdržíme Vaše peníze na účtě, bude Vám na e-mail, kterým jste dělala objednávku zaslán voucher. Poté Vám již nic nebrání v tom si na hotelu provést rezervaci na Váš relaxační víkend :)

Dvořák

Myslím, že za vše hovoří to, že kladně hodnotící na hotel.cz jsou převážně češi, zatímco záporně hodnotící na Tripadvisor jsou převážně cizinci.

Navíc pán z hotelu neříká pravdu (u nás se tomu říkáválo „lže“), když tvrdí „panem Hosákem zmíněné recenze jsou několik let staré (kromě jedné)“. Negativní recenze s tripadvisoru staré ani ne rok jsou tam dvě (29.8. 2010 a 13.7.2011), takže při troše jízlivosti se dá říci, že všechny maximálně rok staré recenze na TripAdvisoru hotelu dávají 2 z 5 hvězd, což je docela bídné hodnocení. A přitom zrovna recenze z loňského srpna si stěžuje (podobně jako ostatní), že byli ošizeni délkou masáže.

Vladimíra Skřebská

Je volný termín v týdnu od 19.9.2011?

Daniela Lukaszova

NO RECENZE TEDY MOC DOBRÉ NEJSOU VYJÁDŘÍTE SE K TOMU????DĚKUJI MOC

hotel Jean de Carro

Dobrý den Danielo,
panem Hosákem zmíněné recenze jsou několik let staré (kromě jedné), od té doby hotel prošel změnami a v únoru 2011 byl hotel zařazen do oficiální jednotné evropské klasifikace ubytovacích zařízení na období 2011 – 2013 pro kategorii hotel 4*. K získání této klasifikace musí hotel splnit na 350 povinných požadavků.

Radka Z.

jj, nejdrive jsem se take divala na hotel.cz a pak me na tom trip advisoru taky docela zarazily negativni recenze – ale kdyz jsem si nektere precetla – jakoze treba vedle postele neni telefon, nejsou vany ale sprchy, musi se jit k hotelu do kopce, pokoje nejsou moc velke – tak to me nechava naprosto klidnou :-) ale vsichni pisi ze bajecny vyhled a vubec to zni jako skvela nabidka, tak pristi tyden uz vyrazim, snad nebudu zklamana :-)

Milan Hosák

za link není zač.. je zajímavé, že nyní link nesmazali… když jsem ho sem dal poprvé, tak za 30 minut byl odkaz smazán.. ať žije demokracie na slevomatu :-)

Andrea M.

Děkuju, já si nevšimla :D

Jana

Pane Hosáku, děkuji za link, to nejsou moc dobré recenze :-( Myslím, že oped zakoupením, by si lidé měli přečíst a vyjasnit si z provozovatelem kvalitu služeb.

hotel Jean de Carro

http://jean-de-carro.hotel.cz/re­views/

Andrea M.

Dobrý den,
dokdy je možné tento voucher uplatnit?
Předem děkuji za odpověď.

Slevomat

Dobrý den, Andreo, platnost voucheru je vždy uvedena v pravém sloupečku s ostatními důležitými informacemi :) Konkrétně platnost voucheru je: Od 16. 8. 2011 do 6. 4. 2012

Miloš Procházka

V hotelu jsme na podobném pobytu od Slevomatu byli, a byli jsme velmi spokojeni. Doporučuji.

Milan Hosák

http://www.tri­padvisor.com/Ho­tel_Review-g274697-d547772-Reviews-Hotel_Jean_De_Carro-Karlovy_Vary_Bo­hemia.html

hotel Jean de Carro

Dobrý den, od 16.8.-18.8. ještě volná místa máme.

Májuš Hella Franková

*od16.-19.8

Májuš Hella Franková

Dobrý večer, máte ještě volná místa od 16.-18.8? Děkuji

hotel Jean de Carro

Dobrý den, vouchery jsou platné od 16.8., tedy od příštího týdne.

martin

Dobrý den,chtěl bych se Vás zeptat,jestli je volný tento týden,nejlépe středa,díky za vaši odpověd

Antonín Vaculík

Dobrý den, chtěl bych zakoupit pobyt pro mne a manželku a dvě děti. Jedno má 4 roky a druhé 8 měsíců. Jak bude hrazeno, resp. potřebuje starší přistýlku či může spát v postýlce. Děkuji za odpověď vaculík

hotel Jean de Carro

Dobrý den, 4-leté dítě již potřebuje přistýlku, cena je 500,– CZK/ noc, včetně snídaně. pro 8-měsíční dítě Vám nabízíme zdarma dětskou postýlku.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru