Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Prodloužený víkend v Holandsku pro 1 osobu

3,9 / 5 Boleslavská cestovka Střední Čechy (mapa) 544 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
FKSP
LencaSed

Dobrý den, je možnost ubytování 3 osob na 1 pokoji. Děkuji za info

Ján

Zaujmave, ze netusite kde su v ponuke nejasnosti a vy ich sami „vyrabate“! Dokonca i vo Vasich upresneniach – diskusii pre pani Ivu uvadzate, ze priplatok je 30 € a teraz ste mi odpovedali, ze 25 €! Tak co je pravda? Ci mne ste dali nejaku dalsiu specialnu zliavu? Myslite, ze takymto zavadzanim ohladom ceny ziskate vacsi biznis alebo nedoveru?!

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
cena příplatku je dána sjednanými hoteli, které jsou aktuální pro tu kterou dobu termínu zájezdu a dostupností těchto pokojů (né každý hotel nabízí malé pokoje, a pro každý termín je sjednaných až 5 jednotlivých hotelů). Samozřejmě se snažíme vždy cenu zbytečně nenavyšovat, a cena 25 € je základní (tedy z té vycházíme), přičemž cena 30 € je horní limitní hranice.

Ján

Dobry den.

V kolonke „Konfortni ubytovani“ uvadzate, ze doplatok za 1-postelovu izbu je 30 €! V kolonke „Jak uplatnit slevu“ uvadzate 25 €! Aka je v skutocnosti cena doplatku? Aj ked odpoved uz viem (odpoved je vzdy ta vyssia), zasielam tuto otazku aby som Vas upozornil, ze ponuka vykazuje kopu nejasnosti a teda je nejake podozrenie, ze sa nejedna o serioznu cestovku!!?

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
netušíme, kde se Vám v nabídce objevuje, jak uvádíte, kopa nejasností, nicméně může dojít v textu k nějakému překlepu.
Doplatek u 1-lůžkového pokoje je 25 €.

Hana

Dobrý den.
Chtěla bych se zeptat, jaké termíny jsou ještě volné?
 Děkuji

Romana

Dobrý den,
pokud si teď objednám zájezd pro dvě osoby do kdy mohu zájezd přes Slevomat zrušit? Nabídka trvá už jen 4 hodiny a já bohuželnemám jistotu jak mě uvolní v práci.
Nebude se ještě nabídka zájezdu na Slevomatu opakovat?

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
vždy se dá Vaše objednávka stornovat. Vyplývá to i s podmínek objednávky. Prodloužení prezentace nabídky se očekává.

Halushková

Dobrý den!

Má cestovka pojištění proti úpadku?

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
samozřejmě má pořádající CK platné pojištění proti úpadku. Více naleznete na webu: www.europatour.cz (v pravém dolním rohu-odkaz Koncese)

Michal Bernát

Dobrý den, chtěli bychom si udělat firemní výlet ( 15 osob ) je možné garantovat, abychom jeli ve stejný termín ? Děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
v každém z termínů jsou prozatím volné kapacity, a pokud si potřebnou kapacitu na Slevomatu v konkrétním termínu objednáte, máte garantováno, že celá skupinka v jeden společný termín pojede.

Andrea Malinská

Dobrý den odjezd z Prahy je v 17:00 .Je to dané nebo se může čas změnit?
Jaký je předpokládaný příjezd zpátky do Prahy.Potřebuji si rezervovat zpáteční lístek na vlak.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
čas odjezdu závisí na jízdní trase a dalších nástupních místech jednotlivých busů. Odjezd v Prahy Florence je naplánován mezi 16 a 17 hodinou, a nepředpokládá se, že se bude měnit.
Předpokládaný návrat je pouze odhadní, v závislosti na ukončení posledního místa v Holandsku, předpoklad v příjezdový den dopoledne.

Martina

Dobrý den,
je možnost během zájezdu vidět květinové korzo?

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
květinové korzo v Keukenhofu probíhá pouze u velikonočního termínu, a v programu není zahrnuto, jelikož by časově zatížilo postupný plánovaný program dne. Většinou se snažíme ještě před začátkem akce (před polednem) z květinového parku odjet (částečně jsou ale přípravy akce, vč. nazdobených alegorických vozů, možné shlédnout). Děkujeme za pochopení.

Veronika Velecká

Dobrý den, první termín je 18– 21.4., ale v popisu je psaný první den čtvrtek. Jedná se v tomto případě o první den pátek? Děkuji.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
u prvního uváděného termínu je dnem odjezdu pátek, a návrat v pondělí.

Danča

Dobrý den,
chtěla bych vás poprosit o odkaz na hoteli, ve kterých je ubytování.Ještě bych se chtěla zeptat zda je snídaně formou bufetu.
Děkuji za brzkou odpověď.

Boleslavská cestovka

Dobrý den, hotelů, kterých pro tyto zájezdy využíváme je větší množství. Všechny jsou ze sítě Louvre Hotels – web: www.louvrehotels.com (většinou hotely typu Campanile***). Snídaně jsou formou bufetu.

Jana

Krásný den, chtěla bych se zeptat zda li je možné místo návštěvy muzeí zrealizovat v hlavním městě nějaký individuální program nebo je nutné dodržovat průvodcem stanovené trasy a čekat na celou skupinu? Díky

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
záleží zcela na Vašem uvážení zda zvolíte skupinovou (s průvodcem), nebo individuální prohlídku centra Amsterdamu. Zvolte si vlastní program, aod skupiny se můžete odstrhnout hned po výstupu z autobusu.

Hanka

Děkuji za rychlou odpověď, ale nemůže se stát, že se nebudeme moci zúčastnit kvůli „přeplněnosti“?

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
to se rozhodně obávat nemusíte. Proto se oproti loňsku realizují termíny tři, aby se na na všechny zájemce dostalo.

Hanka

Dobrý den, můžete nám zaručit, že se zůčastníme pobytu v termínu 18. 4.-21. 4. 2014?

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
všechny tři uváděné jarní termíny zájezdu budou uskutečněny. Aktuální naplněnost již přesáhla minimální hranici rpo jejich realizaci.

Lenka

Dobrý den, ráda bych jela se 2 dětmi (staršími), je možno garantovat na 100 % ubytování v 3-lůžkovém pokoji? Dále je možno si předem domluvit místo v autobusu – abychom seděli např. vedle sebe přes uličku nebo děti na dvojsedadle a já před nebo za nimi?
Děkuji.

Boleslavská cestovka

Dobrý den, děkujeme za projevený zájem. Samozřejmě Vám 3-lůžkový pokoj automaticky garantujeme. Místa v autobusu pro 3 osoby zapsané na jedné cestovní smlouvě taktéž posazujeme automaticky vedle sebe (nebo za sebe)

Eva

Dobry den, chtela jsem se zeptat v kolik je odjezd z Plzně a z jakeho nastupniho mista??dekuji za odpoved..

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
předpokládaný odjezd z Plzně je kolem 18:30 hod. od nákupního střediska Olympia na okraji Plzně (oblast Černice, ul. Písecká, dosah busu č.13 a 32).

Alena Alena

Dobrý den. Chci se zeptat, zda je nějak stanoven minimální počet účastníků každého z termínů? A pokud ano a ten nebude „nabrán“, tak se zájezd nekoná a peníze mi bez problémů vrátíte nebo je to vázáno na nějaký nově stanovený termín – který mi třeba nebude vůbec vyhovovat? Děkuji a hezký den, A.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
u každého termínu je samozřejmě dán minimální počet cca 50 osob. Přičemž díky dalším prodejním kanálům a aktuálním úspěšným naplnění se budou realizovat všechny tři uváděné termíny zájezdů. V případě jakéhokoliv zrušení zájezdu má klient nárok na vrácení celé uhrazené částky.

Zdena

Dobrý den,chci se zeptat zda můžete zajistit termín ještě před zakoupení vourcheru a to od 1.5.do 4.5. Jiný termín bohužel nemohu.Odjezd by byl z Brna pro 4 osoby.Ještě bych ráda věděla přibližný čas odjezdu z Brna.děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
rezervaci konkrétního termínu a míst si provádíte prostřednictvím zakoupení voucherů na Slevomatu (z celkového omezeného počtu). Tím máte rezervaci závazně danou, a není tedy nutné ji ještě před zakoupením rezervovat jiným způsobem. Předpokládaný čas odjezdu z Brna je kolem 14 hod.

Ivan Nádvorník

Dobrý den,
prosím co obsahuje připojištění v ceně 75 Kč/osobu?
Mám své připojištění, takže tuto službu nebudu chtít využít. Předpokládám, že to není povinné.

 Děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
nabízené připojištění kryje léčebné výlohy do částky 100000 Eur, asistenční službu bez finančního limitu, pojištění odpovědnosti škod na zdraví (do 100000 Eur), škody na majetku (do 35000 Eur), a náklady na advokáta (do 2000 Eur). Jedná se o doplňkový produkt, a samozřejmě je pro zájemce částkou dobrovolnou.

Martina

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda na ten poslední termín zájezdu ještě budou kvést zahrady Keukenhof?

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
rozhodně se nemusíte obávat, v květinovém parku v květnu budete moci určitě shlédnout velké množství kvetoucích květin. Záleží nejen na chladné/teplém jarním období, ale i vysazení postupně kvetoucích květin místními zahradníky.

Iva

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak je to v případě, že chce jet opravdu jen jedna osoba. Máte uvedeno, že se jedná o zájezd pro jednu osobu, ale jak je to v tomto případě s ubytováním? Předem děkuji za odpověď.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
jednotlivci si mohou vybrat, zda požadují jednolůžkový pokoj (příplatek 30 Eur), nebo souhlasí s ubytování s další osobou stejného pohlaví na dvoulůžkovém nebo třílůžkovém pokoji (bez příplatku).

Helena Belatková

Dobrý den mám dotaz, v popisu toho co obsahuje voucher je napsáno, že v ceně zájezdu je mimo jiné – 1× ubytování v okolí Amsterdamu se snídaní v hotelové síti Louvre hotels s vlastním soc. zařízením (kategorie ** až ***), ale pak je v příplatcích – snídaně za cenu 12 € (hradí se až na zájezdu). Nějak tomu nerozumím – je tedy snídaně v ceně voucheru nebo se musí pak doplácet. Ještě mne zajímá, zda nejede v termínu 18.- 24.4. samotná žena a neměla by zájem o společné ubytování. Děkuji Helena

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
snídaně v ceně zahrnuta není. V textu došlo k chybě, která bude opravena. V případě zájmu je nutný příplatek mezi 6 a 12 Eur/os. v závislosti na konkrétním hotelu (pro každý termín se využívají cca 3 různé hotely, a ceny snídaní jsou pohyblivé). Snídaně se hradí až na místě v hotelu přes průvodce.
Co se týká Vašeho dotazu k ubytování jednotlivců, většinou jede několik osob samostatně, a pokud Vám společné ubytování s další jednotlivou ženou nevadí, ubytujeme Vás společně, a žádný příplatek za jednolůžkový pokoj si připlácet nemusíte.

Martina

Dobrý den, chci se zeptat. Ta snídaně není v ceně?
Děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
snídaně v ceně zahrnuta není. V případě zájmu je nutný příplatek mezi 6 a 12 Eur/os. v závislosti na konkrétním hotelu (pro každý termín se využívají cca 3 různé hotely, a ceny snídaní jsou pohyblivé). Snídaně se hradí až na místě v hotelu přes průvodce.

Romana

Dobrý den, jakým způsobem probíhá svoz z Pardubic? děkuji za odpověď

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
svoz z Pardubic se většině případů realizuje autobusem, který dále z Prahy pokračuje do cílového místa zájezdu.

Lucie Kolářová

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat zda nám můžete garantovat pokoj pouze pro 2 osoby. Neradi bychom přijeli v páru a spali na pokoji s dalšími lidmi.
Předem děkuji za informaci.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
děkujeme za projevený zájem.
Samozřejmě Vám 2-lůžkový pokoj automaticky garantujeme. Těchto typů pokojů je 90% ze všech klientům poskytovaných. Nikdy dvojice k jiným klientům nepárujeme.

Iveta

Dobrý den.
Chtěla bych se zeptat zda mi vystavíte fakturu pro zaplacení. Chtěla bych to zaplatit přes zaměstnavatelský fond.

Kde je v Praze nástupní místo.

A kde je v Brně nástupní místo.

 Iveta

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
fakturu po jejím zaplacení si můžete stáhnout z webu, resp. svého profilu na Slevomatu, nebo je nutné na mail: boleslavskacestovka-holandsko@seznam.cz napsat požadavek na vystavení FA (s údaji a texty na konkrétní firmu). V Praze se nastupuje na centrálním BUS nádraží Florenc (u metra Florenc, ul. Křižíkova), a v Brně na starém BUS nádraží (naproti Grand hotelu,ul. Benešova).

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru