Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

2měsíční permanentka do World Class Fitness

4,4 / 5 World Class Wenceslas Square Praha - Nové Město  (mapa) 298 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
World Class

Dobrý den,

s vouchemer musíte dorazit na recepci fitness centra nejpozději do konce března 2014. Ale členství si určíte sama. Můžete cvičit třeba až v léte.

Sasha Shmeleva

Dobrý den,
Chtěla bych zeptat, jestli ten voucher koupím ted, on bude na 2 měsíceod kdy jsem to aktivovám? A ještě Má permanentka jenom posilovnu nebo ještě neco?
Děkuju moc

World Class

Dobrý den,

klasický ceník našich služeb Vám můžeme zaslat do mailu, nebo nás kontaktujte telefonicky. Kontakty naleznete na našich webových stránkách.

Děkujeme

Michalka Baumanová

Dobrý den,

Chtela bych se zeptat, zda je k tomuto voucheru mozne si doplatit osobniho trenera napriklad na prvni tri treninky a kolik je pripadna sazba za hodinu,dekuji

World Class

Dobrý den,

můžete si samozřejmě nosit vlastní pití.

S pozdravem

Al

Dobrý den,
Chtěl jsem se zeptat , zda je možné si u vás přinést vlastní nápoje s sebou, nebo si koupit jen od vás?
Děkuji

World Class

Dobrý den,

samozřejmě můžete voucher darovat. Po aktivaci voucheru v našem klubu je vystavena členská karta a ta je na jméno tedy nepřenosná..

Tomas

Dobry den

je mozne voucher podarovat alebo je clenska karta vydavana iba na meno toho kto zakupil voucher.

 Vdaka

World Class

Můžete samozřejmě ukončit, Členství je na dobu určytou. Pokud Však budete chtít využít naší klasické nabídky, mimo Slevomat, budete mít samozřejmě zvýhodněnou cenu již jako náš člen.

Pěkný den

A.

Dobrý den,
chci se zeptat, když využijeme tento voucher, tak po odchozených 2 měsících můžeme skončit, nebo se musíme upsat na delší dobu, s tím, že teď je to v rámci nějaké slevy? Díky

Milena H.

Dobry den, nabizite prosim hlidani deti behem cviceni? Diky

World Class

Bohužel, na Václavském náměstí nemáme hlídání dětí.

World Class

Dobrý den,

není to tak. Na Václavském náměstí Vám vystavíme papírovou členskou kartu na recepci. Žádnou smlouvu s sebou nosit nemusíte… Pokud vyměníte voucher na recepci, musíte nám sdělit, kdy budete chtít členství využít. Potřebuje datum.

Pro info

Rezervace: Voucher je nutné do 30. 3. 2014 vyměnit za permanentku, kterou lze následně aktivovat kdykoli do konce roku 2014.

Když si půjdete vyměnit voucher za „permanentku“ musíte hned uvést kdy začnete. A místo permanentky dostanete kopii smlouvy, kterou budete muset nosit vždy s sebou.

World Class

Dobrý den,

ano, na tyto 2 měsíce od nás dostanete papírovou členskou kartu. Zámek si můžete nosit svůj, nebo zapůjčit na recepci kdy je členská karta jako depozit za zámek…Do klubu můžet od 6 rána do 14:00. Vaše karta bude speciálně označena pro tyto vstupy.

Karel Pech

Dobrý den, chci se zeptat, zda dostanu výměnou za voucher členskou kartičku nebo zda budu muset chodit s nějakým papírem? A také od kdy se počítá vstup do klubu před 14:00? Po prokázání se na recepci dostanu nějaký klíč od skříňky či jak?Děkuji.

World Class

Dobrý den,

cena 899,– na dva měsíce je konečná.

Omar

dobrý den,
chtěl bych se zeptat, jesli se musí platit take další poplatky.

 děkuji

Natálie

Dobrý večer,
chtěla bych se zeptat od kolika let se může navštěvovat vaše centrum? předem děkuji.

World Class

Dobrý den,

od 16 let.

World Class

Dobrý den,

moc nerozumím Vašemu dotazu. Od 1.1.2014 máme nový ceník služeb a nabízíme již pouze 1 měsíc do všech 3 klubů za cenu 3 000,–, nebo 3 měsíční členství za 5 000,–. Poslední akce nemá s touto nic společného. Klasicky 2 měsíční členství vůbec nenabízíme. Pouze klub na Václavském náměstí si na 2 měsíce nelze zakoupit, proto je cena stejná, jelikož zahrnuje vždy všechny 3 kluby.

Děkujeme za pochopení

Robert Varga

Dobry den,
vysvetlite mi prosim, ako je mozne, ze cena permanentky na 2 mesiace do 3 Vasich centier stoji 3000(minula akcia) a zaroven cena permanentky na 2 mesiace do 1 centra stoji povodne taky 3000?
Dakujem!

Libor

Dobrý den,
platnost clenstvi v klubu je od data prodeje voucheru nebo aktivace v klubu?

World Class

Aktivovat voucher musíte do konce března 2014, ale začátek členství si určujete sám. Toto datum se uvádí na smlouvu o členství. Můžete si své 2 měsíce vybrat klidně až v léte. Důležité je aktivovat voucher do určeného data.

Michaela

Děkuji :)

World Class

Dobrý den,
můžete, nyní se jedná o jinou nabídku, která platí pouze pro Václavské náměstí…

Michaela

Dobrý den, pokud jsem koupila voucher v prosinci (nabídka byla do všech 3 center v Praze) a teď bych koupila tento voucher. Mohu uplatnit oba v rámci 1 roku?

World Class

Dobrý den, určitě můžete! ;-)

World Class

Dobrý den, znamená to, že vstoupit do klubu musíte nejpozději do 14:00. Odcházet můžete samozřejmě později. př: 13:55 budete ještě vpuštěn do klubu, ale 14:05 už nemáte přístup. :-)
Pěkný den

Filip

Dobrý den,

využítí do po-pa 6–14 znamená, že je možné do podilovny chodit pouze do 14 hod? Dekuji

Claire Hanzlová

Dobrý den,

Chtěla jsem se zeptat, zda je vstup vystaven na jméno nebo bychom se mohli s přítelem ve vstupech střídat? (Jako pondělí já úterý on atd. )

 Děkuji

World Class

Dobrý den, jelikož se jedná o členství, karta je nepřenosná a platí pouze pro jednu osobu.
Hezký den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru