Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Cestovatelský zážitek. Otevřený voucher v hodnotě 10 000 Kč na ubytování na ostrově Roatán v Karibiku

Central American Travel Service Brno (mapa)

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Příplatky
Benefity
FKSP
Janota

Tak nevim?! Na kolik nás celkem vyjde 10dní pro dva s min. polopenzí a všemi poplatky vč letenek. Děkuji za info. P.S. nemíním se starat o zařizování letenek, stravy a dalších věcí. Chci prostě v Praze nasednou na letadlo a mít vše zařízené. Děkuji za info

Karel Sasín

Dobrý den, pane Janoto.

Promiňte, že jsem neodpověděl dříve, máme tady mínus 7 hodin, teprve je ráno.

Z toho co píšete („chci mít prostě vše zařízené…“) soudím, že spíše preferujete dovolenou typu all-inclusive, která probíha tak jak píšete a za malým dobrodružstvím k nám na Roatán nejspíš nepřiletíte. Dříve, když jsme měli uplně malé děti, jsem to viděl stejně… Ať někdo všechno zařídí, pak do velkého resortu s bazény, snídaňový a obědový bufet, atd… Ostrov Roatán je spíše pro lidi, kteří chtějí něco zažít a poznat něco nového.

Ptal jste se na ceny. Pro jednoduchost uvedu ceny na jednu osobu. Ubytování u nás stojí (například v apartmánu A1) 30 usd na osobu a den. Náklady na stravu jsou naprosto srovnatelné s ČR. Dokonce i místní měna (Lempira) je vuči naší Koruně přesně 1:1. Koupit letenku na Roatán je mimořádně jednoduché a prodá Vám ji každý prodejce letenek. Cena zpáteční letenky až k nám na ostrov se pohybuje od 10.000 do 20.000 Kč a různě se to mění. Létáme obvykle z Prahy, Vídně nebo z Mnichova.

Třeba někdy změníte názor a vyměníte allinclusive resort za dva úžasné týdny plné výletů, šnorchlování, potápění, tropických parků a mayských památek.

Nabídka zde na Slevomatu Vám umožňuje koupit poukaz v ceně 10.000 Kč za 7.500 Kč. Pokud si následně někdy v této nebo příští sezoně u nás na Roatánu koupíte ubytování, odečteme Vám z ceny 10.000 Kč.

Všechny důležité informace jsme se snažili dát na web www.roatan.cz
Kdykoliv napište email nebo zavolejte na naše místní mobilní čísla. +504......., která jsou na stránkách.

Hezký den do ČR.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru