Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

249 Kč za účinné fotoepilační IPL ošetření vybrané partie v hodnotě 800 Kč. Tělo hladké jako samet a již navždy bez chloupků, se slevou až 86 %.

3,2 / 5 BODY LASER ESTHETIC Praha - Žižkov  (mapa) 1 316 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Petr

Dobrý den,
jde tímto způsobem odstranit vlasy? Pokud ano, kolik voucherů budu potřebovat? Děkuji

bodylaser

Dobrý den Petře, vlasy neodstraňujeme :-))

Kája

Dobrý den, měla bych dvě otázky. Je vhodné podstupovat odstranění chloupků v době kojení? A dále kolik bych si měla koupit voucherů když bych si chtěla nechat odstranit třísla. Děkuji moc za odpověď.

Bodylaser

Dobrý den Kájo, kojení je kontraindikace při tomto ošetření, pokud předpokládáte že v nejbližší době přestanete kojit vouchery jsou platné do února 2012, doporučujeme 4 až 5 ošetření vždy po měsíci to je 15 voucherů.

Goood

Dobrý den, chtěl bych reagovat na 2 příspěvky:


  1. Barbora a přístroj IPL HS-620, který jí nepomohl. Právě proběhla podobná aukce na jiném serveru, kde si vouchery zakoupilo 4000 zákazníků a přístroj se tváří jako jeden z nejmodernějších a certifikovaných, přesto jí nepomohl.


  1. Katka se ptá na záruku na vrácení peněz či pozdější bezplatné ošetření při návratu růstu chloupků. Argumentujete hormonálními změnami a příkladem, že po liposukci nám taky nikdo nedá záruku. Po liposukci ne, protože množství tuku všichni můžeme sami regulovat, kdežto růst chloupků ovlivnit sami nemůžeme (nebo nepíšete jak), váš příklad je tedy chybný. Možný příklad by byl, když bude provedena laserová operace očí, kdo vám dá záruku že díky přílišnému koukání do pc, čtení za šera, namáhání očí, nezačnete zase špatně vidět?


Ale HLE! Oční kliniky dnes dávají DOŽIVOTNÍ záruku, že při zhoršení zraku vám ZDARMA vadu opraví (nehledě na to, že ke stáří se zrak zhoršuje snad všem, přesto to nabízejí). Rostou chloupky ke stáří víc? Ne, proto já ani ostatní nechápeme, proč nedáváte nějakou záruku. 


Myslím, že spousta lidí proceduru nakonec nepodstoupí (ano podstupuje ji hodně lidí, mohlo by jich ale být klidně 100× více), protože nejsou přesvědčeni o trvalosti výsledku. Díky slevovým portálům to již není tak drahé, přesto: proč nenapíšete, že to vydrží minimálně 10 let a pak začnou růst. Nebo řekněte zaručujeme, že po dobu následujících 10 let chloupky nebudou růst a když ano, zdarma je odstraníme. Tím bysme všichni věděli a počítali s tím, že to možná po 10 letech budeme muset znova podstoupit (pokud se do té doby nevymyslí lepší přístroj) – a nebyl by problém, byla by nějaká záruka. Takhle mluvíte o TRVALÉM ošetření, kde tomu evidentně na 100% nevěříte ani natolik, abyste dali byť několikaletou záruku. Chlupy rostou po celém těle, ale já nedám i se slevou 2000 za malinké podpaží s vědomím, že mi klidně podle předchozích ohlasů začnou chloupky za několik měsíců či roku růst. Kde je jistota, že zrovna já nebudu patřit mezi ty, kterým to začne růst, pak jsem vyhodil tisíce zbytečně. Buď vymyslete opravdu trvalý přístroj (což bude trvat), nebo (a je otázkou času kdy to vaše konkurence a pak i vy začne nabízet) nabídněte x-letou záruku a kdyžtak ne vrácení peněz, ale to že to zdarma uděláte znovu. Já osobně si počkám, až se nějaká klinika budete chtít odlišit a přetáhnout zákazníky tím, že jim dá tuto garanci. U očí ji dali, a to je podstatně dražší, na opětovné provedení dražší a v pozdějším věku prakticky nevyhnutelný zákrok. Přesto ji dali. Čekám na vás – pokud s tím začne vaše klinika a podpoříte to cílenou reklamou, mohu vám zaručit obrovský úspěch a přetáhnutí zákazníku od konkurence. S pozdravem
Bodylaser

Dobrý den, děkujeme za váš vyčerpávající příspěvek, pouze doufám že jste si s tím nedala takouvou práci a nejste konkurence, jinak k typu přístroje SPA SHR od Alma Lasers, pročtěte si na internetu manual a porovnejte výkon s ostatními přístroji na trhu. Dovolím si tvrdit že jsme obsloužili již stovky klientů a pouze u dvou proběhla reklamace, a nakonec se ukázalo že jde o hormonální změny (vyšetření krve potvrzené lékařem). Pokud někdo chce dávat záruku vrácení peněz náš salon to dělat nebude. Naše zkušenosti jsou se spokojenými klienty , kteří se knám vracejí na ostatní skužby.

Tonka

Nyní si chloupky depiluji voskem, po jak dlouhé době po poslední depilaci má smysl podstoupit trvalou epilaci? děkuji za odpověď

partner5@seznam.cz

Dobrý den Tonko, musíte vydržet jeden měsíc aby dorostli cibulky chloupku, samozřejmě že si je můžete holit žiletkou, objednat se můžete už nyní.

Johana

Dobrý den, může se toto ošetření provádět při náběhu na křečové žíly, případně při jejich existenci?

partner5@seznam.cz

Dobrý den Johano, v tomto případě bychom Vám ošetření nedoporučovali.

Johana

Děkuji za odpověď a domníváte se, že klasická depilace voskem je ke křečovým žilám šetrnější? Podle mých informací jim také příliš neprospívá.

Jana

Dobrý den, pokud jde o „trvalost“ zákroku, doporučuji vyhledat si na internetu materiály spoečnosti Alma Lasers, která vlastní značku SPA SHR. Většinou hovoří o dlouhodobém výsledku, sem tam se objeví slovo trvalý. V klinické příručce (manuálu pro obsluhu) se doslova uvádí:
The Spa SHR system with the SHR Near Infrared (NIR) module is indicated for the removal of unwanted
hair and to effect stable long-term or permanent hair reduction.

Barbora

Dobrý den,

mam pritele, ktery ma ochlupeni po celem brise i prsou, ochlupeni si chce nechat odstranit, ale boji se bolesti pri zakroku, je opravdu fotoepilace bezbolestna jak pisete? Kolik voucheru je treba nakoupit a kolik procedur je na to potreba, dekuji za odpoved.

partner5@seznam.cz

Dobrý den Barboro, bezbolestnost zaručujeme, na hrudník je potřeba 4 vouchery a na břicho také 4 vouchery, opakování po měsíci 5× (to znamená 40 voucherů).

Ulrika

Dobrý den,
v tabulce neuvádíte ruce. Je možné ošetřit i tyto partie? A kolik voucherů bude zapotřebí?

partner5@seznam.cz

Dobrý den Ulriko, ano i ruce Vám ošetříme, počítejte 4 vouchery na obě ruce jako jedno ošetření.

Katka M.

Dobrý den,
chci se zeptat, kolik stojí ošetření na odstanění chloupků z rukou?a za jakou cenu je jedno ošetření?

Lucie

Můžete prosím přestat tomu tisící zákazníků lhát, že se jedná o trvalé odstranění! Počítejte s obnoveným růstem chloupků do 5 let. Uvádějí to i výrobci těchto přístrojů. Sice většinou v menším rozsahu, ale trvalé ostranění to vžádném případě není!

partner5@seznam.cz

Dobrý den Lucie, nevím v kterých návodech výrobců jste toto tvrzení našla, tento přístroj není made in China kterých je tady natrhu spoustu a stojí jen pár set tisíc, cena tohoto LÉKAŘSKÉHO přístroje odpovídá kvalitě a účinnosti prováděného zákroku.

Lucie

Pak by přece nebyl problém, dát záruku impulsů zdarma, když se výsledek po obvyklých 6 aplikacích nedostaví, ne? Mám takto udělané podpaží, můj salon mě informoval-u stejného typu přístroje! Že tzv. udržovací impulsy, které jsou jednou za čas potřeba, budu mít zdarma. „Nikdy vám nic nenaroste“ čistě odporuje i zmiňovanému „lékařskému“ hledisku, jelikož to jen spálením folikul v růstové fázi není možné.

Petra

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda tato epilace je vhodná i pro těhotné? Děkuji

Marketa

Dobrý den chtěla bych se zeptat jak, přibližně, dlouho trvá epilace intimních partií a podpaží. Děkuji

partner5@seznam.cz

Dobrý den Markéto, tato ošetření trvají přibližně 30 až 40 minut.

Lucka

Dobrý den,
ráda bych se zeptala od kolika let je možné podstoupit fotoepilaci. Děkuji za odpověď

Kamila

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, zda existují nějaké kontraindikace, kdy nelze absolvovat odstranění chloupků pomocí fotoepilace. Především mě zajímá, zda mohu tento zákrok podstoupit, když beru léky na ředění krve. Když jsem pročítala různé internetové články k této problematice, dočetla jsem se různé názory. Děkuji

partner5@seznam.cz

Dobrý den Kamilo, při tomto typu ošetření léky na ředění krve nejsou kontraindikací.

Katka

Dobrý den,
i má kamarádka podstoupila 5 ošetření a po roce se růst chloupků vrátil do původního stavu. Chtěla bych se tedy zeptat, zda poskytujete skutečnou záruku na trvalost epilace a pokud ano, tak jakou (další ošetření zdarma či vrácení peněz) a jak dlouho záruka platí.
 Děkuji

partner5@seznam.cz

Dobrý den Katko, každý organismus se může časem změnit a za hormonální poruchy které způsobují i růst chloupků nemůžeme ručit. Dostanete záruku třeba po liposukci že znovu nepřiberete, v opačném případě že vám lékař vrátí peníze?

Katka

Děkuji za odpověď, jen jsem chtěla znát povahu „záruky“, ale Vaše jízlivost mě přesvědčila dokonale. Pro Vaší informaci, některé salóny nabízejí ošetření zdarma, pokud klient absolvuje několik opakování a výsledek se nedostaví. K liposukci dodám jen to, že ukládání tuků ovlivníte životním stylem, ale růst chlouků už těžko. Mimochodem kamarádka žádnou hormonální poruchu diagnostikovanou neměla.

Lucie

Nevěřte slovu trvala, i když to tady poskytovatel tvrdí. Vždy se to vrátí do 5 let! Většinou ne v takovém rozsahu, jako předtím, ale trvalé to v žádném případě není.

DD

Dobry den, je mozne vyuzit i kdyz jsem muz? treba oboci? Dekuji

partner5@seznam.cz

Dobrý den DD, obočí neprovádíme, ale jiné partie můžete využít.

Renáta

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda provádíte i fotoepilaci okrajových částí obličeje, konkrétně oblast kolem uší až k mandibule a zda by mohlo stačit na ošetření 5 voucherů.

Moc děkuji za odpovědˇ.

partner5@seznam.cz

Dobrý den Renáto, oblast okolo uší neprovádíme.

Aleš

Dobrý den,uvažuji o koupi 5 voucherů = 5 návštěv vybraného produktu pro manželku (dle vašeho manuálu to stačí pro trvalé odtranění).
Nechci jenom tak vyhodit peníze a proto se ptám : „Je nějaká záruka,že manželce nebudou poté růst na léčené partii chloupky dále“?
Tvrzení „Zárukou jsou pro nás stovky spokojených klientů“ mi s prominutím nestačí.Děkuji za odpověď.

Barbora

Dobrý den, před 3 měsíci jsem dokončila fotoepilaci IPL HS-620, celkem jsem měla 5 opakování a chloupky jsem už skoro neměla – což bylo skvělé. Bohužel mi po 2 měsících zase všechny dorostly. Je nějaká záruka, že mi chloupky po aplikaci vaším přístojem hned nedorostou? Díky

partner5@seznam.cz

Dobrý den Barboro, nevím jestli Vámi uvedený přístroj je lékařský a certofikovaný, na trhu je mnoho čínských přístrojů a nemají takový výkon. Zárukou jsou pro nás stovky spokojených klientů.

Barbora

Super tak jdu do toho :-)

partner5@seznam.cz

Dobrý den Marcelo, ceny na Bodylaseru jsou vždy za jedno sezení(ošetření), to znamená že sleva uvedená na slevomatu je také vždy za jedno ošetření.

Marcela*

Dobrý den.Pořád koukám na Vámi uveřejněné tabulky a ty ceny a počty voucherů mi nedávají smysl – když to tedy porovnám s tabulkou na stránkách společnosti Body Laser. Jednoduchý přiklad: horní ret. Na stránkách BL je uvedena cena trvalé epilace – což jak je v článku vysvětleno je 4 – 5 sezení – tzn. 800,– Kč. Takže zaplatím tutjo cenu za 4 nebo 5 sezení dle potřeby, tím pádem nevím, proč si kupovat 5 voucherů za 249,– Kč, když mě to přijde dráž. A ty slevy v % mi taky nesouhlasí ať počítám jak počítám. Nebo chápu všechno špatně a cena jednoho sezení bez vouchrů je 800,– Kč a za trvalé odstranění tedy zaplatím 5×800,– kč? Jsem z toho nějak zmatená.
Ta cena uvedená v druhém sloupku je za 1 sezení nebo za trvalé odstranění tudíž za 4 ž 5 sezení?? Když si spočítám, že by mě depilace lýtek bez voucherů měla přijít na 28 000,– (4×7000) Kč tak mi to přijde jako šílenost a v tom případě za 4 × 4 vouchery zaplatím 3984,– Kč? … Ale možná to tak je, nevím. Nikdy jsem žádné takové procedůry nepodstupovala. Upřesníte i to prosím? Předem moc děkuji.

Jana

Zdravím, chtěla bych se zeptat zkušenějších zákazníků slevomatu či přímo slevomatu, zda je pravděpodobné, že někdy v budoucnu přijde podobná sleva, třebas i od jiné společnosti. Děkuji za odpověď.

Kristýna

Dobrý den, je možno provést i depilaci bříška? Kolik voucherů by bylo v tom případě třeba?
Děkuji.

Anna

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jestli je možné provedení i depilace na jiném místě, než je uvedeno v seznamu vybraných partiích? Jedná se o oblast břicha pod pupíkem, svislý pruh chloupků zhruba k lemu spodního dílu plavek. A pokud ano, cca kolik voucherů je na to potřeba? Děkuji

m.jiskrova@email.cz

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda-li ošetření lýtek zahrnuje automaticky i holeně. Předem děkuji.

partner5@seznam.cz

Dobrý den, ano ošetření lýtek zahrnuje i holeně.

Petra

Dobrý den,

mám zájem o trvalou epilaci třísel i intimních partií. Chloupků mám hodně, tmavé a tvrdé, po holení se mi zaněcují. Chápu dobře, že bude tedy potřeba proceduru opakovat minimálně pětkrát- což znamená 6 voucherů jedno ošetření- celkem tedy 30 voucherů? Děkuji za odpověď

partner5@seznam.cz

Dobrý den Petro, ano budete potřebovat na obě partie 30 voucherů.

partner5@seznam.cz

Dobrý den, velice záleží na typu laseru, pracujeme s certifikovaným lékařským přístrojem a dle našich dlouholetých zkušeností, stačí pět maximálně šest ošetření.

Michaela

Dobrý den, dvě otázky – dá se u provozovny parkovat? A jste si jistí odstraněním i světlých chloupků? Byla jsem již na IPL podpaží několikrát (je to fakt dobrý, nejsem zarostlá, super!) ale stále mi zůstávají světlé chloupky, které musím sem tam holit, protože jsou stejně vidět, tak bych se jich též potřebovala zbavit… Díky

partner5@seznam.cz

Parkování je u provozovny cca 80 parkovacích míst.

kajdula

Dobry den,jak je to prosim s objednavkami na vikend?Jak dlouho dopredu je potreba se objednat?Depilace podpazi trva jak dlouho.....jiz trikrat jsem fotodepilaci podstoupila..­...Diky za odpoved.

partner5@seznam.cz

Dobrý den, příjmáme objednávky i na víkendy, v současné době se můžete objednat již na příští týden. Depilace podpaží trvá zhruba 15 až 30min.

Kateřina...

Dobrý den,
můžu se ještě zeptat, jestli stačí 5× ošetření u jakéhokoliv typu chloupku? Když jsem si prohlížela Vaše fotky,tak u třísel měla dotyčná světlejší chloupky a né takové množství,co když je mám tmavší a mám jich víc? Bude mi 5× aplikace stačit?
Děkuji za info

Michaela

Nejsem sice od poskytovatele služby, nicméně vycházím z vlastní zkušenosti, že je to hodně individuální a většinou se u tohoto typu přístroje uvádí 5 – 8 opakování nutných, je to pokaždé lepší a lepší, ale abyste se tmavých chloupků zbavila zcela, je nutné chodit opravdu pravidelně cca 1 x měsíčně (čím delší intervaly, tím hůř) a po páté aplikaci se vidí, zda je nutná další návštěva či nikoliv…

partner5@seznam.cz

Dobrý den, velice záleží na typu laseru, pracujeme s certifikovaným lékařským přístrojem a dle našich dlouholetých zkušeností, stačí pět maximálně šest ošetření.

Zvědavka

Dobrý den, v tabulce přehledu ošetřovaných partií mi schází třeba partie „kolem bradavek“ nebo „střední linie trupu“ nebo „podbřišek“. Mohu se zeptat na cenu ošetření (počet voucherů) u těchto partií? Děkuji Vám za odpověď.

partner5@seznam.cz

Dobrý den, kolem bradavek se nedělá, na ostatní parti můžete počítat 3 vouchery za každou.

Zvědavka

Z jakého důvodu se neošetřuje okolí bradavek?

Kateřina

Dobrý den, zajímalo by mě, jaký je rozdíl v ošetřované partii třísla vs. intimní partie. Rozumím tomu dobře, že v případě ošetření intimních partií nejsou ošetřena třísla a v případě ošetření třísel se ošetří pouze část „mimo kalhotky“? Děkuji

partner5@seznam.cz

Dobrý den Kateřino, rozumíte tomu správně :-))

Zuza

Dobrý den, zajímalo by mne jaký přístrojem je ošetření prováděno. Díky, Z.

partner5@seznam.cz

Dobrý den Zuzko, certifikovaným lékařským přístrojem SPA SHR.

Kateřina Sýkorová

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat,když na ošetření třísel potřebuji 3 vouchery,tak na úplné vymizení chloupků jich potřebuji 3×5 (15)? Děkuji za info

partner5@seznam.cz

Dobrý den Kateřino, ano budete potřebovat 15 voucherů.

Zuzana

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat jak dlouho je účinek po ošetření fotoepilací účinný? Děkuji

partner5@slevomat.cz

Dobrý den Zuzano, záleží na počtu ošetření a množství chloupků, po pěti ošetření by měl být účinek trvalý.

Kamila

Chtela jsem se zeptat, zda-li na osetreni obou lytek opravdu staci procedura 4× k trvalemu odstraneni. Casto me po oholeni nohou velmi skrabou a ve spanku si je rozkrabu (objevi se vyrazky), proto bych se rada chloupku natrvalo zbavila, nemohlo by vsak toto proceduru nejak ovlivnit (citliva pokozka, vyrazky)? Dekuji

partner5@seznam.cz

Dobrý Kamilo, k ošetření obou lýtek stačí 4 vouchery. Nahlásíte obsluze před ošetřením že máte citlivou pokožku. Po ošetření vás natřeme mastí.

Radka

V tabulce, kde jsou ceny za ošetření jedné partie jsou v případě lýtek doporučené 4 vouchery. Jsou třeba pro jedno lýtko nebo stačí pro obě?

partner5@slevomat.cz

Dobrý den Radko, rozumíme tím jedno ošetření (4 vouchery) obě lýtka.

Veronika

Dobrý den,

ráda bych se zeptala, zda-li je na zákrok dána nějaká optimální délka chloupků ?
Předem děkuji za odpověď a přeji hezký den

partner5@seznam.cz

Dobrý den Veroniko, stačí si ošetřované místo oholit jeden den před ošetřením.

Martina

dobrý den, ráda bych se zeptala.. uvádíte, že pro výsledný efekt je potřeba ošetření opakovat 4×-5×.. znamená to tedy, že v případě odstranění chloupků na horním rtu – 1 voucher, je potřeba zakoupit 4–5voucherů? Nebo je to myšleno tak, že 4–5 nutných ošetření, účtujete jedním voucherem? A je možné v rámci jednoho sezení, ošetřit více partií těla najednou, nebo je to něčím limitované? Děkuji za odpověď a přeji konečně sluníčkový den

partner5@slevomat.cz

Dobrý den Martino, na horní ret je potřeba na 5 ošetření 5 voucherů. Můžete podstoupit ošetření více partií těla najednou.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru