Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

188 Kč za ROČNÍ předplatné časopisu Válka REVUE, 4 DVD a 2 speciály! Skvělý dárek pro každého milovníka historie se slevou 74 %.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Dáša

Dobrý večer, je možné si zasílané časopisy a DVD vyzvedávat na poště? Manžel má předplacené motorkářské noviny a občas mu ze schránky zmizí.

Extra Publishing

Dobry den, kdyz do adresy uvedete „poste restante“, tak ano. (Ve formulari na http://www.epublishing.cz/vr-slevomat to prosim vepiste do policka „Organizace“.)

Na druhou stranu, s timto zpusobem doruceni mame velmi spatne zkusenosti – neco jineho je, kdyz na postu chodite napr. kazde druhe utery pro pravidelny 14denik; ale u darku, nepravidelnych specialu, mesicniku apod. dorucovani poste restante zbytecne zpusobuje reklamace a nakonec i nespokojenost… Tak to zvazte.

Petra

Mohu vědět, JAK budou první čísla doručena? Protože málokdo má takovou kapacitu schránky, aby se tam vešlo několik časopisů a pokud jsou pošťačky líné, jako ta naše, nejspíš to tam buď narvou silou, nebo pohodí vedle schránky.

Extra Publishing

Pěkný den, časopis má mírně menší formát než A4, běžný výtisk má 52 stran, speciál 100 stran, a zásilka je balena do černé neprůsvitné folie. Na úvod Vám přijdou postupně (rozestup v řádu dnů) 3–4 zásilky, které budou obsahovat cca 2 časopisy, anebo časopis/speciál + DVD.

Martina Jílková

Prosím Vás, koupila jsem si toto předplatné, ale jak to mám zaplatit? Přijdou mi podklady na mail? Díky.

Slevomat

Martino, už by měly. Ale dle našeho systému jste nedokončila objednávku, proveďte ji prosím ještě jednou. Veškeré informace byste nalezla ve svém uživatelském profilu :-) Děkujeme

Petr D.

Vážení,
dle info na úvodní straně nabídky na Slevomatu:
„První balíček s časopisy a DVD je expedován poštou do 5 pracovních dnů od uplatnění voucheru na libovolnou adresu v ČR“.
Při telefonickém kontaktu s prosbou o urgentní odeslání bylo vydavatelstvím sděleno:
„Na zpracování máme 7–12 dní, poté odesíláme poštou. Ve Vašem případě bude zboží odesláno příští týden, ale nic neslibuji“.
Dodávám, že aktivace voucheru na stránkách vydavatelství byla provedena cca v 11h dnes dopoledne.
Rozpor v obou vyjádřeních na mě působí značně neseriózním dojmem.
Děkuji za vyjádření, Petr D.

Extra Publishing

Pěkný den, informace, kterou jste dostal není v rozporu s tím, co uvádíme: 5 pracovních dnů = (většinou) 7 kalendářních dnů.

Pokud jste uplatnil voucher dnes, budeme podávat na poštu nejpozději příští úterý (7 dnů), nejdříve ve středu Vám zásilka přijde (8 dnů), ve výjimečných případech ale cestuje déle … (Pokusíme se však první dávku expedovat ještě tento týden tak, aby v ní byly všechny vouchery uplatněné v úterý a ve středu.)

Petr D.

A) do 5ti pracovních dní = 1 až 7 dní

  1. 7–12 dní = 7 až 12 dní


Pro Vás v tom není rozpor, pro mne to není seriózní. Díky a hezký den
Extra Publishing

My věříme, že sem napíšete pozitivní reakci, jakmile Vám časopisy dojdou. :-)

Yvet

Dobrý den,
toto je opravdu skvělá a výhodná nabídka, hned jsem toto předplatné koupila taťkovi, který z toho má a bude mít velkou radost až mu dorazí první časopis. Ale je nám opravdu jedno, jestli to dorazí v pondělí, ve středu, či ve čtvrtek. :-) Hlavní je, že to přijde. A nechápu jak to může někdo takhle řešit a psát o slevomatu, že je neseriozní a podobně :)

Hanka

Dobrý den,
jen jsem chtěla poděkovat za další nabídku z Vašeho vydavatelství. Přírodu jsem kupovala švagrové, Živou historii nám. S oběma tituly jsme velmi spokojené a jdu na objednávku časopisu Válka revue. A moc se na něj těším!

Extra Publishing

Pěkný den, velmi děkujeme za přízeň :-)

Iva Kytová

dobrý deň, chcem sa opýtať, či sa dá toto predplatné u Vás objednať aj na slovenskú adresu. Ďakujem za odpoveď.

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za dotaz, nabídka platí jen pro ČR, ne na Slovensko.

Kája Kirschnerová

Platí tato sleva jen pro Prahu nebo celou ČR?

Kája Kirschnerová

už jsem našla, celá čr

Extra Publishing

Dobrý den, ano celá ČR :-)

Petra Gregorová

No je 10 normálních výtisků + 2 speciály = 12 čísel, nejspíš. A po předplatném Živé historie, jsem dostala např. dvě čísla zároveň a rozpis, kdy dojdou další čísla. :) Myslím, že toto bude na podobném principu.

Extra Publishing

Dobrý den, ano máte pravdu, bude to na podobném principu :-)

Zuzana Ornová

Ano, ale jsou to výtisky za rok 2011, a ten je už z půlky za námi, a těch výtisků je nakonec stejně jenom deset. Proč? Tak by mě zajímalo jak je to skutečně promyšlené?

Extra Publishing

Pěkný den, ano, jde o 10 čísel vydaných v roce 2011 – ta, která již vyšla, pošleme hned na začátku i se speciály a DVD. Další čísla vyjdou – a budou Vám chodit poštou vždy k datu vydání.

Klára Mácsodiová

Podle mě vám bude chodit normálně předplatné – jestli to je měsíčník, tak každý měsíc jeden výtisk…

Extra Publishing

Dobrý den, jak už bylo napsáno výše, starší čísla příjdou dříve i se speciály a DVD. Další čísla, která vyjdou, Vám budou chodit poštou vždy k datu vydání.

Zuzana Ornová

Dobrý den, ráda bych se zeptala, kolik času mám na uhrazení, od zaslání objednávky? A dále bych se chtěla zeptat jak funguje doručení? Přijde mi vše najednou? (tzn. 10 výtisků z roku 2011, 4 DVD a 2 speciály), nebo jak to máte promyšlené?

Extra Publishing

Dobrý den, po provedené objednávce čeká Slevomat na Vaši platbu. Poté, co mu budou připsány peníze na účet, obdržíte e-mailem Voucher. Číslo voucheru zadáte na http://www.epublishing.cz/vr-slevomat, kde vyplníte potřebné údaje. Časopisy Vám budou doručeny poštou, starší čísla Vám přijdou hned na začátku období, v rozmezí cca 2 až 3 týdnů, zbylá aktuální Vám již budou chodit klasicky za daný měsíc. S prvním číslem Vám rovněž přijde dopis, kde budou uvedeny termíny doručení dalších čísel.

vendis

Dobrý den,


je cena včetně poštovného ?


Děkuji.
Extra Publishing

Dobrý den, ano poštovné je zahrnuto v ceně.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru