Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dvě praktické krabice s květinovým designem

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Bára

Dobrý den, kdy zaplatím dopravu, když jsem platila zboží převodem z účtu?

 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Báro,


zde jsou informace k poštovnému, vše naleznete i na těchto stránkách: zaslání kurýrní službou DPD nebo PPL (převodem na účet 670100 – 2203791614/6210 za 100 Kč, nebo dobírkou 140 Kč – není v ceně voucheru). 


Děkujeme a přejeme příjemný den.
PRO POŘÁDEK.CZ

Dobrý den Báro,


zboží máte zaplaceno Slevomatu. V e-shopu www.proporadek.cz si zboží objednáte (nezapomeňte do Poznámky vložit čísla voucherů) a následně Vám zašleme podklady k platbě k úhradě poštovného. Pokud si zvolíte způsob dodání dobírkou, tak zaplatíte 140 Kč při převzetí zásilky. 


Přejeme pohodový den.
Pavel

Zdravím a chtěl bych se zeptat zda jsou krabice složené, jak se postupuje při osobním odběru?Je potřeba telefonická domluva?
 Díky

PRO POŘÁDEK.CZ

Dobrý den,


děkujeme za Váš dotaz. Krabice jsou v rozloženém stavu, pro účely užívání se musí složit. Pro přepravu jsou zalisované ve folii.
Pokud se rozhodnete pro osobní odběr, po obdržení čísla voucheru prosíme udělat objednávku v e-shopu www.proporadek.cz a zadat způsob odběru OSOBNÍ ODBĚR. Následně Vám bude doručen potvrzující e-mail, že si zboží můžete vyzvednout a to v kterýkoliv pracovní den od 13 – 16 hod. 


Přejeme hezký den.
Míla

Dobrý den, lze prosím voucher uplatnit spolu s nákupem dalšího zboží (malé krabice) a zaplatit tak za celou dodávku poštovné 100 Kč – což je sazba uvedená na webu prodejce? Krabice velké by tak byly v objednávce po uvedení čísla voucheru „zdarma“, další zboží dle aktuální ceny obchodu a přičteno poštovné 100 Kč (cenu dalšího zboží a poštovné bych uhradila převodem). Děkuji.

PRO POŘÁDEK.CZ

Dobrý den Mílo,


je to přesně tak, jak píšete. Zvolila jste správný postup :) Cenu krabic ze Slevomatu Vám jen upravíme až po přijetí objednávky. 


Děkujeme za Váš dotaz a zájem o naše zboží.


Hezký zbytek dne.
Andrea

Dobrý den, kolik voucherů můžu uplatnit na jedno poštovné?? Děkuji

PRO POŘÁDEK.CZ

Dobrý den,


můžete uplatnit až 10 voucherů.


Hezký den.
Pavlína K.

Dobrý den,
při nákupu dvou voucherů – 4 ks krabic se platí jaké poštovné? Děkuji

PRO POŘÁDEK.CZ

Dobrý den,


děkujeme za Váš dotaz. Poštovné se s větším počtem voucherů nenavyšuje. Platí stále 100 Kč při platbě předem, 140 Kč při převzetí dobírky anebo zdarma při osobním odběru. 


Mějte pohodový den.
Hana

Dobrý den, nelze krabice vyzvednout i v Praze? S poštovným to není žádná sleva..:-((

PRO POŘÁDEK.CZ

Dobrý den,


litujeme, ale osobní odběr máme pro tuto akci v Ostravě. Se slevou zaplatíte 199 Kč, bez slevy byste zaplatila 298 Kč. Ušetříte tedy 99 Kč. 


Přejeme Vám hezký den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru