Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Silvestrovský pobyt v Paříži – romantický zájezd

3,9 / 5 CK České Kormidlo 201 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
FKSP
Michaela

Dobrý den, mám dotaz zda zakoupený voucher do 18.11 2012 je stále za aktuální cenu 2990kč.Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, ano, je tomu tak.

Jana

S CK, která má takovýto přístup ke svým potencionálním klientům, bych nejela ani na výlet po Praze

Věra

Dobrý večer, vouchery jsem objednala a teprve nyní přečetla diskuzi – opravdu už je obsazeno? Abych věděla zda mám platit!

Slevomat.cz

Dobrý den, kapacita byla již navýšena.

Slevomat.cz

Děkujeme Vám za příspěvky a na všechny dotazy odpovíme.

Děkujeme za pochopení.

Lenka

Vouchery si již neobjednávejte. Z CK mne informovali, že je již zájezd v obou termínech vyprodaný. :(

Slevomat.cz

Dobrý den, kapacita byla již navýšena.

Beáta Rousová

Dobrý den
chtěla bych vědět zda se při prvním termínu taky platí vstupy do památek a to pojištění…děkuji

České kormidlo

Dobrý den,
vstupy do památek se platí v obou termínech, ale je to dobrovolné..... pojištění si sjednejte u pojištovny

Kateřina Velká

Dobrý den,


ráda bych se zeptala kde bude ubytování. Zde v diskuzi píšete hotely F1, ale v nabídce máte napsané: Ubytování na jednu noc v hotelu Etap. Pokud vím, tak je v těchto ubytovacích zařízeních rozdíl. 


Děkuji
České kormidlo

Dobrý den,
z důvodu, že nás bude opravdu hodně bude ubtováví jak v F1 tak v etapech. rozdíl je v tom, že F1 má socialní zařízení společné a etapy na pokoji.

Lenka

Z vlastní zkušenosti – ohňostroj asi nebude z důvodu zákazu (kvůli bezpečnosti), svítí Eiffelovka, ale i to stojí za to. Hromadná doprava sice jezdí, ale nedá se na to spoléhat. V metru se dá sehnat přehled Silvestrovských spojů. Taxíky jsou úplně out, nejde je sehnat. Ideální je si dopředu rezervovat nějaké místo v restauraci (na netu) a dát si šampaňské a něco dobrého, projít se (i když je všude hrozně narváno) a užít si to.

Lukáš Martínek

Dobrý den,
pokud bychom se rozhodli jet, bylo by možné chodit po městě individuálně nebo jen se skupinou? V Paříži už jsme byli několikrát.

České kormidlo

dobrý den,
po domluvě s průvodkyní můžete chodit po městě individualně.

Markéta Černá

Bude letos ohňostroj? Loni nebyl.

České kormidlo

Dopbrý den,
vím, že loni nebyl, ale nevím, jak to bude letos.....

Zuzka

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, jak to bude s věcmi. Budeme si moct na Silvestra ráno dát své věci do autobusu? Předpokládám, že je nebudeme celý den nosit s sebou po památkách.
Děkuji za odpověď.

České kormidlo

ano, věci si můžete nechat v autobuse…

Jana Hornofová

Dobrý den,
také by mě zajímalo, jak to bude se silvestrovskými oslavami u druhého termínu. Zda je možno zůstat po půlnoci ve městě a vracet se individuálně na hotel. Respektive zda je vůbec možné se v noci dostat hromadnou dopravou zpět na hotel. Je nějaký minimální počet účastníků na konání zájezdu?
 Děkuji

České kormidlo

dobrý den, na otázku je zodpovězeno v předešlé otázce… na zájezd je potřeba min 40 osob.

Izz

Dobrý den, kdybych chtěla jet ten druhý turnus zajmalo by mě pár věcí. Jak se od silvestrovských oslav dostanu zpět na hotel jestli nás tam sveze autobus nebo je to na vlastní pěst? a jak ráno 1.1. bude probíhat další prohlídka v kolik bude sraz? Následující návrat zpět do ČR bude taktéž až ve dvě ráno, nebo to bude dřív když už bude po ..oslavách´´? dě­kuji

české kormidlo

tyto dotazy se budou řešit na místě s průvodkyní, ale na hotel po oslavách můžete jet hromadně nebo individualně.

Petra Lehká

Nástup v Plzni je možný u obou termínu?

České kormidlo

ano, nástup z plzně je možný u obou termínů…

Fanda

Dobrý den, mám stejný dotaz jako Petr, když koupim dva vouchery tak jestli bude dvoulůžkoví pokoj a dvě sedadla vedle sebe v autobuse. Předem děkuji za vřelou odpověď

České kormidlo

dobrý den, ano pokud zakoupíte vouchery na jednu osobu budete sedět vedle sebe a budete mít dvoulůžkový pokoj.

Petr

Předpokládám,že přo zakoupení dvou voucherů na osobu,budeme v autobuse sedět spolu a ubytováni také společně ve dvoulůžkovém pokoji,nebo je tomu jinak a musí se vše vyřídit telefonicky? Děkuji,Petr.

České kormidlo

dobrý den,přesně tak, pokud zakoupíte dva vouchery na osobu budete mít v autobuse místa vedle sebe a pokoj budete mít dvoulůžkový.

Radomila Antošová

Dobrý den – hezká nabídka. Zajímá mě ubytování- zda je skutečně v Paříži a zda je dopravně dostupné – třeba metrem. A ještě k rannímu odjezdu z hotelu do centra- v kolik přibližně se bude odjíždět (nemám zájem o honičky -typu odj.v 7h ráno apod). Pokud bychom chtěli chodit po Paříži sami – je to možné? děkuji.Radomila.

České kormidlo

dobrý den,ubytování bude na okraji paříže v hotelech F1. (centrum dostupné hromadnou dopravou).Pokud budete chtít chodit sami,bez průvodce, je to možné. po domluvě.

Martina Hainová

Dobrý den, absolvovala jsem zájezd loni. Překvapil mě (příjemně) klid, s jakým proběhl Silvestr ve městě – o půlnoci se rozsvítila Eiffelovka a tím to končilo. Do deseti minut bylo ticho. Alkohol byl v ulicích zakázán vyhláškou. Odjezd byl hned v jednu ráno. Pro ty, co chtěli strávit klidný Silvestr, byl zájezd ideální. Pro ty, co chtějí hýřit a oslavovat to příliš vhodné není… Výhodou je, že jsou všechna muzea otevřená i na Silvestra. Stánky a občerstvení na Champs Elysée však zavíralo poměrně brzy…

Slevomat.cz

Děkujeme za užitečné informace.

Robert Průcha

Dobrý den. Mě by zajímalo (v případě varianty 2), v kolik hodin a kde bude sraz na odjezd do hotelu? V jakém hotelu bude zajištěné ubytování? Jak je to letos s ohňostrojem – bude 31.12. o půlnoci u Eiffelovy věže nebo bude jinde nebo letos nebude vůbec?

České kormidlo

dobrý den, ubytovábí bude v hotelu F1, silvestrovské oslavy budou u vítězného oblouku.

Alena Holá

Dobrý den, jak to je s ubytováním/od­jezdem ze Silvestra (mluvím ohledně prvního termínu) ? To se nejde spát a hned se odjíždí autobusem zpět do ČR ? Pokud je to tak, tak v kolik cca hodin ?

České kormidlo

dobrý den, do Paříže se odjíždí 29.12. v odpo­ledních hodinách. Po příjezdu do paříže(30.12.) absolvujete prohlídku města a večer jdete na ubytování. Ráno (31.12) uvidíte další památky Paříže a večer se přesunete k Vítěznému oblouku, kde se budou konat silvestrovské oslavy. Po ukončení oslav cca. ve 3:00 odjezd zpět do ČR. v hotelu tedy spíte pouze 1 noc.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru