Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

249 Kč za profesionální keratinové ošetření vlasů v hodnotě 500 Kč. Hloubková regenerace a krásné, rovné i vyživené vlasy již za tři vouchery.

4,8 / 5 Salon Alex Praha - Nové Město  (mapa) 332 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Valentýna Zezulová

Dobrý den,


chtěla jsem se zeptat na co je fáze 40 minut působení keratinu, když distributor ani výrobce jakého koliv keratinu (americký,italský…) tuto fázi v postupu nemá? Myslela jsem, že keratin působí ve fázi zažehlování (to znamená nanést a hlavně zažehlit)? 


Děkuji za odpověď
Anna Neuberová

Keratinem necháváme vlasy před zažehlením 40 min „nasáknout“, ale samozřejmě samotný akt vyrovnání je až se zažehlením.

šárka

Dobrý den, dalo by se u vás rovnou před aplikací keratinu ostříhat? Mám celkem málo vlasů a konečnky hodně polámané, suché a zničené. A vlastně díky tomu bych si i mohla zakoupit 4 vouchery místo 5 :) děkuji

Anna Neuberová

Přesně tak. Za střih Vám bude účtováno 200Kč a následně se nanese a zažehlí keratin.

Jana

Dobrý den,jakou dáváte garanci při již tak velkém počtu objednaných voucherů,že stihnu kupon využít ?Děkuji.

Anna Neuberová

Na využití kuponu je smluvně dána doba 6 měsíců. Našim přáním však je Vám vyhovět v co nejkratším možném termínu.

Irena V

Dobry den,
mam mikado a la Kleopatra, kolik voucheru by mi mohlo stacit? 3?

 Dekuji

Anna Neuberová

Pokud jsou vlasy těsně pod uši a standartní hustoty stačí 3 vouchery. Na hustější vlasy a délku na krk 4 vouchery.

Ela Konečná

Dobry den. Chtela jsem se zeptat, zda mate keratin,ktery se nesmi 3 dny umyt a nebo druhy typ, ktery se muze umyt ihned? Dekuji!

Anna Neuberová

72 hodin po aplikaci se vlasy nemyjí.

Tereza

Dobrý den, chtěla bych si koupit vouchery, ale budu v Praze pouze od 21.8. do 28.8. Bylo by možné mě objednat v tomto uveneném týdnu?
 Děkuji

Anna Neuberová

Ano,v uvedeném termínu Vás objednáme.

Simča

Dobry den, chtela bych vedet, zda kadernice/kader­nici, kteri budou keratinove osetreni vlasu provadet, absolvovali odborne skoleni a maji svuj vlastni certifikat. Dekuji.

Anna Neuberová

Ano,budou Vám k dispozici profesionální a proškolení kadeřníci s praxí i certifikátem.

Daniela

Dobrý den, ráda bych se zeptala na dvě věci: 1. Obsahuje Váš přípravek formaldehyd? 2. Jakou značku používáte? Děkuji předem za odpověď.

Anna Neuberová

Na trhu i v našich možnostech je celá řada BK. Pokud by jste měla nějaké specifické přání,požádám o sdělení přes pevnou linku.

Petra Smetanová

Mám vlnité vlasy střední délky, chtěla bych zlepšit jejich kvalitu, ale ne narovnat.Je to pro mě vhodné?

Anna Neuberová

Po aplikaci BK dojde v průměru o 70–80% k okamžitému vyhlazení a rozvolnění vln na 2 měsíce. Regenerační účinek by se také dostavil,ale ve Vašem případě ,tím spíše pokud máte vlastní vlny pěkné a ne nevzhledné krepaté,bych pokračovala v kvalitní péči tzn.reg. kůry,zábaly.

Iva S.

Dobry den, jak jsem tak koukala mely by mi stacit „jen“ ctyri vouchery. Pokud byste na miste usoudili ze nestaci, lze to nejak doplatit apod? Mam vlasy cca 35 cm nekde kratsi nekde delsi :-) Nebo mam vzit radeji rovnou pet? Vlasy si odbarvuji stale na blond, je tedy potreba pred tim 14dni neodbarvovat a stejne tak po minimalne takovou dobu neodbarvovat? Diky za radu

Anna Neuberová

Pokud jsou Vaše vlasy povětšinou k ramenům a standartní hustoty,odpoví­dající jsou 4 vouchery,pokud by jste měla vlasy byť sestříhané ale k lopatkám , vemte prosím voucherů 5.
Barvení stejně tak odbarvení je nutné provádět až 14 dní po aplikaci BK nebo 14 dní před aplikací BK.

Katka

Není potřeba se bát, dělaly jsme si aplikaci doma s kámoškou a dopadlo to velmi dobře, odborné školení by spočívalo leda tak naučit žehlit vlasy, fenovat a nanášet keratin (to je stejný způsob jako s barvou) :) ale samozřejmě doporučuju radši si zajít někam do salonu, z toho žehlení dost bolí ruce a výsledek je určitě ještě lepší. Formaldehyd co já vím a co jsme si zjistovaly neobsahuje žádný z těch co jsou k dostání. Jde o to že v ČR(asi jako všecko) je keratinová kůra šíleně předražená ale tohle je slušná nabídka, jdu do toho.

Anna Neuberová

Ano,odborná aplikace Vám zaručí přesné nanesení a hlavně důkladné a efektivní zažehlení.

Pavla

Zdá se že tu nikdo neodpovídá, ale pro případ, že by někdo z kadeřnictví odpovídal na dotazy, tak po vyhledání informací o brazilském keratinu mám ještě 2 dotazy: Zda kadeřník absolvoval odborné školení aplikace brazilského keratinu a zda vlastní certifikát.
Jakou značku brazilského keratinu aplikuje na vlasy, zda je bez formaldehydu a zda je povolen k používání v ČR a tím i v celé EU.

Anna Neuberová

Ano,odbornost i povolení jsou podloženy.

Lucka

Dobry den, na aplikaci keratinu jsem byla pred 3 tydny a nic neni videt. Navic pri myti specialnim samponem/susenim se vlasy nehorazne cuchaji a nejdou poradne rozcesat. Je toto normalni? Rada bych vyzkousela keratin od Vas, ale mam obavy, abych nedopadla stejne.

Anna Neuberová

Dopadnete maximálně spokojená. Náš keratin je 100%. Tedy 80% vln i krepatosti je pryč na cca 2měsíce.

Pavla

Dobrý den, na stránkách salonu je uvedená cena za středně dlouhé vlasy 4500,– Kč, což by znamenalo 9 voucherů v hodnotě 500,– Kč. Zde v nabídce ale uvádíte, že na středně dlouhé vlasy jsou potřeba 4 vouchery. Jak to tedy je?

Anna Neuberová

Pokud si zakoupíte aplikaci přes Slevomat , řídíte se cenou zde uvedenou. Jinak bez voucheru můžete přijít také , pak ale platí cena na našich stránkách.

Yvona

dobrý den, já bych se chtěla zeptat, jak dlouho to vydrží??jak narovnané tak lesklé a zdravé. mám zničené a suché konečky žehlením..děkuji:o)

Anna Neuberová

Výdrž minimálně 2měsíce,ale může až 4měsíce,každopádně po cca6 týdnech pozvolné vymývání. Výdrž podpoříte i použitou domácí péčí tzn. kůra a šampon .

Lenka

Chtěla bych se zeptat o jaký druh keratinu jde. Děkuji:-)

Anna Neuberová

Originální Brazilský keratin,čokolá­da,kokos s přídavkem silikonu. Funguje 100%.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru