Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Slušivé tunelové šály i pašmíny pro zimní dny

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Veronika

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda oba typy šálů jsou vhodné pro lidi citlivější, např. mající ekzémy. Nesmím nosit nic z vyloženě umělého materiálu.

Předem děkuji za odpověď

Šperky MONA


Dobrý den, Veroniko,
Pašmíny jsou vyrobeny hlavně z umělého hedvábí, které je v textilním průmyslu velmi rozšířené. Pokud si kupujete trička apod. cca v hodnotě do 500Kč, jedná se o uměle upravené hedvábí, které je vyrobeno ze syntetických a přírodních polymerů. Nemohu hodnotit Vaši alergii, ale myslím, že nošení pašmíny by u Vás nebyl problém. Pokud si zakoupíte voucher na pašmínu, a objevily by se u Vás alergické příznaky, není problém zboží vrátit nebo vyměnit za jiné zboží.

Co se týká tunelových šál (nepletené). Šály jsou vyrobeny ze 100% viskózy. Viskóza se získává z přírodního polymeru – celulózy. Jde tedy o uměle vytvořená vlákna z rostlinného původu. Pokud máte v šatníku nějaký kus obsahující viskózu, tak zde nejspíš také nebude problém. Pokud ale nic takového nenosíte, tak bych Vám koupi nedoporučovala.

Co se týká pletených šál, u těch už bych se obávala. Jsou hebké a měkké, ale je zde mix umělých vláken (protkávané třpytivou nití apod.).

Hezký den
Šperky MONA

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru