Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

299 Kč za DVĚ špičková francouzská vína podávaná v restauracích Michelin. Láhev Sauvignon Chardonnay 2009 a Cabernet Sauvignon Merlot 2009 z vinařství Luc Pirlet se slevou 57 %.

4,4 / 5 K2T Víno Jesenice  (mapa) 385 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Milan

Dobrý den, do kdy je nutné vína vyzvednout? Nejsem z Prahy a cestu tam budu mít až v září.

Honza K2T Víno

Dobrý den Milane,
vína si můžete vyzvednout do 31.10.2011.

Sandra

Dobrý den, předem se omlouvám – jsem absolutní neznalec, který vína rozlišuje akorát na dvě kategorie: chutná/nechutná :) a tak možná někoho pobouřím svou otázkou: Nikde jsem nenašla, zda jsou to vína suchá/polosuchá atd. – mám ráda vína spíše polosuchá/polos­ladká a nevím, zda mám tedy objednávku uskutečnit :) – můžete mi prosím říci do jaké „kategorie“ tato vína patří? Moc děkuji a zdravím

Honza K2T Víno

Dobrý den Sandro,
Vaše rozlišování vín je to jediné správné,neboť ve většině případů si chceme na víně pochutnat a jeho zařazení by nemělo hrát tu nejdůležitější roli, my se snažíme vybírat taková vína, aby především chutnala nám a poté nabízíme zákazníkům to co bychom si sami otevřeli. Prezentovaná vína patří mezi suchá, ale odrůdy z nichž se skládají patří mezi aromatické, tedy rozhodně narazíte na vína více „sušší“, vyzkoušejte. Pěkný večer

Míra

Pierre295: Argumentace Lidlem je k smichu jako argumentace,ze zrovna tato skvela vina prevysuji AOC…samozrejme nektera ano, ale je jich radove mene nez ta, kterym nesaha ani po kolena. 


Vase posledni veta ukazuje, ze vinum zrovna nerozumite, pokud si vybirate podle ceny („Nicméně pánové, tři stovky nejsou zas tak moc, takže zkuste ochutnat a porovnat se svým oblíbeným AOC a pak se pusťte do hádek.“). 


Ja si vybiram radeji podle oblasti, doporuceni, apod. 


Dekuji Honzovi z K2T za dobre pripominky.
Pierre295

Je úžasné jak se to tu hemží znalci vína. Chtěl bych jen upozornit, že Vin de Pay nemusí nutně znamenat horší víno než Apellation – výše oslovení znalci jistě s chutí vyhledávají AOC vína z řetězců LIDL typu Bordeaux a pochutnávají si na této kvalitě. Navíc region Languedoc-Roussillon je specifický tím, že zdejší vinaři svá vína často označují VDP kvůli jednodušší administrativě a kontrolám, nicméně takto označená vína často na soutěžích porážejí mnohá AOC vína ze stejného regionu. Obecně lze říci, že speciálně v tomto regionu je pojem AOC trochu degradovaný. Nicméně pánové, tři stovky nejsou zas tak moc, takže zkuste ochutnat a porovnat se svým oblíbeným AOC a pak se pusťte do hádek.

Míra

Dobrý den,
Přečetl jsem si příspěvky pana Zdeňka a odpovědi a jsem z nich teda zmatený. Nabízíte tzv. třetí řadu (ozn. Jako vyšší), ale vína jsou zařazená (zaškatulkovaná) pouze jako Pays d’Oc, tedy kategorie nad stolními víny. Hovořit o Pays d’Oc jako o špičkových vínech je buď důkaz nevkusu a amatérismu, nebo nechci domýšlet.

Honza K2T Víno

Dobrý den Míro,
nejenom náš trh je zavalen nabídkou vín z celého světa a nabídka převyšuje poptávku a proto naší prioritou je vybrat především dobré víno v poměru cena/kvalita(již jsem zmiňoval), dokázali bychom přivézt kupř. z Francie víno vyšší kategorizace např. AOC a za cenu nižší nežli Vámi opovrhované Vin Pays d’Oc a nabídek nám chodí nespočet, ale chceme nabízet vína, ke kterým se náš zákazník bude vracet. Pokud však chcete nakupovat pouze dle zatřídění uniknou Vám desítky skvělých(ne špičkových) vín třeba jen v kategorii francouzských Vin de Pays či italských D.O.C. případně I.G.T.

Pierre295

Nemáte náhodou slabost i pro padesátiletého chlapa, který by si také rád vzal jen to červené?

Honza K2T Víno

Jelikož se k této věkové kategorii mílovými kroky blížím i Vám rádi vyhovíme a připravíme pouze vína červená.

delkim

Cena je dobrá. Kupte to a pochopíte, jak chutnají ve Francii „běžná“ vína na denní spotřebu. Rozhodně z toho ale nedělejme nějakou špičku mezi fr. víny. Je to pořád „jen“ kategorie Vin de Pays. Tím to nechci nějak hanit, i tato vína jsou špičková.

Zdeněk

Před 4 dny jsem upozornil na rozpor mezi vašimi „špičkovými“ víny a kvalitou, kterou nabízíte. Vzhledem k tomu, že nereagujete a dál uvádíte mnoho lidí v omyl, chtěl bych se vás zeptat, zda toto hodláte napravit, či mě donutíte učinit jiné kroky, aby (nejen) „vinaři“ jako vy nemohli využívat Slevomat jako nástroj svého podivného marketingu?

Slevomat

Dobrý den, Zdeňku. Omlouváme se, Váš komentář nebyl vidět z důvodu naší IT chybky. Nezlobte se a věříme v brzkou odpověď partnera :-)

Slevomat

Zde je Zdeňkův první dotaz, ještě jednou se omlouváme.
Pokud se někdo o francouzská vína jen trochu zajímá ví, že Pays d’Oc (nově IGP) je druhou nejnižsí kvalitou francouzských vín – je jen o stupínek lepší než Vin de Table = stolní víno (nově Vin de France).
Seriózní vinař NIKDY toto víno za ŠPIČKOVÉ neoznačí a budiž toto signálem, že firma K2T se snaží a zoufalý marketing nebo o víně mnoho neví.

Honza K2T Víno

Dobrý den Zdeňku,
jistě máte velký přehled o francouzských vínech a jejich kategorizaci, která je v každé oblasti na rozdíl od našeho třídění odlišná. Stává se často, že si v podobné cenové hladině koupíte víno z Bordeaux v kategorii A.O.C. a naproti tomu víno z Languedocu „jen“ ve Vin de Pays a toto víno vám zachutná více. Nejde jen o „zaškatulkování“ vína, ale najít dobré víno v poměru cena/kvalita a to nám všeobecně Languedoc nabízí zajímavější a cenově přijatelnější kousky. Samozřejmě můžeme se přít o slovíčka, někdo považuje za špičková vína pouze Grand Cru či Premier Cru z Bordeaux, ale tam se nebavíme o víně za 150,– Kč. Řekněme tedy, že tato naše vína jsou pouze „skvělá“:-) Pěkný den

Sarka

dobrý den,
pokud bychom koupili voucherů více, platili bychom pak jen jedno poštovné?
děkuji za odpověď

Honza K2T Víno

Dobrý den Šárko,
odpověď je stejná jako u předchozího dotazu p.Martina.

Martin

Dobrý den,
zajímalo by mě jestli když si koupím více kupónů tak bude poštovné pořád 200Kč

Honza K2T Víno

Dobrý den Martine,
pokud si objednáte více voucherů poštovné zůstane ve výši 200,– Kč.

Kamila

Dobrý den,
bylo by možné si vzít 2 červená vína?
děkuji za odpověď.

Honza

Dobrý den Kamilo,
pro slečny, jež mají v oblibě skvělá červená vína máme slabost a proto si můžete u nás vyzvednout obě vína červená. Pěkný večer Honza K2T Víno

vojta

Dobrý den Niki.
Bohužel vína jsou od rozdílných společností a distribuována z různých míst, proto je nejze zaslat najednou. Vojta K2T víno

Niki

Dobrý den,
máte nabídku dvou francouzských vín a tří jihoamerických vín. Chci se zeptat: Když chci oba „balíčky“, lze jejich odeslání sloučit do jednoho balíku nebo musí být zaslané každé zvlášť? Děkuji za odpověď.

Štěpán

Dobrý den, jsou nabízená vína AOC nebo vin de pays?

Honza

Dobrý den Štěpáne,
nabízená vína jsou sice v kategorizaci vin de pays d´Oc, sám Luc Pirlet uvádí, že hrozny používané k výrobě těchto vín pocházejí z okolí městečka Limoux, toliko jen k upřesnění původu hroznů.

Martin

Souhlasím s Petrem. Nejenom v ČR, ale i kdekoli jinde je možné koupit vína z daného vinařství za ceny o něco levnější než zde po slevě. Dá-li si tedy někdo marži přes 100% na dovezené produkty a pak to prezentuje jako sleva, nepovažuji to za košer.

Honza K2T Víno

Máme vždy radost pokud se setkáme se znalými a zcestovalými milovníky vín, ale nejen vinař Luc Pirlet má několik řad vín a to základní, střední, vyšší a řadu top. Námi prezentovaná vína patří do třetí kategorie, to je jako bych si chtěl koupit Škodovku měl naspořeno na Fabii a žádal Octavii v plné výbavě, přece Škoda jako Škoda…je to košer?

Petr

Dobré odpoledne,
nechci být škarohlíd, ale když si víno vygoogluju, tak hned jeden z prvních odkazů vede do konkurenční vinotéky, kde mají velmi podobnou cenu bez „akce a slev“

Honza

Dobré odpoledne Petře,
škarohlídem nechcete být a já Vás můžu ujistit ani jím nejste:-). Vína, která zde prezentujeme jsou absolutní novinky, v naší nabídce máme jednoodrůdové Chardonnay, Sauvignon, Merlot, Cab.Sauvignon od Luca Pirleta, ale nabízená cuvée jsme dovezli nedávno a přes portál Slevomatu je chceme představit našim zákazníkům a uvést na trh. Příjemný podvečer Honza K2T Víno

Marek

Dobrý den,
chci se zeptat..po aktivaci slevy budete mít dost vín na uspokojení všech voucherů?Jde mi o to,ze jsem objednal vína jako dar a potřebuju je zítra kolem 16h na stopro

Honza K2T Víno

Dobrý den Marku,
vín máme připraveno nejen na zítřek dostatek…na tisícpro:-)

Roman

Dobrý den, bude možné po aktivaci slevy si vyzvednout víno už dnes (4.8.2011) ?

Honza

Dobrý den Romane, pokud bude sleva již aktivována, víno bude připraveno od 15hod. na odběrném místě, Honza K2T Víno

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru