Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

7 ošetření IPL pro úplné odstranění chloupků

Salon Pod Všemi svatými Plzeň  (mapa) 38 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Eliška

Dobrý den,

ráda bych věnovala voucher mamince (horní ret). Měla bych dotaz k čerpání voucheru. V nabídce je uvedeno, že platnost voucheru je 5 měsíců – pokud je ale ošetření celkem 7 a odstup mezi jednotlivými ošetřeními má být 4 – 6 týdnů, vychází mi, že nelze stihnout všechna ošetření dříve než za více jak půl roku.. Navíc v létě již nebude vhodná doba na ošetření.. Co s tím?

Předem děkuji!

Salon PVS

Dobrý den, Eliško,
nemusíte se bát, nutné je uplatnit voucher (tj. uskutečnit první návštěvu) do 30.6.2014. Máte pravdu, že rozestup mezi jednotlivými návštěvami je 4–6 týdnu. V jarním/letním období , popř.během pobytu na slunci je nutná ochrana pleti krémem s faktorem SPF 50. Děkjeme za dotaz

Ivana Míková

Dobrý den, uvažuji o odstranění chloupků z předloktí samozřejmě na obou rukou kolik si mám koupit voucherů prosím a kolikrát je třeba proceduru opakovat? Děkuji moc

Salon PVS

Dobrý den,

budete potřebovat jeden voucher za 1599,– .

Díky a s pozdravem Salon Pod Všemi svatými

Eva Eichlerová

Dobrý den, když bych potřebovala ošetření ipl brady a podbradku, kolik bych zaplatila celkem za 7 ošetření? Pochopila jsem to správně, že zaplatím 499 + 999Kč, za ošetření 7× brady?

Salon PVS

Dobrý den, paní Eichlerová,
pokud chloupky rostou na bradě a mírně zasahují do podbradku, stačí Vám voucher na ošetření brady(tzn. 999,–). Pokud chloupky rostou až ke krku, doporučujeme zakoupit voucher 499,–+999,–. Pokud si nejste jistá, jakou variantu zvolit, můžete nás návštívit v salonu, kde Vám poradíme více. Děkujeme za dotaz.

Iva Šírová

Dobrý den, uvažuji o IPL ošetření lýtek, protože mi chloupky zarůstají. Není to kontraindikace pro toto ošetření? Opravdu ošetření (lýtek) nebolí? Ani trochu?

Salon PVS

Dobrý den, paní Šírová,
zarůstání chloupků není kontraindikací. K Vašemu dalšímu dotazu:
osoby s citlivější kůží můžou cítit mírné štípnutí, samozřejmě ale lze korigovat výkon. Děkujeme za dotaz.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru