Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

2190 Kč za moderní tablet se 7" dotykovým displejem Toshiba Journ. E. Pohodlné spojení se světem s 37% slevou!

3,5 / 5 GIGACOMPUTER Brno  (mapa) 34 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Václav Vogeltanz

Dobrý den,
chtěl bych vědět,zda tablet Toshiba je plně v češtině.Děkuji.

GIGACOMPUTER

Dobré odpoledne, tyto tablety samozřejmě obsahují českou lokalizaci Windows, proto bude vše v naprostém pořádku.

Rostislav Janko

dobrý den, je to ten tablet, co je na Aukru za 1899?
http://aukro.cz/novy-tablet-toshiba-se-zarukou-7-wifi-hdmi-i1737025004.html
Pak totiž nechápu tu Vaši slevu.

Slevomat

Dobry den Rosto,
pokud na to koukam spravne, mate pravdu, jsou to ty same tablety. Ale jak tam pan pise, jsou taky zlevneny z 4,632 Kc na tu nizsi sumu, takze se nam tady zbehly dve akce v jednom dni, na tom snad neni nic spatneho. Krome toho, pokud dobre ctu, na tom Aukru je to prodavano jako pouzite zbozi?
Hezky den,
Slevomat.cz

Radek S

Dobrý den

Je v tom stojánku HDMI výstup, nebo je tento výstup přímo na tebletu. Každý zdroj informační to píše totiž jinak. Jedná se o klasické HDMI nebo o mini HDMI? Díky.

GIGACOMPUTER

Dobrý podvečer, tato fotografie je ilustrativní a není příliš dobře zvolena. Ve stojánku není přítomný žádný HDMI nebo mini HDMI konektor. Jedná se čistě o fixační držák zařízení

David Kaiser

Dobrý večer. Z Vaší odpovědi není jasné, zda má zařízení HDMI nebo ne. Ve videu je o něm zmínka, v textu na Slevomatu ne.

David Kaiser

Koukl jsem na stránky Toshiby a HDMI je dostupné pomocí specielního stojánku. Je možné tento stojánek u Vás zakoupit? A za kolik? Na stránkách jsem ho nenašel. Předem děkuji za odpověď.

Radek S

Já jsem ten stojánek s HDMI nenašel nikde na českém trhu. HDMI je pro mě zásadní u tohoto přístroje. Psal jsem i na gigacomp, zda to dokážou sehnat, ale zatím bez reakce.

David Kaiser

No právě, já bych přístroj za tu cenu bral, pokud by byl za rozumnou cenu sehnatelný i stojánek s HDMI. Ale tady prodejce také neraguje :-(

blanikova

chtela bych se zeptat zda je mozne do tabletu dat cd napriklad s filmem

GIGACOMPUTER

Dobré dopoledne, filmy v těchto formátech – AVI, Mpeg4, 3GP, FLV, WMV můžete sledovat např. přes paměťovou kartu o kapacitě až 32GB. O spoustu hodin zábavy budete mít tedy určitě postaráno;-)

Standa Haken

Osobne bych to nekoupil, kor kdyz je to snad jedina vec na co slevomat neuplatnuje 100 procentni zaruku kvality to mluvi za vsechno

Martin

Jej nekazte jim prodej :D Pobavilo me to video, same super efekty, ale vlastne jsem se o tom tabletu z toho nic nedozvedel :)

Vašek Vencza Brzák

tak tak

Richard Vlček

Dobry den, kde se v případě závady uplatňuje záruka u Vás zakoupeného zboží? Zajímá mě zda-li je možné v authorizovaném servisu Toshiba. Děkuji

GIGACOMPUTER

Dobré ráno, záruku můžete uplatnit samozřejmě u autorizovaného servisního partnera společnosti Toshiba (např. CHG servis), případně vše můžete doručit k nám a kompletně se vám o to postaráme

Marek

Czilczo má úplnou pravdu, na ty recenze se mrkněte. Bohužel se jedná jen o způsob, jak se zbavit neprodejného výrobku. A tahle reakce mě tedy pobavila:
"Spousta uživatelů např. nepotřebuje využívat zbytečnosti v uživatelských účtech, online zjišťování polohy apod., co nabízí Andorid spolu s Googlem.

Czilczo

http://tablety­.heureka.cz/toshi­ba-journe-touch/recenze/
recenze hovoří za vše…

Ondřej

Dobrý den,
že by byl moderní Windows CE 6.0 Pro to se mě moc nezdá,už kvůli kompatibilitě programů, myslím si, že s Win. jsou jen problémy, s Androidem byjste ve slevě tento tablet neměli?

GIGACOMPUTER

Dobrý den Ondro, tyto tablety jsou optimalizované pro použití s Windows a právě díky celkové jednoduchosti jsou tak oblíbené. Spousta uživatelů např. nepotřebuje využívat zbytečnosti v uživatelských účtech, online zjišťování polohy apod., co nabízí Andorid spolu s Googlem.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru