Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

129 Kč za hubnutí řízené počítačem v Centru zdraví v Plzni. Revoluční metoda Electrobodytoning zbaví nadváhy a zpevní každý sval. Sleva 71 %.

Centrum zdraví a krásy Plzeň  (mapa) 760 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Pavlína

Dobrý den.Nejsem z Plzni a ráda bych k Vám jezdila na procedúri z maminkou.Koupili jsme si obě po 10 voucherů a mám dotaz a hlavně doufám,že můžeme jezdit spolu.Děkuji

Centum zdraví

Dobrý den, ano můžete jezdit spolu. Na podrobném průběhu se domluvíte s terapeutkou.

Jana

Omlouvám se, odeslala jsem dotaz nějak neúplný… Chtěla jsem jen vědět, jestli mohu chodit s kamarádkou na procedúru najednou… Díky, je to jen taková malá hloupost, ale zajímalo mě to, protože bych mohla spojit popovídání s hubnutím:-) Díky

Centrum zdraví

Dobrý den, tak to vás musím zklamat, ale spíš ne. Muselo by s to vymyslet, kdyby jste chodily k tomu i na podtlakovou endermologickou lymfatickou masáž nebo na zábaly tak byste mohli přijít najednou a vystřídat se na procedurách. Nejlépe když přijdete a domluvíte se na místě podle toho jaká procedura e pro Vás nejvhodnější. každopádně na EBT nemůžete ležet dvě najednou

Jana

Dobrý den, chtěla jsem se chodit s kamarádkou, tak zda je možné objednat nás obě najednou a jestli budeme někde pohromadě v jedné místnosti? Díky

Verča Rothová

Dobrý den,
mám vysoký krevní tlak a chtěla bych podstoupit vaši proceduru. Je to možné?
Děkuji

Centrum zdraví

Dobrý den, pokud ho máte řádně medikovaný,nebo jen zvýšený není problém. Těšíme se na Vás

Iva

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, zda je možné proceduru podstoupit i v případě, že kojím.
 Děkuji

Centrum zdraví

Dobrý den, naprosto bez problémů. Kojení není žádná kontraindikace

Lucie

Dobrý den,
vidím že je o akci zájem, už je prodáno téměř 400 voucherů. Jaká je pravděpodobnost, že když si vouchery koupím a budu chtít začít chodit ihned, že bude v odpoledních hodinách (po16:00) volno?
 Děkuji

Centrum Zdraví

Dobrý den, tak si to hned zaplaťe a zabukujte si termíny, zatím je volno.

Jana Kopetová

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda na tento přístroj můpže člověk s diabetes melitus 1. typu a se sníženou fcí štítné žlázy (užívání léku eutyrox)?
Děkuji. Janina

Centrum zdraví

Dobrý den, ani jedno onemocnění není kontraindikace. Jen někdy se může stát, že snížená funkce štítné žlázy znesnadňuje ubývání tuku. Ale svaly se zpevní tak jako tak. Kupte si 10 návštěv at dostanete i k tomu ten zábal, trochu vám to upraví metabolismus.

Kateřina

dobrý den ,mám dotaz jako Lenka ,jak často a kolikrát nejlépe přijít ,aby byl vidět nějaký výsledek????děkuji

Centrum zdraví

část vaší odpovědi je nahoře u Lenky a co se týče počtu návštěv, tak odpověd je stejná jako kdyby jste se ptala jak často a jak dlouho je nutné chodit do fitka, čím více tím lépe:-) Když si koupíte 10 voucherů dostanete navíc zeštíhlovací zábala budete mít super výsledky. Ideální je chodit 2–3× týdně.

Lenka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaká časová prodleva musí být mezi jednotlivými aplikacemi? Děkuji.

Centrum zdraví a krásy

Dobrý den, ideální je 2× týdně, můžete chotit i 3×, ale méně než jedenkrát týdně to nemá smysl. Hodně záleží zda chcete zpevnit nebo i zhubnout. Pokud chcete i zhubnout, je ideální na začátku kombinovat se zábaly (americký zábal nebo termo) na urychlení metabolismu. Pokud na stehnech trpíte na celulitidu, tak je super navíc přidat i podtlakovou endermologickou lymfatickou přístrojovou masáž. Ta je nyní pro ty co mají vouchery v akci za 300–350,–Kč podle toho kolik si jich nakoupíte. Nebojte se nic, při první návštěvě Vás naše specialistka o všem bude informovat..

Michaela Trojanová

Dobrý den, v centumu zdraví se dá platit stravenkami Ticket Benefit, lze jími zaplatit i tato sleva?

Centrum zdraví

Dobrý den, naše provozovna ticket benefit přijímá ne všechny služby i produkty, ale tuto akci neplatíte nám, ale slevomatu. Nejlepší bude, když si slevenky pak vyuzijete na jakoukoliv pokračovací službu. Také je možné za ně si koupit vitamíny v našem obchodě nebo dárkový poukaz na služby. Děkujeme za dotaz a těšíme s na Vaší návštěvu.

Děkuji za odpověd IVANA

Dobrý den, mám podobný dotaz . Nechám si aplikace ze předu , po jaké době můžu z duhé strany .A ještě jaké jsou vysledky ,sice jsem viděla foto ,ale čísla jsou .....Nikdy jsem slevy nevyužila ,tak se ptám můžu si koupit víc slev (129 Kč za hubnutí řízené počítačem).Nejsou třeba nějaké podmínky po zdravotní stránce

Věra Bastlová

dobrý den mohla bych když mám na zádech 4titanové hřeby a přez břicho danou do páteře destičku děkuji

Centrum zdraví

Dobrý den, myslím, že to nebude problém, již jsme měli klientku s podobným zdravotním omezením. Pokud by Vám to při terapii vadilo můžete použít procedury na nohy a stehna a břicho vynechat. I tak budete mít super výsledky. Osobně se však domnívám, že je malá pravděpodobnost, že by vám bylo ošetření nepřjemné.

Květa Koryťáková

Dobrý den, mám podobný dotaz jako výše, také jsem nikde přistroj nenašla. A to se vždy zpevňuje jen některá partie, a nebo se těch 16 speciálních elektord rozeskládá po těle a hubne se více partií najednou ? děkuji

Centrum zdraví a krásy

Dobrý den Květo,elektrody se aplikují na více partií najednou ( např.bříško a stehna),ale vždy jen z jedné strany,buď ležíte na břiše nebo na zádech.

Jarda

Dobry den, je nějaký odkaz jak přístroj vypadá/funguje? Mohou Váš salon navštěvovat i muži? Děkuji

Centrum zdraví a krásy

Dobrý den Jardo,náš salon mohou navštěvovat i muži a popis přístroje najdete v nabídce nebo na www.centrumzdravi.org,popřípadě neváhejte a objednejte se k nám na bezplatnou konzultaci.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru