Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

375 Kč za bezbolestnou liposukci bříška a pasu + lymfodrenáž ve studiu Insoza v Havířově. Zeštíhlete až o jednu velikost se slevou 50 %.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Eva Václavová

V nabídce se píše: Pokud si zakoupíte dva vouchery, můžete vedle ošetření bříška a pasu podstoupit i kavitaci stehen, boků a hýždí v celkové délce 85 minut. V diskuzi čtu, že si musím pořídit 3 vouchery. Není to matení spotřebitele?

Slevomat

Dobrý den,

na celkovou kavitaci je nutné zakoupit 3 vouchery a ošetření trvá 75 minut. Na stehna, boky a hýždě jsou potřeba 2 vouchery.

míla

Dobrý den,zakoupila jsem si dva vouchery je na to možné uplatnitnit kavitaci na břicho,pas,stehna a boky nebo musím zakoupit ještě jeden voucher.
Děkuji za odpověď

Slevomat

Dobrý den,

na celkovou kavitaci jsou potřeba 3 vouchery.

Denisa

Dobry den chci se zeptat, když si koupim 3 vouchery mohu je vyuzit i vsechny na bricho + pas?? Myslim tim, ze bych sla 3× jen na to bricho+pas. Dekuji za odpoved

Slevomat

Dobrý den , ano, samozřejmě můžete :-) hezký den

Markéta

Dobrý den, koupila jsem voucher pro mojí mamku, ta má v zádech šrouby.Může podstoupit tuto procedůru? Děkuji

Studio Insoza

Dobry den,je mi lito ale vase maminka nemuze podstoupit kavitaci.Hezky ve­cer

Petra Dvořáková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kolikrát se musí kavitace opakovat, aby byl vidět výsledek.
Děkuji
 Petra

Studio Insoza

Dobry den,vysledek je hned po prvni kavitaci prumer je 2–3cm a pak uz zalezi jen na Vas kolik jich budete chtit podstoupit.Hez­ky vecer

JAREK

Dobrý den,chtěl bych se zeptat jak dlouho tvá jedna procedůra kavitace v ceně jednoho voucheru.Dál píšete že následuje ruční lymfodrenáž a ta trvá jak dlouho a zda jste zdravotník?Dě­kuji J.

Studio Insoza

Dobry den,u bricha jen kavitace trva 15minut a to z toho duvodu ze pristroj je silny a nesmi se na jednu pertii pouzivat dele jak 15min.Nejedna se o klasickou liposukci ale kavitace je liposukce ultrazvukem a k tomu neni treba byt zdravotnik ale je nutne mit certifikat o skoleni a ten samozrejme mame.Hezky vecer.

Ewik

Dobrý den,zajímalo by mě jaký je nejnižší počet kavitací na oblast stehen,boků a hýždí.Děkuji.

Studio Insoza

Dobrý den,u každého je to individuální 2 až 10 kavitací.U nohou ale jsou horší výsledky,ubytek bývá 1–3 cm u bříška máme lepší výsledky a to 1–8cm.

Lenka

Dobrý den,
měla bych zájem o kavitaci břicha a pasu. V koleni mám ale kovový šroub, je to problém, nebo se kavitace nesmí provádět pouze pokud je kovová náhrada v místě plánované kavitace? předem díky za odpověď

Studio Insoza

Dobrý den,je mi líto ale u Vás nejde provest kavitace.

STUDIO INSOZA

Dobrý den,
1 voucher plati na břicho + pas
2 vouchery stehna,boky a hýždě
3 vouchery bricho,pas,st­ehna,boky a hýždě

Zuza

Dobrý den, při zakoupení 2 voucherů je ošetření pouze stehen, boků a hýždí tzn. bez břicha a pasu? Pak tedy původní cena tohoto ošetření je 1000,– po slevě pak 750,– takže pouze 25% sleva oproti 50% slevě při ošetření pouze břicha a pasu. Díky za odpověď

Studio Insoza

Dobrý den,ano máte pravdu ale tato akce je na břicho a pas a to je 50% sleva.Stehna,boky a hýždě je tu jen navic protože některé zákaznice mají o toto zájem.Přeji hezký večer.

ter

dobrý den,
kdybych chtěla břicho hýždě stehna a boky kolik kuponu si musím koupit? 2 nebo 3?
a je možno toto vše udělat během jedné návštěvy nebo je lepší je rozdělit?

Studio Insoza

Dobrý den,
ne celkovou kavitaci je potřeba 3 vouchery a provádíme jí během jedné návštěvy.
Přeji hezký večer

Péťa

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, zda akce „při zakoupení dvou voucherů ošetření stehen, boků a hýždí“ – toto nahrazuje 2× ošetření bříška jedním ošetřením stehen, boků a hýždí, nebo jde o ošetření navíc?
Předem děkuji.

Sabina Rohrerová

právě jsem se objednávala na kavitaci. mám zakoupené 2 vouchery a měla jsem na výběr – buďto stehny boky hýždě nebo pas břicho. takže pokud byste chtěla oboje, tak postačí 3 vouchery. je to špatně specifikováno ale i tak si myslím že je to velmi dobrá nabídka.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru