Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

179 Kč za 2× pizzu, pastu, gnocchi nebo rizoto a 2 sklenky vína v pizzerii Cubito. Libovolná kombinace jídel, nekuřácká restaurace a sleva až 52 %.

Pizzerie Le Verdon & Restarurace Havana Praha - Vršovice  (mapa) 718 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Terka

Dobrý den, je možná kombinace např. jedny těstoviny a jedna pizza?

Naďa

Tak pokud někdo položí stejný dotaz xkrát, místo toho, aby si přečetl celou diskusi, uznání trpělivosti je zcela na místě.
My jsme si již dnes pochutnali (díky chybnému datu na webu jsem udělala v noci rezervaci již na dnes a pan jednatel nám vyšel vstříc), dali jsme si dobré těstoviny a pizzu, vínko chutné, příjemná obsluha a parkování 5 metrů od zahrádky.

Mirek

Já na rozdíl od jiných diskutujících pana majitele neobdivuji, že má svatou trpělivost. To je přece normální a v pořádku, když trpělivě odpovídá na otázky a připomínky svých potenciálních hostů. Tak se chová každý profesionál. Je-li podnět slušný, je třeba slušně odpovědět. Staří obchodníci říkali, že zákazník má vždycky pravdu a věděli proč. To, co jednomu diskutujícímu připadá jako hloupost, pro jiného má svoji důležitost.

Tina Jandova

Výměna se píše s Y !!!!!!!!

Tina Jandova

Výměna se píše s Y !!!!!!!!

Tina Jandova

Výměna se píše s Y !!!!!!!!

Tina

A i nealko si dokoupím a to je rodičák jen 7.600kč , tak nechápu , že zaměstnaní lidé tolik řeší výměnu nápojů !!!!! No , ještě si pamatuji , co lidé dokaží … běhávala jsem taky po place !!!! Chjooo a lidé jsou čím dál horší !!!!

Cubito

Pro Tinu přidáme ještě 2× nealko zdarma :-):-)

Tina

Také souhlasím :-) Je to děs . Cena je super a nealko si každý snad může dokoupit a udělat trošku kšeft , když už jsou dvě jídla a vína za hubičku . Komu se to nelíbí , at jde do fastu . Bydlím v ulici 28.pluku . Nyní jsem na mateřské , tak už tolik restaurace „nevymetám“ , ale Cubito i Havanu vřele DOPORUČUJI !!! Byla jsem tam vždy spokojená !!!!!! Také jsem si vouchery koupila a i když stále ještě kojím , tak si ráda sklenku dám neb si myslím , že si jí zasloužím a těším se !!! P.S : A to neznamená , že jsem násoska , ale 15 měsíců kojení si zaslouží trochu oslavy :-D

Kačka

Naprosto souhlasím s T., pan majitel má svatou trpělivost, já už bych některé diskutující poslala do patřičných míst :-)) Jinak se také těším na návštěvu :-)

T.

Obdivuju trpělivost majitele,že má sílu odpovídat na otázky zda je možnost vyměnit alko za nealko..LIDI ČTĚTE DISKUZI…

Mirek Vála

…Dobrý den,dá se jídlo vzít s sebou???Dvě sklenky vína bych reději vyměnil za nealko,je tady ta možnost??

Cubito

Dobrý den, jídlo se samozřejmě dá vzít s sebou, jak jsem již v diskuzi zmiňoval. Než se Vám vše uvaří a upeče, můžete si víno vychutnat na baru:-)

Kačka

Fakt nechápu tuhle diskuzi, když nepijete víno, tak si dejte něco jiného a nebo si kupte jinde slevu na pizzu bez nápoje, je jich poměrně dost. Chováte se jako socky, místo aby jste byli rádi za takovou skvělou nabídku. Já kupuji všemi deseti a za nealko si připlatím a nemám s tím problém :-)

Cubito

Kačko, děkuji moc za příspěvek a těšíme se:-)

Michaela Ťuťu-ňuňu Jedlickova

tak ja to nechapu u tehotnych a deti vimenite vino za nealko ale mi kteri tehotny nejsme ale alkohol nepijeme ci nam vino proste nechutna mame smulu? takze za nealko ho nevimenite a co takhle treba za pivo to uz by slo?

Cubito

Dobrý den Michaelo Tuťu…, je to přesně tak, u dětí a nastávajících maminek víno vyměníme, ostatní mají možnost objednat si (a samozřejmě zaplatit) z našeho nápojového lístku cokoliv jiného.

Dvořák

V čem spočívá „částečně nekuřácká“ restaurace? Doufám, že to není tak, že u jednoho stolku se kouří a u vedlejšího nikoliv.

Cubito

Dobrý den, částečně nekuřácká restaurace spočívá v tom, že v době podávání obědů do 14 hodin se v restauraci nekouří, odpoledne se nekouří pouze u stolu, který je u dětského koutku naproti baru (u baru nejsou místa k sezení..). Máme dost výkonou vzduchotechniku, takže kouření není problém.

Ota

Dobrý den,
dostanu se do restaurace a následně na WC na inv.vozíku?
 Ota

Cubito

Dobrý den Oto, do restaurace i na WC se na invalidním vozíku dostanete.

Naďa

ja tedy asi bydlim a stravuji se v jine praze,nez nekteri prispevovatele. Dve jidla za 1OO kc? Klobaska na stojaka na vystavisti? Vcera jsme byli na obede v pizzerii na zizkove,jedny testoviny 140 kc,druhe 138 kc. Ohledne vymeny piti,jednou je to koncipovane takto,bud to beru nebo necham lezet. Ja koupila i presto,ze jedno vino nevyuzijeme. Pro pripadne oponenty,nejsem v zadnem vztahu k restauraci,ma voucherova navsteva bude prvni.

Cubito

Díky:-)

Jana

Dobrý den, nabídku restaurace jsme již využili přes jiný portál. Taktéž byla nabízena pizza a tuším i pití (kvalitu ač nerada, ale přesto zhodnotím a to průměrná). Taktéž byla prezentována zahrádka a dětský koutek. Po příchodu nám bylo sděleno, že zahrádka a dětský venkovní koutek patří vedlejší restauraci, která sousedí s pizzerií. Takže jsme seděli vevnitř u toho "dětského koutku velikosti 1mx1m. Jak to tedy je nyní?

Cubito

Dobrý den Jano, podobnou akci jsme dělali v zimě tohoto roku od února do dubna. Zahrádka v tomto období zcela jistě prezentována nebyla, otevírali jsme jí až v druhé polovině dubna. V Cubitu je malý dětský koutek, který pojme 2 – 3 děti tak, jak je vidět na našich fotografiích. Cubito má nyní i vlastní předzahrádku pro 10 osob. Velká zahrada s velkým dětským hřištěm patří k naší sousedící restauraci Havana, kde si pak případně můžete vychutnat šálek dobrě italské kávy. Tato nabídka je platná pouze pro pizzerii Cubito. Co se týká kvality – škoda, že jste neřešila věc hned na místě, rád bych s Vámi o tom podiskutoval.­. Děkuji

Lukáš

Dobrý den jak je veliká pizza na kterou se vztahuje tato nabídka.

Cubito

Dobrý den, děláme jen jeden rozměr pizzy – 32 – 33 cm.

Eva Rosnička

Vypravili bychom se i s dětmi (takže 2 vouchery), ale jsme s manželem oba abstinenti, s vínem si to holt také nedáme. Škoda, příště zvažte sestavení standartní nabídky trochu jinak.

Cubito

Tak snad někdy příště.. Děkuji.

Ondřej Čermák

Dobrý den, bylo by možné udělat výjimku u kojících žen a vyměnit též víno za nealko? Dále by mě zajímalo, zda je možné udělat výjimku u jaterního onemocnění, které vylučuje alkohol. Budete požadovat potvrzení od lékaře a praktickou ukázku kojení?

Cubito

Pro kojící ženy a jaterní onemocnění můžeme také udělat výjimku. Praktickou ukázku kojení a potvrzení od lékaře potřebovat nebudeme.

Robin

Já bych zvážil to potvrzení od lékaře, jinak se u vás může vyskytnout hodně nemocných. ;-))

Lenka

Podáváte k jídlu ochotně sklenici vodovody?

Cubito

Dobrý den Lenko, sklenici vodovody nepodáváme.

Lenka

Tak to bohužel není nabídka, kterou bychom chtěli využít, ačkoli jsme o tom uvažovali. Možná by bylo dobré pouvažovat o koncepci podniku a o tom, co si mnozí dnešní zákazníci přejí. Uvítali bychom kvalitní džus, s možností dolít si ho dle chuti vodovodou. Největší plus mají restaurace, kde je konvička s vodou na stole naprostou samozřejmostí. Tak snad někdy příště.

Lukáš

Dobrý den, proč nechcete vyměnit víno za nealko popř. pivo i u ostatních? chápu, že je nabídka takto postavená, ale já zkrátka víno rád nemám a nevyužít nabídku jen kvůli vínu mi přijde škoda.
Navíc předpokládám, že víno vyjde dráž než nealko či pivo…

Cubito

Dobrý den Lukáši, je to tak, jak říkáte – nabídka je takto postavená a rozhodli jsme se udělat výjimku pouze dětem a těhotným ženám. Vezměte s sebou někoho, kdo má víno rád a 2 skleničky určitě zvládne a Vy si můžete dát třeba pivo:-) Děkujeme za pochopení.

Lukáš

No bohužel, ani přítelkyně na víno není. nedá se nic dělat. každopádně díky za odpověď

oliva

U řidičů výjimku s alkoholem neděláte? ;)

Cubito

Řidičům dáme víno s sebou:-)

oliva

opravdu? V jakém obale? :)

Martin

Dobrý den, jak dlouho tento poukaz platí? do kdy jej musíme použít? Díky za odpověď..

Cubito

Dobrý den, poukaz platí do 29.1.2012, jak je uvedeno v detailech akce.. Času dost:-)

Šárka Dolanská

Pizzerie je výborná, již jsme udělali zkušenost, ale musím opravit tvrzení, že se dá okolo skvěle zaparkovat.. Modré zóny jsou tam všude a my vždy parkovali v podzemní garáži v Edenu – cca 10 minut pěšky..

Lucka

Modré zóny na Praze 10 nejsou, bydlím v této ulici:-) ale parkují zde z okolní Prahy 2, kde jsou, takže někdy to parkování je opravdu problém. Hlavně navečer, doporučuju přinejhoršim taky eden, ani ne 5 minut pěšky…

Cubito

Rezidentní parkovací (tvz. „modré“) zóny na Praze 10 opravdu nejsou, navečer bývá plněji, ale zatím jsem pokaždé zaparkoval. A Eden je skutečně do 5 minut pěšky..

Adéla

taky bydlím přímo u restaurace – modré zóny fakt nejsou, parkování o víkendu v pohodě, ve všední den horší, ale pořád to jde, dokud jsou prázdniny. od září večer nezaparkujete :-))))

Jiřina

Dobrý den.
Chtěla bych se zeptat, zda je možné vyměnit skleničku vína za něco nealko, jsem těhotná a víno teď opravdu nee :(

Cubito

U těhotných žen také výjimku uděláme.

Jana 'Jenny' Gielen Hladka

Zajimalo by me, jestli byste udelali vyjimku take u tehotnych zen… Proto muj dotaz: je mozne misto vina obdrzeti nealko u tehotnych? Jedna se vlastne take o dite :-)

Cubito

U těhotných žen také výjimku uděláme..
Díky

Alena

A ještě otázka, zda se dá před Vaší pizzerií bez problému zaparkovat – myslím, jestli není u Vás modrá zóna.
S pozdravem

Cubito

Modrá zóna u nás zatím není, parkování je celkem bezproblémové buď přímo před restaurací nebo v okolních uličkách.

Alena

Dobrý den,
ráda bych se zeptala také na možnost vyměnit víno za nealko, jelikož bychom přišli i s dětmi, láká nás dětský koutek…
Děkuji za odpověď

Cubito

Dobrý den, víno za nealko pro děti výjimečně vyměníme.

Alena

Děkuji za vstřícnost, už se k Vám těšíme.

Miloš Procházka

Je možné víno vyměnit za nealko?

Cubito

Pouze u dětí uděláme výjimku. Díky

Miloš Procházka

takže abstinenti a těhotné ženy maj smůlu… No nic, tak někdy příště :)

hmm

milosi jak jsem psala vyse taky me to odrauje kort at me nerikej ze je dzus vyjde draz jak vino aspon je teda videt jaky druh vina tam rozlevaji pac prece dzus nemuze byt drazsi nez vino

Michaela

dobré ráno, zajímalo by mne zda je možné využít tuhle nabídku i na jídlo sebou (přirozeně bez vína)díky za odpoved

Cubito

Dobrý den, na jídlo s sebou je možné nabídku využít.

AL

je mozne misto vina pivo?

musim si ryonout, dve jidla bez piti byvaji okolo 100 az 120, tohle je drazsi:-(

Pavlína

ja nevim, kam chodite jist, ale bydlim v meste cca 30km od prahy a mala pizza tu stoji bezne 130,– jen tak pro predstavu… tohle je slusna nabidka…

Pavel

V závodce možná :-) Neznám kvalitní pizzerku, kde by měli pizzu, nebo těstoviny pod 100,–/kus

hmm

pavel tak to vas lituji takovych pizzerek je ocela ost kde kvalitni pizzu koupite o 100kc jen to chce hledat a vzdy se neco peknho a levnyho sezene …

Lenka

Je možné vyměnit víno za 100 % džus?

Cubito

Pouze u dětí uděláme výjimku. Díky

hmm

hmm skoda toto me trochu orazuje ja treba vino nepiju a myslim si ze dat 170 kc za 2 pizzy kyz to budu mit bez piti docela dost kdyz porovnam nabitky s jinych slevovch serveru kde se a vzdy na nejakym sehnat 2 pizzy za 99kc apod nemluvne o tom ze poku nepouzivate nejlevnejsi vino s obchodaku tak ten dzus by vas mel vyjit levneji nez vino ..

Naďa

Jupí, konečně těstoviny a volný výběr! Koupeno :-)

Cubito

Díky:-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru