Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

899 Kč za okružní jízdu starou Prahou s veteránem až PRO ČTYŘI OSOBY! Nechte se svézt vozem Škoda Felicia Cabrio z roku 1960 se slevou 50 %.

4,8 / 5 jtours.cz Praha  (mapa) 23 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Kateřina Jarošová

Přidávám se k těm, co byly z jízdy s p. Dobrým nadšeni! Měli jsme ho na svatbě a na jízdu po Praze se nedá zapomenout – navíc super foto. :-) Doporučuji!

Majda

Dobry den, rada bych se zeptala, jak muzete vzit 1+4 osoby, kdyz v technickem prukazu jsou pouze 2+2 nouzova mista? Dekuji.

Jaja

A dale jsem se chtela zeptat, kapacitu pisete 4 osoby, jedno z toho je vas ridic, takze se svezou 3 pasazeri, je to tak:-)?

Jaroslav Dobrý

Do auta se vejde řidič a čtyři osoby,takže žádný strach.

Jaja

Dobry den, rada bych se zeptala, jestli je mozne zajistit vyklad v anglickem jazyce a pokud ano, za jaky priplatek. Dekuji

Jaroslav Dobrý

Výklad v anglickém jazyce je naprostou samozřejmostí a rozhodně není za příplatek.Moc se těšíme,až to sami poznáte.Jaros­lav Dobrý

Michaela Ťuťu-ňuňu Jedlickova

Tomas Michalek no tak ja nevim zda jsem blba ale u prasny brany jsem taky nekolikrat narazila na auta co na sobe meli 1000 nevim jak je jejich projizdka dloouha tad opravdu se o todle se nezajimam ale co vidim tomu taky verim nechci nekoho poskodit ci tak ale jelikoz chodim casto do paladia a casto okolo aut prochazim a muzu opravdu potvrdit ze toto jsme tam tez parkrat zahledla a verte ze nejsem zadnej skodolibej a naopak tuto vyjistku lidem velmi preji a at si ji uzijou bohuzel se ale pani ci slecny markety musim zastat

Jaroslav Dobrý

Vážení.Jezdím se Škodou Felicií u prašné brány a rád bych Vám sdělil,že jsme NIKDY!!! neměli ceny projížděk za 1.000,–.Jak před třemi měsíci,tak dnes,tak zítra,tak za tři měsíce byla,je a bude cena naprosto stejná,jak jsem již v těchto komentářích uvedl a jakou mají všechny auta pana Z. na Malém náměstí,i v Mos­tecké ulici.A to naprosto transparentně!1­.200,– za jízdu bez Pražského hradu a 1.500,– s Pražským hradem a to na 40 minut.Kdokoliv by o tom chtěl pochybovat,rád se s ním sejdu přímo u Prašné brány,nebo mu zašlu fotografie aut s ceníkem.Byl bych velice rád,kdyby tato na první pohled trapná konkurenční akce skončila a přestala nás poškozovat.S díky Jaroslav Dobrý

Tomas Michalek

Připojuji svůj komentář k této diskuzi, protože paní nebo slečna Markéta asi nikomu a nic nepřeje, zřejmě ji něco trápí. Jsem řidič z Malého náměstí a jezdím autem Škoda 430 z roku 1934. Všichni řidiči, včetně mě, ještě cenu 900 Kč za hodinu s Pražským hradem nedali. Naše ceny jsou 2000 Kč za hodinu a slevu občas poskytneme, ale ne 1100 Kč. Maximálně dáme slevu 500Kč z 2000 Kč. Jinak na všech vozech najdete cenu 1500 Kč za 40 minut jízdy s Pražským hradem.

Jana

Dobrý večer,
chtěla bych se zeptat je možné vést v autě dítě – 2 roky, které musí sedět v autosedačce?
Děkuji za odpověď.

Jaroslav Dobrý

Dobrý večer.
Děti –2 roky pochopitelně běžně vozíme.Ale jelikož je auto bez pásů,tak se sedačka nedá nikam upoutat a děti vždy sedí mezi rodiči,nebo jim na klíně

Markéta

Já mám zkušenost bohužel jinou. Na Malém náměstí mi řidiči bez problému cenu 900,– Kč za hodinu jízdy včetně Pražského hradu potvrdili a můžu si vybrat z asi 8 přistavených vozidel z 30-tých let. Felicie jakou máte i vy stojí např. v Mostecké ulici a na ceduli má cenu 800,– Kč a hodinu jízdy tak nevím o jakých mylných informacích píšete, toto je skutečnost. A neodpověděli jste mi na mou druhou otázku: Jaký rozdíl je mezi vyhlídkovou jízdou s vámí po slevě 50% v ceně 899 Kč a vyhlídkovou jízdou historickým centrem města s veteránem z 30-tých let, která je nabízena na Malém náměstí v Praze 1 za stejnou cenu.

Slevomat

Dobrý den.
Pokud má člověk téměř nadpřirozené komunikační schopnosti, může téměř ve všech obchodech či službách dostat menší slevu. Ale ceník je zde: www.jtours.cz a my jsme rádi, že můžete všem nabídnout tento nevšední zážitek za takovou cenu ;-
 )

dara

mam stejnou zkušenost, jela jsem za 800, nepřijde mi to fér nabídka. takže nedoporučuji a divím, že to vůbec někdo si dovolí nabídnout!

Jaroslav Dobrý

Vám jsem již odpověděl předchozí odpovědí.A pevně doufám,že jste si jízdu užila.

Markéta

Promiňte mám dotaz: Vyhlídkovou jízdu u Prašné brány v Praze 1 běžně nabízíte za 1000,– Kč, když jsem požádala o slevu na místě jela jsem s vámi i za těch zde nabízených 900,– Kč a na hodinu!!! Dnes jsem si cenu za vaší službu opět ověřila a je to jak píši. A druhý dotaz: Jaký rozdíl je mezi vyhlídkovou jízdou s vámí po slevě 50% v ceně 899 Kč a vyhlídkovou jízdou historickým centrem města s veteránem z 30-tých let, která je nabízena na Malém náměstí v Praze 1 v ceně 900 Kč?
Děkuji za odpověď

Jaroslav Dobrý

Dobrý den.Musím trochu uvést na pravou míru všechny Vaše mylné informace o cenách.Tak zaprvé,ceny u Prašné brány,ale i na Malém náměstí,jsou jednotné a to 1.200,– za jízdu bez Pražského hradu a 1.500,– s Pražským hradem a to za jízdu trvající 40 MINUT!Jak je ostatně uvedeno na ceníku přímo na autě.To,že jste dostala slevu pro Vás snad může být jen dobře.Jsme smluvní přeprava a občas míváme zákazníky,kteří by se rádi svezli,ale za nižší cenu a i těm pochopitelně můžeme vyjít vstříc.Rád bych Vás teď odkázal na naše webová stránky,kde se dozvíte,že pronájem auta na 1 HODINU stojí 1.800,–.A taká Vás odkážu na webové stránky firmy 3veteráni (www.3veterani.cz),která má auta na Malém náměstí a ta nabízí pronájem auta na 1 HODINU za 2.000,– a to i proto,že jejich auta jsou přece jen starší.Chtěl bych Vás tímto požádat,aby jste nezveřejňovala mylné informace o našem produktu,vrhá to špatné světlo na všechna historická auta.Děkuji a s pozdravem Jaroslav Dobrý.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru