Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dokonale hladké tělo s revoluční epilací E‑light

Kosmetic Studio Weissmi Brno  (mapa) 256 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Iva

Dobrý den,
je uvedeno omezení na 10 voucherů, je to jen na nákup nebo u Vás 1 osoba nemůže užít víc než 10 voucherů (chtěla bych vouchery jako dárek)

Kosmetic studio Weissmi

Dobrý den,u nás můžete využít tolik voucherů,kolik bude zapotřebí.
Hezký den

Kosmetic studio Weissmi

Dobrý den. Na jednu návštěvu 1× voucher. Nevím, kde jste byla na ošetření, ale v našem studiu je s klientem při první návštěvě vždy provedena podrobná konzultace možných kontraindikací, zdravotního stavu, vždy se ptáme na léky či doplňky stravy, které v současné době klient užívá. Takže netuším podle jedné věty, co může být u Vás za problém. Hezký den.

Alice Kameníková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kolik voucherů bych potřebovala na epilaci brady. Jsem po 12 IPL epilacích, chloupky mi stále rostou, možná i více než před tím.Děkuji za odpověď

Martina

Dobrý deň, keby som chcela ošetrenie intímnych partii, stačí zakúpiť 3 vouchery, alebo to je len na jednu návštevu a na ďalšie návštevy by bolo potreba kupovať zase ďalšie?
Ďakujem

Kosmetic studio Weissmi

Dobrý den,jedno ošetření intimních partíí odpovídá 3 voucherům.Do­poručuje se 4 až 6 ošetření dle fyziologickému růstu chloupků.
Hezký večer

...

Je pravda, že mezi ošetřeními se vybraná partie nemůže holit?

Kosmetic studio Weissmi

Dobrý večer,není pravda,právě holení je doporučeno,chloupky by se neměly vyškubávat epilátorem nebo pinzetou.Před ošetřením by měly být 1 až 3 mm dlouhé,po ošetření možnost opět holení do doby než vypadají samy.
Hezký večer

Radka

Dobrý den, když zakoupím vouchery na všech 4–6 doporučených návštěv, určitě je nestihnu využít do konce doby platnosti voucheru, když jsou přestávky mezi jednotlivými ošetřeními nutné 4–6 týdnů. Nemůže se stát, že by propadly?

Kosmetic studio Weissmi

Dobrý den,určitě ne,důležité je, objednat se do konce doby platnosti voucheru,po první návštěvě obdržíte u nás ve studiu permanentku s dalšími termíny k ošetření.
Přeji hezký večer

Denisa

Dobrý den, lze voucher využít i na jinou oblast než uvádíte? Děkuji za odpověď

Kosmetic studio Weissmi

Dobrý den,voucher lze využít na jakoukoli partii na celém těle.
Hezkou neděli

Kosmetic studio Weissmi

Dobrý den, první návštěva 30% a celý cyklus 90%, tzn., že je doporučeno více návštěv :) Počet návštěv je individuální, někdo má chloupků více a po celém těle, někdo méně a jen na některých partiích. Na našich stránkách jsou fotografie z průběhu ošetření zad, můžete se podívat. Hezký den.

Kristina Kovářová

Dobrý večer,
chtěla bych vědět kolik je nutný prodělat cyklů pro úspěšné zbavení se chloupků? Píšete, že první návštěva je na 30% a celý cyklus na 90% – to budou tedy 3 návštěvy :-) ? Děkuji

Katka

Dobrý den,do tohoto studia chodíme na různé procedury s kamarádkami i skoro celá rodina,jsme moc spokojeni s personálem,taky s výsledky.S ka­marádkou jsme se pozastavily nad problémem Petry,obě si nedovedeme dost dobře představit,že by studio tento problem po 5 neúspěšných návštěvách neřešilo.Proč píšete něco takového právě zde a neřešíte problém přímo ve studiu,kde jsou ke všemu velice vstřícní.Chyba bude zřejmě ve Vás.My jsme s výsledky spokojeny,Zdravíme do studia Katka

Jana

Dobrý den, pokud vím, tak tyhle metody nefungují úplně na všechny. Co když k vám 5× přijdu a výsledek nebude žádný, tak jako píše Petra?

Kosmetic studio Weissmi

Dobrý den. Podle informací z klientské karty paní Petry jsme zjistili, že se paní na tři z pěti návštěv nedostavila bez omluvy, bohužel návštěvy propadly, proto tahle odezva. 100% klientek je spokejeno. Hezký den.

Katka

Dobrý večer,měla bych dotaz,byla jsem u vás na podpaží,já jsem moc spokojená,chloupky vypadaly,chtěla bych horní ret a bradu,budou stačit taky 3 nebo 4 pokazy?děkuji

Kosmetic studio Weissmi

Dobrý den, stačí 3. Hezký den.

Kosmetic studio Weissmi

Dobrý den, Petro, Vaši nespokojenost těžko konkrétně posoudit v této diskuzi, neznáme Vaše jméno, nevidíme Vaše paže… Kdykoliv můžete přijít na konzultaci do našeho studia. Hezký den

Petra

Zdravím, já jsem velice nespokojená byla jsem u Vás 5 krát vždy cca po měsíci teď je to 2,5 měsíce po poslední návštěvě a paže mám jako bych u Vás nikdy nebyla. Rozhodně chlupů nemám měně ani světlejší a ani nerostou pomaleji. Zaplatila jsem Vám peníze a výsledek nulový. Zajímalo by mě kde se tedy stala chyba?

Eva

dobrý den, je prosím nějaký rozdíl mezi E-light a IPL?

Kosmetic studio Weissmi

Dobrý den, Evo, nejmodernější technologie vyvinuly spojení zvané E-light, které kombinuje IPL (intenzivní pulsní světlo) s radiofrekvencí (RF). V tuto chvíli nejjistější klinicky ověřená metoda, jak se trvale zbavit nežádoucího ochlupení a to rychle a bezbolestně. Princip ošetření spočívá v tom, že paprsek intenzivního světla je pigmentem chloupku (jeho dutou částí) veden ke kořínku (folikulu) a ten zničí. Organismus není nijak poškozen a světelné paprsky nemají žádné vedlejší či nežádoucí účinky. Epilace prostřednictvím E-light jsou naprosto bezbolestné a několikanásobně účinnější, než pouze s klasickým IPL.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru