Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Online kurzy angličtiny s mezinárodním certifikátem

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Petra

Dobrý den,když mi ve Vašem testu vyšla úroveň intermediate,na jakou dobu je nejlepší,zvolit si kurz?Chápu to správně,že 36měsíců je komplet od začátku pro začátečníky a čím je člověk pokročilejší, volí kratší dobu kurzu???Děkuji

BLC4u

Dobrý den,

chápete to správně. Pokud Vám vyšla úroveň Intermediate, můžete si zakoupit 12 (2 úrovně) nebo 18 měsíční (3 úrovně) kurz. Tým pádem budete moci studovat buď to úroveň Intermediate a poté nejvyšší Higher Intermediate, nebo v případě 18 měsíčního kurzu začnete ještě o úroveň níže – Lower Intermediate – a postupně se propracujete k nejvyšší úrovni.

Petra

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat jak jsou ve vašem kurzu rozděleny úrovně? Potřebovala bych kurz s úrovní B2. Nabízí tuto možnost Váš kurz? Děkuji.

BLC4u

Dobrý den,

úrovně kurzu jsou rozděleny od nejnižší úrovně Basic (A1-A2) po nejvyšší úroveň Higher Intermediate (B2).
V případě zájmu o studium pouze úrovně B2, doporučujeme zakoupit 6 měsíční kurz a zvolit si úroveň Higher Intermediate.

Pokud byste ale měla zájem si také zopakovat učivo, můžete si zakoupit 12 měsíční kurz. Můžete pak začít nižší úrovni Intermediate a po její ukončení přejít na úroveň Higher Intermediate.

Ladislav

Dobrý den, rád bych se dotázal, jakým způsobem probíhá konverzace? Předem děkuji za odpověď

BLC4u

Dobrý den,

Konverzace je myšlena jako část „Speaking“. Nejedná se tedy o klasickou konverzaci mezi studentem a lektorem (konverzace s rodilým mluvčím jsou za příplatek – ceník můžete najít na naší stránce).
V této části Speaking, se nachází vždy gramatika k dané témě, kterou můžete denně zažít (např. ptáte se na cestu, návštěva doktora, nakupování) a poté na konci vzorový dialog. Učíte se tedy a procvičujete si konverzaci v anglickém jazyku, pro situace které se Vám můžou kdykoliv přihodit např. na dovolené nebo kdekoliv v zahraničí.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru