Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Roční online kurz angličtiny pro všechny úrovně

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Jana Šoukalová

Dobry den,
zajimalo by me,zda budu psat vstupni test.
Pokud budu chtit vice urovni,zaplatim si pouze jeden voucer a je jen na me,kam postoupim?
 Dekuji

Tea-learning.cz

Dobrý den,
vstupní test můžete a nemusíte udělat. Záleží na Vás. Pokud jej vypracujete, určí Vám úroveň, kde je pro Vás nejvhodnější začít. Ale i tak můžete libovolně vybírat úrovně a jste omezená pouze jedním rokem platnosti licence a svojí pílí :-)
Ničím jiným

Martina K.

Dobrý den, je možné kurz používat na dvou počítačích? Učíme se s manželem oba angličtinu, ale každý jsme v jiném „levelu“ a každý by si svůj test dělal ze svého ntb. Případně zda se do kurzu po vložení klíče dostanu např. i z práce (z jiného pc) a bude mi zároveň fungovat i doma.
Děkuji:)

Tea-learning.cz

Dobrý den,
Tea-learning je internetová aplikace, což znamená, že se nikam neinstaluje a není vázána na konrétní počítač. Můžete tedy přistupovat z jakéhokoliv zařízení na celém světě. Vždy se jen přihlásíte pod svým uživatelským jménem a heslem. Rozhodně ale nedoporučujeme sdílet svůj účet s někým jiným, byť by to byl Váš vlastní manžel. Přijdete totiž o cenné informace o Vašem pokroku, o tom, co jste už prošla, co Vám chybí a jaké máte výsledky testů a cvičení. Tím, že byste se dva střídali na jednom účtu budou tyto údaje bezcenné. I proto máme tuto akci – abyste na cenu jednoho mohli mít dva účty :-)

Monika

Dobrý den,

s podobnou výukou nemám žádné zkušenosti, představuji si to správně, že si zakoupím voucher, zaregistruji se u Vás, dostanu nějaký aktivační kód a od první registrace mám 365 dnů přístup do nějakého svého profilu, kde budou cvičení a gramatika od začátečníků až po naprosté profíky, já si můžu studovat jednou za měsíc nebo třeba i 3× denně, podle mé potřeby, můžu se z 20. lekce vracet podle potřeby do 1., vše budu mít vysvětleno v češtině, a když přeci jen něco nepochopím, tak bude nějaký česky mluvící lektor během rozumných hodin k dispozici on-line…Je to tak? Jestli ano, tak konečně někdo vyslyšel mé prosby :)

Tea-learning.cz

Dobrý den,
je to skoro, jako byste nám stála za zády, když jsme program navrhovali :-) ano, je to přesně tak, jen s tím online učitelem je to komplikovanější – vzhledem k ceně a počtu uživatelů jsme tuto službu museli trošku zredukovat pouze na online poradnu – kde když už si opravdu nevíte rady, napíšete dotaz a my se Vám pokusíme vše vysvětlit ještě jednou a znovu. Další komunikační kanál je Facebook, kam bychom postupně rádi tyto dotazy postupně přesouvali. Ale jinak máte přístup ke všem materiálům po dobu jednoho roku, můžete se vracet, nejste omezena úrovněmi a můžete se přihlásit kdykoliv.

Radim

Dobrý den,
uvažuji o něčem podobném pro manželku, která je na mateřské. Pro zvládnutí státnice je vhodný jaký kurz, jaké úrovně?Před 2 lety se manželka pokoušela o státnici a o 3 body jí to uteklo. Jaké jsou požadavky na internetové spojení a počítač, aby vše fungovalo a byla možná komunikace s online učitelem? Díky za odpověd s pozdravem Radim

Tea-learning.cz

Dobrý den,
požadavky na spojení jsou minimální nebo řekněme v dnešní době standardní – rychlost připojení taková, aby dostačovala k přehrání audio nebo video souboru, je-li součístí lekce. Vše funguje bez problémů i v při mobilním připojení.
S tím online učitelem je to komplikovanější – na rovinu říkáme, není to tak, že byste si půl hodinku povídali s někým naživo. Pokud ale máte problém a něčemu nerozumíte, pošlete nám dotaz pomocí dotazů přímo v systému nebo přes Facebook a my vám odpovíme, poradíme nebo odkážeme na nějakou konrétní lekci.
Maminek na mateřské máme mezi klienty opravdu hodně a při této náročné roli je pro ně ideální, když nejsou časově vázané a omezené.

M.K.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, za jak dlouho po obdržení aktivačního klíče, musím začít s výukou?

Tea-learning.cz

Dobrý den,
na aktivaci máte celý život :-) Dokud bude naše služba fungovat jsou platné i aktivační klíče. Není tam tedy žádné omezení. Jen prosím co nejdříve zašlete voucher ze Slevomatu.

Iveta Bydžovská

Koupila jsem tento kurz za 209 Kč – nabídky na nižší ceny, než zde nabízíte jako 66% slevu mi chodí emailem…takže sami posuďte, jak je nabídka výhodná.

Tea-learning.cz

Dobrý den,
ano tato nabídka vám přišla emailem, jako našemu registrovanému uživateli v rámci naší vánoční kampaně – pro naše registrované uživatele máme spoustu podobných výhodných akcí. Za to se na nás snad nebudete zlobit :-)

Tereza

Dobrý den, mám dotaz, zda je tento kurz vhodný pro naprostého začátečníka. Případná komunikace s lektorem probíhá v českém jazyce?
Děkuji za odpověď.

Tea-learning.cz

Dobrý den,
je to tak, že první 4 úrovně jsou kompletně vysvětleny v češtině, právě proto, abychom si byli jistí, že i úplní začátečníci budou všemu rozumnět a nebudou se stresovat, že něčemu nerozumí. Veškerá komunikace je v češtině, jsme kompletně český program připravený právě s ohledem na specifické potřeby našeho národa pro studium angličtiny.

N.

Dobrý den, moje znalosti angličtiny odpovídají počátku úrovně B2. Je pro mě Váš kurz vhodný?

Tea-learning.cz

Dobrý den,
náš kurz obsahuje úrovně od A1 do C2, takže pokud máte již kompletně zvládnutou úroveň B2, jsou další dvě úrovně, které vám mohou sdělit něco nového. Navíc je přístup omezený pouze dobou jednoho roku, takže se můžete libovolně vracet a procvičovat i kapitoly v nižších úrovních, pokud narazíte na něco, kde se necítíte na 100%.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru