Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

489 Kč za brožuru plnou slev. Slevové kupóny do McDonald´s, aquaparku, divadla, ZOO, bowlingu i na adrenalinové sporty v Brně. Sleva 30 %.

4,4 / 5 Domino Team s.r.o. Brno  (mapa) 63 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Linh Nguyenová

Chci se ještě zeptat jak je to s Lanovým centrem, mají tam širokou škálu programu a tato akce je určená na jaký program, když jsou samotné programy už koncipovány pro skupinu. A další otázka- platí 1+1 i u studen­tských vstupů?
 Díky

Linh

Dobrý den, platí tato akce i při koupi vstupné pro děti?
Děkuji za odpověď.

Domino Team

Srdečne Vás zdravíme :o) Ďakujeme za Váš príspevok! Ano kupóny možte
uplatnit aj na nákup detského vstupu.

Linh

Chci se ještě zeptat jak je to s Lanovým centrem, mají tam širokou škálu programu a tato akce je určená na jaký program, když jsou samotné programy už koncipovány pro skupinu. A další otázka- platí 1+1 i u studen­tských vstupů?
 Díky

Kačka

Mohl by mi někdo vysvětlit „vstupenku ZDARMA ve stejné nebo nižší cene“ co přesně si mám představit pod cenou nižší?
Když si tedy koupím vlez do Lanového centra Proud za 800 kč,tak bude druhý zdarma nebo budu muset něco doplatit?
Kolik tak asi doplatím?
Díky za odpověď.

Domino Team

Srdečne Vás zdravíme Katko :o) Ďakujeme za Váš príspevok! Uvediem z dovolením pre vysvetlenie príklad: keď pojdem na celý deň s partnerom do aquaparku, zaplatí partner za svoj vstup 290 Kč a ja dostanem výmenou za 1 kupón z brožury svoj vstup zdarma, ušetrím teda 290 Kč (stejná cena vstupenky-dospelá osoba) Keď ale pojdem s dieťaťom, zaplatím za svoj vstup 290 Kč a dieťa bude mať výmenou za 1 kupón vstup zdarma, ušetrím teda za dieťa 200 Kč (nišší cena vstupenky-dieťa) V prípade vstupu do Lanového centra za 800 Kč sa pýtate na program pre 1–3 osoby na 2–4 hodiny. Kolko Vás ale presne bude?

Jana

Dobrý den, moc tomu nerozumím … mohu použít všech sedm kupónů 20×?

Domino Team

Srdečne Vás zdravíme Jano :o) Ďakujeme za Váš príspevok! Dúfame, že odpoveď uvedená pod Jakubovým príspevkom je pre Vás dostačujúca. Pokial nie, radi zodpovieme Vaše ďalšie otázky, sem s nimi!

Kuba

Při koupi ziskam 7×20kuponu? Chapu to dobre? :))

Kuba Uhlíř

ááá nebo je to 20kuponu a je jedno, jaky kupon odevzdam… tedy muzu jit treba 10× do mc donaldu a 10× do divadla a konec?

Domino Team

Srdečne Vás zdravíme Jakube :o) Ďakujeme za Váš príspevok! Ano pochopil ste to správne, že 1 brožura obsahuje celkom 20 ks univerzálnych slevových kupónov, ktoré možte použiť ku ktorémukolvek partnerovi. Takže ako uvádzate napr. 10× do McDonald's a 10× do divadla. Alebo napr. použiť 8× kupon do aquaparku, 5× na bowling, 3× na divadlo a 4× kupon si nechať na výlet do Zoo :o)

Tereza Šrámková

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda si můžu brožuru na Lidické vyzvednout kdykoliv nebo musím nejprve udělat objednávku přes mail? Stačí, když budu mít s sebou číslo svého voucheru nebo musím mít vytisknutý originál? Nemám momentálně barvu v tiskárně…:-). Děkuji.

Domino Team

Srdečne Vás zdravíme Terezo :o) Ďakujeme za Váš príspevok! Na Lidické si možte od pondelka 25.7.11 od 9.00 vyzdvihnúť brožuru osobne u p. Adlerovej (777 929 978) a stačí Vám na to číslo Vašeho voucheru. Tešíme sa na Vašu návštevu!

Domino Team

Srdečne Vás zdravíme :o) Ďakujeme za Váš príspevok!
Ďakujeme zároveň za priamy odkaz na kupóny, ktoré dostáva každý zákazník od McDonald's zdarma pri každom nákupe od 30.6. do 31.7.2011. Ako všetci možme vidieť v odkaze, na 24 slevových kupónoch McDonald's možme ako zákazníci ušetriť 985 Kč. Slevy možme uplatnit presne 1 mesiac.
Poďme si to zo zvedavosti porovnať s výhodnosťou slevových kupónov v brožure, keby sme všetkých 20 využili len v McDonald's…
Pri zakúpení libovolného McMenu (pultová cena 115 Kč) dostaneme druhé McMenu len za 20 Kč, takže ušetríme 95 Kč x 20 kupónov = 1 900 Kč – 489 Kč (investice do brožury) = úspora 1 411 Kč!
Takže šetríme oproti kupónom zdarma od McDonald's presne o 426 Kč viac! Slevové kupóny z brožury májú platnosť do 1.6.2012, takže máme min. o 10 mesiacov dlhší čas na využitie slev!
Kupóny z brožury naviac možme používať u ďalších 6 partnerov: divadlo, aquapark, lanové centrum, zoo, bowling, muzeum.
A že je sleva v prípade brožury podmienená vždy nákupom 1 vstupenky alebo McMenu?
Celý projekt/brožura nesie názov „Společné zážitky sbližují…“ a vychádza z predpokladu, že zákazníci, ktorí si brožuru kupujú, nehodlajú ísť do divadla, aquaparku, zoo,…či papať v McDonald's sami. Ostatne keď sa pozrieme zblízka na obsah kupónov zdarma od McDonald's (skladbu slevnených jedál) niektoré slevnené jedlá sú koncipované tiež pre 2 osoby (sleva na 2× kafe, 2× zmrzku, 2× happy meal, 2× hranolky)
Při zakúpení plnohodnotného McMenu dostaneme výmenou za kupón z brožury druhé plnohodnotné McMenu len za 20 Kč!
Myslím, že aj s podmienkou zakoupení si vstupenky alebo McMenu sa nákup brožury vyplatí, lebo len na McDonal's šetríme až 1 411 Kč :o)

Sonina

Dobry den. Rada bych se zeptala, jestli jsou kupony na jmeno nebo si je muzeme pujcovat? Koupili jsme si pred 2 lety uz podobne brozurky na slevu do kina i do divadla a slevy jsme si mohli pujcovat…Jenom za samotne slevy do kina jsme tehdy s kolegyni zaplatili kolem 400,– a za divadlo 600,– takze cena se nam moc libi a pokud by jsme si mohli slevy pujcovat urcite si toho vememe vic. Diky za odpoved.

Domino Team

Srdečne Vás zdravíme Sonino :o) Ďakujeme za Váš príspevok! Keď si otvoríte náhlad pdf brožury (modrý aktivný odkaz v texte „on-line“ brožuře) tak na stránke č. 17 nájdete „Pravidla použití slevových kupónů“ Hneď v prvom bode je informácia o tom, že slevové kupóny sú prenosné. To znamená, že nie sú na meno a že si ich možte požičiavať s kým len chcete :o) Sme radi že sa Vám cena páči a dúfame, že si brožúr zakúpite čo najviac!

hynna

dnes opravdu první co mě při pohledu na nabídku napadlo, byla vzpomínka na Šimka s Grossmanem a jejich povídku Exkurze do ZOO. 


http://www.youtube.com/watch?v=AM-M7ZHp6Xk


„Profesor odvedl vrátného stranou. „Nechci slevu zadarmo,“ pravil vychytrale a položil na stůl stokorunu. Vrátný odpočítal zlevněné lístky a Zelí se začal chlubit svým vyjednávačským uměním.“ 


Zdá se mi že to docela sedí k té dnešní nabídce :-D
Lucie Pospíšilová

taky mi to tak přijde:D

Lukas

Zdarec, chodím s kámošema spíše do KFC ale Mekáč můžu taky! Ty slevové kupóny co dostanu v Mekáči zdarma mi příjdou divné :( Hlavně z těch slevněných kombinací jídel máme problém si vybrat, protože máme rádi meníčka. Tady je to konečně na všechny meníčka s garancí skoro na celý rok. Raději si připlatím za kupóny ale aspoň se pořádně na… podle sebe bravo díkec!

Lucka

Tak to je fakt pecka! Právě se s přítelem bavíme co podnikneme tento víkend a ze slevy do muzea a lanového centra jsme unešeni (hlavně teda přítel :-) ) protože jsme tam nikdy nebyli. Škoda že voucher platí až od pondělí :-( na webkách píšete, že připravujete brožuru i pro Liberecký kraj. Přítel je z Liberce a trávíme střídavě víkendy tam a v Brně. Můžeme prosím vědět termíny akce na slevomatu? Bude stejná sleva brožury? Kam všude se budou dát uplatnit slevy? Díky L+M.

Domino Team

Srdečne Vás zdravíme Lucko :o) Ďakujeme za Váš príspevok! Brožuru plnú slev si možte zakúpiť už dnes na adrese našej spoločnosti a slevy tak s priateľom využiť už tento víkend, ale za brožuru u nás zaplatíte 699,– Rozhodnutie je na Vás :o) Postupne pripravujeme slevové brožury pre všetky kraje ČR. Bohužial Vám nemožem zatiaľ zdeliť presné požadované údaje, lebo sa jedná o obchodné tajomstvo. Možte však počítat s podobnou skladbou partnerov (Aquapark, divadlo, kino, Zoo, fast-food,…) i výškou slev 1+1 zdarma ako v brožure pre Jihomoravský kraj. Prajeme Vám zatiaľ príjemné zážitky s touto brožurou!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru