Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Půlroční neomezená permanentka na kryolipolýzu

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Lenka Varmužová

Dobry den. Jsem servirka a obcas me chytaji krece do nohou. Mam viditelne zilky na nohou. Muze mi krypoliza ublizit? Dekuji za odpoved L.

Cheryl studio

Dobrý den Lenko,
moc bych se Vašem případě nedoporučovala kryolipolýzu na nohou, ale na jiné partie chodit můžete.
Pěkný den

Pavla Kupsová

dobry den, chtela bych se zeptat, píšete že uděláte 4 nasátí za den, takže by to mohlo být teoreticky tak, že bych absolovovala 4 nasátí v jeden den (třeba obě celá stehna) a hned druhý den přijít znovu na jiné 4 partie? a potom za 6 týdnů jít znovu na stehna a za 6 týdnů +1 den na ty další 4 partie? :)
a ještě se chci zeptat jak dlouho asi ten zákrok trvá.
Děkuji, P.

Cheryl studio

Dobrý den Pavlo,
pokud by jste chtěla v jeden den 4 nasátí, tak další 4(i když jiné partie) doporučujeme s rozestupem cca 10–14 dní. Pokud budeme ošetřovat 4×30 minut počítejte, že celá procedura Vám zabere 2,5hod.
Pěkný den

Pavla

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, zda se stehna rozdělují na více nasátí. (myšleno jako vnitřní a vnější stehna,.. ) Nebo zda je to jako 1 nasátí. Případně, které části se ještě „rozdělují“. A pokud by bylo možné ocenila bych rozepsání částí těla, které se dají „zmrazit“.
Děkuji.

Cheryl studio

Dobrý den,
na každou část potřebujete 1 nasátí-pokud tedy chcete vnitřní i vnější stehna jsou to 4 nasátí, které se dají udělat v jeden den. Pokud by jste chtěla bříško, tak to se dělí na spodní a vrchní-2 nasátí. Boky-2 nasátí, hýždě-2 nasátí…
Pěkný den

San

na základě tohoto voucheru je možné se objednat pouze v čase 9–16 hod.???

Cheryl studio

Dobrý den,
doba 9–16 je pouze čas , kdy si můžete domluvit vaši objednávku , ale proceduru můžete absolvovat od pondělí do pátku od 8–20hod.
Pěkný den

elis

chtěla bych si zakoupit permanentku,ale mám dotaz- někde je kryolipolýza kombinována ještě s další procedurou, např. lymfodrenáží. není v tomto případě účinnější?
a jdeště jeden dotaz : chápu,že nějaké omezení musí být, ale proč uvádíte ve slevě,že se jedná o neomezenou půlroční permanentku a následně pak počet procedur omezujete na 20?
děkuji. elis

Gab.

Dobry den,

takze tim neomezena permanentka na kryolipolýzu je mysleno permanentka na 20 nasání? Je možné prijit 5× po 4 týdnech a nechat si vzdy udelat 4 nasaní – bricho, boky, stehna, zada ?

Cheryl studio

Dobrý den ,
Permanentka se vztahuje na 20 nasátí a můžete přijít 5× po 4 nasátích . Kombinace nasátí záleží na Vás . Jen v případě , že se bude ošetřovat stejná partie , musí být pauza 6 týdnů . Pěkný den

Alena Silnicová-Kotolanová

Dobrý den. Když bych chtěla udělat 4 nasátí během jednoho dne, znamená to tedy že můžu neomezeně chodit po 4–6 týdnech půl roku? Děkuji

Cheryl studio

Dobrý den Aleno,
V jeden den si můžete nechat udělat až 4 nasátí. Permanentka obsahuje 20 nasátí a je jen na Vás jak si je rozvrhnete. Na první návštěvě vám doporučuji podstoupit 2 nasátí a další postup konzultovat s ošetřující paní.
Pěkný den

Milan Stuchlík

Zdravím, je tahle nabídka i pro muže ? Dále by mě zajímalo, když je permanentka na půl roku, proč je její platnost pouze do 31.3.2014 ?

Cheryl studio

Dobrý den Milane,
nabídka je i pro muže. Do 31.3.2014 je pouze platnost voucheru, který na první návštěvě vyměníte za permanentku s platností půl roku.
Pěkný den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru