Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

13 lekcí plavání pro děti od 6 měsíců do 5 let

4,1 / 5 Hugo Plavání Praha - Nové Město  (mapa) 42 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
LS

Dekuji za odpoved zde na foru, ale na muj kontaktni email mi odpoved neprisla. Dotaz jsem poslala vcera v 9.44 hod. na vas e-mail hugoplavani@gmail.com, do predmetu jsem napsala „Novy plavacek“. Muzete, prosim, odpoved proverit? Prdem dekuji, LS

LS

Pekny den, vcera rano jsme ve Slevomatu zakoupili a take obratem zaplatili kruz plavani.
Na strankach jsem si precetla, ze zacina 3.12.2012. Rada bych se tedy domluvila na konkretnim terminu, kdybychom k vam s dcerkou mohly zacit dochazet. Ohledne dohody terminu jsem poslala dotaz emailem vcera @ 9.44 hod. Kdy muzeme cekat odpoved?

Dekuji a preji vsem klidny den, LS

Zapletalová

Dobrý den, veškeré dotazy a e-maily jsme zodpověděli.

delkim

Dobrý den. Máte dostatečný prostor na kočárky a na následné krmení dětí včetně např. mikrovlnky, atd…? Takové to klasické zázemí.

Zapletalová

Dobrý den, prostor pro kočárky máme, je zde k dispozici mikrovlnka i jídelní židličky. Jde o prostor sice malý,ale myslím si, plně dostačující. Můžete se přijít podívat, rádi Vás uvítáme.

katerina

dobry den,


je bazen prosim urcen jen k lekcim plavani pro deti? 


dekuji za odpoved,
katerina
Zapletalová

Dobrý den, bazén máme pronajatý pro plavání s dětmi. není určen pro veřejnost.Děkuji

Zapletalová

Dobrý den, bazén máme pronajatý pro plavání s dětmi. není určen pro veřejnost.Děkuji

Markéta Jarolímková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda plavání začíná už na začátku prosince. Chodíme s dcerkou do kurzu jinam, který končí 10.1.2013, tak bych nerada, aby se nám více lekcí překrývalo a abychom se například učily to samé.

Zapletalová

Dobrý den

mrzí mě to, ale tento kurz začíná již 3.12., takže opravdu by se vám,bohužel, kurzy překrývaly.
Děkujeme za váš zájem.

Tereza Šípová

DObry den, chtela bych chodit s mladsim synem ale potrebovala bych jen ten termin od 10hod..nejlepe pondeli nebo streda…je to mozne?
dekuji za vasi odpoved ..Šípová

Zapletalová

Dobrý den, na domluvení termínu prosím zavolejte na číslo 608 462 596 nnebo napište na email hugoplavani@gma­il,com. Uvedte datum narození a to, zda má vaš syn již nějaké zkušennosti s plaváním, Bez těchto údajů, bohužel,nevím, zda je v tuto dobu volné místo ve skupince v době, kterou potřebujete.

Jarda

Dobry den, koupim si tento voucher dnes, ale za podminky, ze permanentka zacne platit az od 1.4.2013. Parkovat se u vas neda a mame to k vam na dva prestupy a s dvouletym synem nebudeme travit zimu s „mokrou hlavou“ v MHD :-) Je tato dohoda mozna ? A termin by byl urcite utery dopoledne idealne 10hodin. Dekuji Jarda

Zapletalová

Dobrý večer, vzhledem k tomu, že vouchery jsou omezené časově na kurz prosinec-březen, tato dohoda není možná. Pokud by jste měli zájem navštěvovat jarní kurz, kontaktujete nás prosím v polovině února. Jarní kurz začíná v polovině března.

Jana

Dobrý den,
nabízíte plavání pro děti od 6 měsíců do 5 let. Kurzy budou probíhat pro všechny věkové skupiny dohromady, nebo budou rozděleny? Respektive by me zajimalo, v ktere časy budou vypsany kurzy, které by mohl navštěvovat můj 15ti mesíční syn – začátečník? Díky za info, Jana

Zapletalová

Dobrý den


děti jsou rozděleni do skupinek podle věku a dosažených zdatností v plavání. Dotaz na volné místo ve skupinkách či jiné podrobnosti vám bude zodpovězen na telefonu či emailu uvedených v nabídce. 


Děkujeme za dotaz , hezký den
L.M.

Dobrý den, máte parkoviště, prosím? Děkuji.

Zapletalová

Dobrý den,

parkoviště, bohužel,nemáme.

Marty

Docela drahý na to, že je to na „Slevomatu“. M platili za 12 lekcí 1.500,– bez jakékoli slevy. Navíc na tý fotce to vypadá opravdu dost stísněně. :/

Slevomat.cz

Dobrý den, Marty. Děkujeme Vám za Váš názor. Ceny jsou všude různé, dle kvality a třeba i polohy studia. Toto je přímo v centru. Děkujeme.

Zapletalová

Dobrý den,

Nemyslím si, že jsou naše kurzy drahé, ale pokud plavete v jiné školičce, kde máte tyto podmínky,jak píšete a vyhovuijí vám, v pořádku. Každý, kdo bude mít zájem, může se k nám přijít podívat a rozhodnout se, zda se mu bude u nás líbit a bude mu to vyhovovat. Máme zájem na spokojenosti maminek a hlavně plaváčků a i když nové plaváčky rádi přivítáme,určitě nikoho nenutíme,aby chodil zrovna k nám.
Hezký den

Zapletalová

Dobrý večer, ještě jednou.
Omlouvám se, ale vzhledem k tomu, že jsme seriozní firma a v žádném případě nechceme klamat své klienty, velmi mě mrzí příspěvek, který jste zde uveřejnila a znovu jsem si vše ověřila. Bohužel, v současné době žádná plavecká školička v centru Prahy, nepořádá kurzy v nižší cenové relaci než my. Nevím, o co jde, ale ráda bych vám dala návrh. Pokud mi doložíte, že skutečně v současné době navštěvujete plavecký kurz pro děti stejné věkové kategorie jako školička Hugo, za cenu, kterou uvádíte, nabízím vám absolvování jednoho kurzu pro vaše děťátko u nás zdarma.
Můžete mi dát vědět i na náš email hugoplavani@gmail.com.
Děkuji za odpověd a věřím, že se vše vysvětlí k oboustranné spokojenosti.

Šárka Kytnerová

Dobry den, moje dcera (1 rok) ma jiz 10lekci plavani za sebou, je mozne u vas navstevovat i „pokrocilejsi“ kurz nebo se jede uplne od zacatku? Díky za odpoved.

Zapletalová

Dobrý den, určitě ano. Hodně dětí zústává a pokračují tomto kurzu, který navazuje na podzimní. Lze vybrat skupinku, kde jsou tyto děti a dcerku do ní zařadit.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru